راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

E-y

عضو جدید
سلام معمار جان..(memar88)
با این نرم افزار تخمین رتبه ، درصدهای کارنامه پارسالم رو وارد کردم،اما 500 تا کمتر نشون داد..
فکر مکنم تو خوشبینانه ترین حالت هم کلی کمتر رتبه ها رو نشون میده.
با این درصد ها نمیشه واقعا این رتبه های خوب رو آورد.

چرا سخت می گیری خوب هر چی شد با 500 جمع کن تا رتبه ی تو بدست بیاد...:D

mavi memar

عضو جدید
همون 2 هست جوابش، پارسه مبانی معماری ص110شیوه آذری
111- 2
128 و 134 - 1 نظرتون چیه؟

ask q

عضو جدید
سلام به همگی
امیدوارم خوب باشید یا حداقل مثل من نباشیدچون بدجوری استرس دارم مخصوصا" اینکه هر لحظه یه خبر بد میشنوم یا جواب سوالای درستم غلط میشه یا...
اما آخرین خبربد وامروز وقتی رفتم دانشگاه شنیدم(بوعلی سینا)،رفتم از مسئول آموزش پرسیدم که بالاخره جریان کارشناسی ناپیوسته چی شد،بوعلی میگیره یا نه؟ که گفت نه بعید میدونم بگیره. هرچی گفتم من شنیدم 25 نفر میگیره و اینااااا.... گفت به ما چیزی نگفتن،برنامه ی مهرم نشونم داد که توش اصلا" کارشناسی نا پیوسته نداشت:(:cry:

بچه ها حالا کسی اینجا خبری چیزی نداره که موثق باشه؟ آخه ما آخر به این نتیجه رسیدیم که تا دفترچه نیاد هیچی معلوم نیست.

البته من حالا خودم که رتبم به بوعلی نمیرسه اما موضوع اینجاست که اگه بوعلی نگیره شانسمون میاد پایین،فکرشو بکنید اگه بوعلی گیره خب تا رتبه ی 40،50 میگیره بعدشم تهران تا 100 اینا میگیره،اما اگه بوعلی نخواد بگیره اول تهران میاد تا 50 میگیره بعد همینطوری حساب کنید دیگه...:confused::surprised:

خب این خیلی بدددددددده:cry:

memar88

عضو جدید
سلام سلام سلام
دوستان من لحظه به لحظه ی حرفاتونو دنبال میکنم
وقتی کنکورو دادم خیلی غمگین بودم نمیدونستم چیکار کردم،اونروزخیلی سخت بود.
یاد این تاپیک افتادم، دیدم همه مثل منن اول فکر میکردم معارفو ادبیات فقط واسه من سخته
ولی دیدم نه،بعدشم که سوالاتو کلیدا باعث شدن خیلی امیدوار بشم
درصد گیریو تخمین رتبه هم منو خیلی امیدوار کرد ،اصلا باورش واسم خیلی سخته
حالا که فکر میکنم رتبه ام1300ونمره کل ام3000 به نظر شما کجا میتونم قبول شم؟تنها استرسم حالا همینه و اینکه کی نتایج رو میدن من که لحظه هارم دارم میشمارم
بچه ها دست همتون درد نکنه اگه شما نبودین خیلی سخت بود.
سلام سلام
به نظر من هر جایی که بخوای از غیرانتفاعی ها میتونید قبول شید به غیر از یکی دوتا مثل سوره
ایشالا که هر جارو بزنی قبول شی.....

memar88

عضو جدید
fبچه ها بیاین این بحث ها رو تموم کنیم.
من میخوام یه سوالی بپرسم هر کسی نظرشو بگه!
هر کسی تنها یک کتاب نام ببره که برای کنکور خونده و از خوندنش تونسته سوالای بشتری جواب بده؟یعنی مفید تر بوده و درصدش بالاتر رفته.:)
سلام
کتاب نکته به نکته یگانه و ذاکر فوق العاده است
همچنین کتاب تست طبقه بندی شده یگانه و ذاکر

memar88

عضو جدید
سلام معمار جان..(memar88)
با این نرم افزار تخمین رتبه ، درصدهای کارنامه پارسالم رو وارد کردم،اما 500 تا کمتر نشون داد..
فکر مکنم تو خوشبینانه ترین حالت هم کلی کمتر رتبه ها رو نشون میده.
با این درصد ها نمیشه واقعا این رتبه های خوب رو آورد.
سلام دوستم
فکر نکنم اینجوری باشه اگه درصدهای پارسال رو بگی دقیقا بهتون میگه شاید سه چهارتا فرق داشته باشه بخصوص اگه رتبه تون زیر 3000 باشه

آبی آسمان

عضو جدید
سلام بچه ها.یه سوال دارم راجع به کانون کاردانهای فنی استان.هیچ کدومتون تو استانتون عضو هستید؟بیمه می کنن؟ظاهرا" باید عضو اونجا بشیم و با کارت اونجا به دفاتر مهندسی مراجعه کنیم و درخواست کار به اصطلاح نظارتی کنیم.سالی 2500 متر.این کار جزو سابقه ی کار مثلا" برای زمانی که می خوایم با دو تا مهندس شرکت بزنیم حساب میشه؟از اونجایی که من هر کاری رو باید با آگاهی و اطمینان انجام بدم و (ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه:D)و اینکه این سوالا رو نمی شه از خودشون پرسید مزاحم شما شدم.اگه لطف کنید و هر کس که می تونه منو راهنماییی کنه ممنون می شم.منتظر هستم.به امید موفقیت همه.:gol:

memar88

عضو جدید
سلام به همگی
امیدوارم خوب باشید یا حداقل مثل من نباشیدچون بدجوری استرس دارم مخصوصا" اینکه هر لحظه یه خبر بد میشنوم یا جواب سوالای درستم غلط میشه یا...
اما آخرین خبربد وامروز وقتی رفتم دانشگاه شنیدم(بوعلی سینا)،رفتم از مسئول آموزش پرسیدم که بالاخره جریان کارشناسی ناپیوسته چی شد،بوعلی میگیره یا نه؟ که گفت نه بعید میدونم بگیره. هرچی گفتم من شنیدم 25 نفر میگیره و اینااااا.... گفت به ما چیزی نگفتن،برنامه ی مهرم نشونم داد که توش اصلا" کارشناسی نا پیوسته نداشت:(:cry:

بچه ها حالا کسی اینجا خبری چیزی نداره که موثق باشه؟ آخه ما آخر به این نتیجه رسیدیم که تا دفترچه نیاد هیچی معلوم نیست.

البته من حالا خودم که رتبم به بوعلی نمیرسه اما موضوع اینجاست که اگه بوعلی نگیره شانسمون میاد پایین،فکرشو بکنید اگه بوعلی گیره خب تا رتبه ی 40،50 میگیره بعدشم تهران تا 100 اینا میگیره،اما اگه بوعلی نخواد بگیره اول تهران میاد تا 50 میگیره بعد همینطوری حساب کنید دیگه...:confused::surprised:

خب این خیلی بدددددددده:cry:
سلام
ظاهرا کارشناسی ناپیوسته رو پیوسته ش کردن
تو دفترچه بچه های آزمون سراسری ، بوعلی امسال کارشناسی پیوسته معماری دانشجو میپذیره

memar88

عضو جدید
سلام بچه ها
من میترسم که کلا دوره روزانه کارشناسی ناپیوسته رو بردارن!
پارسال که چهارتارو برداشتن شاهرود و ایلام و کرمانشاه و ارومیه ، امسال هم اگه بخوان چهار تای دیگرو بردارن که دیگه باید فاتحه معماری رو خوند....
بدبختانه ما مظلوم ترین قشر داوطلبین ورود به دانشگاه هستیم....
فقط باید خدا بهمون رحم کنه که از این بیچاره تر نشیم...
با این سازمان سنجشی هم که داریم اوضاعمون از این بهتر ها هم نباید باشه ، دروغ پشت دروغ .... انگار دارن بیگاری میکشند........ اینم حرفشونه : به خاطر تعدد رشته ها امسال کلید سوالات رو نمیزاریم.......... فقط دارن مزخرف میگن مگه سالهای گذشته تعدد رشته وجود نداشت...
تقبلل الله.............

E-y

عضو جدید
سلام بچه ها
من میترسم که کلا دوره روزانه کارشناسی ناپیوسته رو بردارن!
پارسال که چهارتارو برداشتن شاهرود و ایلام و کرمانشاه و ارومیه ، امسال هم اگه بخوان چهار تای دیگرو بردارن که دیگه باید فاتحه معماری رو خوند....
بدبختانه ما مظلوم ترین قشر داوطلبین ورود به دانشگاه هستیم....
فقط باید خدا بهمون رحم کنه که از این بیچاره تر نشیم...
با این سازمان سنجشی هم که داریم اوضاعمون از این بهتر ها هم نباید باشه ، دروغ پشت دروغ .... انگار دارن بیگاری میکشند........ اینم حرفشونه : به خاطر تعدد رشته ها امسال کلید سوالات رو نمیزاریم.......... فقط دارن مزخرف میگن مگه سالهای گذشته تعدد رشته وجود نداشت...
تقبلل الله.............

:w06: خدا لعنت کنه این ناجوونمردا رو :w06:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
تازه من یه شایعه دیگه هم شنیدم که دیلمان هم دیگه دانشجو نمیگیره..اونوقت ما گیلانی ها که نمیشه بریم راه دور درس بخونیم باس بیسوات بمونیم..

E-y

عضو جدید
سلام به همه
تازه من یه شایعه دیگه هم شنیدم که دیلمان هم دیگه دانشجو نمیگیره..اونوقت ما گیلانی ها که نمیشه بریم راه دور درس بخونیم باس بیسوات بمونیم..

:crying: بمی رم واسه هر چی گیلانی :crying:

خدا نکته بی سوات بومونی. قدم همتون رو جفت چیشام

:w10: بیوید شهر خودومون مشق بوخونین :w10:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه دور خیلی سخته...من از لاهیجان بیام شیراز درس بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dfdf

عضو جدید
راه دور خیلی سخته...من از لاهیجان بیام شیراز درس بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شیراز هم شهر خیلی خوبیه هم سطح علمی با لایی داره/دوستم غیر انتفاعی حافظ بود و با رتبه خیلی پایین قبول شد/اگر قبول شدی با کله برو/

E-y

عضو جدید
شیراز هم شهر خیلی خوبیه هم سطح علمی با لایی داره/دوستم غیر انتفاعی حافظ بود و با رتبه خیلی پایین قبول شد/اگر قبول شدی با کله برو/

من که رتبم هر چی می خواد بشه فرقی نداره چون میرم حافظ...........

درسته محوطه ی حافظ ضایع هست ولی استادای خیلی خوبی داره.............

من خودمم تهران بودم که حافظ قبول شدم.....

ask q

عضو جدید
سلام
ظاهرا کارشناسی ناپیوسته رو پیوسته ش کردن
تو دفترچه بچه های آزمون سراسری ، بوعلی امسال کارشناسی پیوسته معماری دانشجو میپذیره

بوعلی امسال سومین سال که داره کارشناسی پیوسته میگیره،یعنی از 86 و امسال هم کارشناسی معماری شبانه آورده که آخر نامردیه،چون فکر کنم با رتبه ی 10000 هم بتونن قبول شن اونوقت ما با 8000 رفتیم کاردانی و الانم این وضعمونه...
پس انگار کسی خبر نداره که بوعلی میگیره یا نه...
بچه ها رجایی و شریعتی چی؟ اگر بگیرن تا چه رتبه هایی میگیرن و شبانه هاشون ترمی چنده؟!!:surprised:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین همگی؟؟؟؟؟؟؟
اماری که من گرفتم بچه ها پارسال با 30000مهندسی کشاورزی گیلان قبول شدن..یعنی با 10000 راحت میشد معماری قبولشد..کاش ما هم کنکور اصلی رو شرکت میکردیم...راه دور خیلی سخته درس خوندن دور از خونواده..شهر غریب..یه فرهنگ دیگه...فکرشم عذابم میده چی برسه به اینکه بخوام برم یه شهر دیگه درس بخونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا