قاصدک جان شما هنرهای ساخت قبول شدین سال پیش،یا امسال دارین میخونین براش?
من قبول شدم
قاصدک جان شما هنرهای ساخت قبول شدین سال پیش،یا امسال دارین میخونین براش?
اره اون درسته ولی برای مثلا ی مربع میگم و یک مثلث اگه یکی از عضو ها تک بیفته اون عضو ایا صفر میشه؟ تا اونجایی که بررسی کردم فقط برای مربع این موضوع درسته!چون فکر کنم توی مثلث تجزیه وجود داره این قضیه درست نباشهربطی به مربع و مستطیل نداره
اگه روی یه گره 3 عضو داشته باشیم که 2 تاش در یک راستا باشند. عضو 3وم تک میفته و صفر نیرویی خواهد بود.
تکنو یا انرژی?درصد و رتبتونو میتونم بدونممن قبول شدم
تکنو یا انرژی?درصد و رتبتونو میتونم بدونم
گزینه 3
گزینه دوم جواب هست.
گزینه اول غلطه به خاطر اینکه بارگذاری نامتقارنه و جابجایی داره و به همین دلیل هم گزینه سه غلطه. گزینه چهار هم عکس مطلب رو گفته. توصیه میکنم مثال پل ار فصول اول درک و رفتار سازه ها رو بخونید.
ممنونگزینه دوم جواب هست.
گزینه اول غلطه به خاطر اینکه بارگذاری نامتقارنه و جابجایی داره و به همین دلیل هم گزینه سه غلطه. گزینه چهار هم عکس مطلب رو گفته. توصیه میکنم مثال پل ار فصول اول درک و رفتار سازه ها رو بخونید.
ممنون
فقط مگه اینجا وزن ادمی که روشه مدنظر نیست برای مولفه عمودی?وزن اون ادمه که ثابته هر جا وایسته
گزینه دوم جواب هست.
گزینه 4 درست نیس؟ به خط عمود نزدیک باشه یعنی افتش بیشتر باشه هر کابلیم افتش زیاد باشه نیروی کششی کمتری داره.............
گزینه 4 درست نیس؟ به خط عمود نزدیک باشه یعنی افتش بیشتر باشه هر کابلیم افتش زیاد باشه نیروی کششی کمتری داره.............
نیروی عمودی که ثابت هس با افت بیشتر نیرو افقی کم میشه نیرو کششیم برایند این 2تاس پس کم میشه.......با افت بیشتر نیروی کششی کم میشه عین جمله سازه در معماری....صفحه 75هر کابلیم افتش زیاد باشه نیروی کششی کمتری نداره بلکه نیروی افقی و رانش کمتری داره و نیروی عمودی بیشتر که همون کشش هست.
اینی که شما میگین مال تیر نیس؟ اتفاقا به نظر من روی کابل اون قسمت کابل که طولش زیاده کشش بیشتر میشه ....اگه کسی میتونه یه رفرنس بده که مثلا تو کابل عین تیر تکیه گاهی که به بار نزدیکه عکس العملشم بیشتره...نه نه گزینه 4 کاملا برعکسه....وقتی بارگذاری نامتقارنه عضوی که به خط عمود نزدیک تره نیروی کششی بیشتری تحمل میکنه منم از گزینه 2 مطمئن نبودم با رد گزینه به 2 رسیدم
نیروی عمودی که ثابت هس با افت بیشتر نیرو افقی کم میشه نیرو کششیم برایند این 2تاس پس کم میشه.......با افت بیشتر نیروی کششی کم میشه عین جمله سازه در معماری....صفحه 75
ببینید شما اشتابهتون اینه که میگید با کاهش نیروی افقی نیروی برآیند کم میشه. درست و این زمانیه که بار متقارن باشه ولی اینجا بار متقارن نیست. در نتیجه نیروهای عمودی برابر نیست. درنتیجه برآیندها برابر نیست.
هر کابل هم که به خط عمود نزدیکتر باشد توی بارهای نامتفارن کشش بیشتری داره نه کمتر.
صفحه 75 و 76 سازه در معماریو بخونین به حرفم میرسین..............بارم وقتی نامتقارن باشه نیروهای افقیشون یکیه ولی نیروی عمودی متفاوت دارن دیگه...........حالا خود کتاب گفته افت بیشتر مساوی نیروی کششی کم هس با این حساب اون قسمت طناب که عمودی تره کشش کمتر داره .....حالا چون نیروهای افقی یکسانند پس نیروی عمودی اون قسمت کابل که افقیتره بیشتر میشه......اصن هیچ جای کتاب من ندیدم در مورد اندازه نیروهای عمودی بار نامتقارن تو کابل بنویسه این تحلیلام طبق نوشته های کتاب بود
اگه منبعی دارین برا جمله اخرتون ممنون میشم بگین گیج شدم...........
اگه داشتم که جواب میگفتم چرااین گزینهاست ......................ندارمممممممممممم مرسی برا تحلیل هاتون خودم هم حدسم روی دو بودش ........عذارااااااااااااااااااااااااا بیا بگو اگه کلید سوال رو داری افرین......................................
دقیقا سوال منم هستبچه ها یه سوال مبتدی! که تازه برای من ابهام شده: اینجا که جلو 3 تا فاکتور اول نوشته نسبت مستقیم و معکوس (برای وزن، ارتفاع و صلبیت) منظورش ارتباط شون با زمان تناوبه یا با شدت لرزه؟!
از یه طرف وزن ارتباطش با شدت لرزه مستقیمه یعنی هر چی سنگین تر باشه بدتره! (درسته دیگه؟!)
حالا از یه طرف دیگه اگه وزن ساختمان ارتباط مستقیم داره با تناوب، تناوبم که خودش ارتباط معکوس داره با شدت لرزه پس یعنی وزن اگه زیاد باشه از نظر بیشتر شدن دوره ی تناوب (و در نتیجه کمتر شدن شدت لرزه) برا ساختمان خوبه؟!
مشاهده پیوست 229375
پیشاپیش مرسی![]()
بچه ها یه سوال مبتدی! که تازه برای من ابهام شده: اینجا که جلو 3 تا فاکتور اول نوشته نسبت مستقیم و معکوس (برای وزن، ارتفاع و صلبیت) منظورش ارتباط شون با زمان تناوبه یا با شدت لرزه؟!
از یه طرف وزن ارتباطش با شدت لرزه مستقیمه یعنی هر چی سنگین تر باشه بدتره! (درسته دیگه؟!)
حالا از یه طرف دیگه اگه وزن ساختمان ارتباط مستقیم داره با تناوب، تناوبم که خودش ارتباط معکوس داره با شدت لرزه پس یعنی وزن اگه زیاد باشه از نظر بیشتر شدن دوره ی تناوب (و در نتیجه کمتر شدن شدت لرزه) برا ساختمان خوبه؟!
مشاهده پیوست 229375
پیشاپیش مرسی![]()
پاراگراف اخر حرفتونو نفهمیدم ،خب بازم تناقضه که بالاخره دوره تناوب زیاد مگه چیز خوبی نیست?پس طبق توضیح شما وزن زیاد چون باهاش رابطه مستقیم داره پس وزن زیاد هم چیز خوبیهخیلی گذشته ولی من باز هم جواب میدم شاید دیدید
نیروی زلزله = ضریب زلزله * وزن ساختمان
ضریب زلزله = شتاب مبنای طرح * ضریب بازتاب * ضریب اهمیت ساختمان / ضریب رفتار ساختمان
شتاب مبنای طرح رو از روی نقشه ی پهنه بندی زلزله استخراج می کنند . مثلا اگر دو ساختمان در یک شهر قرار باشه ساخته بشه ، فقط همین شتاب مبنای طرح توشون برابره .
ضریب بازتاب به خاک و دوره ی تناوب ساختمان بستگی داره .
دوره ی تناوب ، مدت زمانیه که طول میکشه تا ساختمان یک نوسان کامل انجام بده . دوره ی تناوب به وزن ساختمان ( هر چه وزن بیشتر ، دوره ی تناوب بزرگتر ) ، به ارتفاع ساختمان ( هر چه بلندتر ، بیشتر ) و به نوع سیستم سازه ای ( هر چه منعطف تر ، بیشتر ) بستگی داره .
ضریب اهمیت ساختمان هم که یک عدد استخراجیه . باید از مقررات ملی در بیاد .
ضریب رفتار ساختمان هم بستگی به نوع سیستم سازه ای ساختمان داره .
این فرمولهای محاسبه ی زلزله است . پس وزن ساختمان هم با شدت لرزه و هم دوره ی تناوب رابطه ی مستقیم داره . دوره ی تناوب هم با شدت لرزه رابطه ی مستقیم داره . پس هیچ جایی این تناقض به وجود نمیاد .
پاراگراف اخر حرفتونو نفهمیدم ،خب بازم تناقضه که بالاخره دوره تناوب زیاد مگه چیز خوبی نیست?پس طبق توضیح شما وزن زیاد چون باهاش رابطه مستقیم داره پس وزن زیاد هم چیز خوبیه
از طرفی شما میگین شدت زلزله با دوره تناوب رابطه مستقیم داره(البته نفهمیدم دلیل این حرفتون چی بود)خب اینجوری یعنی دوره تناوب که چیز خوبیه با شدت زلزله که چیز بدیه رابطه مستقیم داره!!
شدت زلزله هم که اگه قرار باشه با وزن رابطه مستقیم داشته باشه دیگه هی تناقض بیشتر میشه یعنی دوره تناوب میگه وزن زیاد خوبه شدت زلزله میگه وزن زیاد بده!
خیلی ممنون monire جانمن رفتم سوالتون رو با یه متخصص در میون گذاشتم :دی . حق با شماست . من اشتباه گفتم و الان این رو فهمیدم .
شدت زلزله با دوره ی تناوب ساختمان رابطه ی عکس داره . یه دوره ی تناوب دیگه هم داریم که مربوط به خود زلزله است .
هر قدر دوره ی تناوب ساختمان بیشتر باشه شدت زلزله کمتره . یعنی هر قدر وزن ساختمان کمتر ، دوره ی تناوب ساختمان بزرگتر و شدت زلزله کمتر . و کاملا بر عکسش هم صادقه . یعنی هر قدر وزن ساختمان بیشتر ، دوره ی تناوب ساختمان کمتر و شدت زلزله بیشتر .
ولی گفتند که اگر همین ساختمون با دوره ی تناوب بالا ، با زلزله ای مواجه بشه که دوره ی تناوب یکسان با دوره ی تناوب ساختمان داره ، عمل تشدید صورت می گیره . ساختمونی دوره ی تناوب 3 داره . خوب این خیلی بالاست ولی اگه زلزله ای با دوره تناوب 3 به این ساختمون وارد بشه ( که برابر با دوره ی تناوب ساختمانه ) تشدید اتفاق میفته و تخریب بالا میره .
اگه هنوز هم براتون سواله بگین که بپرسم براتون .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |