Sajjad_Fashion
عضو جدید
نه نازنین جان اینطرویم که تو میگی نیست دانشگاه غیر انتفاعی مثل ازاد درامدش از دانشجو هستش پس اگه بیشتر پذیرش کنه که درامدش بیشتر میشه و دانشگاه روزانه و شبانه که از جیب مایه میزارن خوب اصلا دانشجو بر نمیدارن سازمان برای دانشگاه ها نسبت به پذیرش خود دانشگاه حدیرو تایین میکنه و بیشتر نمی تونن قبول کنن و اونایی که با رتبه های بالا تر قبول شدن رتبه های کمتر ثبت نام نکردن اگه ثبت نام میکردن دیگه دانشگاه ها پر میشود و تکمیل ظرفیت اعلام نمیشود![]()
سلام من با نازین موافقم چون خودم از غیرانتفاعی جابر رشت پرسیدم امسال پذیرش دارین گفت اره و بعد از اینکه دفترچه 2 امد دیدم حرفش حقیقت داشته و دوباره رفتم پرسیدم چند نفر می گیرین 80 نفر؟گفت نه ما تا 2 -2.5 برابر ظرفیت داخل دفترچه می گیرم یعنی همون چیزی که نازین اشاره کرد حدود 120 -200نفر هم می گیرن .
من پرسیدم چرا پس توی دفترچه می زنین 80 گفت اگه بزنیم مثلا 120 نفر خوب امید رتبه ها بالا برای قبولی توی دانشگاه های خاصی میره بالا و همه یه دانشگاه می زنن و اینجوری همه قوی ها (به نظرشون کسایی که رتبه بالایی دارن فقط قوی هستن)توی یکسری دانشگاه جمع می شن و یکسری از دانشگاه ها فقط دانشجو متوسط و یا ضعیف دارن.

امیودارم که همه قبول بشن از دعا بچه ها ما هم قبول بشیم

کاش جوابها هر چه سریعتر بیاد با ارزوی موفقیت برای همه دوستان مخصوصا بچه های اعزام
(حالا ما که منتظر جواب تکمیل ظرفیت آزاد هستیم باید چه کار کنیم

من نمی دونم دانشگاه آزاد این همه استاد نخبه رو از تو کدوم لاتاری می بره...!؟