راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kooroshebozorg

عضو جدید
من همینجام ولی کسی جواب سوالم رو نداد !:w05:در مورد مدرک آموزشکده ی شهید صدوقی یزد پرسیدم که از طرف وزارت علومه یا اموزش -پرورش؟اخه یکی از دوستام گفته بود از طرف آموزش پرورشه!بچه ها اگه کسی میدونه زودتر بگه چون من هنوز انتخاب رشته نکردم!:que:

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همینجام ولی کسی جواب سوالم رو نداد !:w05:در مورد مدرک آموزشکده ی شهید صدوقی یزد پرسیدم که از طرف وزارت علومه یا اموزش -پرورش؟اخه یکی از دوستام گفته بود از طرف آموزش پرورشه!بچه ها اگه کسی میدونه زودتر بگه چون من هنوز انتخاب رشته نکردم!:que:
خیلی بعیده همچین چیزی باشه وقتی خود سازمان سنجش به عنوان آموزشکده معتبر معرفیش کرده پس حتما فرقی با بقیه نداره اگه داشت اعلام میشد
من100% مطمئن نیستم

anilajoon

اخراجی موقت
سلام دوستان من شما در مورد علمی کاربردی اطلاعی دارین که کارشناسی معماری داره یا نه کلا چجوریه؟:gol:

anilajoon

اخراجی موقت
من انتخاب اول و همدان زدم هنوزم هیچی نخوندم تازه میخوام شروع کنم میشه؟دیر نیست؟:redface:

داروگ

عضو جدید
سلام
من امسال می خوام کنکور دولتی رو اگه خدا بخواد قبول بشم.
می خواستم به صورت جمع بندی شده دانشگاهای دولتی که سطح بالا هستن و با ذکر تراز برای قبول شدن رو اگه زحمتی نیست بزارید.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من امسال می خوام کنکور دولتی رو اگه خدا بخواد قبول بشم.
می خواستم به صورت جمع بندی شده دانشگاهای دولتی که سطح بالا هستن و با ذکر تراز برای قبول شدن رو اگه زحمتی نیست بزارید.
سلام دوست عزیز. اگه همین تاپيک رو از صفحه ی اول نگاه کنی جواب کلی از سوالات رو می گیری.
منم دارم واسه دولتی می خونم. بهترین دانشگاها ایناس:
دولتی همدان که تا حدودا رتبه 50 می گیره
رجایی تهران که تک رقمی یا همین حدود می گیره.
شریعتی تهران که دخترونه س
بعد از اینا هم تبریز و سنندج و..........
شبانه ها هم که 80 درصد بومی می گیرن.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من امسال ميخوام كنكور بدم خيلي استرس دارم
ميخوام حتما دولتي شيراز قبول بشم ولي نميدونم بايد چي بخونم شروع كردم به خوندن ولي بي فايده بوده لطفا راهنماييم كنيد.
از اونجایی که شیراز غیر انتفاعیه نه روزانه, قبول شدنش اونقدرم سخت نیست. یعنی آسونه. :Dاصلا نگران نباش. قبول می شی.حتما بخون. ولی با آگاهی بخون.:smile: استرس هم اصلا نداشته باش چون کار سختی نیست. موفق باشی عزیزم.;)

يلدا

عضو جدید
از اونجایی که شیراز غیر انتفاعیه نه روزانه, قبول شدنش اونقدرم سخت نیست. یعنی آسونه. :Dاصلا نگران نباش. قبول می شی.حتما بخون. ولی با آگاهی بخون.:smile: استرس هم اصلا نداشته باش چون کار سختی نیست. موفق باشی عزیزم.;)
مرسي عزيزم. توي اين چند روز يه اتفاقاتي تو زندگيم افتاده كه به كلي مسيرم عوض شده مثلا چند روز پيش يكي از استادم همين حرف و به من زد و گفت من حتما ميتونم امسال جز رتبه هاي تك رقمي باشم بازم ممنون

sinasignal

عضو جدید
امروز یکی از دوستام به من خبر داد که دفترچه علمی کاربردی اومده
خودم دقیق خبر ندارم مطمئن که شدم پستمو ویرایش می کنم

گفتم که خبر داشته باشید

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز یکی از دوستام به من خبر داد که دفترچه علمی کاربردی اومده
خودم دقیق خبر ندارم مطمئن که شدم پستمو ویرایش می کنم

گفتم که خبر داشته باشید
آره اومده ثبت نام کارشناسی ناپیوستشم از امروز ساعت 10 شروع مشه آزمونشم تو بهمنه

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان. یک سوال که فکر کنم طبق معمول این چندوقته همه به شدت درس می خونید و وقت جواب دادن به سوالات ما رو ندراید.
اما سوال:درباره دانشگاه علمی کاربردی و مدرکش و سطح علمیش شایعات زیاده کسی اطلاعات درست داره؟

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان. یک سوال که فکر کنم طبق معمول این چندوقته همه به شدت درس می خونید و وقت جواب دادن به سوالات ما رو ندراید.
اما سوال:درباره دانشگاه علمی کاربردی و مدرکش و سطح علمیش شایعات زیاده کسی اطلاعات درست داره؟
نه کسی اطلاعی نداره این سوال چندبار مطرح شده ولی کسی جواب کاملی نداده

mimix1

عضو جدید

سلام.....
ببین من کاردانی رو از علمی کاربردی گرفتم...اگه از نظر سطح علمی میخوای بدونی همچین تعریفی نداره تازه من تهران میخوندم که مثلا خیلی دیگه استاداش خوب بودن....یه استاد خوب داشتیم که بهم گفت آزاد بخون حتی شهرستان هاش از این علمی کاربردی بهتره و کلا از نظر علمی به نظر من که خوب نیس در مورد مدرکش هم که ما خودمون هم نفهمیدیم چی به چیه.....آزاد بهتره به نظر من حتی شهرستان های بیخودش

alitaghizadeh828

عضو جدید
من اينو ميدونم كه مدركش براي ارائه به نظام مهندسي مشكلي نداره

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها چند وقت پیش یکی از دوستانمون تو همین بخش گفتخ بود که با کارشناسی علمی کاربردی نمیشه ارشد سراسری شرکت کرد و فقط آزاد میشه شرکت کرد.کسی راجع به این اطلاعی داره؟
مدرکشو کشورای دیگه قبول دارن؟آخه من میخوام برای ارشد اگه خدا بخواد برم هند .مدرکش معتبره؟

T@rk@n

عضو جدید
واسه قبول شدن تو علمی کاربردی رشت_% باید چند باشه....ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن;)

زیگورات

عضو جدید
سلام بچه ها من اصلا وقت نمیکنم بخونم ترم 3 خیلی سنگینه به نظرتون ترم4 سبکتر میشه ؟یه سوال دیگه به نظرتون درسای عمومی 2 ماه اخر بخونی میشه؟ ممنون بای;):)

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها چند وقت پیش یکی از دوستانمون تو همین بخش گفتخ بود که با کارشناسی علمی کاربردی نمیشه ارشد سراسری شرکت کرد و فقط آزاد میشه شرکت کرد.کسی راجع به این اطلاعی داره؟
مدرکشو کشورای دیگه قبول دارن؟آخه من میخوام برای ارشد اگه خدا بخواد برم هند .مدرکش معتبره؟
والا من شنیدم مدرک غیر انتفاعی رو هم کشورای دیگه قبول ندارن چه برسه به علمی کاربردی! همه میگن ازاد بهتره!

"Sa Ba"

کاربر بیش فعال
سلام دوستان عزیز درس خووووووووووووون;)
منم دارم نم نمک میخونم:surprised:
سعیدی پور و گرامر های زبان رو شروع کردم
ریاضی هم تازه امروز باز کردم
1 خواهش دارم
میشه سوالهای عمومی آزاد سالهای گذشته رو میذارین؟
اگه جواباشم باشه ممنون میشم
اینجا قحطی اش اوومده :cry:

alitaghizadeh828

عضو جدید

من فكر مي كنم معقول نباشه مدركي كه وزارت علوم ميده با همچين محدوديتهايي روبرو بشه
درثاني نبايد به اين حرفها هم خيلي توجه كرد.
انشاءالله در همه زمينه موفق باشي

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خبر

خبر

سلام سلام. امروز با 2 تا خبر اومدم.:smile:
خبر اول: ثبت نام كنكور كارداني به كارشناسي علمي كاربردي تا 10 آذره, كنكورشم 27 دي ماهه.
خبر دوم: ثبت نام كنكور كارداني به كارشناسي دولتي 23 تا 29 فروردين ماهه, كنكورشم اول مرداده. يعني حدود 1 هفته ديرتر از هرسال.:smile:
منبع: پيك سنجش

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من اصلا وقت نمیکنم بخونم ترم 3 خیلی سنگینه به نظرتون ترم4 سبکتر میشه ؟یه سوال دیگه به نظرتون درسای عمومی 2 ماه اخر بخونی میشه؟ ممنون بای;):)
سلام دوست عزيز.
جواب سوال اولت: بستگي به اين داره كه چند ترمه تموم مي كني. من 4 ترمه بودم. ترم 4 از همه سنگين تر بود واسه م. چون واحدام بيشتر بود.
جواب دومي: يكي دو ماه آخر رو بايد بذاري واسه دوره خلاصه هات و تست زدن. به نظر من خوندن عموميا بايد بين خوندن اختصاصيا باشه. در غير اين صورت خسته كننده مي شه. چون مباني و تاريخ و مصالح و ...... همه حفظين و خسته كننده و نمي شه همش اونا رو خوند. خوندن عموميا بين اينا يه جورايي مثل تفريح مي مونه!!!

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز درس خووووووووووووون;)
منم دارم نم نمک میخونم:surprised:
سعیدی پور و گرامر های زبان رو شروع کردم
ریاضی هم تازه امروز باز کردم
1 خواهش دارم
میشه سوالهای عمومی آزاد سالهای گذشته رو میذارین؟
اگه جواباشم باشه ممنون میشم
اینجا قحطی اش اوومده :cry:
شما چرا تستاي عمومي مدرسان شريف رو نمي گيري؟ فكر كنم بد نباشه. اگه از سايت سوالا رو پيدا نكردي برو اين كتاب رو بخر.

يلدا

عضو جدید
يه سوال شما ها واسه درس معارف چي ميخونيد؟
من شنيدم پارسال از انديشه اسلامي هم سوال داده بودند؟

يلدا

عضو جدید
راستي تو رو خدا هر كي منابع مهم كنكورو كامل داره يه ندا بده.
البته تا حالا هر كتابي كه اينجا گفته شده رو تهيه كردم
ممنون

m i s

عضو
راستي تو رو خدا هر كي منابع مهم كنكورو كامل داره يه ندا بده.
البته تا حالا هر كتابي كه اينجا گفته شده رو تهيه كردم
ممنون
یلدا همین منابع رو که داری اگر خوب بخونی سوره تهران رو شاخشه:w10:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا