راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز:gol:
امیدوارم بتونیم از تجربه هات استفاده کنیم
یه سوال منظورت از خراب کردن ریاضی چیه؟
یعنی ریاضی پایین زدی و یا وقت کم اوردی نرسیدی به بقیه سوالها جواب بدی؟
ممنون
نه پارسال سوالات ریاضی یکم عجیب غریب بود
همه خراب کردن ( منم خراب کردم ، اگه ریاضیم رو بالا زده بودم خیلی خوب میشد )
فکر کنم دوستمون هم واسه همین خراب کرده ....

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجور که بوش میاد همه واقعا مثل هم هستن.یا قراره همه با هم قبول شیم یا... البته اولی اتفاق می افته:smile: من واقعا هیچ کاری نکردم یعنی با این وضعیت یواش یواش دارم نا امید میشم .:cry:
بابا خب از همین الان بکوب بخون
خب من اگه بگم 40 روز قبل کنکورم شروع کنین میرسین و شما هم اعتقاد پیدا کنین که درسو میبوسین میذارین کنار تا به همون 40 قبل کنکور برسید ...
شما موظفی که از امروز تا 5شنبه آینده با برنامه ریزی بخونی و هر شب بیای اینجا بگی چقدر خوندی .
قبول ؟

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
امیدوارم تا آخر همین طوری با انرژی درس بخونین و امسال برای همه با موفقیت همراه باشه
من یه خبر بد دارم.البته نمی خوام خدایی نکرده تو روحیه تون تاثیر بد بزارم ولی فکر کردم اگه الان بگم بهتره تا بعد که دفترچه اومد مثل خودم بخوره تو ذوقتون.
دو تا از دانشگاه ها دیگه پذیرش ندارن آخه میخوان کارشناسی پیوسته بگیرن یکی سنندج یکی هم متاسفانه بو علی .
بچه ها حسابی درس بخونین تا همین دانشگاه هایی که مونده قبول بشین آخه دارن کم کم همه ی کارشناسی ناپیوسته ها رو بر میدارن کارشناسی پیوسته می زارن.
ان شالله همی جا خبر قبولی همتونو بخونم.

sh.as

عضو جدید
بابا خب از همین الان بکوب بخون
خب من اگه بگم 40 روز قبل کنکورم شروع کنین میرسین و شما هم اعتقاد پیدا کنین که درسو میبوسین میذارین کنار تا به همون 40 قبل کنکور برسید ...
شما موظفی که از امروز تا 5شنبه آینده با برنامه ریزی بخونی و هر شب بیای اینجا بگی چقدر خوندی .
قبول ؟
قبول.امروز تا الان فقط 4/1 از تنظیم شرایط و متره و برآورد کتابای ذاکر رو خوندم

آخرین ویرایش:

sph1367

عضو جدید
سلام بچه ها یه خبر داغ واسه کساییکه معدل بالا دارند:)
:smile:امسال معدل هم در کنکوره سراسری تاثیر داره کساییکه معدلشان از14 بالا تره درصد قبولیشون بیشتر از کسانی است که کمتر 14:);):D:eek::confused:

راستی یه خبر دیگه
دفترچه ها فقط 3 روز دیگه میاد:(:surprised:

موفق باشید:heart:

لکوربوزیه

عضو جدید
سلام دوست عزیز:gol:
امیدوارم بتونیم از تجربه هات استفاده کنیم
یه سوال منظورت از خراب کردن ریاضی چیه؟
یعنی ریاضی پایین زدی و یا وقت کم اوردی نرسیدی به بقیه سوالها جواب بدی؟
ممنون
من نرسیدم به جواب سوالات ، توی پاسخ نامه وارد کنم، چرای که وقت کم آوردم، از پنج جواب فقط 2تاشو وارد کردم، در ضمن اصلا سوالات ریاضی یک شوک وارد کرد، که اصلا قابل تصور برای منی که برای 60 درصد رفته بودم اصلا قابل تصور نبود،چرا که سوالات سالهای قبل رو بلای 50 درصد بود،با همه حال بدشانسی عجیبی بود ، امسال با همه توانم می خوام تلافی کنم،بعدش امسال به احتمالی ممکن سوالات عناصر و جزییات و معماری اقلیم و تاسیسات رو سخت طراحی کنند، دلیلش هم خود سال که اصلاح الگوی مصرف سوخته،چرا که ساختمانهایی که توی ایران ساخته می شود مبحث 19 و عایق های حرارتی رو رعایت نمی کنند،و بخاطر اینکه می خواهند که مهندسین با این مباحث بیشتر آشنا شوند،و در طراحی اقلیمی مسایل محیطی را درست رعایت کنند، به نظر می رسه که سوالات از این زمینه داده شود.
این فقط یک پیش بینیه
اگه دوستان دوست داشته باشندکه در مورد سوالات و چگونگی آن را بپرسند، حتی دروس عمومی و دیگر مسایل ما در خدمت هستیم.:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

binahayat_m

عضو جدید
سلام بچه ها
امیدوارم تا آخر همین طوری با انرژی درس بخونین و امسال برای همه با موفقیت همراه باشه
من یه خبر بد دارم.البته نمی خوام خدایی نکرده تو روحیه تون تاثیر بد بزارم ولی فکر کردم اگه الان بگم بهتره تا بعد که دفترچه اومد مثل خودم بخوره تو ذوقتون.
دو تا از دانشگاه ها دیگه پذیرش ندارن آخه میخوان کارشناسی پیوسته بگیرن یکی سنندج یکی هم متاسفانه بو علی .
بچه ها حسابی درس بخونین تا همین دانشگاه هایی که مونده قبول بشین آخه دارن کم کم همه ی کارشناسی ناپیوسته ها رو بر میدارن کارشناسی پیوسته می زارن.
ان شالله همی جا خبر قبولی همتونو بخونم.

اخه مگه دیگه چیزی می مونه که ادم امیدوار باشه!!
من خیلی دوست داشتم بو علی قبول شم:cry:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نرسیدم به جواب سوالات ، توی پاسخ نامه وارد کنم، چرای که وقت کم آوردم، از پنج جواب فقط 2تاشو وارد کردم

سلام ..
شما اول سوالات رو حل میکنید بعد اخر سر توی پاسخنامه وارد میکنید..؟‌ خب کار اشتباهیه.. همون موقع که حل کردید اول توی پاسخنامه علامت بزنید.. اینجوری اگه وقت کم اوردی حداقل دلت واسه اونایی که حل کردی نمیسوزه...:)
(چطوری دلت میاد جواب اماده رو نگه داری ) من خودم وقتی جواب و بدست میارم اینقدر هول میشم اول علامت میزنم..

من یه جورایی سوالات ریاضی رو حل میکنم ولی نمیدونم چرا اخرش به جواب نمیرسه..:question:

آخرین ویرایش:

rahaashiyan

عضو جدید
سلام به پشتیبان عزیزوباقی دوستان
از 2 روز پیش برای آزمون 4 اردیبهشت برنامه ریزی کردم که روزی
46 صفحه ادبیات ، 8 صفحه زبان ،4 صفه معارف
19 صفحه تخصصی 21 صفحه پایه بخونم
17 تا آزمون هم انتخاب کردم که تو این دوره باید تموم بشه
نظرتون چیه؟:twisted:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. یه سوال دارم از کسایی که تهرانن.
حوزه های امتحانی کجاها ممکنه بیفته؟ سال قبل چجوری بوده؟ کجا کارت می دن؟ لطفا اطلاعات کامل بدین :smile:

ارسن

عضو جدید
سلام

سلام

من حدود 65درصد دروس ( فن ساختمانی ) و حدود 50درصد دروس( مبانی نظری و تئوری معماری ) رو خوندم هم مدرسان و هم پارسه وقتی تست میزدم به این تضادها در تستهای عناصر و جزئیات پارسه و مدرسان بر خوردم

1) موارد استفاده از پی رادیه زنرال کدام است ؟
1)زمینهای شیب 2)پی سالنهای بزرگ 3) پی های نزدیک به هم 4) اپارتمانهای چند طبقه

پارسه صفحه204گزینه 4 مدرسان ص15 گزینه 3

2) زمین مناسب برای احداث ساختمان

1)زراعی 2)خاک دستی 3) شنی 4) سنگی

پارسه صفحه204گزینه 3 مدرسان ص14 گزینه 4

3) پی پاشنه ای در زیر چه عنصری ساخته میشود ؟

1) جاده های کم عرض 2) ستونهای تکی 3) دیوارهای طویل 4) منابع بزرگ زیرزمینی

پارسه صفحه203گزینه 3 مدرسان ص16 گزینه 2

4) ارماتور تقویتی کششی در فونداسیون مشترک بین 2ستون A به فاصله 1m در چه محلی به کار میرود ؟

1) وسط 2) پایین 3) ربطی ندارد 4) بالا

پارسه صفحه205گزینه 2 مدرسان ص14 گزینه 4

البته از این تضادها زیاده تو همه کتابها که من سرعت تایپم پایینه به هر حال فکر کنم فهمیده باشین که پارسه بهتره یا مدرسان
من فکر میکنم مدرسان

با توجه به درصدای بالا که گفتم لطفا راهنمایی کنید که چی بخونم
هنوز دروس عمومی و ریاضی رو نگاه نکردم . دروس عمومی رو گذاشتم برا اوایل خرداد و ریاضی هم اواسط اردیبهشت .......... نظرتون چیه ؟

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به پشتیبان عزیزوباقی دوستان
از 2 روز پیش برای آزمون 4 اردیبهشت برنامه ریزی کردم که روزی
46 صفحه ادبیات ، 8 صفحه زبان ،4 صفه معارف
19 صفحه تخصصی 21 صفحه پایه بخونم
17 تا آزمون هم انتخاب کردم که تو این دوره باید تموم بشه
نظرتون چیه؟:twisted:
سلام دوست عزیز فکر نمیکنی 46 صفحه ادبیات با 19 صفحه تخصصی یکم غیر منتقی
مگه کتاب ادبیات چند صفحست که روزی 46 صفحه
و برعکس مگه تخصصی هات چقدر خلاصه شده که با روزی 19 صفحه تموم میشه
من فکر کنم جاهاشون رو برعکس گذاشتی
کجا آزمون میدی ؟

آبی آسمان

عضو جدید
خیلی خیلی ممنونم.:gol::w16:دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم وابسته به آموزش و پرورش یعنی چی؟:confused::que:این شامل دانشگاه تبریز و سنندج و اردبیل نمی شه که؟نه؟آخه می گه دانشکده و آموزشکده،منظور اینا واضح نیست که.من معدلم بالای 14 نیست :cry:راستی دانشگاه زنجان هم امسال پذیرش نداره.خیلی وقته شنیدم.نمی خواستم ناراحتتون کنم و نمی خوام بهتون استرس وارد بشه.بیشتر به درس خوندن تشویق بشید.خدا کنه دروغ باشه.ولی یه دانشجوی عمران اونجا پرسیده.
شایدم تونستم رتبه ی یک بیارم و رجایی قبولم کنه.:hypocrite::dاون وقت بازم رد میکنن؟اصلا" شاید همه ی اون 10 نفری که رتبشون به رجایی می خوره هیچ کدوم معدل بالای 14 نداشته باشن؟یا همه ی اونهایی که رجایی رو انتخاب می کنن؟:biggrin:خیلی حالم خوبه؟:biggrin:امید وارم خوب.:smile:
چرا هیچ کی به من هیچ چی نمی گه؟:cry:بچه ها گفتن سنندج هم دیگه نمی گیره!:cry:

sh.as

عضو جدید
امروز غیبت داری نکنه چون جمعه شده تو هم تعطیل کردی :que:
نتونستم بیام که بگم .دیروز هم 4/1 از عناصر جزییات رو خوندم و4/1 از معماری ایران.امروز اول میخوام مبانی بخونم.راستی یه روز بعد از خوندن درس مناسبه تست بزنیم؟؟چون همون لحظه که خیلی زود تقریبا یادمه همش

rahaashiyan

عضو جدید
سلام دوست عزیز فکر نمیکنی 46 صفحه ادبیات با 19 صفحه تخصصی یکم غیر منتقی
مگه کتاب ادبیات چند صفحست که روزی 46 صفحه
و برعکس مگه تخصصی هات چقدر خلاصه شده که با روزی 19 صفحه تموم میشه
من فکر کنم جاهاشون رو برعکس گذاشتی
کجا آزمون میدی ؟
ادبیات به این دلیل زیاد شده که خیلی عقبم تا حالا هیچیشو نخوندم برای آزمون این سری باید خودمو به بودجه بندیها برسونم تخصصی ها 49 صفحه

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
توجه توجه!

توجه توجه!

بچه ها انقدر به این حرف که می گن معدل تاثیر داره بها ندین. به خدا اینا همه ش کشکه!
مگه این همه واسه بچه های کنکور ورودی نگفتن که معدل تاثیر داره؟ آخرش چی شد؟ هیچی!!!
می گن معدل بالا تاثیر مثبت داره ولی معدل کم اصلا تاثیر نداره. (نه که تاثیر بد داشته باشه). البته هیچ کسم راستو دروغشو نفهمیده!!!:D
به نظر من هیچ فرقی نمی کنه. به این حرفمم رسیدمااااا. نه که فکر کنین از خودم می گم. یه جا هم اینو خونده بودم!!(حالا اگه کسی مطمئنه که حرف من اشتباس این دفعه رو کوتا بیاد بذاره یه عده دلشون شاد باشه ما هم ......:biggrin:)
حالا از ما گفتن بود. شمایی که معدلتون کمه, اصلا اهمیتی نداره. درستونو بخونین :smile:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرررررررسییییی ایشالا اینجوری به چیزی که می خوایی می رسی;)

خیلی خوب می شه اگه روش مطالعتو لو بدی

بابا ما هم می خواییم ریاضیو بالا بزنیم البته قول میدیم کمتر از مال شما باشه

(ولی رو قول من یکی زیاد حساب نکن:cool::D):gol:
مرسی عزیزم :D
من اصلا روش مطالعه مو به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم :biggrin: چون حسی درس می خونم!
مثلا تا الان اصلا اختصاصی نخوندم. ولی از این هفته شروع می کنم. فقط ریاضی و زبانمو تا حدودی جلو بردم.( ریاضی فقط کاربرد مشتق و انتگرال مونده. زبانم قواعد)
کلا در مقایسه با بقیه بچه ها وضعیتم خوب نیستو کلی درس نخونده دارم. ولی از خیلیا امیدوارترم, البته در حال حاضر :D

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی خیلی ممنونم.:gol::w16:دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم وابسته به آموزش و پرورش یعنی چی؟:confused::que:این شامل دانشگاه تبریز و سنندج و اردبیل نمی شه که؟نه؟آخه می گه دانشکده و آموزشکده،منظور اینا واضح نیست که.من معدلم بالای 14 نیست :cry:راستی دانشگاه زنجان هم امسال پذیرش نداره.خیلی وقته شنیدم.نمی خواستم ناراحتتون کنم و نمی خوام بهتون استرس وارد بشه.بیشتر به درس خوندن تشویق بشید.خدا کنه دروغ باشه.ولی یه دانشجوی عمران اونجا پرسیده.
شایدم تونستم رتبه ی یک بیارم و رجایی قبولم کنه.:hypocrite::dاون وقت بازم رد میکنن؟اصلا" شاید همه ی اون 10 نفری که رتبشون به رجایی می خوره هیچ کدوم معدل بالای 14 نداشته باشن؟یا همه ی اونهایی که رجایی رو انتخاب می کنن؟:biggrin:خیلی حالم خوبه؟:biggrin:امید وارم خوب.:smile:
نه دوست من. شامل این دانشگاهایی که گفتی نمی شه. خیالت راحت باشه.;) فقط خوب بخون.

ask q

عضو جدید
سلام به همه ی بچه های فعال و پر انرژی
راستش من هم خیلی شرمنده ام هم ناراحت از اینکه یه مدت طولانیه که ارتباطم با باشگاه قطع شده و...

بچه ها مثلا منم کنکوریم! اما هنوز شروع نکردم،بدجوری نگرانم.
راستش نیومدم که انرژی منفی بدم،برعکس با دیدن این همه انرژی مصمم شدم که منم بکوب بشینم بخونم.
ولی یه مقدار سردرگمم(که میدونم دلیلش زمانه ،میترسم)،میشه کمکم کنید یه برنامه ی منطقی بریزم؟

مرسییییی.
انشالله هرکی هرجا میخواد قبول شه.

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتونستم بیام که بگم .دیروز هم 4/1 از عناصر جزییات رو خوندم و4/1 از معماری ایران.امروز اول میخوام مبانی بخونم.راستی یه روز بعد از خوندن درس مناسبه تست بزنیم؟؟چون همون لحظه که خیلی زود تقریبا یادمه همش
بعضی از مشاورا میگن بعد از دو روز
ولی من خودم بعد 10 روز میزدم یعنی اول درسم رو تموم میکردم بعد شروع میکردم فقط تست میزدم
هر 20 تا تست هم که میزدم جوابش رو چک میکردم و جواب تشریحیش هم میخوندم و حفظ میکردم
البته سعی کن فعلا تست های تالیفی بزنی بعد تست های کنکورهای سالای پیش رو بذار واسه آخر کار .

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها انقدر به این حرف که می گن معدل تاثیر داره بها ندین. به خدا اینا همه ش کشکه!
مگه این همه واسه بچه های کنکور ورودی نگفتن که معدل تاثیر داره؟ آخرش چی شد؟ هیچی!!!
می گن معدل بالا تاثیر مثبت داره ولی معدل کم اصلا تاثیر نداره. (نه که تاثیر بد داشته باشه). البته هیچ کسم راستو دروغشو نفهمیده!!!:D
به نظر من هیچ فرقی نمی کنه. به این حرفمم رسیدمااااا. نه که فکر کنین از خودم می گم. یه جا هم اینو خونده بودم!!(حالا اگه کسی مطمئنه که حرف من اشتباس این دفعه رو کوتا بیاد بذاره یه عده دلشون شاد باشه ما هم ......:biggrin:)
حالا از ما گفتن بود. شمایی که معدلتون کمه, اصلا اهمیتی نداره. درستونو بخونین :smile:
سلام با تایید حرف adroit عزیز ، حتی اگر هم معدل تاثیر داشته باشه دیگه کاری نمیشه کرد چون شما معدلتون همینیه که هست و دیگه بجز درس خوندن کاری نمیتونین بکنین .
ولی میگم که اصلا معدلی نیست چون کسایی که دارن کنکور میدن خیلی هاشون اصلا فارغ التحصیل نیستند که بخوان بگن معدلشون چنده !
مطمئنن معدلی نیست !

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی هاشون اصلا فارغ التحصیل نیستند که بخوان بگن معدلشون چنده !
مطمئنن معدلی نیست !

موافقم..
پارسال یکی از دوستام که قبول شده بود..و ثبت نام هم کرده بود هنوز 4 واحد از عمومی هاش مونده بود.. مطمئنم.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ثبت نام کارشناسی ناپیوسته شروع شد

ثبت نام کارشناسی ناپیوسته شروع شد

دوستان خوبم

ثبت نام دوره کاردانی به کارشناسی از امروز 23/1/88 شروع و تا تاریخ 29/1/88 تمام خواهد شد .

داوطلبان گرامی آزمون کاردانی به کارشناسی جهت ثبت نام می توانند پس از مطالعه دفترچه و تهیه کارت اعتباری از ساعت 14 امروز نسبت به تکمیل فرم وارسال عکس اقدام نمایند.

www. sanjesh.org

binahayat_m

عضو جدید
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
خیلی خوشحالم که میبینم فروم فعال شده
تو هفته گذشته تو نستن 54 ساعت مطالع داشتم
امیدوارم بتونم ضعف ها پوشش بدم و بتونم جبرا کنم

لکوربوزیه

عضو جدید
آغازی نو برای موفقیت، در کنار هم دوستان ، امیدی برای موفقیت در کنکور 88
من از دور برایتان، موفقیت آرزومندم،
و این شعر را به همه معمارها و بیشتر به پشت کنکوری ها تقدیم می کنم