راه حلهايي براي جلوگيري از شكست قلبي

fatem

عضو جدید
نمي دانم از كي شروع شد ، ولي به آن ايمان دارم. برايم خيلي از چيزها مانند معما شده ولي نوري در دلم هنوز روشن مانده كه به طرف حقيقت مرا مي كشد. تمام تلاشم اين است كه بتوانم به ديگران آن گونه كه بايد، كمك كنم.
اين حرف كه : ( اگر رسم عاشقي جدايست، همان بهتر كه تنها بمانيم) و امثال اين حرفها را حتما بارها و بارها شنيده ايد ولي تا به حال از خود پرسيده ايد كه آيا ما واقعا عاشق بوده ايم؟ هر كس از عشق تعبير خاص خود را دارد ، اكثرا اين تعابير يك طرفه هستند. ما نبايد عشق را يك طرفه شرح دهيم ، بهتر است قبل از عاشق شدن از عقل خود نيز كمك بگيريم. يك بار تصميم درست گرفتن بهتر از صدها بار تجربه كردن است. ساده تر بگويم ، ديگر زمان با دل عاشق شدن نيست، بايد عقل را هم شريك خود كرد.
ديگر دوران ديدن و گرفتار شدن گذشته، ديگر زمانه، زمانه ي عقل و منطق است. بيايد بيانديشيم كه آيا انتخابي درست در پيش رو داريم يا خير؟!!! بعد عاشق شويم. اين هم درست نيست كه در همان آغاز راه عاشق شويم، عشق آخرين مرحله است. پلهاي برگشت را پشت سر خود خراب نكنيد.
مراحلي را كه مي گويم ، مراحلي ست براي يك عشق صحيح و ايده عال. با استفاده از اين مراحل مي توانيد بسياري از مشكلات را حل كنيد و حتي جلوي آن را نيز بگيريد. گوش كردن تنها كافي نيست! عمل كنيد!

1. اولين قدم در هر ارتباط ، احساسي است كه بين هر دو فرد به وجود مي آيد. در هر برخوردي كه با اطرافيان براي ما به وجود مي آيد از هر كس احساسي خاص و متفاوتي به ما دست مي دهد. اين مثل همان متفاوت بودن چهره هاي آدم هاست. به كسي كه از او خوشتان مي آيد احساس خود را بگوييد و زمينه اينكه فرد مقابل هم احساس خود را بيان كند و در مورد شما سخن بگويد را فراهم كنيد. ولي آرام آرام. بپرسيد تا بدانيد. خجالت نكشيد و خوب دقت كنيد و ازغرض و احساس فرد مقابلتان براي آشنايي مطمئن شويد.
2. اين مرحله كمي مهمتر است. بعد از مدتي كه نسبتا شناختتان از فرد مورد نظرتان كامل شد، او را دوست بداريد و كاري كنيد كه او هم شما را دوست بدارد. راه هاي ابراز علاقه فراوان است. خوب مثل اينكه چند مثال هم بزنيم بد نباشد: خوش قول باشيد، جملات محبت آميز به كار ببريد، گل هديه دهيد يا چيزي كه دوست دارد برايش فراهم كنيد (ولخرجي نكنيد كه ضرر دارد) و مهمتر از همه ( به نظر بنده) مي توانيد با چشمهايتان هم دوست داشتن را نشان دهيد. ولي به ياد داشته باشيد كه غرضي ديگر نداشته باشيد. ( خطابم با آقا پسرهاي اين دوره زمونه است) با چشم دل نگاه كنيد نه با.... يك تپش قلب كافيست، ديگر تند نرويد. وقتي با خجالت و كم رويي نگاهتان مي كند به مرحله بعدي بيانديشيد.
3. هنوز زمان عاشق شدن نرسيده، اين مرحله شروع عاشق شدن است امّا......! اين شروع شرايط و مراحلي در خود دارد. ببينيد دوستان ديگر آن قرني كه محبت جواب داشت و براي احساس آدمي ارزش قائل مي شدند گذشته. زمانه ي غريبي است، دلها زود مي شكند و آدمها زود تغيير مي كنند. خيلي از شرايط باعث اين اوضاع نا بسامان عاشقان شده است. لازم به ذكر است كه تهاجم فرهنگي هم زخم عميقي بر احساسات بشري زده. نبايد عشق را با چيزهاي ديگر مخلوط كرد و سالاد عشق و حال از آن ساخت. خوب درد دل بس است. اين زمينه اي بود كه منظور را بگويم. قبل از عاشق شدن بايد اطمينان خود را 100% كنيد. مانند معلمي كه از شاگرد خود امتحان مي گيرد و او را محك مي زند. سياست داشته باشيد، مطمئن باشيد اگر او ما را دوست داشته باشد از شما نمي رنجد. امّا به ياد داشته باشيد كه زياده روي نكنيد ( لوس نشويد). خاطر خود را مطمئن كنيد كه اگر هم چند هفته اي از شما بي خبر بماند شما را به قول خودمان ول نمي كند. اما اين روش فقط يك روش كسب اطمينان است ( ببنيد كه بر مطمئن شدم تاكيد خاصي دارم). روشهاي ديگري هم مثل امتحان كردن به وسيله شخصي ديگر يا آزاد گذاشتن موقت وجود دارد. اما بهترين روش اين است كه ببنيد در برابر مشكلات شما چه عكس العملي دارد يا در برابر مشكلات و موانع روزمره كه بين هر دو فرد پيش مي آيد چگونه رفتار مي كند. آيا شما را مي فروشد يا نه ! آيا به خاطر شما مشكلات را تحمل مي كند يا نه !
*نه يك وقت به خاطر امتحان كردن او را عذاب دهيد*
4- به فصل مهم داستان رسيديم. مي دانم كه قند در دلتان آب شده يا بي حوصله شده ايد، ولي ارزش دارد ، چون تصميمات ما در زندگي به ارزش خود زندگيند. عشق آمد و دلها آرام گرفت. بد نيست گاهي فال حافظ هم بگيريد.
از خدا مدد بگيريد و نيت خود را پيش خدا بيان كنيد و قلب خود را از هر نيتي غير از خدا پاك كنيد، رضاي خدا را طلب كنيد. او كه عشق آفريد خود نيز آن را نگهدارست. ما آمده ايم كه عشق بورزيم و به ديگران محبت كنيم. هيچ كس در تنهايي نمي تواند به كمال خود برسد ، عشق راه تكامل است. از خدا غافل نشويد ، از عشق به انسان مي توان به عشق به خدا رسيد . معشوق اصلي را خدا بدانيد. و اينك شما دنيا را رنگ ديگر مي بينيد. زندگي با عشقزيباست.

اميدوارم حرفهايم برايتان موثر واقع شود ، همه ي اينها بر گرفته از تجربه هاي خود بود. ولي تجربه هايي سخت و گاهي تلخ. ;):gol:

آخرین ویرایش:

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود ممنون.
امریکائیها یه ضرب المثل جالب دارن:
به یه دختر تا حدی دل ببند که بتونی کمتر از 5 ثانیه بری اونور خیابون و فراموشش کنی!!
خانمهای عزیز لطفا ما را آماج حملات خود قرار ندهند من فقط نقل قول کردم.

پرندیس

کاربر بیش فعال
از نظر شما این فقط نقل قول بود ولی امیدوارم عشق تا این حد بی ارزش نشه.....پایدار باشید

بالا