رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری

arcdoc

اخراجی موقت
مثل اینکه تنور زبان بدجوری داغه.....من میگم هرکسی روش خودش رو داره.نمیشه برای همه یه نسخه
پیچید....ولی یه چیزی که مهمه اینه که باید لغات جدید یاد بگیری هرچقدر بیشتر ، بهتر..
حالا با هر روشی ....یکی مثل من روی بازو و بدنش لغت مینیویسه ...یکی روی جعبه کفش....روش خودتون رو پیدا
کنید...شاید همه نتونن با نرم افزار کار کنن..شاید اصلا ژنتیکی زبان تو خونته....شاید هر چقدر بخونی نفهمی.....
بحث کردن در این مورد بی مورده به نظر من....ولی حتما از تجربیات بقیه استفاده کنید.....مثلا تیک اف گفت که
همه ی لغات رو حفظ بوده .ولی نتونسته جواب بده....به نظرم این یه مشکل خیلی بزرگی میتونه باشه.....باید حتما
ریشه یابی بشه......اصلا منظور از حفظ کردن چیه؟؟؟
من فکر کنم لغات رو توی جمله نخونده.و تک تک لغات رو فقط با معنی فارسی یاد گرفته................
که روش کاملا اشتباهیه.البته این فقط یه حدسه.روش خود من این بود که لغت رو حتما توی کتاب میخوندم
جمله های که لغت توی اون مثال زده شده رو یادداشت میکردم.اون لغت رو توی دیکشنری اکسفورد
انگلیسی به انگلیسی چک میکردم.و مثالش رو میخوندم.اگه باز متوجه نشدم.توی نرم افزار بابیلون چک
میکردم و به اسپل صوتیش حتما گوش میدادم.و در نهایت هر شب به وسیله نرم افزار اون رو مرور میکردم.
من هر روز یک درس 504 رو به صورت کامل و با تمرینات انجام میدادم.حدودا 2 ساعت زمان میبرد....
بعد از 42 روز باز تافل رو با همین روش.تیک اف به نکته جالبی اشاره کرد که توی تافل به مترادف ها توجه نکرده
که در واقع یکی از امتیازات خوب این کتاب هست که فقط یک لغت مترادف برای هر لغت در نظر گرفته که اونهم
نزدیکترین اون هست.توی 504 اینطوری نیست و برای هر لغت مترادف های بیشتری به کار برده شده.
من پیشنهادم اینه که حتما لغات تافل رو با مترادف بخونین.وتمریناتش رو هم کامل بخونید.خوندن با مترادف باعث
میشه که شما به جای یک کلمه دو کلمه جدید انگلیسی یاد بگیرید.
من خودم وقتی لغتی رو از خودم میپرسیدم مترادفش رو میگفتم.نه معنی فارسی................
یعنی نرم افزار وقتی از من میپرسید abroadمن میگفتمoversease ...........
یا جمله انگلیسی میگفتم که توش اون لغت استفاده شده..............
این عکس اون نرم افزاریه که من برای لغات تافل از اون استفاده کردم.و تمام لغات و جملات رو خودم تایپ کردم و
فایل صوتیش رو باز برای هر لغت تک تک از سی دی خود کتاب بریدم و کنار اون درس قرار دادم.
این نرم افزار ایرانیه و کاملا فارسی.504 رو با جی ممورایز خوندم که اون موقعه قابلیت اضافه کردن فایل صوتی رو
نداشت.ولی الان داره.عکس هم میتونید اضافه کنید.اشکالی که این نرم افزار ایرانی داشت این بود که لغت
رو وقتی نمیدونستی به خونه عقبی برنمیگردوند. همونجا انقدر میپرسید تا جواب بدی.که روش مطمئنی نیست.
من سیستم جی ممورایز رو بیشتر میپسندم.ولی محیط کاربری و امکانات لایتنر ایرانی بهتره...

http://uplod.ir/so6uov5ciox3/litner.JPG.htm
این جزوه کلاسی کانون زبان ایرانیان برای کتاب لغات ضروری تافل هست که خوندنش خالی از لطف نیست
http://uplod.ir/gzxepaehzpv7/Vocab.pdf.htm
اینم باز یک فایل تایپ شده تمام لغات کتاب تافل به همراه جملات هست که روزهای اخر خیلی به درد میخوره
http://uplod.ir/wm21u5c2fbk2/ET.VOCAB.pdf.htm
اینم لغاتی که اکثرا توی کنکور ارشد توی 10 سال اخیر سوال بوده که خودم جمع آوری کردم.
http://uplod.ir/uzafvc5jxqnt/More_Frequently_words_in_MA-_Collected_by_arcdoc.docx.htm
البته همه ی اونا نیست و مهمتریناش و اونایی که بارها سوال بودن و احتمالا خواهند بود.

همه لغات 504 و لغات معروف اكسفورد-براي مرور خيلي خوبه
http://uplod.ir/9m52vrnwqf64/words_review.pdf.htm
یه روشی رو هم دوستان باز گفتند که مثل اینکه لغات 10 سال اخیر توی همه سالها رو بخونیم...
این روش خوبه ولی به شرطی که شما 504 و تافل رو خونده باشید..و اون تست هارو بزنید......
کاری که من خودم ماه اخر چند بار انجام دادم و واقعا هم کمک کرد.همه اون تست ها توی روزها مختلف و گروههای
مختلف رو کتاب دکتر امیری داره با حل تشریحی و انالیز.نه اینکه بشینیم اون لغات رو همینجوری بخونیم که بشدت
کار اشتباهیه..نمیدونم امتحان کنید..به نظر خود من این کار وقت تلف کردنه..و نمیشه مسلط شد.......
میشه همون کاری که تیک اف قبلا انجام داده.....
امیدوارم تونسته باشم تجربیات هرچند ناقص خودم رو در اختیارتون قرار بدم........
من نظرم اینه که زبان و هر درسی رو نباید با این تفکر خوند که 20 30 درصد بزنم که ترازم پایین نیاد...
شما اگه برای 20 30 بخونین شاید منفی هم بشید چون حتما اشتباه میکنید.....
با این تفکر بخونید که توی دکترا باز به دردتون میخوره...اگه خارج از کشور برید....توی محیط کاری و
فرصت های شغلی شاید یک امتیاز باشه....توی کار کردن با نرم افزارها خیلی کمک میکنه ...برای مقاله و ترجمه
هاتون...برای فهم فیلم ها و موسیقی های که دوست دارید...
وقتی تاریخ معماری میخونیم مگه سبک هارو توی کتابهای مختلف نمیخونیم...مگه پلانهای مهم رو روکشی نمیکنیم
مگه عکس هارو توی اینترنت و مجلات چک نمیکنیم؟؟؟؟.......خوب پس این کنکور بیشتر از اون که حفظی باشه
بیشتر مفهومی و عمیق و بعضی وقتها بچه گانه ولی پیچیده....وبعضی وقتها هم اشتباهه...پس همه جوره اماده
بشید.....
از تیک اف عزیز هم کمال تشکر دارم که تجربیاتش رو خالصانه در اختیار قرار میزاره....اگه ایرادی گرفتم فقط
به خاطر این بود به یک روش معقول برسیم و اشتباهاتمون رو جبران کنیم...که سال بعد نتیجه بهتری بگیریم.

آخرین ویرایش:

az.sa

عضو جدید

arcdoc

اخراجی موقت
سلام
این فایلی که میزارم فلش کارتهای مربوط به نرم افزار جی ممورایز هست برای کتاب 400 must-have words for the toefl البته فعلا فصل اول Nature رو اماده کردم که 4 درس -هر درس 10 تا لغت...برای هر لغات من عکسی رو پیدا کردم و کنارش قرار دادم که خیلی کمک میکنه.. و سعی کردم که عکسی رو انتخاب کنم که هم تاثیر گذار باشه و هم معنی اون کلمه رو برسونه....یه شرکتی من دیدم این کار رو برای کتاب 504 انجام داده که به نظرم جالب امد.فعلا کتاب هایه دیگه رو کامل نکردن....
این کتابی رو که من انتخاب کردم در حد همون 504 و اسنشیال تافل هست...و کتاب فوق العاده استاندادری هست...تنها ایرادی که داره اینه که هیچ جا فایل صوتی نداره و تنها ایرادش همینه...ولی تمرینات کتاب خوب و کافیه..
هر هفته سعی میکنم یک فصلش رو اماده کنم.و خدمت دوستان قرار بدم....حتی اگر یک نفر هم استفاده کنه باز خوبه....
400_must_have.jpg
http://www.mediafire.com/?nv6iif614bowlxo

آخرین ویرایش:

arcdoc

اخراجی موقت
4 درس اول کتاب 504 به صورت لایتنر تصویری برای نرام افزار جی ممورایز.
با تشکر از sayeh69 که تو جمع آوری عکس ها خیلی کمک کرد...
سعی میکنم هر روز 4 درس رو اینجا بزارم
http://www.mediafire.com/download.php?6txtivynfstxekb

لینک دانلود نرم افزار جاوا
http://www.mediafire.com/download.php?ljd1bsdxneenbsd
لینک دانلود نرم افزار جی ممورایز
http://www.mediafire.com/download.php?mj97e2ee6i4cjkk

آخرین ویرایش:

arcdoc

اخراجی موقت
اموزش جی ممورایز

اموزش جی ممورایز

صفحه اصلی برنامه بعد از باز کردن به صورت زیر می باشی البته در صورتی که لغتنامه ای به صورت پیش فرض در آن باز کرده باشید در غیر این صورت قسمت لغتها خالی است.

برای اضافه کردن یک کتاب باید اول یک دسته جدید با نام آن کتاب ایجاد کنید:

بعد از ایجاد دسته باید لغتهای انتخابی به همراه جواب را در هر کارت وارد کنید و بعد از ورود هر لغت با معنی آن در دو کادری که به لغت و معنی اختصاص شده گزینه اضافه کردن کارت جدید را بزنید.

بعد از اتمام گزینه ذخیره کردن را بر طبق تصویر زیر انتخاب کنید. و یک پوشه در کامپیوترتان به لغتنامه هایی که می سازید اختصاص دهید.

حالا نوبت به یاد گیری است ابتدا فایل جی ام ال ذخیره شده خودتان را از مسیر باز کرده و گزینه یاد گیری را انتخاب نمایید. در این مرحله تنظیمات یاد گیری دلخواه خود را می توانید به نرم افزار بدهید و آزمون را شروع کنید:

حالا می توانید حدس خود را در مورد معنی لغت چک کنید.

این هم آخرین مرحله بررسی پاسخ شماست در این مرحله سعی کنید با خود صادق باشید. :)

arcdoc

اخراجی موقت
اینو یه جایی دیدم حیفم امد معرفی نکنم..دیکشنری تصویری که من بخش معماری اون رو براتون میزارم...دیدنش خالی از لطف نیست....البته به پای فرهنگ تصویری چینگ نمیرسه...ولی مختصر و مفیده و تصاویرش رنگیه;)
macmillan visual dictionary architecture

http://www.mediafire.com/?rt66ql7jaaawoi1

arcdoc

اخراجی موقت
سلام....با تشکر از اینکه دانلود این فایل ها رو در اختیار میگذارید.
مشکلی که من پیدا کردم اینه که هر بار که میخام آزمون بدم تمام لغات 504 رو از من میپرسه در صورتی که من هنوز درس4 ام.و اینکه نمیدونم چه جوری باید فرمان اینکه بگم هر شب درس جدید رو بپرسه و شب بعد دروس قبل رو بپرسه..لطفا اگر به زودی جواب این جانب رو بدین ممنون میشم..
سپاس

عکس هارو ببینید امیدوارم کمکتون بکنه

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    81.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2.JPG
    2.JPG
    73 کیلوبایت · بازدیدها: 0

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها مرکز معماری واسه دایره لغات کتاب esential word for the tofel لغات کنکورای سالای پیش و پیشنهاد کرده گفته وقتتونو واسه 1100 و کتابابی دیگه هدر ندید البته 504 رو اسم نبرد ...نظرتون چیه؟؟؟

arcdoc

اخراجی موقت
کاملا درست گفتند.....از 504 خیلی کم سوال میاد ولی خوب همونارم باید بدونی تا بتونی تافل رو بخونی دیگه......1100 هم که یه چیز خیلی خیلی زیادیه.ولغات خیلی متعارفی نداره...خیلی از native ها هم امکان داره اونارو بلد نباشند...

مثلا الان شما معنی کلمه ی بقولات یا تنبوشه رو میدونین؟؟؟؟ 1100 هم 70 درصد کلماتش اینجوریه!!!بعد از خوندش امکان این که زبان چینی رو یاد بگیرید خیلی میره بالا چون مغزتون کاملا باز میشه....
[h=1][/h]سوالات سال گذشته هم که برای همه ی دروس شدید توصیه میشه...ولی چون زبان دیگه هر روز لغت جدیدی اضافه نمیشه که برا همین امکان اینکه لغات تکراری بیاد خیلی خیلی زیاده....ولی باز فقط اونارو حفظ کردن کاربرد نداره باید یاد بگیری...

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها مرکز معماری واسه دایره لغات کتاب esential word for the tofel لغات کنکورای سالای پیش و پیشنهاد کرده گفته وقتتونو واسه 1100 و کتابابی دیگه هدر ندید البته 504 رو اسم نبرد ...نظرتون چیه؟؟؟

کاملا درست گفتند.....از 504 خیلی کم سوال میاد ولی خوب همونارم باید بدونی تا بتونی تافل رو بخونی دیگه......1100 هم که یه چیز خیلی خیلی زیادیه.ولغات خیلی متعارفی نداره...خیلی از native ها هم امکان داره اونارو بلد نباشند...

مثلا الان شما معنی کلمه ی بقولات یا تنبوشه رو میدونین؟؟؟؟ 1100 هم 70 درصد کلماتش اینجوریه!!!بعد از خوندش امکان این که زبان چینی رو یاد بگیرید خیلی میره بالا چون مغزتون کاملا باز میشه....
سوالات سال گذشته هم که برای همه ی دروس شدید توصیه میشه...ولی چون زبان دیگه هر روز لغت جدیدی اضافه نمیشه که برا همین امکان اینکه لغات تکراری بیاد خیلی خیلی زیاده....ولی باز فقط اونارو حفظ کردن کاربرد نداره باید یاد بگیری...

سلام/ لغت های سوالات سال پیش چیه؟منظور همون راهیان و کنکاش و...ایناست؟یعنی اخر کتاب کلمات رو جدا کرده؟
زبان تخصصی یا زبان عمومی؟

arcdoc

اخراجی موقت
سلام/ لغت های سوالات سال پیش چیه؟منظور همون راهیان و کنکاش و...ایناست؟یعنی اخر کتاب کلمات رو جدا کرده؟
زبان تخصصی یا زبان عمومی؟
ببین 10 تا سوال اول زبان عمومی به صورت جای خالیه که اصطلاحا blank هست که باید پرش کنید fill ..
خوب برای هر سوال چهار تا لغت میدن یعنی... که منظور من و اساتید مرکز معماری از لغات سال گذشته:)، اون چهارتا لغت میباشد.10 تا سوال که هر سال میشه 40 تا لغت ..چون کنکور ارشد توی سه گروه برگزار میشه...برای همین هر سال میشه120 تا که شما اگه بخوای 10 سال رو بخونی میشه 1200 تا.....got it???????

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببین 10 تا سوال اول زبان عمومی به صورت جای خالیه که اصطلاحا blank هست که باید پرش کنید fill ..
خوب برای هر سوال چهار تا لغت میدن یعنی... که منظور من و اساتید مرکز معماری از لغات سال گذشته:)، اون چهارتا لغت میباشد.10 تا سوال که هر سال میشه 40 تا لغت ..چون کنکور ارشد توی سه گروه برگزار میشه...برای همین هر سال میشه120 تا که شما اگه بخوای 10 سال رو بخونی میشه 1200 تا.....got it???????
بله اینو که متوجه شدم!ولی منظور من اینه که این لغت ها رو جایی (انتشاراتی)جدا کرده؟
فرضا برای رشته ی برق پارسه همچنین کاری کرده و لغت ها رو در اورده ولی برای معماری...؟
درک مطلب هم لغت های تکراری درش هست؟

arcdoc

اخراجی موقت
بله اینو که متوجه شدم!ولی منظور من اینه که این لغت ها رو جایی (انتشاراتی)جدا کرده؟
فرضا برای رشته ی برق پارسه همچنین کاری کرده و لغت ها رو در اورده ولی برای معماری...؟
درک مطلب هم لغت های تکراری درش هست؟

این لغات عمومی هستند ربطی به برق و معماری نداره...اطلاعی ندارم جدا کرده باشند.دلیلی هم نداره که جدا بکنند....خودتون وقتی تست هارو میزنید اینارو هم یاد میگیرید از بس تکرار میشند...
درک مطلب؟؟؟؟ تکراری!!! باید سرعت خوندنتون بالا باشه تکنیک های scan , skim رو بلد باشید و دایره لغات خوبی داشته باشید...
برای ریدینگ روی اینا کار کنید
understanding fact and details
identifying negative facts
understanding vocabulary in context
summarizing important idea
determining purpose

arcdoc

اخراجی موقت
scan and skim
توی اسکن کردن ما دنبال اسم خاص یا اطلاعات خاص یا مثلا تاریخ دقیق میگردیم..ولی در اسکیم اصطلاحا متن رو سریع روخوانی میکنیم تا هدف نویسنده purpose یا موضوع متن یا ایده اصلی main idea رو درواقع تشخیص بدیم.....
بقیه روشها هم همینطور هرکدام روش خاصی هستند برای سوالهای خاص ...یک سوال از شما معنی یک کلمه ی رو میخواد که امکان داره معنی رو ندونین و واقعا خیلی سخت باشه ولی با تکنیک (معمولا) قبل از اون لغت ،اون لغت یا تعریف میشه یا قرار یک چیزی رو تعریف کنه یا در ادامه متن توضیح داده شده....به هر حال ریدینگ سوای اینکه دایره لغات کافی میخواد نیاز به بلد بودن تکنیک هم داره...که به نظر من نمره اور تر از بخش vocabulary (واژگان) هست....
اگه زبانتون خوبه
delta keys to the toefl بخش ریدینگ رو بخونید همه این تکنیک ها توضیح داده میشه....کتاب فارسی هم احتمالا باید باشه که این روشها رو توضیح بده دکتر امیری یه توضیحاتی دادن ولی خیلی کافی نیست...

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره تا حالا کسی همت نکرده...من تافل رو با جی ممورایز نخوندم....باور کن کل تافل رو با مترادف،معنی فارسی و یک مثال همه رو از اول تایپ کردم...فایل صوتی بریدم ....ولی یک برنامه ایرانی بود خیلی هم جالب بود....ولی خوب الان خودمم هم نمیتونم ازش استفاده کنم...چون برنامه کرک داره و من چون ویندوز عوض کردم دیگه اون سریال نامبر رو قبول نداره..اون شرکت هم الان کلا بسته شده....خودم دیگه نیاز ندارم ولی من موندم وکلی عذاب وجدان که چرا با جی ممورایز کار نکردم تافل رو که حداقل برای شما ها بزارم اینجا...
ولی این نوید رو میدم که 400 must have word for toefl رو با جی ممورایز کار میکنم....تموم شه میزارم اینجا ...برای هر لغت یه عکی گذاشتم که خیلی جالب شده...504 رو هم تا 8 تا درس عکس گذاشتم ولی کسی همراهی نکرد به جز یک نفر که اونم نمیدونم چی شد...من که خودم 504 نمیخونم برای شما ها بود ولی نشد یگه.....
این سایت یه سری لغت های 504 ، barrons 3500,1100 GRE... رو تو یه فایل واسه دانلود گذاشته با تصویر و صوت هم هستن فقط تافل و نداره دانلودش کن شاید به دردت بخوره

http://www.irlanguage.com/article70.html

shiva2009

کاربر بیش فعال
بچه ها3تا سوال!!
نقشه ها و تصاویر کتاب هایی مثل معماری جهان و سبک شناسیو چطوری باهم قاطی و فراموش نکنم؟؟
کتاب معمار+مهندس=ساختار به نظرتون چطوری ممکنه ازش سوال بدن و چه قسمتاییش مهم تره؟
برای زبان تخصصی کتاب زبان برای دانشجویان معماری رستگار رو پیشنهاد میکنین یا کتاب دکتر امیری از مرکز معماریو؟

به نظر من:
برای نقشه ها بهتره شماتیکش رو خودت بکشی با یه ویژگی یا نکته ی خاص که هر بنا داره،براش نشونه بذاری تا یادت نره.
معمار مهندس ساختار کتابیه که از متن انگلیسیش برای تکنولوژی درک مطلب می یاد ولی چون عکس واضح و نقشه ی دقیق نداره از مطالعات موردیش سؤالای ریز واسه معماری نمیدن. مگر اینکه نقشه یا عکس واضح تری از ساختمونای مطرح شده تو کتاب، توی منابع دیگه اومده باشه... یا نکته ای که کتاب اشاره کرده خیلی خاص و به نوعی ویژگی اون بنا باشه.
کتاب رستگارپور متنش یه مقدار سخت تره و جمله بندی هاش بیشتر شبیه کنکوره. ولی کتاب مهرداد امیری جمله هاش ساده تره. در عوض کلمه های زیادی رو تو متنهای کوتاه تر یاد میده. هردوشون خوبن. میشه هردوتا رو خوند.

sweetbrier1989

عضو جدید
بچه ها یه نرم افزار خوب برای زبان پیدا کردم برای کسانی که android دارند...البته فکر کنم برنامه اشو برای گوشی های دیگه هم داشته باشه.خودش flash card آماده تافل و 504 رو داره.مال تافلش معنی فارسی هم داره خیلی خوبه.
اینجا میذارم براتون.
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردید رو گوشی، اونو به کارت حافظه منتقل کنید.بعد هم این فایل ها رو بعد از اینکه extract کردید توی پوشه AnkiDroid که تو گوشیتون ایجاد شده کپی کنید...

من دارم برای لغات کنکور هر سال هم درست میکنم اگه خواستید بگید بذارم.

مشاهده پیوست AnkiDroid.rar

مشاهده پیوست 504 Absolutely Essential Words.media.rar

yasihood

عضو جدید
دوستان کسی pdf لغات آزمون های سراسری سال های 87-91 رو داره بذاره اینجا ؟
سلام
فکر کنم این فایلو از همین باشگاه دانلود کردم اما یادم نیست کدوم یکی از دوستانمون آپ کرده بودن

پیوست ها

• words-87.pdf
    0 بایت · بازدیدها: 0

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها زبانو چطوری میخونین؟
من گرامرو زود فراموش میکنم
زبان تخصصی چی میخونین؟
:que::(

من بیشتر تا حالا رو لغت های 504 و تافل وقت گذاشتم کتاب زبان تخصصی مهرداد امیری رو هم با آزمونای مرکز میبرم جلو کتاب زبان عمومی مهردادامیری رو هم تازه شروع کردم کتاب خوبی اگه وقت داشته باید بخونید واسه واژگانو ریدینگ و کلوز تمرینای زیادی داره کتاب گرامرشم هست(همون مهرداد امیری) که واسه پوران پژوهشه
در رابطه با گرامر سعی کن حفظ نکنی گرامرو کاربردشونو تو جمله ها بررسی کن اونقدر مثال های مختلف یه موضوع رو بررسی کن که ناخوداگاه وقتی جای خالی روتو سوال میبینی خودت حدس بزنی که چی میتونه این جای خای رو پر کنه که شکل جمله درست باشه (متن ها و ریدینگ های مختلف هم بخونی همینجوری شکل صحیح جمله ها دستت میاد)

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر تا حالا رو لغت های 504 و تافل وقت گذاشتم کتاب زبان تخصصی مهرداد امیری رو هم با آزمونای مرکز میبرم جلو کتاب زبان عمومی مهردادامیری رو هم تازه شروع کردم کتاب خوبی اگه وقت داشته باید بخونید واسه واژگانو ریدینگ و کلوز تمرینای زیادی داره کتاب گرامرشم هست(همون مهرداد امیری) که واسه پوران پژوهشه
در رابطه با گرامر سعی کن حفظ نکنی گرامرو کاربردشونو تو جمله ها بررسی کن اونقدر مثال های مختلف یه موضوع رو بررسی کن که ناخوداگاه وقتی جای خالی روتو سوال میبینی خودت حدس بزنی که چی میتونه این جای خای رو پر کنه که شکل جمله درست باشه (متن ها و ریدینگ های مختلف هم بخونی همینجوری شکل صحیح جمله ها دستت میاد)
مرسی از راهنماییتون منم 504 خوندم الان تافلو میخونم ولی باز تو زبان خیلی ضعیفم گرامرم امیریو خوندم ولی الان فک میکنم هیچی بلد نیستم بنظرم کتابش زیادی مختصره همه چیو مث فرمول گفته واسه همین زود فراموش میشه
واسه زبان تخصصی بجز امیری چی؟کتاب عصر کنکاش چطوره؟

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییتون منم 504 خوندم الان تافلو میخونم ولی باز تو زبان خیلی ضعیفم گرامرم امیریو خوندم ولی الان فک میکنم هیچی بلد نیستم بنظرم کتابش زیادی مختصره همه چیو مث فرمول گفته واسه همین زود فراموش میشه
واسه زبان تخصصی بجز امیری چی؟کتاب عصر کنکاش چطوره؟

پس توصیه میکنم کتاب زبان عمومی مهرداد امیری رو هم در کنار تافل بخونی چون واسه هر بخش نحوه خوندن و مثال های مختلف داده که اگه بتونی تمریناشو انجام بدی خیلی بهت کمک میکنه تو زبان عمومی تا میتونی لغت جدید یاد بگیر اون لغت های 5 سال رو هم بخون چون تو همه قسمت ها بهت کمک میکنه من کتاب کنکاشو ندیدم که مقایسش کنم با مهرداد امیری همون امیری رو هم با آزمونا جلو ببرم هنر کردم
در رابطه با گرامر هم زیاد خودتو درگیر نکن فقط تو کلوزا سوال ممکنه باشه ازش که اگه شک داشتی نزن سوالشو بیشتر رو واژگانو ریدینگ کار کن

آخرین ویرایش:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد اینکه فعل دوم با to همراهه یا با ing یه قاعده کلی وجود دارد:
1.افعالی که فعل دوم بعد فعل اول انجام میگیره و دیرتر صورت میگیره فعل دوم با to همراهه
2.درصورتی که فعل دوم همزمان یا زودتر از فعل اول صورت گرفت با ing همراهه

به زودی مثالاشم میزارم

camelia ka

عضو جدید
من فقط به مرور زبان رسیدم لغاتی که شبیه هم هستن وممکنه باهم اشتباه بشن رو اینجا میذارم اگه فک میکنین مفید نیس بگید نذارم:redface:
distinction فرق تمایز
extinctionانقراض
extractionاستخراج

conceiveدرک کردن حمل کردن
deceiveاغفال کردن

abdicateترک کردن
intricate پیچیده
delicate حساس شکننده

preceded مقدم شدن
proceedپیش رفتن درکارادامه یافتن

congressکنگره
congruosموافق وسازگار