مگه از کی شروع کردی؟؟راستي من خيلي گيج شدم واسه خوندن عموميا با وجود اين همه منبع كه تا الان استفاده كردم ولي موقع تست زدن اصلا اطلاعات كافي نيستن
از كجا بايد منابع خوب رو پيدا كنم؟
منم 2-3 روز پیش رفتم پارسه ثبت نام کردم .
از 23 اسفند آزمونهاش شروع میشه ......
همون طور که گفتید کتاب "برگزیده متون ادب پارسی" کلا عوض شدهبه موضوع خوبي اشاره كردي. من كتاب جديدشو گرفتم ولي وقتي رفتم كتاب گسترش علوم پايه, چاپ جديدشو بگيرم ديدم منطبق با كتاب جديده نيست. نمي دونم تا كي بايد صبر كنيم تا چاپ جديدش بياد.![]()
دوست عزيز من دقيقا از 5 مهر شروع كردم تا الان هم گسترش علوم پايه و سنجش تكميلي و تقريبا منابعي كه بچه ها تو تايپيك معرفي كردن بيشتر هم تو معارف مشكل دارم.مگه از کی شروع کردی؟؟
من که هنوز شروع نکردم اما کدوم منابع رو خوندی ؟
من از یکی که سال قبل رتبش700 شده بود پرسیدم گفت کتابهای گسترش علوم پایه
البته گفت سنجش خوبه .
عزیزم میشه بپرسم کلاساتون از کی شروع میشه؟و طول دوره چقدره؟
البته اگر دروس رو ثبت نام کردین..
سلام به همه.
ببخشید میگم این دفترچه دانشگاه سراسری کارشناسی ناپیوسته کی میاد؟کسی میدونه؟ممنون.
اینو میزارم که دیدنت هم کامل بشه
![]()
منبع : سایت سازمان سنجش(صفحات سازمان سنجش لینک نمیشه.
می تونید در سایت sanjesh.org از صفحه اول "سايت سازمان سنجش آموزش كشور" رو انتخاب کرده و در صفحه بعد در گوشه بالا سمت چپ قسمت "آزمون هاي 1388 " رو انتخاب کنید)
![]()
آقای گل پسر، خب معلومه با این درصدا به جایی نمیرسی!سلام دوستان من که آزاد قبول نشدم با این که فاصله خیلی کم و احتمال داره قبول بشم ولی با شما برای ملی می خونم ولی خیلی حالم گرفته
ادبيات10
معارف 8
زبان 0
فن ساختمان 42
مباني نظري 39
رياضي 10
بچه ها نظر شما در رابط با علمی کاربردی چیه ارزش رفتن داره
مدیر گروه ما می گفت در کنار تخصصی عمومی بیشتر بخونم ملی قبول می شم
آقای گل پسر، خب معلومه با این درصدا به جایی نمیرسی!
روی عمومی هات، مخصوصا ریاضی بیشتر تمرکز کن![]()
به به! ببین چه خبره اینجا!سلام به همه عزیزانم
طی یک اقدام متحورانه و برای بالا بردن روحیه دوستان و همچنین ایجاد یک جو رقابتی سالم در تالار و بین بچه های کارشناسی ناپیوسته چند تا برنامه رو تدارک دیدم که براتون می نویسم :
1- خودم در آزمون کارشناسی ناپیوسته امسال شرکت می کنم و همراه با این اتوبوس شما خواهم آمد ... (فقط نمی دونم با مدرک غیر مرتبط میشه کارشناسی ناپیوسته رشته دیگه ای رو شرکت کرد یا نه ؟!)
2- برای نفراتی که در آزمون قبول می شن هدیه ایی از طرف باشگاه مهندسان و تالار معماری در نظر خواهیم گرفت که این مورد بعد از مشورت با مدیریت سایت رسما به اطلاع شما خواهد رسید .
برای همه شما آرزوی موفقیت روز افزون دارم .
وقتی جابجا بزنی چه انتظاری داری
بچه ها کسی دفترچه آزاد داره؟
آزاد یا سراسری ؟؟
دفترچه آزاد رو مگه خودت نداری دوست جون ؟
مریم راست میگه ها..............مسعود جان مدرکت چیه ؟.... کاردانی به کارشناسی بودی یا کارشناسی پیوسته ؟؟؟؟![]()
به به! ببین چه خبره اینجا!
خوب از اونجایی که حس حسودی من بسیار تحریک شد منم تصمیم گرفتم دوباره واسه سراسری جدی بخونم!!
(ولی میگم مسعود مگه میشه؟! اخه با مدرک کارشناسی که نمیذارن تو کاردانی به کارشناسی شرکت کنی!)
علمی کاربردی بد نیست ولی هنوز جا نیفتاده اونم تا یکی دو سال دیگه مثل سراسری و آزاد سخت میشهسلام دوستان من که آزاد قبول نشدم با این که فاصله خیلی کم و احتمال داره قبول بشم ولی با شما برای ملی می خونم ولی خیلی حالم گرفته
ادبيات10
معارف 8
زبان 0
فن ساختمان 42
مباني نظري 39
رياضي 10
بچه ها نظر شما در رابط با علمی کاربردی چیه ارزش رفتن داره
مدیر گروه ما می گفت در کنار تخصصی عمومی بیشتر بخونم ملی قبول می شم
براي دروس عمومي:
1.برگزيده متون ادب فارسي(مركز نشر دانشگاهي)
2.زبان ونگارش فارسي(انتشارات سمت)
3.معارف اسلامي1(انتشارات نهاد رهبري)
a basic course in reading English.4
English sentence structure.5
براي دروس اختصاصي:
1.عناصر و جزئيات ساختماني:
عناصر و جزئيات ساختماني1و2هنرستان
جزئيات معماري ساختمانهاي آجري(سازمان برنامه و بودجه)
اجزاي ساختمان(سياوش كباري)
2.تنظيم شرايط محيطي:
تاسيسات هنرستان
اقليم ومعماري(كسمايي)
آشنايي با ابنيه سنتي ايران(قباديان)
3.شناخت مواد و مصالح:
شناخت مواد و مصالح1 و2هنرستان
مصالح شناسي(سياوش كباري)
4.متره و برآورد:
دفترچه فهرست بها(ابنيه)
جزوه
شرايط عمومي پيمان(سازمان برنامه و بودجه)
5.مباني نظري معماري:
مبادي سواد بصري(انتشارات سروش)
زبان تصوير(انتشارات سروش)
رنگ ايتن
معماري فرم فضا نظم(فرانسيس دي كي چينگ)
6.تاريخ معماري:
سبك شناسي معماري (دكتر پيرنيا)
آشنايي با معماري اسلامي ايران(دكتر پيرنيا)
آشنايي با بناهاي تاريخي (هنرستان)
معماري جهان (زارعي)
7.پرسپكتيو و رسم فني:
اصول پرسپكتيو(ع.شروه)
8.رياضي و هندسه:
رياضي عمومي(نيكوكار و مقسمي)
هندسه(دراين مورد منبعي سراغ ندارم)
منابعي كه پيشنهاد كردم بر اساس تجربيات خودم (چند بار شركت در كنكور)بود
اگر شما هم در اين زمينه تجربه اي داريد، هر منبعي رو كه فكر ميكنيد،مهم باشه معرفي كنيد
بد نیست قدم به قدم پیش بریم... اول اینکه چه کتاب هایی یا چه جزو هایی بگیریم...
کتاب های زیادی هست که ما می تونیم بخونیم بد نیست به خاطر اینکه زیاد پراکنده گویی نشه یه تاپیک کلی باز بشه، در این مورد و یا اینکه بعد از نظرات مختلف در آخر نتیجه کار گفته بشه... مثلا ادبیات از گسترش علوم پایه نخریم و یا مثلا ایستایی مدرسان شریف خوبه... پارسه و ماهان و...
در رابطه با کلاس های فوق برنامه ها کسی اگر بتونه بگه کجاها بیشتر نتیجه داده ممنون می شم که احتمالا پارسه، ماهان، مدرسان شریف طلایه داران این جواب ها هستند، هر چند آموزشگاه هایی مثل سیمیا هم به این آموزشگاه ها اضافه شدن.
پیشاپیش ممنون به خاطر جواب ها
شهریه ثابت بین 600 تا 700هزار ، حالا ببین با درس هایی که ورمیداری چقدر میشه؟!بچه ها کسی از شهریه دانشگاه آزاد خبری داره
بچه ها کسی از شهریه دانشگاه آزاد خبری داره
نمی خواهید جواب بدین؟
خوب چه کتابایی باید خونده بشه؟ از کجا باید شروع کرد؟
همون طور که گفتید کتاب "برگزیده متون ادب پارسی" کلا عوض شده
حالا یعنی باید بیخیال کتاب "گسترش علوم پایه (ادبیات)" بشیم؟ چون حتی چاپ 87 هم طبق ویراست قبلی "متون ادب پارسی" هستش