راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moya_memar

عضو جدید
مي تونيد اسم باشگاه رو هم بجاي باشگاه مهندسان ايران خيلي ببخشيد اما بذاريد باشگاه قلدرهاي بي منطق.اميدوارم اين كنكور كشته نده.

memar88

عضو جدید
من که موافقم فقط هر کی کتک خورد دیگه اینجا پیداش نشه:lol:

لطفا ساعت و جاشو بگین تا بریم عقده هامون رو سر هم خالی کنیم........
می ریم همدیگه رو اینجوری میکنیم :weirdsmiley: :weirdsmiley: :weirdsmiley:
OK OK OK OK OK
بچه ها هماهنگ شین

mavi memar

عضو جدید
اه شما ها چقدر بی جنبه هستید
خوب من میگم هر کی در مورد جواب خودش اظهار نظر کنه و ازش دفاع کنه نه اینکه سر به سر هم بذاریم و برا مخالفا شاخ و شونه بکشیم
حالا خوبه بحث سر کنکور کارشناسیه وگر نه ببین تو ارشد و دکترا مون چه شود... !!!!
خوب چیه آرزو بر جوانان عیب نیست!

farnoosh-62

عضو جدید
خیلی سخته!

خیلی سخته!

سلام سلام سلام
دوستان من لحظه به لحظه ی حرفاتونو دنبال میکنم
وقتی کنکورو دادم خیلی غمگین بودم نمیدونستم چیکار کردم،اونروزخیلی سخت بود.
یاد این تاپیک افتادم، دیدم همه مثل منن اول فکر میکردم معارفو ادبیات فقط واسه من سخته
ولی دیدم نه،بعدشم که سوالاتو کلیدا باعث شدن خیلی امیدوار بشم
درصد گیریو تخمین رتبه هم منو خیلی امیدوار کرد ،اصلا باورش واسم خیلی سخته
حالا که فکر میکنم رتبه ام1300ونمره کل ام3000 به نظر شما کجا میتونم قبول شم؟تنها استرسم حالا همینه و اینکه کی نتایج رو میدن من که لحظه هارم دارم میشمارم
بچه ها دست همتون درد نکنه اگه شما نبودین خیلی سخت بود.

farid_ghasemi

عضو جدید
سلام سلام سلام
دوستان من لحظه به لحظه ی حرفاتونو دنبال میکنم
وقتی کنکورو دادم خیلی غمگین بودم نمیدونستم چیکار کردم،اونروزخیلی سخت بود.
یاد این تاپیک افتادم، دیدم همه مثل منن اول فکر میکردم معارفو ادبیات فقط واسه من سخته
ولی دیدم نه،بعدشم که سوالاتو کلیدا باعث شدن خیلی امیدوار بشم
درصد گیریو تخمین رتبه هم منو خیلی امیدوار کرد ،اصلا باورش واسم خیلی سخته
حالا که فکر میکنم رتبه ام1300ونمره کل ام3000 به نظر شما کجا میتونم قبول شم؟تنها استرسم حالا همینه و اینکه کی نتایج رو میدن من که لحظه هارم دارم میشمارم
بچه ها دست همتون درد نکنه اگه شما نبودین خیلی سخت بود.

سلام خوبی؟
با 1300 هر غیر انتفاعی بخوای میشه قبول شد البته هر غیرانتفعیم که نه ولی اکثرشو میتونی انشالا که موفقبشین

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا چقدر بیکارین شماها. کنکور دادین تموم شد رفت. حالا مثلن قراره چی بشه که جوابارو چک کنین؟ اگه خدایی نکرده اشتباه هم باشه که اعصابتون خرد میشه.
من دو سال پیش که کنکور دادم همون موقع پرونده سوالارو گذاشتم کنار. حداقل مدتی از تو این فکرا خارج شین خوب.
ببخشیدها قصد توهین بهتون رو نداشتم.

منم با شما موافقم.
با این کارا جز استرس چیزی عاید ما نمیشه.
لطفا ...........................

maj5

عضو جدید
خدا رو شکر پس 128 جوابش 1 بوده درست زدم
راستی 111 هم 2 میشه ها یه وقت فکر نکنین 4 میشه آخه کدوم آدم عاقلی میاد سیمان ضد سولفات با حرارت کم رو که واسه سازه های دریایی اجرا میکنن رو برا ملات دیوار آجری استفاده میکنه!؟!؟!
ولی سیمان نوع 2 که شبیه سیمان نوع 1 هستش فقط بخاطر گرما زایی کمتر در هوای گرم مورد استفاده قرار میگیره
شناخت مواد پارسه ص 38
مصالح ساختمانی سام فروتنی

منم 2 رو زدم.;)

dfdf

عضو جدید
اه شما ها چقدر بی جنبه هستید
خوب من میگم هر کی در مورد جواب خودش اظهار نظر کنه و ازش دفاع کنه نه اینکه سر به سر هم بذاریم و برا مخالفا شاخ و شونه بکشیم
حالا خوبه بحث سر کنکور کارشناسیه وگر نه ببین تو ارشد و دکترا مون چه شود... !!!!
خوب چیه آرزو بر جوانان عیب نیست!

واقعا بی جنبه اند.من که پشت دستم داغ کردم که با بعضی از اقایون خیلی با منطق بحث نکنم/
اما بچه ها امسال مطمعن باشین درصد درس ها میاد پایین/

• Like
واکنش ها: E-y

maj5

عضو جدید
fبچه ها بیاین این بحث ها رو تموم کنیم.
من میخوام یه سوالی بپرسم هر کسی نظرشو بگه!
هر کسی تنها یک کتاب نام ببره که برای کنکور خونده و از خوندنش تونسته سوالای بشتری جواب بده؟یعنی مفید تر بوده و درصدش بالاتر رفته.:)

Sajjad_Fashion

عضو جدید
:):):)
;););)
استرس نتایج جو اینجا رو بدجوری برهم ریخته امیدوارم همه قبول بشن و به آرزوشون برسن:w33:
:w42:همه دوستای گلم که این قبولی براشون سرنوشت سازه
یه خواهشیم از بچه هایی که الان دانشجو کارشناسی هستن دارم که به خاطر دوستاشون یکم از این کار کناره گیری کنند.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر کسی تنها یک کتاب نام ببره که برای کنکور خونده و از خوندنش تونسته سوالای بشتری جواب بده؟یعنی مفید تر بوده و درصدش بالاتر رفته.:)

پرسپکتیو:معماری 1 انتشارات دیبا گران
ادبیات و معارف: علوم پایه

• Like
واکنش ها: maj5

farid_ghasemi

عضو جدید
برا کاردانی به کارشناسی فقط پارسه البته من اکتفا نکردم بهش کتابای مرجعم خوندم ولی به نظرم 3 ماه بخونی فقط پارسرو خوبه
عمومی هام گسترش علوم
ریاضیم مدرسان ولی من ضرر کردم بسطارو نخوندم امسالم فقط بسط اومد

Sajjad_Fashion

عضو جدید

به نظر من به سوالهای کنکور امسال (اکثرا) نمی شد جوابی داد که صد در صد درست باشن (چون به نظر من خود سوالها مشکل داشتن و برای سخت کردن کنکور امده بودن سوال ها رو مبهم داده بودن)
نه کتابهای پارسه نه مدرسان و نه یگانه ذاکر شباهتی با کنکور امسال نداشتن .من تقریبا همه رو خونده بودم ولی اگه با وقت آزاد و جزوه باز از روی این سه تا منبع جواب هم می دادیم نمی شد جواب ها رو در اورد.
اگه کسی دنبال رفرنس هست بهترین رفرنس کتابهای اصلی هستن که بچه ها قبلا معرفی کردن البته حجمشون زیاده.
با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستای گلم.

maj5

عضو جدید
لطفا فقط یک کتاب نام ببرین.از دروس عمومی معلومه که هر کسی گسترش علوم پایه خونده ضرر نکرده به خصوص ادبیات.

mavi memar

عضو جدید
برا اینا که سه چهار هزار نفر رقمی نیست که!
یه روز قبل کنکور یا شایدم شب کنکور میشینین چند تا چرت و پرت از چند تا منبع در پیت در میارن میدن زیر چاپ
اون سئوال 129 در مورد پله رو هر وقت میبینم حالم به هم میخوره
سر جلسه گفتم نا سلامتی ما میخواهیم مهننس بشیم امکان نداره با شمردن چند تا خط 2درصد به درصدامون اضافه شه! ولی...

mavi memar

عضو جدید
من پارسه خوندم ولی بعضی از جوابای تستاش با مدرسان فرق داشت
داداشم که کارشناس ارشد حسابداری تموم کرده به من گفت مدرسان نخونم جواباش درست نیست
مثل تپه سیلک کاشان

mehdime007

عضو جدید
من پارسه خوندم ولی بعضی از جوابای تستاش با مدرسان فرق داشت
داداشم که کارشناس ارشد حسابداری تموم کرده به من گفت مدرسان نخونم جواباش درست نیست
مثل تپه سیلک کاشان
درسته اختلاف بین پاسخ های مدرسان و پارسه و یگانه ذاکر زیاد هستش ، البته من خودم ادبیات گسترش علوم خوندم و واقعا راضی هستم ، بینش من 2 بار پارسه خوندم اما اصلا به درد نخورد فقط حدود 1 هفته به کنکور مونده بود که اندیشه ی اسلامی مال پیام نور رو یه ورق زدم و خیلی به دردم خورد ، زبان من فقط لغات پارسه و مدرسان رو خوندم که اصلا به درد نمی خوره .
اختصاصی هم فقط پارسه رو خوندم که به نظرم بد نبود .:razz:

آبی آسمان

عضو جدید
سلام بچه ها.یه سوال دارم راجع به کانون کاردانهای فنی استان.هیچ کدومتون تو استانتون عضو هستید؟بیمه می کنن؟ظاهرا" باید عضو اونجا بشیم و با کارت اونجا به دفاتر مهندسی مراجعه کنیم و درخواست کار به اصطلاح نظارتی کنیم.سالی 2500 متر.این کار جزو سابقه ی کار مثلا" برای زمانی که می خوایم با دو تا مهندس شرکت بزنیم حساب میشه؟از اونجایی که من هر کاری رو باید با آگاهی و اطمینان انجام بدم و (ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه:D)و اینکه این سوالا رو نمی شه از خودشون پرسید مزاحم شما شدم.اگه لطف کنید و هر کس که می تونه منو راهنماییی کنه ممنون می شم.منتظر هستم.به امید موفقیت همه.:gol:
:gol::gol::gol::gol::gol:

E-y

عضو جدید
درسته اختلاف بین پاسخ های مدرسان و پارسه و یگانه ذاکر زیاد هستش ، البته من خودم ادبیات گسترش علوم خوندم و واقعا راضی هستم ، بینش من 2 بار پارسه خوندم اما اصلا به درد نخورد فقط حدود 1 هفته به کنکور مونده بود که اندیشه ی اسلامی مال پیام نور رو یه ورق زدم و خیلی به دردم خورد ، زبان من فقط لغات پارسه و مدرسان رو خوندم که اصلا به درد نمی خوره .
اختصاصی هم فقط پارسه رو خوندم که به نظرم بد نبود .:razz:

به نظر من که بهترین منبع ریاضی مدرسان شریف...........
من بجز انتگرال بقیه رو خوندم 7 تا سوال از 15 تا رو جواب دادم البته بسط دو جمله ای نیوتون هم بود ولی نخوندم......

E-y

عضو جدید
راستی دیگه روی هم دیگه رو ببوسید:w36:

اصلا فکر کنید هیچ حرفی بین ما نبوده:whistle: :whistle:

آتش بس اعلام شده :w08:

mavi memar

عضو جدید
ای بابا کدوم اختلاف انقدر بزرگش نکنین فقط تبادل نظر بود همین!
البته بازم میگم
111- 2
128- 1
134- 1
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستاي گلم چرا با بحث روي سوال ها و فهميدن اينکه سوال ها رو غلط زدين افکارتون رو خراب مي کنيد . وقتي کارنامه رو بدن حسابي حالمون رو ميگيرن پس بهتره تا دادن کارنامه خوش باشيم نه اينکه بيخودي خودمون رو ناراحت کنيم :biggrin:

تقديم به هممون!:gol::gol:

dfdf

عضو جدید
واقعا سوال ها افتضاح بودن/4 ماه باید شب و روز بخونی و با وجود اینکه به کتابها مسلطی باید تازه سر جلسه ببینیم که اقایون کدام گزینه رو که دوست دارن جواب صحیح اعلام میکنن.چرا سوال ها در دراز مدت از یک استاندارد برخوردار نیستن؟چرا وقتی جواب کنکور اومد تازه مشخص میشه چند تا سوال اشتباه بوده؟واقعا کسایی که این سوال ها رو طرح میکنن این چیزارو نمیدونن!!!!!!!!!! ای کاش .............

maj5

عضو جدید
راستی 143 میشه 2.من که 2 رو زدم.فکر کنم توی پارسه نهاز خوندم تو رفتگی در پلان بگن.

promteh

عضو جدید
سلام معمار جان..(memar88)
با این نرم افزار تخمین رتبه ، درصدهای کارنامه پارسالم رو وارد کردم،اما 500 تا کمتر نشون داد..
فکر مکنم تو خوشبینانه ترین حالت هم کلی کمتر رتبه ها رو نشون میده.
با این درصد ها نمیشه واقعا این رتبه های خوب رو آورد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا