سلام دوستان موضوع پایان نامه من اقامتی تفریحی توش پارک هتل شهربازی تجاری فرهنگی و کلینیک و رستوران داره خواهشا هرکی ضوابط داره دریغ نکنه برام بفرستین لطفا
سلام دوستان موضوع پایان نامه من اقامتی تفریحی توش پارک هتل شهربازی تجاری فرهنگی و کلینیک و رستوران داره خواهشا هرکی ضوابط داره دریغ نکنه برام بفرستین لطفا
سلام
موضوع من خانه جوان هستش/یعنی 1جایی برا جمع شدن جووونا و تفریح و سرگرمی و ارتقا فرهنگیشون..
توی مطالعات و نمونه موردی دچار مشکل شدم..
به کمکتون احتیاج دارم دوووووووووستان![]()
سلام مهندسای عزیز
موضوع من مرکز تحقیقات تکنولوژی با رویکرد نانو هست!کسی میتونه کمکم کنه!با رویکردش مشکلی ندارم خیلی دوسش دارم ولی هنوز نمیدونم میخوام چی کار کنم.سبک کار قراره های تک باشه!ولی ذهنم خالیه!کمککککککک
email: sara_3ara804@yahoo.com
من شهریور دفاع کردم و با توجه به روند خودم حدس می زنم تا هفته اول اسفند فقط یه چند صفحه از رساله رو می بندی!یه سوال کلی دارم بچه ها....:
من ترم مهر امسال پایان نامه دارم...هفته ی سوم اسفندم دفاع دارم...
الان من تو چه مرحله ای از طراحی و رساله باشم خوبه
؟؟؟؟
شما در چه مرحله اید؟؟؟؟
من شهریور دفاع کردم و با توجه به روند خودم حدس می زنم تا هفته اول اسفند فقط یه چند صفحه از رساله رو می بندی!
بقیه با توکل بر خداوند منان و در 14 روز به نیت 14 معصوم به پایان می رسد!!
غم مخور.........
بله...توکل در این مواقع چیز خیلی خیلی موثری می تونه باشه!جدی میگی؟!
بهترین نمونه هایی که داریم ایناستتوی نمونه های موردی در باره مدرسه معماری به نظر شما باید نمونه ایرانی فقط دانشکده معماری بذارم؟؟؟...یا مدرسه هم باشه؟؟چون نمونه مدرسه معماری تو ایران که نداریم.
یه سوال کلی دارم بچه ها....:
من ترم مهر امسال پایان نامه دارم...هفته ی سوم اسفندم دفاع دارم...
الان من تو چه مرحله ای از طراحی و رساله باشم خوبه
؟؟؟؟
شما در چه مرحله اید؟؟؟؟
سلام دوستان،من هم این ترم پاایان نامه دارم و تا اواخر شهریور وقت دفاع دارم.
در مورد موضوع می خواستم مشورت کنم،با توجه یه اینکه علاقه ی من یه چیزی بین معماری و موسیقیه به نظر شما طراحی سالن های کنسرت یا آمفی تئاتر موضوع مناسبیه؟
ممنون از راهنماییتون الناز جان
چرا کارراحتیه؟ بحث آکوستیکش و فاز 2 هم مطرحه براش!
امم من یکم تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم یا باغ موسیقی طراحی کنم یا موزه ی موسیقی!
اما هنوز اطلاعاتم کمه..اگر کسی در این دو رابطه منو بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | راهنمایی در رابطه با پایان نامه کارشناسی ارشد معماری | پایان نامه های معماری | 102 | |
![]() |
موضوع پایان نامه شما چیست؟ | پایان نامه های معماری | 1116 |