ok...................................جدی میگی؟
ok...................................جدی میگی؟
سپیده خانم یه سوال داشتم
شما که پیشه آقای سیعدی پور رفتین فایده ای هم داشت؟
یعنی مثلاً راهنمایی خاصی کردن که خودتون نمی دونستین؟
آخه تو این چند روزه با کمک بچه ها اینجا دیگه تقریباً همه دانشگاهها ترازاشون ، سطح علمیشون مشخص شده.
من فردا وقت دارم برم پیششون ، بنظرتون مفیده ، برم ؟
به کسایی که شاگردش نبودن بهتر مشاوره میده ماها رو نه خیلی
مشخصه با چه رتبه ای کی کجا قبول میشه..........اااااااااااااا چرا می خندی خوب
جدی می خوام بدونم
نوش جون...................ممنون
ok...................................
مختصر و مفید...............خیلی کامل جواب میدیاااااا
محمود جان خدا خیرت بده اشکمو و درآوردی..ما حساسیم از این چیزا نذاردوستان میخوام بازم یک داستان بذارم بااجازه همگی
ازت معلومه استخون ترکوندی تو کار هاننننننباسلام خدمت دوستان
خواهرم همون قزوین راانتخاب کن چون علامه دهخدا دانشگاه خوبیه درضمن ازنظرسطح علمی میشه گفت بیشتردانشگاه های که مشخص کردند دریک سطح هستند فقط اگرمیخوای طراحی معماری ها رودرست بگذرونی سعی کن ازاستاد بخوای ازش تامیتونی استفاده کن درضمن شما علاوه براستاد باید مطالعه وتمرین زیادداشته باشی تا طراح خوبی بشی چون همون طورکه میدونید طراحی مختص چندطرح تودانشگاه نیست که استاد ازشما بخواد وشما هم با سایت ازاد بتونی طرح بزنی وبراساس اون طرحهای که زدی بشی طراح اینطورنیست واقعا بایدنگرشت عوض بشه وبروزکنی باورکن خیلی کارهای نو اتفاق میفته که بهترین استادهای معماری ایران هم ممکنه باهاش روبرونشده باشندخوب باید باید تووبسایت ها جستجو کنی اتود بزنی وتمرین کنی درمورد تکنولوژی ساختمان مخصوصا ساختمان های مدرنی که امروزدربیشترجاهای دنیا درست میشه تحقیق کنی نمونه طراحی های معمارهای داخلی وخارجی راببینی ومقایسه کنی وهزاران چیز دیگه اگربرفرض دانشکده هنرهای زیبای تهران هم اگردرس میخوندی بازم نمیتونستی یاد بگیری چون معماری هرروزداره پیشرفت میکنه وصنعتی ترمیشه پس دوست من وسواس به خرج نده
یادش بخیرمن دانشگاه قزوین سال 78درس میخوندم اون موقع هم امیدآذری هم ارشد میخوند همیشه عشق این بچه های مدرسه بوزارراداشت شلوارپاچه گشاد و تیپ خاص خودش خدایش اسکیس وراندوش هم خوب بود یکی ازبچه ها که ارشد میخوند من خیلی باهاش صمیمی بودم هنوزم درارتباطم میگفت دکترفرزین به ما گفته ما داریم شما رابرای بنایی تعلیم میدیم با این که این فقط یک شوخیه ولی بچه ها جدای ازطرح های که داشتن همیشه تو کتابخانه وتحقیق چون استاد خوب کمک میکنه اما محدود بیشترش برمیگرده به دانشجودوستان طرح نهایی مهمترین طرحی هست که دانشجو باید بهش خیلی اهمیت بده وتا میتونه ازیک استاد خوب استفاده کنه این نظرمنه
مشاهده پیوست 23844
این یک عکس ازونیز
نه عزیزم محروم نمیشی نگران نباشیه سوال ! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه غیرانتفاعی قبول بشم ولی نرم برای ثبت نام یا به هر دلیلی منصرف بشم , برای سال بعد محروم می شم ؟؟؟؟ برای کنکور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
plz جواب ب بب بب ب؟؟؟؟؟
سلام سپید جان ان شاالله داشجویه دانشگاه سوره میشی به ایوانکی هم نمیرسیفقط گفت اسمم واسه مصاحبه درمیاد
هوین
محروم نمیشی من خودم ITغیر انتفاییه نبی اکرم قبول شدم نرفتم سال بعدش کنکور دادم معماری قبول شدمیه سوال ! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه غیرانتفاعی قبول بشم ولی نرم برای ثبت نام یا به هر دلیلی منصرف بشم , برای سال بعد محروم می شم ؟؟؟؟ برای کنکور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
plz جواب ب بب بب ب؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
کمک کمک دارم دیوونه میشم....
بین این شهرا کدوم واسه زندگی راحت تر بهتره محیطش بهتره........
راحتی برام خیلی مهمه.....
ممنون
1.ساری
2.بابل
3آمل
4.نور
5.محمودآباد
6.نوشهر
7.لاهیجان
من دوستم اهل ساریه خیلیم ادمایه خوبی هستنسلام"ساری شهریه که مرکز استانه بعدش قطارم داره که خیلی خوبه ولی یکی از دوستام میگفت مردمش خوب نیست"من که خودم باشم نمیرم اونجا" نورم که سطحش خوب نیست فقط جاش کمی قشنگه(جزئی از تهران شده دیگه)-نوشهرم که باید از جاده چالوس تشریف ببرید زمستوناشو در نظر بگیر میدونی چی میشه دیگه"
به نظر من که اول نور بعد محمود آباد خوبه uniش کمی فاصله با دریا داره بعدش با سی سنگان فاصله ای نداره!بازم اگه جاش برات مهمه برو نقشه رو ببین کجاست و بروتو نت درمورد همه چیزش جستجو کن.موفق باشی رفیق
منم ترس از زندگی تو خوابگاه داشتم ولی ترم اول رفتم خوابگاه عادت دکردم ترم 2 دیگه حاضر نشدم خونه بگیرمواااای خدا دارم دیوونه میشم
با اینکه کلی با دوست و آشنا و دوست خوابگاه رفته و نرفته و دانشجوی قزوین و بابل و خانواده و پارسه و بچه های باشگاه و ... مشورت کردم و برام استخاره کردن و .... ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم قزوین رو اول بزنم یا آمل، چون دوتاش رو هم قبول میشم به احتمال زیاد
دوستم که قزوین میخونه میگفت دانشگاهمون بد نیست نسبت به دانشگاهای دیگه قزوین مخصوصا معماریش، از یه طرفم میگفت استادامون به درد نمیخورن زیاد
از نظر رفت و آمدشم راحته آزادی سرویس داره
اون یکی دوستم که بابل درس میخونه میگفت دانشگاه آمل خیلی توپه اگه بتونی با چند نفر دیگه زندگی کنی، از یه طرفم رفت آمدش سخته که علاوه بر اینکه دورتره باید دو سه بار ماشین عوض کنیولی در عوض دانشگاه خیلی خوبیه، البته استاداش رو نمیدونم، در ضمن محیطشم یکم نا مناسبه
قزوین هم همش باید تو راه رفت و آمد بود هر روز 5 -6 ساعت صرف رفت و آمد میشه، دیگه کی به بقیه کارامون برسیم...اونم کارای ما که هر روز پروژه و ماکت داریم
آخه خداییش خودتون قضاوت کنید وقتی آدم یه دانشگاه مثل آمل رو میبینه و مجبوره تو یه آپارتمان کوثر با یه حیاط 200 300 متری درس بخونه از درس خوندن زده میشه
بخدا دهن بین نیستم که هرکی هرچی میگه گوش بدم، اگه تجربه خوابگاه موندن رو داشتم و میدونستم میتونم 2سال زندگی کردن با چند نفر غریبه رو تحمل کنم یا نه اصلا تو انتخابم تردید نداشتم، ولی تجربه ندارم
پس اون توشون خوب دراومده"من دوستم اهل ساریه خیلیم ادمایه خوبی هستن
با این وضعیتی که سنش ایجاد کرده به نظرتون اگه من از الان شروع کنم درس بخونم امیدی هست از تبریز قبول بشم؟
نمیدونم احساس میکنم سال بعد تبریز پذیرش نداره.تو چقد استرس داری من که گفتم الان اصلا دیر نیست
نمیدونم احساس میکنم سال بعد تبریز پذیرش نداره.
مرسیمیری غیرانتفاعی میدونم زور داره اگه رتبت خوب بشه ولی چاره ای نیست
مثله الانه من
ببین سپیده فکر روزی رو بکن که 4 تا مقوا زیر بغلت داری و یه کاکت هم تو اون دستت و یه کیف هم رو دوشت !!!سلام سحرم
خوبی؟
من جنوب غربم اما مترو چسبیده به خونمون هرجا بخوام راحت میرم