Sajjad_Fashion
عضو جدید
نه نازنین جان اینطرویم که تو میگی نیست دانشگاه غیر انتفاعی مثل ازاد درامدش از دانشجو هستش پس اگه بیشتر پذیرش کنه که درامدش بیشتر میشه و دانشگاه روزانه و شبانه که از جیب مایه میزارن خوب اصلا دانشجو بر نمیدارن سازمان برای دانشگاه ها نسبت به پذیرش خود دانشگاه حدیرو تایین میکنه و بیشتر نمی تونن قبول کنن و اونایی که با رتبه های بالا تر قبول شدن رتبه های کمتر ثبت نام نکردن اگه ثبت نام میکردن دیگه دانشگاه ها پر میشود و تکمیل ظرفیت اعلام نمیشود![]()
سلام من با نازین موافقم چون خودم از غیرانتفاعی جابر رشت پرسیدم امسال پذیرش دارین گفت اره و بعد از اینکه دفترچه 2 امد دیدم حرفش حقیقت داشته و دوباره رفتم پرسیدم چند نفر می گیرین 80 نفر؟گفت نه ما تا 2 -2.5 برابر ظرفیت داخل دفترچه می گیرم یعنی همون چیزی که نازین اشاره کرد حدود 120 -200نفر هم می گیرن .
من پرسیدم چرا پس توی دفترچه می زنین 80 گفت اگه بزنیم مثلا 120 نفر خوب امید رتبه ها بالا برای قبولی توی دانشگاه های خاصی میره بالا و همه یه دانشگاه می زنن و اینجوری همه قوی ها (به نظرشون کسایی که رتبه بالایی دارن فقط قوی هستن)توی یکسری دانشگاه جمع می شن و یکسری از دانشگاه ها فقط دانشجو متوسط و یا ضعیف دارن.

امیودارم که همه قبول بشن از دعا بچه ها ما هم قبول بشیم