جالب تر اینه که منم با 87 نیاوردم،خوردگی صنعتی آوردم
اولویت شما اول خوردگی بود؟ یعنی اول خوردگی دانشگاه های تهران را زدید بعد از اون صنعتی؟ احیانا قبلش شکلی استخراجی چیزی نزده بودید؟ اگه زده بودید که واقعا عجیبه که قبول نشدید![]()
خوب شما هم احتمالا روزانه زدین...
سلام من سرامیک تبریز قبول شدم.رتبم 663
از متالورژی دارم میرم سرامیک.
کسی اطلاع داره باید چه واحدهای جبرانی بگذرونم.اگه کسی کتاب یا جزوه واسه دانلود داشته باشه که عاالیه
آخه اکثر کتابای بخش دانلود کتابو جزوه لینکاشون غیر فعال شده
چقدر جالبه ....تمام افرادی که در این تاپیک رتبه و محل قبولی رو اعلام کرده بودند رو در لیست آوردن.
من فکر نمی کنم اینطور که شما می گویید باشه آخه یکی از دوستان ظاهرا با معدل 13.68 و رتبه 130 روزانه شناسایی علم و صنعت قبول شده جالبه که کارشناسیش هم ریاضی بوده و یکی دیگه از بچه ها با معدل 17.24 و رتبه 278 شناسایی شبانه علم و صنعت قبول شده. واقعا معدل تا چه حد و چجوری تاثیر داره؟؟!! یکی که اطمینان داره جواب بده. یعنی من فلک زده که معدلم 13.09 است باید قید رتبه ی زیر 100 ر بزنم؟؟؟ یا مثلا اگه رتبه ی زیر 100 بگیرم و تاثیر معدل هنگام انتخاب رشته باشه اونوقت رتبم حدود چند میشه؟؟200؟300؟؟بالاتر؟چند؟[/Q
یکی از دوستام با معدل 12.13 شده 66.معدل خیلی تاثیر نداره.
رتبه 212
شناسایی صنعتی اصفهان
من فکر نمی کنم اینطور که شما می گویید باشه آخه یکی از دوستان ظاهرا با معدل 13.68 و رتبه 130 روزانه شناسایی علم و صنعت قبول شده جالبه که کارشناسیش هم ریاضی بوده و یکی دیگه از بچه ها با معدل 17.24 و رتبه 278 شناسایی شبانه علم و صنعت قبول شده. واقعا معدل تا چه حد و چجوری تاثیر داره؟؟!! یکی که اطمینان داره جواب بده. یعنی من فلک زده که معدلم 13.09 است باید قید رتبه ی زیر 100 ر بزنم؟؟؟ یا مثلا اگه رتبه ی زیر 100 بگیرم و تاثیر معدل هنگام انتخاب رشته باشه اونوقت رتبم حدود چند میشه؟؟200؟300؟؟بالاتر؟چند؟[/Q
یکی از دوستام با معدل 12.13 شده 66.معدل خیلی تاثیر نداره.
دوست عزیز. توی دفترچه نوشته تاثیر معدل رو و اینکه رتبه ای که اوردی بر حسب همون درصد ها (80%) و معدل موثر (20%) هست.
"2 - 4 - هﺮﻤﻧ ﻞﻛ : ترﺎﺒﻋ ﺖﺳا هﺮﻤﻧ زا ﻞﻛ ﺐﻠﻃواد سﺎﺳا ﺮﺑ 80 % زا ﻞﺻﺎﺣ ﻲﻤﻠﻋ هﺮﻤﻧ نﻮﻣزآ ﻲﺻﺎﺼﺘﺧا ﻪﻛ ﺐﻳاﺮﺿ ﺎﺑ ياﺮﺑ طﻮﺑﺮﻣ ﺮﻫ ﺶﻳاﺮﮔ ) ﻪﺘﺷر رد ﻲﻳﺎﻫ ﻪـﻛ ياراد ﺪـﻨﭼ
ﺶﻳاﺮﮔ ﻲﻣ ﺪﻨﺷﺎﺑ ( ﻪﺒﺳﺎﺤﻣ هﺪﺷ و 20 % لﺪﻌﻣ ﻲﺳﺎﻨﺷرﺎﻛ ﻊﻄﻘﻣ ﺮﺛﺆﻣ .
"
چون فارسی بود درست کپی نشد!!! ولی همون چیزی هست که بالا گفتم. توی صفحه 3 دفترچه انتخاب رشته نوشته شده.
پ.ن: این دوستتون که میگی معدلش 12.13 بوده حتما خیلی خیلی کنکور رو خوب داده.
بنظر شما چه جور انتخاب رشته کنم خوبه؟آموزش محور ارزشش رو داره؟متاسفانه 1% احتمالش هست !
روزانه سمنان شناسایی میتونی قبول شی
بیو امیر کبیر تا چه رتبه هائی پر میشه ؟! روزانه
بعد از اون کدوم دانشگاهها خوبن واسه بیو؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | رتبه و محل قبولی ارشد 94 | کنکوری ها | 11 | |
F | قبولی های دکتری مواد 92 و 91 به تفکیک رتبه و محل | کنکوری ها | 10 | |
![]() |
از امین بپرس : تخمین رتبه یا محل قبولی کنکوری های 90 | کنکوری ها | 216 | |
M | رتبه و درصد کنکور ارشد 95 | کنکوری ها | 18 | |
![]() |
رتبه و درصد کنکور ارشد 94 | کنکوری ها | 70 |