راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moji_arch

عضو جدید
وااااااای نه
من اون موقع تو راه مشهدم دق میکنم که تا برسم
طفلکی مامانم اینا که باید 10ساعت استرس منو تحمل کنن ،اخه من به معجزم نیاز دارم که قبول بشم
تا سه شنبه
ولی خودمونیم چه خودمونی به سنجش نامه زدی هاااا

منم فکر میکردم تا 29 دیگه مشهدم:w05:
آخه باید مدرکمو از مشهد بگیرم اول,البته اگه قبول نشم نیازی بهش ندارم فعلا
به مامانم گفته بودم برای 29 برام بلیط بگیره ترسیدم اونموقع سریع گیرم نیاد
گفتم اگه قبول نشم کنسل میکنم:w04:

ولی با این سرعت سازمان سنجش و این31 (جلو آینه میشه 13 منحوس)اعلام شده نجومی:wallbash:
بهتره بیخیال بلیط بشم:w06:

باورکنید توی این 2 هفته پامو از خونه بیرون نذاشتم:(
گفتم تا نتایج نیاد هیچ جا نمیرم
خودمو حبس کردم:w05:
فکر میکردم 28 دیگه تمومه ولی...:w22:

dading

عضو جدید
بچه ها این چند روزه من خیلی فکرا به سرم میزنه، همش به این فکر میکنم که اگه شبانه قبول نشم، ارزش داره بشینم دوباره بخونم واسه سال بعد که رتبه خوب بیارم روزانه بخونم؟!!! آخه میدونید سوره اگر هم قبول شم چون مشکل خوابگاه و هزینه هاش هست، برا همین فکر نمیکنم بتونم برم... سراج هم که هر چی فکر میکنم نمیدونم ارزش داره با رتبه 720 برم بشینم سرکلاساش و براش هزینه کنم...؟!!!
لطفا کمی منو راهنمایی کنین با نظراتتون، اگه شما جای من بودید چی کار میکردید؟
من جات بودم اصلا نمیموندم.چون ادم از سال بعد اصلا خبر نداره تو از کجا میدونی سال بعد میتونی امتحان؟به 1000 دلیل..البته همش خدای نکرده .1.اومدیم خواب موندیم.2.اومدیم مشکلی واست پیشومد اصلا درس نخوندی.3.اومدیم مریض شدی موقع کنکور.و..................................
از همه مهمتر 1سال عمرتو بخاطر 2سال درس بذاری؟ارزش داره؟بابا خداروشکر کن که ایشالا توشهرت قبول شی؟شب میری خونتون راحت خدای نکرده اگه مشکلی داشتی سریع چون تو شهرته حل میشه.خونوادت نگرانت نمیشن چندتا دیگه دلیل بیارم؟ناشکری نکن.

dading

عضو جدید
عذر خواهی

عذر خواهی

من از تمام بچه ها عذر خواهی میکنم من مدرکه اقای دانشجو رو با اقای علی ابادی جابجا گفتم.اقای علی ابادی فوق لیسانسه معماری

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
التماس دعا واسه بچه ها دارم.خوش بگذره .پیشاپیش زیارتتون هم قبول
حتما عزیزم ،ایشاا.. همه به اونی که صلاحشونه برسن،همیشه سر نماز برای همتون دعا کردم که دلتون نشکنه و ناامید نشین:gol:

التماس دعا الناز جان، ایشاالله که بدون معجزه قبول میشی، خوب دعا کن.
موفق باشی:gol:
حتما گلم محتاج دعا ،ممنون

بچه ها این چند روزه من خیلی فکرا به سرم میزنه، همش به این فکر میکنم که اگه شبانه قبول نشم، ارزش داره بشینم دوباره بخونم واسه سال بعد که رتبه خوب بیارم روزانه بخونم؟!!! آخه میدونید سوره اگر هم قبول شم چون مشکل خوابگاه و هزینه هاش هست، برا همین فکر نمیکنم بتونم برم... سراج هم که هر چی فکر میکنم نمیدونم ارزش داره با رتبه 720 برم بشینم سرکلاساش و براش هزینه کنم...؟!!!
لطفا کمی منو راهنمایی کنین با نظراتتون، اگه شما جای من بودید چی کار میکردید؟
گلم حتما بری ،تو این وضعیت که دارن همه دانشگاها رو با کاردانی معماری تاسیس میکنن ،سال دیگه تقاضا هم بیشتره ، هم اینا دارن سال به سال ظرفیت روزانه و شبانه رو سال به سال کمتر میکنن تازه سراج که دانشگاه خوبیه ، من دانشجوی شهری بودم که 2 ساعت با خونمون فاصله داشت اما هفته ای 2 بار خونه بودم 2 روزه:D
به اینا اعتباری نیست<من اگر جات بودم حتما میرفتم:smile:
موفق باشی

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فکر میکردم تا 29 دیگه مشهدم:w05:
آخه باید مدرکمو از مشهد بگیرم اول,البته اگه قبول نشم نیازی بهش ندارم فعلا
به مامانم گفته بودم برای 29 برام بلیط بگیره ترسیدم اونموقع سریع گیرم نیاد
گفتم اگه قبول نشم کنسل میکنم:w04:

ولی با این سرعت سازمان سنجش و این31 (جلو آینه میشه 13 منحوس)اعلام شده نجومی:wallbash:
بهتره بیخیال بلیط بشم:w06:

باورکنید توی این 2 هفته پامو از خونه بیرون نذاشتم:(
گفتم تا نتایج نیاد هیچ جا نمیرم
خودمو حبس کردم:w05:
فکر میکردم 28 دیگه تمومه ولی...:w22:
الهی قربونت برم اینقدر حرص نخور ،من پارسال حال تورو داشتم.
ایشاا.. قبول میشی ،برو مدرکتم بگیر.

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای بچه ها بیچاره شدیم جوابا 31 شهریور میاد موند بعد عید فطر، ایناهاش باز این سیستم پاسخگویی سنجش گل کاشت من که تا اون موقع می میرم از علافی :w01::w05::w47:
شایدم دروغه و می خوان ما رو عذاب بدن البته من خودم فکر می کنم بعد فطر میاد اینا خلاصه مردمو باید همیشه تو استرس نگه دارند حتی اگه نتایج آماده باشه آخرش باید بریم سراغشون
:w39::w43:

نتایج نهایی 31/6/88 میاد دیشب از سنجش پرسیدم امروز جواب داد
متن پيام: جواب نهايي ازمون کارشناسي ناپيوسته کي مياد؟لطف کنيد تاريخ بگيدپاسخ: نتايج كارشناسي ناپيوسته 31 شهريوراز طريق سايت سازمان سنجش اعلام ميگردد
-نتايج چندبرابرظرفيت شرايط خاص اعلام گرديده است
-براي کسب اطلاعات لازم در خصوص دانشگاه ازادبا مرکز ازمون دانشگاه ازاد تماس حاصل فرماييد.
-داوطلب گرامي شما درقسمت اعلام نتايج سوالتان را مطرح كرديداگر سوالتان درمورد نتايج نيست درقسمت مربوطه سوالتان رامطرح نماييد
-درخصوص اعتراضات مرحله اول:نتيجه اعتراضات روي سايت ميباشدامضا کننده:نام واحد: کارشناس روابط عمومي

سلام بچه ها

سیستم پاسخگویی سنجش براساس یه سری کلماته .

یک سری سوالات ( که البته خود مردم پرسیدن ) و پاسخش رو به سیستم دادن و هر کسی سوالی بپرسه که کلماتی مشابه یکی سوالاتی که به سیستم دادن ؛ درش باشه . پاسخ اون سوال میاد.

مثلا یکی ممکنه چند سال پیش پرسیده باشه نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی کی میاد و اون موقع پاسخی داده شده . شما وقتی این سوال رو می پرسین ؛ جواب اون سوال که مال چند سال پیشه براتون میاد.

باید سوال رو دقیق و کامل و اونم ببخشید بدون کلمات اضافی بنویسید . سالش رو هم بگین !!

شما اگه بپرسین که یه تاریخ بده ؛ به شما یه تاریخ میده ، ولی معلوم نیست تاریخ چیه و مال کنکور چه سالیه ؟!! اگه بپرسین 28 میاد یا 27 ؟ بله مثلا میگه 28 ! اما این 28 تاریخ چیه خدا می دونه !!

اگه مشخص بود که نتایج کنکور کی میاد مطمئن باشید به صورت علنی در سایت می زدن . پس حتما هنوز معلوم نیست که کی میاد و تاریخ مشخصی براش ندارن !!

peymanarmin

عضو جدید
بچه ها هرچی توو تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اطلاعاتمو وارد می کنم میگه"کارنامه ای با مشخصات مورد نظر موجود نمی باشد. "
من از هر دو روش مشخصات فرد ی و شماره داوطلبی زدم .
با هیچ کدومش نمیاد.:mad:
چه جوری؟
نکنه یعنی این که جایی قبول نشدم؟
شایدم ما جزو ممتازین بدون کنکوریم. :sweatdrop:

آخرین ویرایش:

یونیک

عضو جدید
بچه ها هرچی توو تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اطلاعاتمو وارد می کنم میگه"کارنامه ای با مشخصات مورد نظر موجود نمی باشد. "
چه جوری؟
شایدم ما جزو ممتازین بدون کنکوریم.
دوست منم زد همین رو گفت سر کاریه تکمیل ظرفیت فکر کنم!!!!:D

dfdf

عضو جدید
سلام به بچه های عزیز ::smile::smile:
من هنوز مدرکه فوق دیپلم از دانشگاه قبلی نگرفتم. حالا امسال دانشگاه قبول بشم مشکلی برام پیش نمیاد تو ثبت نام؟؟؟؟؟؟

یونیک

عضو جدید
من هنوز مدرکه فوق دیپلم از دانشگاه قبلی نگرفتم. حالا امسال دانشگاه قبول بشم مشکلی برام پیش نمیاد تو ثبت نام؟؟؟؟؟؟
اگه شهر دیگه ایه حتما اقدام کن و برو بگیر بیجاره ات می کنن ولی اگه تو شهر خودتی همون موقع می تونی بری بگیری!!!!!!!!!!!!

• Like
واکنش ها: dfdf

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوستم

اگه همه واحداتون رو پاس کردین ؛ مشکلی براتون پیش نمیاد.

مدرک فوق دیپلم رو که به این زودیا نمی دن ؛ فقط گواهی نامه موقت پایان تحصیل رو میدن.

منم هم مدرک فوق دیپلمم رو نگرفتیم . فقط گواهی نامه موقت پایان تحصیلیم رو گرفتیم و همه با همین ثبت نام می کنند.

شما هم اگه حتی گواهی پایان تحصیلم نداشته باشین ؛ اگه جایی قبول شدین ،دانشگاه نامه بهتون میده که ثبت نامتون کنند. بعدا وقتی مدرکتون آماده شد ، براشون می برین .

ولی اگه گواهی نامه موقت نگرفتین ؛ پیگیر کاراش باشین . چون ممکنه چند ماه طول بکشه تا آماده بشه . ( البته بستگی به دانشگاه و یا اینکه پرونده اتون نواقصی داره یا نه ؛ هم داره )

موفق باشی . :gol:

dfdf

عضو جدید
سلام دوستم

اگه همه واحداتون رو پاس کردین ؛ مشکلی براتون پیش نمیاد.

مدرک فوق دیپلم رو که به این زودیا نمی دن ؛ فقط گواهی نامه موقت پایان تحصیل رو میدن.

منم هم مدرک فوق دیپلمم رو نگرفتیم . فقط گواهی نامه موقت پایان تحصیلیم رو گرفتیم و همه با همین ثبت نام می کنند.

شما هم اگه حتی گواهی پایان تحصیلم نداشته باشین ؛ اگه جایی قبول شدین ،دانشگاه نامه بهتون میده که ثبت نامتون کنند. بعدا وقتی مدرکتون آماده شد ، براشون می برین .

ولی اگه گواهی نامه موقت نگرفتین ؛ پیگیر کاراش باشین . چون ممکنه چند ماه طول بکشه تا آماده بشه . ( البته بستگی به دانشگاه و یا اینکه پرونده اتون نواقصی داره یا نه ؛ هم داره )

موفق باشی . :gol:
خیلی ممنون از راهنماییتون
اما من 2 ساله که تموم شده حتی سربازیمم رفتم اما گواهی موقت دارم یعنی با اون کارامو انجام میدادم /نکنه مشکلی پیش بیاد بخوان مسخره بازی در بیارن/
استرس داشتم اینم بش اضافه شد

dading

عضو جدید
چه جوری؟
شایدم ما جزو ممتازین بدون کنکوریم. :sweatdrop:
شما پارسال یا انتخاب خودت قبول شدی یا انتخاب دانشگاه.حالا کدومو قبول شدی؟من انتخاب دانشگاه قبول شدم.منم مثل شما میگه موجود نیست.ترازت چند شده؟وکجا قبول شدی؟

dading

عضو جدید
سلام بچه ها

یک سری سوالات ( که البته خود مردم پرسیدن ) و پاسخش رو به سیستم دادن و هر کسی سوالی بپرسه که کلماتی مشابه یکی سوالاتی که به سیستم دادن ؛ درش باشه . پاسخ اون سوال میاد.

مثلا یکی ممکنه چند سال پیش پرسیده باشه نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی کی میاد و اون موقع پاسخی داده شده . شما وقتی این سوال رو می پرسین ؛ جواب اون سوال که مال چند سال پیشه براتون میاد.

باید سوال رو دقیق و کامل و اونم ببخشید بدون کلمات اضافی بنویسید . سالش رو هم بگین !!

شما اگه بپرسین که یه تاریخ بده ؛ به شما یه تاریخ میده ، ولی معلوم نیست تاریخ چیه و مال کنکور چه سالیه ؟!! اگه بپرسین 28 میاد یا 27 ؟ بله مثلا میگه 28 ! اما این 28 تاریخ چیه خدا می دونه !!

اگه مشخص بود که نتایج کنکور کی میاد مطمئن باشید به صورت علنی در سایت می زدن . پس حتما هنوز معلوم نیست که کی میاد و تاریخ مشخصی براش ندارن !!

من فکر نمیکنم انقدر سازمان سنجش شوت باشه.حداقلش اینه که هر سال سایتشو اپدیت میکنه و این تاریخ مال امسال هست.به نظر من درست گفته

dfdf

عضو جدید
Nazanin F عزیز سلام /امیدوارم خوب باشی/
به نظرت مشکلی پیش میاد؟؟
گواهی موقت دارم/

hamraz

عضو جدید
سلام بچه ها

خیلی ممنون دوست عزیز ولی فعلا تنها مدرک مستند همینه چکار می شه کرد بالاخره میاد این همه صبر کردیم این 2 ، 3 روز هم روش ولی من میگم همون بعد فطر میاد چون 150 گروه رفتن ماه شوالو ببینن اعضای سازمان سنجش هم رفتن کمکشون!!:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: فعلا تا اون موقع برید خوش بگذرونید:w02:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از راهنماییتون
اما من 2 ساله که تموم شده حتی سربازیمم رفتم اما گواهی موقت دارم یعنی با اون کارامو انجام میدادم /نکنه مشکلی پیش بیاد بخوان مسخره بازی در بیارن/
استرس داشتم اینم بش اضافه شد

گواهی نامه موقت کافیه . مطمئنم !!!

دوستای من با همین گواهی نامه موقت دانشگاه ثبت نام کردن و الان دارن میخونن دوس جون .

من فکر نمیکنم انقدر سازمان سنجش شوت باشه.حداقلش اینه که هر سال سایتشو اپدیت میکنه و این تاریخ مال امسال هست.به نظر من درست گفته

شاید هم درست گفته باشه !!!

اما یه قسمت سیستم پاسخگویی اونها می دونم که به این شکله دوستم و سوالات سال پیش هم توش هست .

چند سال پیش واسه همین کنکوری کاردانی توش قبول شدم ؛ از این سیستم استفاده کردم ، اما یه چیز تابلویی گفت که فهمیدم براساس یه سری کلمات مشابه پاسخ میدن که گاهی اصلا ربط نداره !!!

یه بار هم یادمه که از قسمت پرسش های متداول استفاده کرده بودم و سوالم رو پرسیدم و سوالاتی اومده بود که مال کنکورهای سال پیش بود . ( سوالاتی که خود مردم پرسیده بودن )

hamraz

عضو جدید
گواهی نامه موقت کافیه . مطمئنم !!!

دوستای من با همین گواهی نامه موقت دانشگاه ثبت نام کردن و الان دارن میخونن دوس جون .

شاید هم درست گفته باشه !!!

اما یه قسمت سیستم پاسخگویی اونها می دونم که به این شکله دوستم و سوالات سال پیش هم توش هست .

چند سال پیش واسه همین کنکوری کاردانی توش قبول شدم ؛ از این سیستم استفاده کردم ، اما یه چیز تابلویی گفت که فهمیدم براساس یه سری کلمات مشابه پاسخ میدن که گاهی اصلا ربط نداره !!!

یه بار هم یادمه که از قسمت پرسش های متداول استفاده کرده بودم و سوالم رو پرسیدم و سوالاتی اومده بود که مال کنکورهای سال پیش بود . ( سوالاتی که خود مردم پرسیده بودن )
حالا نازنین جان به نظر تو نتایج کی میاد ؟مثل اینکه میدونی!!!

Sajjad_Fashion

عضو جدید
بچه ها دو روزه دارم سیگار می کشم اونم برای اولین بار امروز یک بسته Captain black dark crema رو تموم شد:crying2:
منی که لب به سیگار نمی زدم 2 روزه یک بسته تموم کردم:wallbash:
خدا کنه قبول بشم
قبول نشم چیزی برام نمی مونه تموم برنامه هام خراب می شه

hamraz

عضو جدید
ناپلئون ميگه حرفي رو بزن كه بتوني بنويسي​
... چيزي رو بنويس كه بتوني پاشو امضاء كني ...
چيزي رو امضاء كن كه بتوني پاش بايستي!
--------------------------------------------------------------------

ناپلئون ميگه وقتي سيبي رو گاز زدي و ديدي كرم درسته اي توش بود، خوشحال باش​
!
اما اگه سيبي رو گاز زدي و كرم نصفه اي توش بود، اوون وقت ناراحت شو از خوردن اون كرم!!

hamraz

عضو جدید
بچه ها دو روزه دارم سیگار می کشم اونم برای اولین بار امروز یک بسته Captain black dark crema رو تموم شد:crying2:
منی که لب به سیگار نمی زدم 2 روزه یک بسته تموم کردم:wallbash:
خدا کنه قبول بشم
قبول نشم چیزی برام نمی مونه تموم برنامه هام خراب می شه
حتما کاپیتان بلک نیست چون من یه زمانی کشیدم اونو اگه اصلش باشه یه دونه رو که تموم کردی منگه منگی خیلی وقته گذاشتم کنار آدم شدم تو هم بیا به جرگه آدما:smoke::w18:
شوخی کردم ولی با سلامتیت بازی نکن برو ورزش کن به جای سیگار کشیدن می ترسم تا اعلام نتایج معتاد بشی!!!:w08:
:w35:

moya_memar

عضو جدید
سلام سلام

سلام سلام

سلام به همه ي دوستاي گلم.
بچه يه خبر رو شنيدين؟؟؟؟؟؟؟
يكي از سوالهاي كنكور 89 معماري كارداني به كارشناسي قسمت فن و ساختمان لو رفت!!!
يه تعدادي اساتيد معماري وقتي سوالهاي ورودي سوره وسوالهاي امسال رو ديدن اين سوال رو تاييد كردن :

دو طفلان مسلم چند نفر بودند و نام پدرشان چه بود؟

پيدا كنيد پرتغال فروش را!!!
:redface::redface::redface::redface:

hamraz

عضو جدید
سلام به همه ي دوستاي گلم.
بچه يه خبر رو شنيدين؟؟؟؟؟؟؟
يكي از سوالهاي كنكور 89 معماري كارداني به كارشناسي قسمت فن و ساختمان لو رفت!!!
يه تعدادي اساتيد معماري وقتي سوالهاي ورودي سوره وسوالهاي امسال رو ديدن اين سوال رو تاييد كردن :

دو طفلان مسلم چند نفر بودند و نام پدرشان چه بود؟

پيدا كنيد پرتغال فروش را!!!
:redface::redface::redface::redface:
پاسخ این سوال گزینه هیچکدام:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
ولی با حال بود دمت گرم مویا جون

moya_memar

عضو جدید
حالا يه سوال بپرسم در واقع نظر خواهي
بچه ها من اولين غير انتفاعي كه زدم شهيد اشرفي اصفهان اما پشيمونم آخه شنيدم دانش پژوهان از نظر سطح علمي بهتره تازه اونجا چادر هم اجباره به نظرتون هيچ راهي نيست من جابجا كنم.
خيلي خيلي خيلي پشيمونم:cry::cry::cry::cry:

maj5

عضو جدید
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

این سازمان سنجش چقدر قرو فر میاد!!!!!
3سوت سیستم انتخاب رشته رو انجام میده.:evil:
د یالا دیگه.:w00::w00::w00:

hamraz

عضو جدید
حالا يه سوال بپرسم در واقع نظر خواهي
بچه ها من اولين غير انتفاعي كه زدم شهيد اشرفي اصفهان اما پشيمونم آخه شنيدم دانش پژوهان از نظر سطح علمي بهتره تازه اونجا چادر هم اجباره به نظرتون هيچ راهي نيست من جابجا كنم.
خيلي خيلي خيلي پشيمونم:cry::cry::cry::cry:
به خاطر چادر هم که شده انتقالی بگیر :w15::w15::w15:
با یه نفر جا به جا شو من که اون دانشگاهو نمی شناسم ولی جایی که زور هست منطق و عقل کار نمی کنه حتما چند روز هفته هم باید بمونید دعای ابو حمزه ثمالی بخونید!!:biggrin::biggrin:

moya_memar

عضو جدید
به خاطر چادر هم که شده انتقالی بگیر :w15::w15::w15:
با یه نفر جا به جا شو من که اون دانشگاهو نمی شناسم ولی جایی که زور هست منطق و عقل کار نمی کنه حتما چند روز هفته هم باید بمونید دعای ابو حمزه ثمالی بخونید!!:biggrin::biggrin:

آره منم از همينش در عذابم آخه اگه چادر اجبار باشه همه چيز اجبار ميشه....
فك كن مثلا تو كلاس وسط كلاس يه پرده بزنن بين خانوما و آقايون
تازه ميشه شكل مسجد....................
اي خداااااااااااااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا