سلامسلام دوستان
یه موضوع خوب برای طرح نهایی میخوام.میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
کلا مراکز درمانی خیلی درگیر ضوابطت میکنه.سلام بهزیستی چطور؟من میخوام بهزیستی کارکنم البته تجربه هیچ طرح درمانی بیمارستانی تا حالا نداشتم این ضوابطش خیلی دست و پاگیره؟
بهتر نیست بهزیستی با تمرکز روی یک رویکرد دیگر مثلا اقامتی+درمانی کار کنم؟پیشنهاد؟
سلام دوستان من
من اين ترم طرح نهايي دارم. ولي براي انتخاب موضوع موندم چيكار كنم. يكسري موضوعاتي كه امكان تائيد استادم براشون هست رو انتخاب كردم يعني چند نفر بهم پيشنهاد دادن. ولي ازشون چيزي نميدونم. ميخوام اگر موضوع هاي انتخابيمو مطرح كردم و استادم تائيدشون كرد حرفي يراي گفتن راجع به اونا داشته باشم.
موضوع هايي كه بهم پيشنهاد دادن اينا هست: خانه پايدار، خانه سكوت، پاركي براي تنهايي، ايستگاه خلاقيت
بايد بگم از اين موضوعات خودم هم خوشم مياد.
ممنون ميشم كمكم كنيد![]()
اول باید ببینی که علاقه ت تو کدوم بخشه . بیشتر علاقه داری:
- آموزشی : مثل مدرسه، دانشگاه و....
- فرهنگی : مثل موزه
- خدماتی :مثل مترو ،ترمینال
- مسکونی
- اقامتی :مثل خانه سالمندان
- تفریحی
و........
کلیت میاد تو ذهنت حالا یه حوزه خاصش رو انتخاب میکنی مثلا مراکز درمانی رو ترجیح میدی و همچنین می خوای رو معماری کودک هم کارکنی مثلا مرکز درمانی کودکان سرطانی رو انتخاب میکنی با یه ایده جدید توش
گاهی از بین 5 تا طرح که تا حالا کار کردی یه موضوع رو انتخاب میکنی چون آشنایی داری البته با رویکرد جدید
گاهی یه تجربه جدید رو انتخاب میکنی چیزی که تو 4 سال جدی خط نکشیدی و حالا میخوای قبل تموم شدن دانشگاه اون رو هم تجربه کنی
گاهی یه انگیزه قوی داری براش جامعه آدمهای دورو برت دوستات و... عامل انتخابت میشن مثلا خودم علاوه بر تجربه جدید یه انگیزه قوی داشتم. یا یکی از بچه ها چون شهرشون نیاز یه مترو داشت انتخاب کرد و خیلی هم روش کار کرد. یا دوستم که میخواست کلینیک خودرو انتخاب کنه چون داداش که مکانیک می خوند برای ایده هاش نیاز به یه معماری جدید داشت. یا کسی که یه حوزه زنان علاقه داشت و باشگاه زنان رو انتخاب کرد. کسی که موسیقس کار میکنه و...
گاهی هم برای ارایه به عنوان رزومه برای شغل آینده (مثل دوستم که بیمارستان کار کرد)
البته تو همه اینها رویکرد جدید مهمه
این تا اینجا
موفق باشی
سوالی بود هستم
1*2 بزن حالشو ببربچه ها ابعاد پوسترای پایان نامه به طور معمول چنده ؟ یعنی یه مقدار خاصی هست یا به خود طرف یا استاد راهنماش بستگی داره؟؟
برای انتخاب پایان نامه ها چندین روش وجود داره .
1- موضوعات بر اساس علاقه شخصی دسته بندی بشن و با توجه به همین علاقه در همه ابعاد هم تئوری و هم مباحث مربوط به طراحی و معماری گسترش پیدا کنن .
2- موضوعات بر اساس اولویتهای پژوهشی : این موضوعات از طریق سازمانها و نهاد های مختلف معرفی می شن و برای اونها مشخصاتی عنوان میشه و براشون کمک هزینه و تشویقی و حمایتهای مشخصی در نظر گرفته می شه که می تونه خیلی مفید باشه .
3- موضوعات با اولویتهای علمی ، نوآوری و ابداعی : این نوع موضوع ها در بحث معماری زیاد نیستن ولی می تونن با یکسری ارتباطهایی با موضوع اصلی ارتباط پیدا کنن .
توصیه میک نم از عبارتها و کلید وازه های زیر برای جستجو استفاده کنید :
عناوین اولویتهای پژوهشی پایان نامه و تحقیقات .
موفق باشید
من كه چيزي نفهميدم
تو اين جمله ي زير كاما كجاشه؟
عناوین اولویتهای پژوهشی پایان نامه و تحقیقات
سلام اميدوارم اين بدردتون بخورهfariba khanom man payan namam terminale etelaat nadarin behem bdin?
fariba khanom man payan namam terminale etelaat nadarin behem bdin?
سلام این ماله سینماست شاید بعضی فضاهاش بدردتون بخورهسلام پایان نامه من درباره تئاتر
یه سری نمونه پلان
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
خانه شعر سهراب به نظرم خيلي خوبهسلام دوستان
من این ترم طرح نهایی دارم برای انتخاب موضوع سردرگم شدم لطف می کنید کمکم کنید
خودم چندتا موضوع انتخاب کردم/کانون فکری وپرورش کودکان-خانه موسیقی-خانه شعر سهراب-خانه گفتگو کودکان-کانون معماران جوان
به نظرتون کدوم یکی از این موضوع ها بهتره یا میشه اطلاعات بیشتری در موردش جمع آوری کرد
ممنون
اگه منظورت عنوان پایان نامتونهسلام به همه همکارای عزیزم. موضوع پایان نامه ی من بیمارستانه و 2 -3 هفته ی دیگه بیشتر تا دفاعم نمونده. رساله و پلان هام کامله اما تازه یادم افتاده که عنوانشو خاص تر کنم. تو کتاب "101 چیزی که در مدرسه معماری آموختم" خوندم که هرچه ایده ی یک طراحی اختصاصی تر باشه، جذاب تر میشه. مثال خود کتابو واستون میزارم:
مشاهده پیوست 84924
واسه همین از شما دوستای خوبم خواهش میکنم اگه ایده ی قشنگی راجع به موضوع بیمارستان دارین به من هرچه زودتر خبر بدین و منو از نگرانی دربیارین!!!!
ممنونم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | راهنمایی در رابطه با پایان نامه کارشناسی ارشد معماری | پایان نامه های معماری | 102 | |
![]() |
موضوع پایان نامه شما چیست؟ | پایان نامه های معماری | 1116 |