رای گیری محبوبترین عضو باشگاه

رای گیری محبوبترین عضو باشگاه

• essi4300

رای: 20 10.1%
  • دختر شاه پریون

رای: 59 29.6%
  • mehrshad53

رای: 23 11.6%
  • meytim

رای: 2 1.0%
  • peggijaan

رای: 0 0.0%
  • سرمد حیدری

رای: 14 7.0%
  • Babak.php

رای: 81 40.7%

• مجموع رای دهندگان
    199
  • نظرسنجی بسته .

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید نظر سنجی عمومی باشه ، که دیده شه کی به کی رای میده
اینجوری تقلب 100% است شک نکن
این مشخصه که اسی دختر شاه پریون و مهرشاد که هم سابقه ی بالایی دارند هم امتیازه بالایی اینها باید آراشون خیلی بیشتر باشه .
این نظرسنجی بدرد نمیخوره یکی دیگه بزار .

Sarp

مدیر بازنشسته
رای من بابا بابک جونم ... :w14:

:w42: :w40: :w30:
قلبون دخملمممممممممممممم

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقلب تقلب.....خبول نیس....اهه کی....چرا نظر سنجی عمومی نیس؟....من باس بدونم کیه به ببک رای داده یا نه؟
انقدر ثبت نام توی این سایت راحته که هرکس میتونه تو 10 دقیقه 11 تا یوزر برای خودش درست کنه و هی به خودش رای بده .:biggrin:
این تنها فرومی هست که اینجوریه توی تمامه فروم ها لینکه فعال سازی میفرستند تو ایمیله طرف ، بعضیهاشم که دعوت نامه میخواد و همینجوری عضو نمیگیره .
به هرجهت تقلب و بچه بازی توی این سایت مشهوده و گرنه همه میدونند که دخترشاه پریون محبوب ترینه :heart: البته بقیه هم روی سره من جا دارند بخصوص اسی جون و آقا مهرشاد :gol:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا این رای گیری غیر علنیه

اشتباهه
از اول

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر نمیکنین این قضیه دیگه داره لوس میشه
که چی مثلا
دفه پیش که دختر شاه پریون اول شد چه اتفاق خاصی افتاد

pause

عضو جدید
انقدر ثبت نام توی این سایت راحته که هرکس میتونه تو 10 دقیقه 11 تا یوزر برای خودش درست کنه و هی به خودش رای بده .:biggrin:
این تنها فرومی هست که اینجوریه توی تمامه فروم ها لینکه فعال سازی میفرستند تو ایمیله طرف ، بعضیهاشم که دعوت نامه میخواد و همینجوری عضو نمیگیره .
به هرجهت تقلب و بچه بازی توی این سایت مشهوده و گرنه همه میدونند که دخترشاه پریون محبوب ترینه :heart: البته بقیه هم روی سره من جا دارند بخصوص اسی جون و آقا مهرشاد :gol:

شما آقای کانادا چرا اینقدر پاچهخوار تشریف دارید. مگر افطار نفرمودید گرسنه هستید هنوز هم:surprised::mad:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما آقای کانادا چرا اینقدر پاچهخوار تشریف دارید. مگر افطار نفرمودید گرسنه هستید هنوز هم:surprised::mad:
با کسی که نمیشناسیش اینجوری شوخی نکن می خواستم خیلی بدتر جوابت را بدم و جلویه همه سکه یه پولت کنم که دیدم ارزشش را نداری .

pause

عضو جدید
با کسی که نمیشناسیش اینجوری شوخی نکن می خواستم خیلی بدتر جوابت را بدم و جلویه همه سکه یه پولت کنم که دیدم ارزشش را نداری .
بشین بچه جان
دوزار میدیم دستگاه صدتا کانادا واسمون میندازه بیرون میخوریم دو قورتو نیم هم باقی میمونی

گفتم پاچه خواری نکنی بد گفتم
تشکرکن:cool:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز نظرسنجی هیچ مشکلی نداره ، پنهان یا آشکار بودن آرا هم هیچ فرقی نمیکنه
اما وقتی پنهان باشه شخصی بودن رای بیشتر میشه ، یعنی یکی نمیاد ببینه که چون فلانی به فلانی رای داده پس من هم به اون رای بدم

• Like
واکنش ها: Sarp

maktub

عضو جدید
چرا تعداد رایای سرمد کم شده ؟
4 ساعت پیش بیشتر بود ، نبود ؟
نذار بگممممممممم کهههههههههههههه : دستهایی پشت پردست

بالا