رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما کافیه جای پنجرتو سوراخ کنی با mass in in place یه سطح واسه جای پنجره بکشی،بعد به اون سطح curtain system بدی

حالا هر مدل دیگه هم بخوای همین مدلیه روش حالا ممکنه یکی curtain system نده بجاش با همون mass in place بیاد شیشه و پروفیل هارو مدل کنه
میگین دیوارو با مدل اینپلیس بکشم؟خو مثلا فرم بازشو تو مایه گل رو چجوری در بیارم؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
نه این پیچیده نیس..این دایرس میگم پیچیده تر از این..توی رویت بخوام بسازم..
درواقع میخوام روی دیوار منحنی بازشوی غیر از مستطیل ایجاد کنم

اگر بخوای کارای خیلی پیچیده با بازشوهای پیچیده بکشی باید از راینو و گرس هاپر استفاده کنی و بعد وارد رویت کنی و بقیه کارا، چند وقتیه افتادم تو خط راینو و گرس هاپر، دیوونه کننده اس، دنیاییه برا خودش، خیلی هیجان انگیزه و از کار کردن باهاشون احساس لذت و سرخوشی بهم دست میده
توصیه میکنم هر وقت وقت داشتید این دو رو هم یاد بگیرید، خیلی موثر میتونن باشن تو زندگی و کارتون

azam.mt

عضو جدید
دوستان لطفا راهنماییم کنید که چه بنای سنتی میشه راحت تو رویت کشید
پلان ایناشم موجود باشه...
کارم خییییییییییییییلی ضروریه

arefe-rad

عضو جدید
سلام دوستان من حواسم نبود توی تنظیمات رویت اونجا که هر تب تمام ابزار ها رو نشون میده hide شده :w06:چی کار کنم برگرده؟

azam.mt

عضو جدید
دوووووووستااااااااااااااااان خواهشا منو کمک کنید چه بنای سنتی بکشم تو رویت که آسون باشه:cry:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
دوووووووستااااااااااااااااان خواهشا منو کمک کنید چه بنای سنتی بکشم تو رویت که آسون باشه:cry:

سلام، سوالیه میپرسیا
خب ببین چقدر ار رویت بلدی و بر اساس دونسته هات و تواناییت چه چیزی راحت تره

azam.mt

عضو جدید
خب استادمون چیز درست حسابی یاد نداده
پلان و نما ام گیر نمیاد از 1 جای آسون!!!:cry:

davoodmax

عضو جدید
با سلام بر مهندسين عزيز
من يه مشكلي رويت داشتم اونم اينه كه 1 وقتي پله ها رو توي سينما طراحي مي كنم چطور صندلي ها رو روي اين پله ها بذارم 2 چطور پرده سينما رو طراحي كنم
باتشكر

مصومه

عضو جدید
با سلام بر مهندسين عزيز
من يه مشكلي رويت داشتم اونم اينه كه 1 وقتي پله ها رو توي سينما طراحي مي كنم چطور صندلي ها رو روي اين پله ها بذارم 2 چطور پرده سينما رو طراحي كنم
باتشكر

سلام پرده رو نمیدونم اما برای صندلی میتونی برای هر پلت یه لول درست کنی بعد روی هر لول صندلیاتو به کمک arrayبچینی من صندلیای امفی تیاترمو اینجوری گذاشتم جواب داد یه راه دیگه اینکه بعد لول بندیت روی لول اولیت با array مقدارصنلیت که میخوای رو بچینی بعد به اندازه پله هات ازش کپی بگیر بعد هر دسته از صندلیاتو انتخاب کن تو properties لولشو اون لولی که میخوای تنظیم کن.....
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

azam.mt

عضو جدید
دوستان من گنبد مسجد شیخ لطف الله کشیدم حالا چطوری میتونم متریالش بدم؟؟؟:que:

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشین، من تازه اومدم تو این تایپیک میخواستم فیلم واسه آموزش دانلود کنم،از ابتدای تایپیک لینکای زیادی هست که یسریشون خرابن بعضیاشونم دانلود میشن اما میخواستم یکی لطف کنه منو راهنمایی کنه و بهم بگه کدوم از این آموزشای ویدیویی بهتره تا من اونو دانلود کنم، بی زحمت راهنماییم کنین و شماره ی پستو بهم بدین ممنون میشم :gol:
یا اگه سایتی که آموزش خوبی داره واسه رویت بهم معرفی کنین لطف میکنین

mahans

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشین، من تازه اومدم تو این تایپیک میخواستم فیلم واسه آموزش دانلود کنم،از ابتدای تایپیک لینکای زیادی هست که یسریشون خرابن بعضیاشونم دانلود میشن اما میخواستم یکی لطف کنه منو راهنمایی کنه و بهم بگه کدوم از این آموزشای ویدیویی بهتره تا من اونو دانلود کنم، بی زحمت راهنماییم کنین و شماره ی پستو بهم بدین ممنون میشم :gol:
یا اگه سایتی که آموزش خوبی داره واسه رویت بهم معرفی کنین لطف میکنین

سلام....
من این سایت رو بهت پینهاد میکنم که خیلی آموزش هاشو قبول دارم....
http://www.mostafa3d.com/tutorials/item/33-introduction-to-revit-lesson1-8

mahdirezaiyan

عضو جدید
سلام....
من این سایت رو بهت پینهاد میکنم که خیلی آموزش هاشو قبول دارم....
http://www.mostafa3d.com/tutorials/item/33-introduction-to-revit-lesson1-8

سلام
با تشكر از خانم Mahnaz كه آموزشهاي اينجانب رو خدمتتون معرفي كردن ولي يه نكته مهم هم ياد آور بشم در رابطه با آموزشها و اون اينه كه تا يك پروژه با رويت انجام ندين اين نرم افزار رو فرا نمي گيريد. پس آموزشها در كنار يه پروژه يادتون نره
موفق باشيد
ارادتمند دوستان
رضائيان

savior144

عضو جدید
با سلام
از دوستان و متخصصان محترم ممنونم بابت زحماتشون
میتونید منو راهنمایی کنید که چطور میشه پلان شیب بندی آب بارون رو توی یه ساختمون معمولی که سقف تخت داره، ترسیم کرد؟(REVIT)
با تشکر

holooooooo

کاربر ممتاز
نصب رویت 2013

نصب رویت 2013

2.jpg
میخواستم بدونم نرم افزار رویتم درست نصب شده؟
آخه تو اون قسمت project تو این فیلمای آموزشی دیدم که علاوه بر گزینه های open و new آیتم های دیگه ای مثله
counstruction template
architectural template
و...
داشت؟!
یعنی واسه من درست نصب نشده؟! :surprised:

mahans

عضو جدید
مشاهده پیوست 188784
آخه تو اون قسمت project تو این فیلمای آموزشی دیدم که علاوه بر گزینه های open و new آیتم های دیگه ای مثله
counstruction template
architectural template
و...
داشت؟!

نه درست نصب شده.شما باید یک تمپلیت نصب کنی که میتونی از لینک زیر دانلود کنی.

دانلود

روش فعال کردنش در رویت:

پس از دانلود فایل زیر، آن را در قسمتی از سیستم قرار دهید و سپس Revit Architecture 2013 را باز کنید و بروی آرم Revit کلیک کنید و در لیست باز شده گزینه Options را انتخاب کنید و در پنجره ای که نمایان می شود وارد زبانه File Locations شوید و سپس بروی دکمه + سبز رنگ کلیک کنید و تمپلیت مورد نظر را اضافه کنید.

از این پس برای ورود به رویت روی همین گزینه اضافه شده در همون قسمتی که گفتی کلیک کن و وارد نرم افزار شو.درون این فایل تمام تنظیمات انجام شده. نیازی به تنظیمات نیست.
امیدوارم متوجه شده باشید....

holooooooo

کاربر ممتاز
نه درست نصب شده.شما باید یک تمپلیت نصب کنی که میتونی از لینک زیر دانلود کنی.

دانلود

روش فعال کردنش در رویت:

پس از دانلود فایل زیر، آن را در قسمتی از سیستم قرار دهید و سپس Revit Architecture 2013 را باز کنید و بروی آرم Revit کلیک کنید و در لیست باز شده گزینه Options را انتخاب کنید و در پنجره ای که نمایان می شود وارد زبانه File Locations شوید و سپس بروی دکمه + سبز رنگ کلیک کنید و تمپلیت مورد نظر را اضافه کنید.

از این پس برای ورود به رویت روی همین گزینه اضافه شده در همون قسمتی که گفتی کلیک کن و وارد نرم افزار شو.درون این فایل تمام تنظیمات انجام شده. نیازی به تنظیمات نیست.
امیدوارم متوجه شده باشید....
من اون سایتی رو که بهم پیشنهاد کردین mostafa3d رفتم آموزشاشو دانلود کردم، توی اون فیلمه آقاهه میگفت اگه نرم افزار درست نصب شده باشه باید اینا توش باشن و
counstruction template
architectural template
و..
در صورتیکه خواستین template iii اضافه کنیین از این مسیری که شما فرمودین بریم و اضافش کنیم، اینم عکس اون فیلمه
1.jpg
بابت فایلی هم که برام لود کرده بودین واقعا ازتون ممنونم انجامش دادم و اضافه شد به revitam ممنون، از این به بعد هر پروژه ای که خواستم انجام بدم همونو باز کنم و توی اون پیج انجامش بدم آره؟

آخرین ویرایش:

mahans

عضو جدید
من اون سایتی رو که بهم پیشنهاد کردین mostafa3d رفتم آموزشاشو دانلود کردم، توی اون فیلمه آقاهه میگفت اگه نرم افزار درست نصب شده باشه باید اینا توش باشن و
counstruction template
architectural template
و..
در صورتیکه خواستین template iii اضافه کنیین از این مسیری که شما فرمودین بریم و اضافش کنیم، اینم عکس اون فیلمه
مشاهده پیوست 188837
بابت فایلی هم که برام لود کرده بودین واقعا ازتون ممنونم انجامش دادم و اضافه شد به revitam ممنون، از این به بعد هر پروژه ای که خواستم انجام بدم همونو باز کنم و توی اون پیج انجامش بدم آره؟

نه دیگه من ندیدم که داشته باشه اینارو.جز به در هنگام نصب به اینترنت متصل باشی و اینارو دانلود کنی.زیاد مهم نیست.آخه شما معمارید و میخواین با رویت کار های معماری انجام بدین.اگه بخواین اونا رو هم داشته باشید من فایل های دیگه که برای سازه و تاسیسات هست رو هم دارم اما استفاده ای نمیشه.شما با همون فقط کار دارین.
اره برای هر کار جدید میرین رو گزینه جدید تا پنجره باز شه و کار کنید.ضمنا یادتون باشه بهتر هر وقت یه کار جدیدی میخوین انجام بدین .زمانی که از طریق همون متریکی که اضافه شده وارد شدید حتما یه سیو از با نام پروژه تون بگیرین که هنگام هنگ کردن سیستم و هر مشکلی دیگه فایلتون از بین نره و زحمتتون بی نتیجه نمونه.اینو یکی از اساتید بهم گفته بود که واقعا هم تجربه کردم....

holooooooo

کاربر ممتاز
خیلی ممنونم از راهنمایی خوبت دوست من، یه سوال دیگه دارم، تو نوار پایین رویت که visual style هست و وقتی بریم رو 3dباید ray trace فعال بشه، اما نمیدونم چرا برای من فعال نمیشه؟!!!!

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 188784
counstruction template
architectural template
و...
داشت؟!

این سوال شاید هزار بار تو همین قسمت پرسیده شده
مشکل اینه که از 2011 به بعد لایبراری رویت روی خودش نیست و موقع نصب یا باید به اینترنت وصل باشید که موقعی که داره رویت رو نصب میکنه به اینترنت وصل شه و لایبراری رویت رو آنلاین دانلود و نصب کنه که مثلا با اینترنت 512 حدود 2-3 ساعت شایدم بیشتر طول میکشه
یا باید از کسی که اینکارو کرده و فایلا رو داره بگیرید و تو شاخه زیر همشون رو کپی و پیست کنید، یادتون باشه موقع ریختن اگر سوالی پرسید کپی اند ریپلیس رو بزنید و تیک پایین اخطارها رو هم باید بزنید

C:\ProgramData\Autodesk\RVT 2014

پروگرام دیتا یه پوشه مخفیه که باید تو تنظیمات ویندوز نمایش فایلا و فولدرای مخفی تو قسمت فولدر اند آپشن، قسمت ویو باید تنظیم بشه

holooooooo

کاربر ممتاز
این سوال شاید هزار بار تو همین قسمت پرسیده شده
مشکل اینه که از 2011 به بعد لایبراری رویت روی خودش نیست و موقع نصب یا باید به اینترنت وصل باشید که موقعی که داره رویت رو نصب میکنه به اینترنت وصل شه و لایبراری رویت رو آنلاین دانلود و نصب کنه که مثلا با اینترنت 512 حدود 2-3 ساعت شایدم بیشتر طول میکشه
یا باید از کسی که اینکارو کرده و فایلا رو داره بگیرید و تو شاخه زیر همشون رو کپی و پیست کنید، یادتون باشه موقع ریختن اگر سوالی پرسید کپی اند ریپلیس رو بزنید و تیک پایین اخطارها رو هم باید بزنید

C:\ProgramData\Autodesk\RVT 2014

پروگرام دیتا یه پوشه مخفیه که باید تو تنظیمات ویندوز نمایش فایلا و فولدرای مخفی تو قسمت فولدر اند آپشن، قسمت ویو باید تنظیم بشه
دوست عزیز من فرصت نکردم 200 صفحه ی تایپیکو بخونم آخه، خب حالا که نصب کردم چیکار میتونم بکنم؟
شما لینکی ندارین که بشه library رو الان دانلود کرد؟
من دی وی دی رویت 2013 رو خریدماا یعنی تو اونم library نیست؟!
و سوال دیگه اینکه من پنجره propertise بستمش حالا چطوری میتونم بیارمش؟

آخرین ویرایش:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
دوست عزیز من فرصت نکردم 200 صفحه ی تایپیکو بخونم آخه، خب حالا که نصب کردم چیکار میتونم بکنم؟
شما لینکی ندارین که بشه library رو الان دانلود کرد؟
من دی وی دی رویت 2013 رو خریدماا یعنی تو اونم library نیست؟!
و سوال دیگه اینکه من پنجره propertise بستمش حالا چطوری میتونم بیارمش؟
برای سوال دوم دو تا P بزن درست میشه
برای یوال اول، تنها راهش اینه اینترنت 512 داشته باشی، دوباره نصب کنی و موقع نصب به اینترنت وصل باشی و 2-3 ساعت صبر کنی تا خودش نصب کنه، اگر دیدی موقع نصب رویت جایی انگار گیر کرده و دیگه جلو نمیره اون قسمت لود اینستال، نترس داره دانلود میکنه فایلا رو، بعد 2-3 ساعت شایدم بیشتر خود نرم افزار کامل نصب میشه و بعد باید اینترنتو خاموش کنی و آنتی ویروسم همچنین و بعد کرکشو نصب کنی
بعد میتونی از پوشه ای که بالا ذکر کردم یه کپی بگیری و از دفعات بعد فقط رویت رو نصب کنی و RVT کپی گرفته شده رو جایگزین RVT نصب شده خود رویت کنی
موفق باشی

holooooooo

کاربر ممتاز
برای سوال دوم دو تا P بزن درست میشه
برای یوال اول، تنها راهش اینه اینترنت 512 داشته باشی، دوباره نصب کنی و موقع نصب به اینترنت وصل باشی و 2-3 ساعت صبر کنی تا خودش نصب کنه، اگر دیدی موقع نصب رویت جایی انگار گیر کرده و دیگه جلو نمیره اون قسمت لود اینستال، نترس داره دانلود میکنه فایلا رو، بعد 2-3 ساعت شایدم بیشتر خود نرم افزار کامل نصب میشه و بعد باید اینترنتو خاموش کنی و آنتی ویروسم همچنین و بعد کرکشو نصب کنی
بعد میتونی از پوشه ای که بالا ذکر کردم یه کپی بگیری و از دفعات بعد فقط رویت رو نصب کنی و RVT کپی گرفته شده رو جایگزین RVT نصب شده خود رویت کنی
موفق باشی
مرسی دوست من نتم 512 اس، پس موقع نصب باید به نت وصل باشم، حس میکنم اونموقع بودم ... :razz: یادم نیس دقیق حالا یک بار دیگه امتحان میکنمش ممنونم
یک سوال دیگه ام داشتم در حالت 3d گزینه ی ray trace من فعال نمیشه؟! نمیدونم چرا؟!!!!!!!!
1.jpg

آخرین ویرایش:

khatoon 1

عضو جدید
سلام ...من تازه رویت 2014 را نصب گردم .اما نمیتونم نورپردازی کنم و نورها را پیدا نمیکنم...........البته روی دی وی دی نوشته به همراه مجموعه کامپوننت ها و کتابخانه و افزونه های رویت
البته من سایر متریال های رویت را دارم و قابل استفاده هستن
لطفا راهنمایی کنید

mehregan600

عضو جدید
اشکال librery

اشکال librery

سلام دوست عزیز

من روی سیستمم revit 2012 نصب کردم ولی هیچ مبلمان و librery ندارم .میخواستم اگه امکان داره بگید از کجا تهیه کنم و یا در اختیارم قرار بدید .

ممنون