abbasbostaniasl
عضو جدید
950 شبانه زابل درمیاد با ایییییین ظرفیتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟این چه وضعیه!اه ه ه ه
ظرفیت ها اومد من کهشدم
ظرفیت ا اومده پایین
روزانه:
تبریز:35
اردبیل:35
زابل:30
شبانه:
رجایی:25
زابل:30
تبریز:10
اموزشکده های مشهد . بجنورد. یزد و شریعتی سال قبل شبانه هم نیمسال اول و هم نیمسال دوم میگرفتن که با توجه به اعتراض وزیر اموزش پرورش فقط روزانه برای فرهنگیا برداشتن
دانشگاه قم. زنجان.میراث.سبزوار و همینطور شبانه های یزد بجنور و مشهد و شریعتی رو برداشتن
سال به سال داره تعداد دانشگاههای سراسری کم میشه
خدا اخر و عاقبت مارو بخیر کنه
یعنی بیچاره شدم؟![]()
نه..............فکر نکنم.یکی بگه بهم با 950 شبانه زابل میشه رفت؟؟؟
احتمالا بیچاره شدیم.................یعنی بیچاره شدم؟![]()
عزیزم ظرفیت ها کمه فک کنم شبانه زابل تا 300 هم نرسهیکی بگه بهم با 950 شبانه زابل میشه رفت؟؟؟
ظاهرا اینا درصدای ارشده.............اينجور كه معلومه با 159 بايد بريم غيرانتفاعي بخونيم! چه كاري بود اينهمه خودمون رو عذاب داديم!
یکی بگه بهم با 950 شبانه زابل میشه رفت؟؟؟
سلام
6000و چند؟
دوستم پارسال با 6200 یکی از غیر انتفاعی های گرگان رو قبول شد.مازندران هم چند تاشون ترازشون نسبت به بقیه پایین تره مثل گلوگاه..شما همه دانشگاههای شمال رو بزنین یکی رو قبول میشین ولی رتبه شما ممکنه6000تا6999 باشه.زاهدانم میتونین بیارین
موفق باشین![]()
خیلی ممنون از توضیح خوبتیکی از دوستام که قمی هستن دانشگاه قم میخونن
همین امروز که باهاش صحبت میکردم اطلاعاتی در مورد رتبه های قبولی سال قبل دادن
روزانه 10 نفر
شبانه 20 نفر
اخرین رتبه قبولی روزانه:180
اخرین رتبه قبولی شبانه:950
ولی برای شبانه بومی بودن امتیاز بالاییه .چون یکی از دوستاش که غیر بومی بودن با رتبه 280 سال قبل شبانه قم هم قبول نشده.
میتونن اما اونم 3 نفرش نفرات اول مسابقات کشوری دانشجویان کرمانه منم اونجا بودم که به اونا این امکان داده شد تا بدون کنکور تو مقطع کارشناسی درس بخونن...........یه پسر از شیراز اول شد........دوتا خانمم از کرج و خرم اباد دوم و سوم شدن..........پس موند 7 نفر.........اونا هم 5 نفرشون فرهنگین....پس موند 2 نفر.........اونا هم یکیشون سهمیه........پس موند یه نفربچه ها رجایی 10 نفر روزانه هم میگیره که جلوش نوشته ویزه فرهنگیان و داوطلبان ازاد
ولی جلوی روزانه گرگان یزد مشهدبجنورد و شریعتی نوشته ویزه داوطلبان فرهنگی
فک کنم رجایی روزانشو همه میتونین انتخاب کنن
میتونن اما اونم 3 نفرش نفرات اول مسابقات کشوری دانشجویان کرمانه منم اونجا بودم که به اونا این امکان داده شد تا بدون کنکور تو مقطع کارشناسی درس بخونن...........یه پسر از شیراز اول شد........دوتا خانمم از کرج و خرم اباد دوم و سوم شدن..........پس موند 7 نفر.........اونا هم 5 نفرشون فرهنگین....پس موند 2 نفر.........اونا هم یکیشون سهمیه........پس موند یه نفر![]()
اون یکی هم حتما سفارش شدهمیتونن اما اونم 3 نفرش نفرات اول مسابقات کشوری دانشجویان کرمانه منم اونجا بودم که به اونا این امکان داده شد تا بدون کنکور تو مقطع کارشناسی درس بخونن...........یه پسر از شیراز اول شد........دوتا خانمم از کرج و خرم اباد دوم و سوم شدن..........پس موند 7 نفر.........اونا هم 5 نفرشون فرهنگین....پس موند 2 نفر.........اونا هم یکیشون سهمیه........پس موند یه نفر![]()
بزنه همه جارو دوستت اول روزانه ها رو بعد شبانه هارودوستم رتبه 169 آورده با این اوصاف نمیتونه جایی قبول بشه؟؟؟بابا خیلی نامردیه خیلی خیلی نامردیه!
بومی اردبیلبزنه همه جارو دوستت اول روزانه ها رو بعد شبانه هارو
دوستت بومیه کجاست؟
فک کنم روزانه زابلی جایی بیاره
mvmvm جان بگير منو كه دارم ميام سوره ، فقط قول بده هوام رو داشته باشيا !
اول روزانه هارو به ترتیبی که دوست داره و بعدش شبانه رو به ترتیب علاقه بزنهبومی اردبیل
تهران که فقط سوره و رجایی میگیرهمن کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی کجا رام میدن که برم؟؟؟؟؟
من کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی کجا رام میدن که برم؟؟؟؟؟
فری میتونه بره غیرانتفایی
اینجاست که میگن سال به سال دریغ از پارسالا!
من که عمرا وایسم تا سال دیگه!سال دیگه ام بدتر از امسال میشه!
جدی خیلی کم شده ظرفیتها!چرا؟
خوبه رتبم پایین نشده وگرنه الان سکته زده بودم
دوستانی که بهشون مشاوره دادیم بیاید یبار دیگه رتبه هاتونو بگید اونا سوخت!
راستی رتبه 1658 کجا میاره؟بالاخره یکی از دوستام و پیدا کردم رتبه اش یکم پایین شده باشه![]()
اینجاست که میگن سال به سال دریغ از پارسالا!
من که عمرا وایسم تا سال دیگه!سال دیگه ام بدتر از امسال میشه!
جدی خیلی کم شده ظرفیتها!چرا؟
خوبه رتبم پایین نشده وگرنه الان سکته زده بودم
دوستانی که بهشون مشاوره دادیم بیاید یبار دیگه رتبه هاتونو بگید اونا سوخت!
راستی رتبه 1658 کجا میاره؟بالاخره یکی از دوستام و پیدا کردم رتبه اش یکم پایین شده باشه![]()