بزن اره...
بعد از اونم جایی که میخایی بری رو بزن![]()
چشم حتماااااااااااا...."فقط آمل"نگو جای دیگه"نمیرما"دعا کنیین شما که تا اینجا دعا کردید که مجاز شدیم یه دعا کنیین که آملم قبول شممرسی
![]()
سلامباسلام خدمت دوستان
میخواستم یک سوالی کنم من کارنامه رانگاه کردم ونتایج به صورت زیربوده لطفا راهنمایی کنید که امیدی هست وکدام دانشگاه ها میتوانم قبول بشم چون من زیاد درجریان این مسئله نیستم
نمره کل:2013
رتبه داوطلب درسهمیه:2619
رتبه داوطلب بدون سهمیه:2622
آخرین رتبه مجازدرسهمیه:20983
درضمن دوتاازدوستان یک راهنمایی کردند که ممنونم ازشون ولی میخواستم بدونم چون خودم ساکن قزوین هستم کدام دانشگاه ها حالا توقزوین وچه شهردیگه میتونم قبولی داشته باشم
بازم ممنونم ازدوستان
سلام با 6000 غير از زاهدان ... ا جايي ميشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟ مثلا يوني هاي شمال ؟؟؟
![]()
سلامسلام با 6000 غير از زاهدان ... ا جايي ميشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟ مثلا يوني هاي شمال ؟؟؟
![]()
oخواهش میکنم دوست عزیز..ممنون.موفق و موید باشیدخیلی خیلی ممنونم ازشما که من راراهنمایی میکنید خوب میدونید چون من متولدسال 1360 هستم وبدون تعارف زمان برایم خیلی مهم هست وهدف ازسپری کردن این دوره فقط ارتقاء شغلیم هست بنابراین هرجاقبول بشم که بقول شما قزوین را به عنوان گزینه اول پیشنهاد میکنیددوره راهمان جا سپری میکنم.
بازم ممنونم ازتوجه شما وآرزوی موفقیت رابرای شما دارم.
سلامسلام با 6000 غير از زاهدان ... ا جايي ميشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟ مثلا يوني هاي شمال ؟؟؟
![]()
روزانه زابل فک نکنم..شایدم نگیره امسال به قول یکی از بچه های باشگاه چون مثل اینکه میخاد امسال پیوسته بیاره(تا دو روزه دیگه معلوم میشه)..نبی اکرمم معلوم نیست بگیره یا نه...چون پارسال نگرفت ولی غیر انتفایی تبریز قبولینسلام خدمت دوستای عزیز. با 950 میشه به شبانه امید داشت؟ یا حتی روزانه زابل؟ غیر انتفاعی نبی اکرم تبریز رو میشه در اومد؟
سلام خدمت دوستای عزیز. با 950 میشه به شبانه امید داشت؟ یا حتی روزانه زابل؟ غیر انتفاعی نبی اکرم تبریز رو میشه در اومد؟
یکی از دوستام که قمی هستن دانشگاه قم میخوننسلام به همه ی بچه ها .امیدوارم حالتون خوب باشه
رتبه ی کاردانی به کارشناسیم(معماری) 985 شده میخواستم ببینم شبانه قم قبول میشم؟
شبانه چی؟امیدی هست اصلا؟!!!روزانه زابل فک نکنم..شایدم نگیره امسال به قول یکی از بچه های باشگاه چون مثل اینکه میخاد امسال پیوسته بیاره(تا دو روزه دیگه معلوم میشه)..نبی اکرمم معلوم نیست بگیره یا نه...چون پارسال نگرفت ولی غیر انتفایی تبریز قبولین
بزار دفترچه ها بیاد بعدشبانه چی؟امیدی هست اصلا؟!!!
مرسی دوست عزیز.شاید زودتر دفترچه ها تو اینترنت اومد نه؟ مثلا فردا؟بزار دفترچه ها بیاد بعد
با توجه به دفترچه سال قبل میتونی شبانه مشهد بجنوردیزد قبول بشی
من خودم با 1700 شبانه بجنورد قبول شدم
پس بهتره منتظر دفترچه2 بمونیم![]()
خواهش میکنممرسی دوست عزیز.شاید زودتر دفترچه ها تو اینترنت اومد نه؟ مثلا فردا؟
مگه اومده؟؟؟بچه ها میگم دانشگاه زنجان و قم و میراث........امسال بر نداشتن.............
دفترچه را از سایت سنجش بگیرید![]()
روز از نو بدبختی از نو.........ظرفیتا را ببین...........مگه اومده؟؟؟
http://sanjesh.org/
بچه ها دفترچه شماره 2 اومده
از دوستاني كه تو آكادمي معماري بودن مي پرسم ، براي مشاوره بايد از قبل وقت گرفت؟