به نظر من واسه قشنگ شدن متنشون خلاقيت به خرج دادن پارسي و پارسي رو با هم اوردن
ولي به مازندراني ها خيلي بي لطفي ميشه
توي سريال و ...
اين حسين رفيعي هم كه ....لا اله الا الله
ولي مازندراني ها هم مثه بقيه اقوام براشون مهم نيست و ميشه رو كم ميكنن
اصلاً خلاقیت نیست، زیرکی هست!
چون پست قبل من رو شاید نخوندید،همین روزنامه تو بازی های آسیایی در مورد همین ورزشکار همین مطلب رو نوشت. در ضمن خلاقیت به چه قیمتی!؟
تو اتوبوس تیم فوتبال جام ملت های قطر هم همین رو نوشت.
من میگم تیم ملی فوتبال 96-98 ایران
پاشازاده ترک بود
دایی ترک بود
دین محمدی ترک بود
ستار همدانی ترک بود
کریم باقری ترک بود
درخشان ترک بود
استاد اسدی ترک بود
هلالی ترک بود
استیلی ترک بود
خطیبی ترک بود و...
و خیلیای دیگه که یادم نیست
به غیر از عزیزی و عابدزاده اونم اگه یه رگش ترک نباشه! همشون ترک بودن اون وقت میومدیم می نوشتیم شاهزاده های ترکی!؟
من میگم تیم ملی 96 و 98 و 2000 تیم ملی ترکان ایران نبود تیم ملی ایران بود و متعلق به همه ی مردم ایران
مثل تیم ملی الان که غیر از کریم انصاری فرد و البته فکر کنم جباری که اصلیت اردبیلی باید داشته باشه(البته دقیق نمی دونم) بقیه ترک نیستن،الانم تیم ملی مال همه ی مردم ایرانه
الان برای چه علتی باید نوشته بشه شاهزاده های فارسی!
من میگم اون روز که رضا زاده همه مردم ایران رو خوشحال کرد الانم سلیمی همه ی ملت ایران رو خوشحال کرد پس چرا باید یه تیتری بزنن که آدم واقعاً بمونه برای چی این نوشته رو زدن!
کاش رضازاده رو هم ازمون میگرفتن! من که خجالت میکشم هم زبانی مثل اون دارم!!!!!
ببینید این مسأله با حرف من فرق داره و به نظرم جاش تو این تاپیک نیست برای همین بحث نمی کنم.
دو روز از رکورد زنی سلیمی گذشته .با اینکه افتخار میکنم که هم استانی هستیم.اما یکبار هم اینو تو هیچ تاپیکی نگفتم چون میترسیدم باعث رنجش بقیه هموطنام بشم و ذره ای از خوشحالیشون کم بشه.موقعی که سلیمی رکورد دو ضرب رو نزد اول ناراحت شدم و بعد فکر کردم این برا کشورمون با ارزش تره که رکورد های جهان مال دو نفر از ایران باشه تا همه بدونن این کشور پهلوان پروره.و از این فکر بینهایت خوشحال شدم.
به خدا دیگه خسته شدم از این مال من و مال تو ها و اینجور حرکات بچگانه .مخصوصا وقتی این حرفارو از اونایی که خودشون رو مسلمون میدونن میشنوم.
منم میگم منی که مازندرانی نیستم ولی ایرانی هستم(البته اگر قبول کنند که هستم!) چرا نباید به امثال سلیمی افتخار کنم؟
این تیتر و امثال این تیترها فقط دو معنی میدن:
یا مردم ایران همگی فارس هستند که میگم ایها الناس اینجا یک ایرانی هست که فارس نیست، به برادرا و خواهرای فارس احترام زیادی قائل هست ولی افتخار می کنه که رگ ترک تو خونش جریان داره
یا اینکه غیر فارسها رو ایرانی محسوب نمی کنیم که میگم ایها الناس بخدا مردمی که از این جریان ضرر می کنه ما نیستیم!
من که اصلا به کسی مانند رضا زاده و علی دایی افتخار نمی کنم.(مخصوصا رضا زاده)
من اصلا اون رو جز خودم نمی دونم.
آقای توتلماز همون بهتر که کسی مانند رضا زاده رو بزنند شاهزاده ی ایرانی،
اصلا کاش اونم میزدند شاهزاده ی پارسی، تا ما نفس راحتی بکشیم از دستش
دوباره میگم آوردن چنین کلماتی تو این تاپیک بجا نبود و من به عنوان یک ترک هم به علی دایی افتخار می کنم و هم به حسین رضا زاده!
اگر مایل به بحث هستید به طور خصوصی در خدمت هستم.
دوست عزیز روی صحبتم با یه عده خاص نبود و کلی گفتم.
ما تو استان خودمون هم یه سری هستن هی بابل و ساری رو میخوان با هم بد نشون بدن.
یه مثالش نوشاد عالمیان که بچه محل ماست .هر وقت تو اخبار نشونش میدن میگن ورزشکار مازندرانی.یکی از فامیلامون میگه چون صدا و سیما تو ساری هست برا همین از لج ما نمیگن بابلی هست.
ولی این حرفا بین ما
مخصوصا قشر تحصیل کردمون یه جور شوخیه و برا خنده این رو میگیم و حتی جلو اونایی که زیاده روی میکنن وامیستیم.
یا یه مثال دیگش سریالایی که با زبان مازندرانی میذارن مردم ما نسبت بهش زیاد حساس نمیشن
همیشه ذهنیتم نسبت به ترک ها این بوده که مردمی باغیرت و قوی و مومن هستن و چون با هیچ ترکی از نزدیک آشنا نبودم این ذهنیت رو از آدمایی مثل ستارخان و رضا زاده و عزاداری هایی که ازشون میدیدم داشتم. ولی این چند سال اخیر و مخصوصا با دیدن بعضی از تاپیکا .همش احساس میکنم ترکا خودشونو از ایران نمیدونن .همش فکر میکنم اگه یه روز برم تو شهرشون و بفهمن من فارسی حرف میزنم با من رفتار خوبی نمیکنن.من حتی تا الان فرقی بین شاهزاده فارسی و ایرانی نمیدیدم.شاید این احساس ها بچه گانه باشه .اما این احساس در درون من بوجود اومده و من اونو صادقانه گفتم

تا بدونید چرا از این تاپیکا خسته و ناراحتم.
یعنی رونامه توسط قشر تحصیل کرده نوشته نمیشه؟ بدا به حال ما
منم تازگیا وقتی از آزربایجان خارج میشم و به شهرهای دیگه ایران مسافرت می کنم احساس می کنم وارد یک کشور دیگه شدم،البته وقتی وارد یک کشور دیگه میشم راحت تر هستم چون همیشه به من احترام می زارن
وقتی یک تحصیل کرده فرقی بین شاهزاده ایرانیبا شاهزاده فارسی قائل نمیشه خوب من دیگه نیازی نیتس ادامه بدم
والا ما خودمون رو از ایران می دونیم از در و پیکر شهرهای ما هر روز شهید هست که می باره،کسایی که تو مرزها هستن و برا آرامش من و شما می میرن.اگه این طوری بود که اونجا نبودن.
اگه شما فکر می کنیم که سردبیر اون روزنامه من هستم و من اون تیتر رو زدم و خودمون رو از ایران حساب نمی کنم و بعداً این تاپیک رو باز کردم،واللا من کاره ای نیستم.و من اون نیستم.
فرقش اینه که ما ایرانی هستیم ولی فارس نیستیم. ما ترکیم و وقتی گفته میشه شاهزاده ی پارسی، پول پارسی، مردانی از پارس( به ثریا میرسند)، عشق پارسی، شعر پارسی، احساس میکنیم که ما رو بیگانه قلمداد میکنند.
دقیقاً
و کامل ترش کنم برای سایر دوستان غیر فارس که ترک هم نیستن اگه این مسائل براشون اهمیتی نداره خوب من تو تفکر اونا دخالت نمی کنم و نظرشون محترم هست.یعنی اگه خودشون رو سهیم در ایران نمیدونن خوب صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
ولی من به عنوان یک ترک ایرانی غیر فارس وقتی چنین مسائلی رو می بینم واکنش نشان می دهم و خواهم داد و خسته هم نمی شوم و نخواهم شد.