برای اینکه رو حالت coarse احتمالا..
تو حالت های نمایش سه تا حالت داریم بذارین رو فاین ریزترین جزئیاتو نشون میده..
medium هم کمتر
مشاهده پیوست 230581
سلام دوستان یه سوال..ضخامت خطوطو چه جوری کم کنم..خظام ضخامتشون زیاده اینجوری کارم واسه ظریف کاری اصلا واضح نیس..تو aditional seting یه گزینه واسه ضخامت هست از اونجا باید تنظیم کنم؟چه جوری
سلام،
از رویت میشه save as ورژن پایین تر گرفت؟
مثلا یه فایل با رویت 2015 رو ازش save
2014 گرفت...
ممنون..مشکل همون tl بود..یه سوال دیگه دوست عزیز..واسه در و پنجره دو دری سه دری با شیشه های رنگی چیکار کنم..ساختن فمیلی پنجره یه کم برام سخته..چجوری نداره کاملا واضحه
تو هر اسکیلی مشخص می کنید که مثلا خط شماره 1 اسکیل 1:100 ضخامتش چقدر باشه و بقیه رو هم به همین منوال
برای کار کردن هم بهتر TL رو تایپ کنید که ضخامت خطوط خاموش شه
ممنون..مشکل همون tl بود..یه سوال دیگه دوست عزیز..واسه در و پنجره دو دری سه دری با شیشه های رنگی چیکار کنم..ساختن فمیلی پنجره یه کم برام سخته..
ببخشید ولی تو لایبرری پنجره ارسی با شیشه رنگی مث پنجره های خونه های سنتی ندیدم..شما فایل فمیلی واسه رویت یا پنجره مکسو ندارین؟دوست عزیز متونید از libray های revit (RAC)استفاد کنی و انواع دب های رو توی پروژت لود کنی
ببخشید ولی تو لایبرری پنجره ارسی با شیشه رنگی مث پنجره های خونه های سنتی ندیدم..شما فایل فمیلی واسه رویت یا پنجره مکسو ندارین؟
سلام. .. موتور رندر رویت چی هست؟ وی ری؟ (البته اصلا سوالم نمی دونم درسته یا نه)![]()
سلام به همه مهندسين عزيز
اگه براتون مقدور هست آموزش شيب بندي سقف(صاف) و خاكبرداري رو توضيح تصويري بدين ممنون ميشم
سلام ... موتور رندر رویت از نوع منتال ری هست که تو تری دی مکس هم هست اما معمولا حتی تو مکس هم توضیح داده نمی شه و بهتره برای یاد گرفتنش تو اینترنت بگردید آموزشاش هست ... هر چند که خیلی ها برای رندرگیری فایل رویت رو وارد مکس می کنن با استفاده از گزینه اکسپورت بای "متریال" و تو مکس با دستور سلکت بای متریال بهشون متریال وی ری می دن و رندر می گیرن
با درود,
من Rvite 2015 نصب کردم ولی متاسفانه در وپنجره و و همچنین منوهای level ندارم. برای این مشکل باید چه کار کرد؟
با سپاس,
مرسی ..من با وی ری از اسکچ آپ رندر گرفتم .این خیلی فرق میکنه آیا؟
یه سوال دیگه ام اینه که تو رویت 2015 ، create form داریم؟ من یه ویدئو آموزشی دیدم برای ساخت سطوح شیبدار اول دو خط کشید تو دو لول متفاوت. بعد خط بالاترو چند متر جابه جا کرد بعدش از create from استفاده کرد..
وسوم اینکه با کدوم نرم افزار میشه مقطع پرسپکتیو گرفت؟ با رویت میشه؟
با درود,
من Rvite 2015 نصب کردم ولی متاسفانه در وپنجره و و همچنین منوهای level ندارم. برای این مشکل باید چه کار کرد؟
با سپاس,
یکم فرق می کنه اما اگر یه سری چیزای ساده رو تو وی ری هم بلد باشید اینجا هم می تونید استفاده کنید مثل wave یا noise و از اینجور چیزا که برای ساخت متریالن ... تو اینترنت آموزشای خوبی برای MentalRay هست، خصوصا فارسی
کریت فرم همون ساخت اجزا بوسیله مس و فمیلی هست ... وقتی سقفی رو با این دستور میسازن که با دستوراتی که تو منوی Architecture پنل floor نشه ساخت ... اگر می شه ساخت نیازی به استفاده از اون نیست ... برای سطح شیبدار می تونید از اسلوپ خود سقف شیبدار استفاده کنید
خود رویت پرسپکتیو داره اما مقطع پرسپکتیو تاحالا نه پیش اومده استفاده کنم نه شنیدم که استفاده میشه ... برای ایجاد مقطع سه بعدی کافیه رو پایین کیوب کلیک کنید تا پتجره کشویی باز بشه و تو orient to view مقطع مورد نظر رو انتخاب کنید... قبلش یه داپلیکیت از اون ویوو سه بعدی بگیرید
با رویت میشه مقطع پرسپکتیو گرفت،
تو حالت تری دی وقتی هیچی درحالت انتخاب نیست،تیک section boxرو از پالت پروپرتیس بزنید
یک مکعب دورحجم میاد که روش فلشای آبی، کلیکو درگ کنید حجمتون برش میخوره
یک سوال دیگه اینکه چرا وقتی مقطع می زنم یه جا از EXTERIOR GLAZING استفاده کردم ولی اونورش دیده نمیشه! یعنی شفاف نیست...
برای پی دی اف باید یه سری اد این یا افزونه اضافه کنید که معروفترینشون Bluebeam اه
برای اکسپورت به dwg هم باید سمت چپ بالا روی علامت R کلیک کنید و Export --> Cad format --> DWG رو انتخاب کنید و تو صفحه ای که باز میشه، جلوی گزینه سلکت اکسپورت ستاپ یه کلید ... هست اون رو بزنید تا وارد پنجره تنظیمات اکسپورت بشید و گزینه های زیر رو تنظیم کنید:
1- Colors = RGB
2- Solides = ACIS Solid
3- Units = Meter or etc
4- Generel = Export to file format = Autocad 20xx
بعد OK رو بزنید و از پنجره قبل تو پنجره export تیک نقشه هایی که می خواید اکسپورت بشن رو بزنید و Next رو بزنید و جایی رو که می خواید قایل ها ذخیره بشن و اسمشون رو انتخاب کنید و اوکی رو بزنید
سلام مهندس
وقتی یه پلان 2*2 با مقیاس 1/100 ترسیم کردم و اون پایین به مقیاس 1/50 تغییر دادم و خروجی کد گرفتم مقیاس توی cad تغییر نکرد --- میشه راهنمایی کنینن
منظور رو متوجه نمی شم تا بالا منظور تا کجاست؟ همین الان که داره تا بالای درختا رو نشون میده ... اون پایین کنار اسکیل یه گزینه هست به اسم corp region با اون می تونید کلا میزان نمایش رو کنترل کنید
یه همچین اتفاقی نباید بیافته و اسکیل رو تشخیص می ده و بر اساس اسکیل انتخابیتون باید همون اسکیل رو اکسپورت کنه
به احتمال خیلی زیاد شما 1:50 اکسپورت کردید "اما" تو اتوکد اسکیلتون رو 1:100 بوده و خب طبعتا 1:100 رو نشون میده، رو 1:50 تنظیمش کنید درست میشه
منظور رو متوجه نمی شم تا بالا منظور تا کجاست؟ همین الان که داره تا بالای درختا رو نشون میده ... اون پایین کنار اسکیل یه گزینه هست به اسم corp region با اون می تونید کلا میزان نمایش رو کنترل کنید
مرسی."تا بالا" نگفتم!... ببینید اون قسمت که کلیک کردم روش (آبی شده) تو عکس پنجره هست.چون کلیک کردم اونورِ پنجره که میشه تراس، داره دیده میشه(یکم از درخنا معلومه). ولی سمت راستش که بازم پنجرست، می بینید که تراس از توش دیده نمیشه. چرا تو مقطع اون سمت پنجره دیده نمیشه؟ می خوام دیده بشه
.تو تراس گیاه و میزو اینا دارم . مثه اونی که رو بامه .اون تراسِ یه خونه دیگه هست.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |