راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یونیک

عضو جدید
ساعت 6:30 شد فکر نکنم امروز نتایج رو بدن من دیگه خسته شدم همش می خوابم که زمان زود بگذره اما نمی گذزه
این چند روز خیلی به من سخت گذشت خیلی زیاد :crying2:
امیدوارم با نتیجه قبولیم تمام این استرس و نگرانی و خستگی و بلاتکلیفی از تنم در بره ،نه فقط من همه کسایی که این مدت براشون مثل یه کابوس بود :w22:
من که اگه قبول نشم دیگه چیزی برام نمی مونه:crying:
کنکور ازت متنفرم (کاش فقط کنکور بود دیگه این همه نا عدالتی و بی قانونی توش نبود)

به هرحال برای همه دوستای گلم چه کسایی که از لخظه اول با هم بودیم و نزدیک به 500 صفحه رو باهم تا امروز صحبت کردیم و نظرمون رو گفتیم و چه دوستای مهربونی که درمورد ثبت نام توی موسسات کنکور صحبت می کردیم ،چه دوستای گلی که کم کم به این جمع پیوستن چه کسایی که خودشون لیسانس دارن و تجربه ها شون رو در اختیار ما قرار دادن و حتی دوستای جدیدمون که تازه امدن و .... همه وهمه دوستون دارم که اینقدر پشت هم بودیم و موفقیت رو فقط برای خودمون نخواستیم:gol::gol::gol::gol::gol::victory::w27:
موفق باشین دوست جونای گلم:w42:
بچه ها نظرتون چیه این سجادو یه کتک مفصل بزنیم؟:D
تا زمانی که دانشگاه قبول شد جا کتکا درد بگیره یاد حرفای ما بیوفته .:w09:
من یکی اگه دانشگاه قبول شی اون سر دنیا هم باشی ازت شیرینی می گیرم:w05:
باور کن بقیه بچه ها که شرایطشون مثل تو نگران می شنا!!! الان دوستام با رتبه 11000 هم امیدوارن
یه بار دیگه اینطور بگی من می دونم با تو :w13:
الان شروع کن امیدواری دادن;):surprised:

آخرین ویرایش:

یونیک

عضو جدید
کاسه داغ تر از آش شدن همه اون کارمندای سازمان سنجش باید برن روز قدس مشت بزنن تو دهن آمریکا و اسراییل عوض اینکه نتایج رو بدن پس فردا هم باید برای فطر آماده بشن حالا تقصیر ما چیه خدا می دونه نتایج سراسری رو یه هفته قبلش می گن که کی میاد اما اینجا به ما که می رسه همون لحظه ای که می خوان می زنن بعد یه دفعه می فهمی که نتایج اومده استرس آدمو می کشه اگه این همه که به فکر لبنان و فلسطین بودن به فکر ما ها بودن الان این طوری زندگی نمی کردیم!!
اشکال نداره قسمت ما هم اینه به خدا اینقده داره حالم از بیکاری بهم می خوره که نگو نگران نتیجه نیستم ولی کلافه ام .
:w05:
اخرش از بیکاری رفتم سر کار تا اینقده نشینم فکر کنم!!!!
باورش براشون سخته ما که کاردانی به کارشناسی امتحان دادیم هم ادمیم به خدا گناه داریم من می خوام ببینم تکلیفم چیه برم مدارکم رو از ازاد بگیرم ولی هنوز حیرونم....
:w19:

hamraz

عضو جدید
اشکال نداره قسمت ما هم اینه به خدا اینقده داره حالم از بیکاری بهم می خوره که نگو نگران نتیجه نیستم ولی کلافه ام .
:w05:
اخرش از بیکاری رفتم سر کار تا اینقده نشینم فکر کنم!!!!
باورش براشون سخته ما که کاردانی به کارشناسی امتحان دادیم هم ادمیم به خدا گناه داریم من می خوام ببینم تکلیفم چیه برم مدارکم رو از ازاد بگیرم ولی هنوز حیرونم....:w19:
آی گفتی
منم کلافه ام نمی دونم چی کار کنم تازه من شاغلم ولی از بس که به این نتایج فکر کردم همش منتظر اونم به چیز دیگه هم نمی تونم فکر کنم آره منم باهات موافقم که سجاد باید شیرینی بده ولی خدایش قبول شه شیرینی میده چون دارم سجادو موقع قبولی تصور می کنم در دیواره خونشونو میاره پایین!!!!:w42: :w14: البته فک کنم ما هم مثل سجاد باشیم سرمون به سقف نخوره خوبه!! از ذوق می میریم!!!:w37:
:thumbsup2::biggrin:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
آی گفتی
منم کلافه ام نمی دونم چی کار کنم تازه من شاغلم ولی از بس که به این نتایج فکر کردم همش منتظر اونم به چیز دیگه هم نمی تونم فکر کنم آره منم باهات موافقم که سجاد باید شیرینی بده ولی خدایش قبول شه شیرینی میده چون دارم سجادو موقع قبولی تصور می کنم در دیواره خونشونو میاره پایین!!!!:w42: :w14: البته فک کنم ما هم مثل سجاد باشیم سرمون به سقف نخوره خوبه!! از ذوق می میریم!!!:w37:

وای :w30:من قبول بشم شیرینی که چیزی نیست همه کسایی که می تون بیان رشت با هم میریم ایرانیان کسایی هم که نزدیک شهری هستن که به امید خدا قراره قبول بشم هم یه جای خوب میریم :w19::وای من قبول بشم می کشمتون
:thumbsup2:

یونیک

عضو جدید
آی گفتی
این سجاد من یکی رو خفه کرده باور کن اعتماد به نفس کاذب خیلی جواب میده...
من واسه کنکور زیاد نخوندم ولی همش می گفتم من که مطمئنم زیر 1000 می شم چرا به خودم فشار بیارم همون هم شد فقط 400 تا بالا تر شدم:lol:
استادم می گفت تو اعتماد به نفس زیادیت خوب نیست من مطمئنم با این روزی 5 ساعت خوندنت 20000 هم نمی شی ولی بعدش پشیمون شد گفت واقعا جواب میده:w07:
اعتماد به نفس 70%کارو طبق گفته ی روانشناسا حل می کنه 30% هم مال تلاش ادمه
دوستای گلم پس از همین الان شروع کنین.....

یونیک

عضو جدید
وای :w30:من قبول بشم شیرینی که چیزی نیست همه کسایی که می تون بیان رشت با هم میریم ایرانیان کسایی هم که نزدیک شهری هستن که به امید خدا قراره قبول بشم هم یه جای خوب میریم :w19::وای من قبول بشم می کشمتون
دستت درد نکنه قبول شی ما می کشیمت نه تو مارو!!!!!!:w00:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
بچه ها نظرتون چیه این سجادو یه کتک مفصل بزنیم؟:D
تا زمانی که دانشگاه قبول شد جا کتکا درد بگیره یاد حرفای ما بیوفته .:w09:
من یکی اگه دانشگاه قبول شی اون سر دنیا هم باشی ازت شیرینی می گیرم:w05:
باور کن بقیه بچه ها که شرایطشون مثل تو نگران می شنا!!! الان دوستام با رتبه 11000 هم امیدوارن
یه بار دیگه اینطور بگی من می دونم با تو :w13:
الان شروع کن امیدواری دادن;):surprised:

باشه
من قبول می شوم ، تو قبول می شوی ، او قبول می شود
ما قبول می شویم ،شما قبول می شوید،آنها قبول می شوند
.....
:w42::w33::w42:

hamraz

عضو جدید
وای بچه ها بیچاره شدیم جوابا 31 شهریور میاد موند بعد عید فطر، ایناهاش باز این سیستم پاسخگویی سنجش گل کاشت من که تا اون موقع می میرم از علافی :w01::w05::w47:
شایدم دروغه و می خوان ما رو عذاب بدن البته من خودم فکر می کنم بعد فطر میاد اینا خلاصه مردمو باید همیشه تو استرس نگه دارند حتی اگه نتایج آماده باشه آخرش باید بریم سراغشون
:w39::w43:

پیوست ها

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    55.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

یونیک

عضو جدید
وای بچه ها بیچاره شدیم جوابا 31 شهریور میاد موند بعد عید فطر، ایناهاش باز این سیستم پاسخگویی سنجش گل کاشت من که تا اون موقع می میرم از علافی :w01::w05::w47:
شایدم دروغه و می خوان ما رو عذاب بدن البته من خودم فکر می کنم بعد فطر میاد اینا خلاصه مردمو باید همیشه تو استرس نگه دارند حتی اگه نتایج آماده باشه آخرش باید بریم سراغشون
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دیگه تحمل ندارم بکشیدمون که بهترههههههههههههههههههههههههههههههههه
مامان...........................:crying2:

memarekochak

عضو جدید
به منم شیرنی میدی؟؟؟وای چه عالییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!آخه من که بچه لاهیجانم واسم تا رشت اومدن اصلا مسئله ای نیست!!

Sajjad_Fashion

عضو جدید
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
دیگه تحمل ندارم بکشیدمون که بهترههههههههههههههههههههههههههههههههه
مامان...........................:crying2:

بیا به من می گه ناامید
:crying2::crying::w22:من اگه کنکور قبول نشم میرم از سازمان سنجش شکایت می کنم که من رو دچار دو شخصیتی کردن نمی دونم گریه باید کنم یا بخندم امیدوار باشم یا ناامید
:w39:ازتون .........

hamraz

عضو جدید
بچه ها تو رو نخوابید پاشید بیاین هر کدوم حداقل یه جمله ای بنویسید ما این باشگاه نداشتیم دیوانه می شدیم تا 31 شهریور خیلی مونده حالا روزا رو بشمارید سه شنبه بشه دیوانه شدیم از بس روز شمردیم
نه به اون رای شمردنشون که تو نیم ساعت 15 میلیون رای شمردن با پول شمار هم نمی شد به این زودی ، نه به این اعلام نتایج که بیشتر از اعلام نتایج ریاست جمهوری افغانستان طول کشید آخه افغانی ها بعد یه ماه نتایجو گفتن ولی سنجش هنوز جواب ما رو نداده پدر بزرگم 10 سال پیش فوت کرد گفت من می میرم و نمی بینم ولی افغانستان از ما وضعش بهتر میشه که شده و خواهد شد!!! بمیری سازمان سنجش که قد افغانی ها هم عرضه نداری
سازمان سنجش افغانستان باید اسمشو گذاشت !!یا بکشیمت همه اینجا رزمی کارن یعنی اگه نبودن هم تو این مدت انتظار شدن یالا زود باش از ما گفتن بود!! :w43::w43:

dading

عضو جدید
تاریخ دقیق اعلام نتایج

تاریخ دقیق اعلام نتایج

نتایج نهایی 31/6/88 میاد دیشب از سنجش پرسیدم امروز جواب داد
متن پيام: جواب نهايي ازمون کارشناسي ناپيوسته کي مياد؟لطف کنيد تاريخ بگيدپاسخ: نتايج كارشناسي ناپيوسته 31 شهريوراز طريق سايت سازمان سنجش اعلام ميگردد
-نتايج چندبرابرظرفيت شرايط خاص اعلام گرديده است
-براي کسب اطلاعات لازم در خصوص دانشگاه ازادبا مرکز ازمون دانشگاه ازاد تماس حاصل فرماييد.
-داوطلب گرامي شما درقسمت اعلام نتايج سوالتان را مطرح كرديداگر سوالتان درمورد نتايج نيست درقسمت مربوطه سوالتان رامطرح نماييد
-درخصوص اعتراضات مرحله اول:نتيجه اعتراضات روي سايت ميباشد
امضا کننده:نام واحد: کارشناس روابط عمومي

آرشیتکت007

عضو جدید
سلام عزیزم.این حرف معنایی نداره وقتی ما داریم لیسانس معماری می خونیم با کسایی که پیوسته اومدن فرقی نداریم که. مهم اینه که خوب مهارت پیدا کنی. مگه لویی کان معمار معروف مهندس بود؟؟؟ نه ولی پشتکار ومهارتش رو داشت واسه همین یکی از بهترین معمار ها شناخته شده. تا حالا شنیدی بگن مدرک لویی کان چی بود؟؟؟ بگن مهندس بود ؟؟؟ نه چون مهارت و پشتکار داشت همه به آثارش نگاه می کنن.پس این حرف ها مهم نیست..... به این حرف ها گوش نکن و کار خودت رو انجام بده.. :d

dading

عضو جدید
بچه ها تو رو نخوابید پاشید بیاین هر کدوم حداقل یه جمله ای بنویسید ما این باشگاه نداشتیم دیوانه می شدیم تا 31 شهریور خیلی مونده حالا روزا رو بشمارید سه شنبه بشه دیوانه شدیم از بس روز شمردیم
نه به اون رای شمردنشون که تو نیم ساعت 15 میلیون رای شمردن با پول شمار هم نمی شد به این زودی ، نه به این اعلام نتایج که بیشتر از اعلام نتایج ریاست جمهوری افغانستان طول کشید آخه افغانی ها بعد یه ماه نتایجو گفتن ولی سنجش هنوز جواب ما رو نداده پدر بزرگم 10 سال پیش فوت کرد گفت من می میرم و نمی بینم ولی افغانستان از ما وضعش بهتر میشه که شده و خواهد شد!!! بمیری سازمان سنجش که قد افغانی ها هم عرضه نداری
سازمان سنجش افغانستان باید اسمشو گذاشت !!یا بکشیمت همه اینجا رزمی کارن یعنی اگه نبودن هم تو این مدت انتظار شدن یالا زود باش از ما گفتن بود!! :w43::w43:
بچه ها جواب 31 میاد دیشب از سنجش پرسیدم امروز اینطوری جوابمو داد.
متن پيام: جواب نهايي ازمون کارشناسي ناپيوسته کي مياد؟لطف کنيد تاريخ بگيدپاسخ: نتايج كارشناسي ناپيوسته 31 شهريوراز طريق سايت سازمان سنجش اعلام ميگردد
-براي کسب اطلاعات لازم در خصوص دانشگاه ازادبا مرکز ازمون دانشگاه ازاد تماس حاصل فرماييد.
-داوطلب گرامي شما درقسمت اعلام نتايج سوالتان را مطرح كرديداگر سوالتان درمورد نتايج نيست درقسمت مربوطه سوالتان رامطرح نماييد
-درخصوص اعتراضات مرحله اول:نتيجه اعتراضات روي سايت ميباشد
امضا کننده:نام واحد: کارشناس روابط عمومي

hamraz

عضو جدید
نتایج نهایی 31/6/88 میاد دیشب از سنجش پرسیدم امروز جواب داد
-درخصوص اعتراضات مرحله اول:نتيجه اعتراضات روي سايت ميباشدامضا کننده:نام واحد: کارشناس روابط عمومي
آره dading جان تو صفحه 566 عکسشو گذاشتم به منم همین طوری جواب داد من اون عکسو گذاشتم که بچه ها باورشون بشه چه می شه کرد باید صبر کرد

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااای نه
من اون موقع تو راه مشهدم دق میکنم که تا برسم
طفلکی مامانم اینا که باید 10ساعت استرس منو تحمل کنن ،اخه من به معجزم نیاز دارم که قبول بشم
تا سه شنبه
ولی خودمونیم چه خودمونی به سنجش نامه زدی هاااا

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها 1 سوال
اونایی که فارغ التحصیل شدن من یادم نیست موقع گرفتن مدرک کارشناسی، مدرک پیش دانشگاهی رو تحویل دادیم ،مدرک دیپلمم دادیم؟
میخوام برم ثبت نام دانشگاه یادم نیست

dading

عضو جدید
وااااااای نه
طفلکی مامانم اینا که باید 10ساعت استرس منو تحمل کنن ،اخه من به معجزم نیاز دارم که قبول بشم
تا سه شنبه
التماس دعا واسه بچه ها دارم.خوش بگذره .پیشاپیش زیارتتون هم قبول

*vania*

عضو جدید
وااااااای نه
تا سه شنبه

التماس دعا الناز جان، ایشاالله که بدون معجزه قبول میشی، خوب دعا کن.
موفق باشی:gol:

*vania*

عضو جدید
بچه ها این چند روزه من خیلی فکرا به سرم میزنه، همش به این فکر میکنم که اگه شبانه قبول نشم، ارزش داره بشینم دوباره بخونم واسه سال بعد که رتبه خوب بیارم روزانه بخونم؟!!! آخه میدونید سوره اگر هم قبول شم چون مشکل خوابگاه و هزینه هاش هست، برا همین فکر نمیکنم بتونم برم... سراج هم که هر چی فکر میکنم نمیدونم ارزش داره با رتبه 720 برم بشینم سرکلاساش و براش هزینه کنم...؟!!!
لطفا کمی منو راهنمایی کنین با نظراتتون، اگه شما جای من بودید چی کار میکردید؟

memarekochak

عضو جدید
بچه ها این چند روزه من خیلی فکرا به سرم میزنه، همش به این فکر میکنم که اگه شبانه قبول نشم، ارزش داره بشینم دوباره بخونم واسه سال بعد که رتبه خوب بیارم روزانه بخونم؟!!! آخه میدونید سوره اگر هم قبول شم چون مشکل خوابگاه و هزینه هاش هست، برا همین فکر نمیکنم بتونم برم... سراج هم که هر چی فکر میکنم نمیدونم ارزش داره با رتبه 720 برم بشینم سرکلاساش و براش هزینه کنم...؟!!!
ببين من رتبم 860 شد.خيلي فكر كردم كه بمونم ساله ديگه كنكور بدم آخه امثال تا 18 تير سرگرم پروژه تحويل دادن بوديم!!!و خوب نخوندم اما به اين نتيجه رسيدم موندن==========دردسر==بد بختي===1سال عمر !!!

یونیک

عضو جدید
ببین مشکل از تو نیست اگه شبانه قبول نشی چون رتبه ات خوبه و این حق تو که شبانه قبول شی ولی شهرایی که پذیرش دارن رو که دیدی ؟؟دیدی چهقدر کم بود چقدر تفاوت بین خانوما و اقایون بود .
ببین اگه سوره تهران رو قبول شدی حتما برو از دستش نده ولی اگر هم نشدی سراج ممکنه رفتن و سر کلاس نشستنش اذیتت کنه ولی نذار به سال بعد برسه این 2 سال می تونی کنار خانوادت باشی و واسه ارشد برنامه ریزی کنی ببین برای رتبه ی من بهترین گزینه دانش پژوهان اصفهان بود ولی با خودم کنار اومدم که بزنم عرفان کرمان خیلی برام سخت بود ولی منطقی فکر کردم اگه شبانه نشدی زیاد سخت نگیر الان رتبه ات خوب شده ولی معلوم نیست سال بعد چی پیش بیاد اینقدر با اطمینان نگو که می خونم رتبه ام بهتر شه که برم روزانه خودت که وضعیت سازمان سنجش رو می دونی پس زیاد سخت نگیر ...
موفق باشی.......

آخرین ویرایش:

یونیک

عضو جدید
ببین مشکل از تو نیست اگه شبانه قبول نشی چون رتبه ات خوبه و این حق تو که شبانه قبول شی ولی شهرایی که پذیرش دارن رو که دیدی ؟؟دیدی چقدر کم بود چقدر تفاوت بین خانوما و اقایون بود .
ببین اگه سوره تهران رو قبول شدی حتما برو از دستش نده ولی اگر هم نشدی سراج ممکنه رفتن و سر کلاس نشستنش اذیتت کنه ولی نذار به سال بعد برسه این 2 سال می تونی کنار خانوادت باشی و واسه ارشد برنامه ریزی کنی ببین برای رتبه ی من بهترین گزینه دانش پژوهان اصفهان بود ولی با خودم کنار اومدم که بزنم عرفان کرمان خیلی برام سخت بود ولی منطقی فکر کردم اگه شبانه نشدی زیاد سخت نگیر الان رتبه ات خوب شده ولی معلوم نیست سال بعد چی پیش بیاد اینقدر با اطمینان نگو که می خونم رتبه ام بهتر شه که برم روزانه خودت که وضعیت سازمان سنجش رو می دونی پس زیاد سخت نگیر ...
موفق باشی.......;)

hamraz

عضو جدید
من به عنوان یک دوست، بهت میگم برو ،مگه سراج چشه؟ اگه بشینی واسه ساله بعد پشیمون میشی اون موقع بچه های سال قبلو میبینی که شدن ترم 3 تو هنوز داری شروع می کنی؟ بعدش تو اگه سراج بری شهر خودته نه غذا می پزی نه لباس می شوری نه خرید می کنی به نظرت اینا وقتتو نمی گیره ؟ همون هفته اول دلت می خواد 10 بار فرار کنی بیای خونت دوست گلم همیشه هدفاتو بزرگ انتخاب کن تو می خوای برا ارشد بخونی پس مهم نیست کجا لیسانس گرفتی الان هر جا مدرک بگیری ور دلش نوشتن مهندسی تکنولوژی معماری چه زیاد آدمایی که درس خوب می خونن اما کار بلد نیستن تو باید سعی کنی تو رشتت متخصص باشی هر جایی هم بری ازت کار خوب می خوان نمی گن رتبت چند شده؟ یا که کجا درس خوندی! پس به همه بچه ها توصیه می کنم رو اسکیس که اصلی ترین تخصص یه معماره تو کارشناسی سرمایه گذاری کنید تا تو ارشد گیر نکنید. تو سعی کن هر جا که هستی بهترین باشی!

moji_arch

عضو جدید
بچه ها جواب 31 میاد دیشب از سنجش پرسیدم امروز اینطوری جوابمو داد.
-درخصوص اعتراضات مرحله اول:نتيجه اعتراضات روي سايت ميباشدامضا کننده:نام واحد: کارشناس روابط عمومي
نه نه نه نه نه نه!
من واقعا دیگه تحملم تموم شده:w22:
هر 1 ساعت یه بار از اول حساب میکنم چقدر دیگه مونده

بگه می خواد زجر کشمون کنه دیگه:wallbash:

چرا هربار یه تاریخ اعلام میشه؟؟؟:w00:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا