رو کلاسیکه ولی بازم اینطوریه
مشاهده پیوست 213898
من میخوام عدد رو روی اندازه گذاری تغییر بدم ولی نمیشه و apply فعال نمیشه باید چیکار کنم ؟
مشاهده پیوست 213987
سلام دوباره بر شما ......... و آرزوی قبولی طاعات و عبادات........ در این ماه پر برکت .......
دوست من شما با دوبل کلید روی خط اندازه ............ در سمت چپ شما پنچره پروپرتیز باز میشه ............ حالا در زبانه text و گزینه آخر می تونید .........مقدار رو به صورت دستی عوض کنید.............. درضمن اندازه ها تون خیلی بزرگه .........این رو هم در قسمت ارتفاع توشته .......... در همین پنجره می تونید..........تنظیم کنید.................
سلام. خسته نباشید. نمازو طاعات شما هم قبول باشه .
ممنونم اوکی شد تونستم.
سایز اندازه ام زیاده ولی واضحه ؟!
من شکلماندازه هاش باشکلی که میکشم یکیه ولی اندازه گذاری میکنم در راستای محوری که شکلو کشیدم در نمیاد !میشه کاری کرد؟
ممنونم.![]()
سلام.
من برای نقشه کشی در صفحه دوبعدی ایزومتریک با این که قسمت sitting گزینه display grid beyound limits رو غیر فعال کردم ولی مبدا صفرو صفرو مبدا انتخاب میکنم قسمت منفی گراید ندارم برای رسم شکل . چرا ؟
با سلام ...........
دوست من جهت ترسیم ایزومتربک بایستی به شکل زیر عمل کرد .......... و مشکلی هم در حین ترسیم پیش نمی یاد .........این موردی که ذکر کردین .......رو با تصویر نمایش بدیدن.......... تا ببنیم مشکل چی .....بنده متوجه نمی شم.......
- بعد در قسمت Snap Type گزینه Isometric Snap را کلیک کنید و در انتها بر روی دکمه OK کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود .
- حالا برای ترسیم ایزومتریک در زوایای مختلف از کلید ترکیبی Ctrl+E استفاده کنید .....
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/xp.gif منبع : معمارفا
با سلام ...........
دوست من جهت ترسیم ایزومتربک بایستی به شکل زیر عمل کرد .......... و مشکلی هم در حین ترسیم پیش نمی یاد .........این موردی که ذکر کردین .......رو با تصویر نمایش بدیدن.......... تا ببنیم مشکل چی .....بنده متوجه نمی شم.......
- بعد در قسمت Snap Type گزینه Isometric Snap را کلیک کنید و در انتها بر روی دکمه OK کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود .
- حالا برای ترسیم ایزومتریک در زوایای مختلف از کلید ترکیبی Ctrl+E استفاده کنید .....
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/xp.gif منبع : معمارفا
ممنونم.
اینا رو انجام دادم ولی مشکلم اینه که میخوام خطارو رسم کنم گرایدا کل صفحه رو نمیگیره تا با نقطه های کمکیش ترسیممو بکشم.
مشاهده پیوست 214295
سلام.
وقتی با روش ترسیم ایزومتریک کار میکنم شکلم که مابین دو تا پرش قرار میگیره نمیتونم انتخاب کنم چه باید چه کنم ؟
سلام
1 چطور ميتونم خطوط شكسته رو راست و مستقيم كنم ؟
2 براي برآورد مساحت يك شكل تركيبي نامنظم با دستور polyline منطقه رو جدا كردم ولي پيغام valid hatchboundary not found رو ميده و مساحت رو بدست نمياره ؟ چندين بار هم خطوط رو چك كردم ولي پيوسته بودند![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله kind killer http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
سلام
1 چطور ميتونم خطوط شكسته رو راست و مستقيم كنم ؟
2 براي برآورد مساحت يك شكل تركيبي نامنظم با دستور polyline منطقه رو جدا كردم ولي پيغام valid hatchboundary not found رو ميده و مساحت رو بدست نمياره ؟ چندين بار هم خطوط رو چك كردم ولي پيوسته بودن
خیلی ممنونبا سلام ..........
دوست من شما بایستی حالت view تون رو پلان انتخاب کنید............. شما الان دید سه بعدی انتخاب کردید........... سمت راست بالا یک مکعب هستش ...........روی نمای top کلیک کنید............ بدرود.
خیلی ممنون
فقط صفحه ش مشکی نشد... شطرنجیه هنوز... اینو چیکارش کنم؟
خیلی ممنونبا سلام
F7 رو بزنید از حالت شطرنجی خارج میشه. برای اینکه رنگ صفحه اتون مشکی بشه طریق زیر عمل کنید.
Options=>display=>window elements->colors=>
از قسمت conext
2d model spacek رو انتخاب کنید و قسمت uniform background رو به مشکی،تغییر بدید.
سلامت باشید.
با سلام .......کلید F8 را بزن ......باید مشکل حل بشه .........
سلام. من کلید f8 رو میزنم ولی همونجوریه .
با سلام .........
با عرض پوزش ...........لطفا کلیدF9 رو امتحان کنید.......... ببینید ......نتیجه میده یا خیر .....
این شکل منو نگاه کنید اندازه گذاری هاش نا مرتبه برای این که اندازه گذاریم هام توی ایزومتریک منظم بشه میشه کاری کرد ؟!
مشاهده پیوست 214972
نکته اول اینکه ، فاصله اندازه گذاری ها از خطوط مورد نظر خیلی دور هستن ، یکم نزدیکترشون کنید .
مورد دوم ، برای اندازه گیری نیم داره بهتره ، از DIM شعاع یا قطر دایره استفاده کنید تا از DIM افقی ،
مورد سوم ، قسمت های افقی رو با DIM های افقی و قسمت مورب و ارتفاع رو به DIM مورب اندازه بگیرید .
مورد آخر ، در نقشه های ایزومتریک با توجه به سه بعدی بودن نقشه ، نمیشه زیاد مرتبش کرد ولی موارد بالا ف تا حد زیادی این آشفتگی رو سامان میده .
با تشکر
این شکل منو نگاه کنید اندازه گذاری هاش نا مرتبه برای این که اندازه گذاریم هام توی ایزومتریک منظم بشه میشه کاری کرد ؟!
مشاهده پیوست 214972
توی برنامه اتوکد نمیشه بعد از رسم کردن خط و دایره رو مماس کرد این مورد با دستور extend نمیشه؟
درود بر شما علاوه بر راهنمایی های خانم مهندس احمد پور می تونید در قسمت پروپرتیز خط که همون جدول سمت راستی میشه که با دوبل کلیک قابل مشاهده هستش ............... در این قسمت در منوی خط اندازه ها می تونید ......... خطهای اضافه رو ناپدید کنید ........ این به نظم گرفتن اندازه گذاری کمک می کنه ..........و همیشه لزومی نداره ......... خطهای راهنمای .........خط اندازه نمایش داده بشه ..............
در قسمت پروترتیز ...........و در فیلد text ..........می تونید تغییر بدید.............
..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | [ حذف منوهای اتوکد] رفع اشکال | AUTO CAD | 7 | |
K | [ پیام خطا در اتوکد ] Error رفع اشکال | AUTO CAD | 7 | |
![]() |
[ نصب و حذف برنامه های اتوکد ]► رفع اشکال کرک اتوکد | AUTO CAD | 60 | |
![]() |
[ رفع مشکل برعکس شدن فونتها در چاپ] تنظیم پرینتر | فونت | استفاده از فرمت تصویری و PDF | AUTO CAD | 13 |