سلام دوست عزیز؛ موضوع خوب و کار شده ای هست درسته موزه فرش بیشتر تو ایران و کشورهای دیگه اجرا شده و تعداد محدود هست ولی از مطالعات سایر موزه ها هم میتونین استفاده کنین مثه موزه هنرهای دستی و ...سلام دوستان من موضوع پایان نامم شهر فرش هستش کسی میتونه کمکم کنه واسه مطالعات شهر فرش..من واقعا گیر افتادم تو این موضوع ..نمیتونم عوضش هم کنم..لطفاااا..
سلام دوست عزیز؛ موضوعتون خیلی خوبه در حال حاضر در این زمینه چندتا کنفرانس و ورکشاپ درباره برج پایدار در کشور انجام شده، موضوع پایداری که میدونی گستردست، هم پایداری زیست محیطی و هم پایداری اجتماعی رو شامل میشه که منظور ما معمولا پایداری زیست محیطی هست که اونم بیشتر مربوط به کاهش مصرف انرژی فسیلی و استفاده از سیستم های غیرفعال انرژیه مخصوصا انرژی خورشیدی ولی چیزی که بشه به عنوان ایده معماری ارایه داد و نیاز به محاسبات و نرم افزار تخصصی هم کمتر داشته باشه، میشه روی جهت گیری و انرژی خورشیدی کار کنی مثه جهت پنجره ها واسه دریافت مستقیم نور ، بالکن شیشه ای و ... یا روی بام سبز کار کنی که خودش مفصله، یه عنصر از معماری پایدار زیست محیطی رو انتخاب کن که بتونی تخصصا رو اون کار کنی که خیلی کار پراکنده نشده. موفق باشیسلام دوستان....من موضوع پایان نامه م برج مسکونی 45 طبقه ی پایدار هست...مشکلی که دارم اینه که باید یه ایده خاص ازنظر پایداری توی کارم داشته باشم که هنوز ندارم.کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟
سلام ، خواهش میکنممم؛ منم تو سایت ها پیدا نکردم و فکر نمیکنم نقشه هاش باشه به نظرم واسه نمونه موردی با استاد صحبت کنید که موزه و نمایشگاه های فرش رو بررسی کنید. در عمل هم فرقشون در طرح زیاد نیست همه فرش ها رو به دیوار آویخته یا قاب کرده نمایش میدن، فرقشون توی مساحت بزرگ شهر فرش نسبت به نمایشگاه هاست.ممنونم . اره شهر فرش هست موضوعم
ممنون میشم
من متاسفانه هیچ گونخ دست رسی به نمونه ساخته شده ی شهر فرش که تهران هست ندارم
ممنونم دوست عزیز...ازنظربام سبز و انرژی خورشید خیلی کار کردم...ولی پروژه ی سختیهسلام دوست عزیز؛ موضوعتون خیلی خوبه در حال حاضر در این زمینه چندتا کنفرانس و ورکشاپ درباره برج پایدار در کشور انجام شده، موضوع پایداری که میدونی گستردست، هم پایداری زیست محیطی و هم پایداری اجتماعی رو شامل میشه که منظور ما معمولا پایداری زیست محیطی هست که اونم بیشتر مربوط به کاهش مصرف انرژی فسیلی و استفاده از سیستم های غیرفعال انرژیه مخصوصا انرژی خورشیدی ولی چیزی که بشه به عنوان ایده معماری ارایه داد و نیاز به محاسبات و نرم افزار تخصصی هم کمتر داشته باشه، میشه روی جهت گیری و انرژی خورشیدی کار کنی مثه جهت پنجره ها واسه دریافت مستقیم نور ، بالکن شیشه ای و ... یا روی بام سبز کار کنی که خودش مفصله، یه عنصر از معماری پایدار زیست محیطی رو انتخاب کن که بتونی تخصصا رو اون کار کنی که خیلی کار پراکنده نشده. موفق باشی![]()
سلام چه جوری میتونم این رساله رو دانلود کنم (کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان)
سلامسلام دوستان من دوست داشتم موضوع پایان نامه ام مهدکودک باشه منتها برای بچه هایی که معلولیت دارن ولی میگن سخته و برای لیسانس یه موضوع ساده انتخاب کن
بعد نمونه ی مشابه پیدا نکردم و همین طور ضوابط
میشه کمک کنین؟
سلام
بسیار موضوع خوب و خاصی هست . اگر کار کردن و پژوهش و زحمت کشیدن در عرصه ی معماری براتون سخت نیست و علاقمند به معماری هستید ، به نظرم روی همین موضوع کار کنید .
تقریبا میشه گفت که اکثر موضوعاتی که دوستان انتخاب می کنن ، همه تکرار مکررات هست . و خود همین نو بودن موضوع ، یک پوئن مثبت برای شما و طرح شماست .
در رابطه با بحث نمونه های موردی و ضوابط طراحی ، معمولا در مورد موضوعات خاص ، این مشکل هست . شما باید با ابتکار عمل و اندکی زحمت بیشتر ، مطالعاتتون رو به صورت تلفیقی انجام بدید . یعنی به این صورت که مبانی نظری و ضوابط طراحی و استانداردهای "مهد کودک های معمولی و استانداردهای کودکان" + " فضاهای مختص به معلولین" + " نمونه های موردی فضاهای سازمان بهزیستی برای معلولان" رو به صورت مجزا بررسی و مطالعه کنید و بعد گزیده های این موارد رو در قالب یک دفترچه مطالعاتی پیاده کنید و از چکیده و کلیدواژگان ِ طراحی ِ اون ، برای پیشبرد طرحتون بهره ببرید .
براتون آرزوی موفقیت می کنم .![]()
بسیار موضوع خوبیه و مقاله های خوبی هم ازش بیرون در میاد. کاری به حرف بقیه نداشته باش که میگن سختهسلام دوستان من دوست داشتم موضوع پایان نامه ام مهدکودک باشه منتها برای بچه هایی که معلولیت دارن ولی میگن سخته و برای لیسانس یه موضوع ساده انتخاب کن
بعد نمونه ی مشابه پیدا نکردم و همین طور ضوابط
میشه کمک کنین؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | راهنمایی در رابطه با پایان نامه کارشناسی ارشد معماری | پایان نامه های معماری | 102 | |
![]() |
موضوع پایان نامه شما چیست؟ | پایان نامه های معماری | 1116 |