راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eman_releeh

عضو جدید
سلام به خدا موندم چکار کنم کمکم کنید من کاردانی فن اوری شیشه از دانشگاه علمی کاربردی دارم . ایا می تونم کنکور کارشناسی معماری بدم البته دانشگاه ازاد میگم یعنی اگه قبول بشم دانشگاه گیر به مدرکم نمیده و منو ثبت نام مینکنه خواهش میکنم کمکم کنید

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به خدا موندم چکار کنم کمکم کنید من کاردانی فن اوری شیشه از دانشگاه علمی کاربردی دارم . ایا می تونم کنکور کارشناسی معماری بدم البته دانشگاه ازاد میگم یعنی اگه قبول بشم دانشگاه گیر به مدرکم نمیده و منو ثبت نام مینکنه خواهش میکنم کمکم کنید
سلام دوست عزیز فکر نمیکنم دانشگاه ازاد گیر بده ولی خوب شاید بده ..بهترین کار اینه که بری از یه دانشگاه ازاد که کارشناسی ناپیوسته داره دقیق بپرسی..موفق باشی;):)

Sajjad_Fashion

عضو جدید

سلام دوست گلم نگران نباش از کاردانی به کارشناسی هر دانشگاهی شما می تونی غیر مرتبط شرکت کنی ولی باید بدونی که اکثر واحدهای بهت پیش می خوره و در واقع باید 4 ساله بخونی;)
موفق باشی

maj5

عضو جدید
سلام بچه ها
من میترسم که کلا دوره روزانه کارشناسی ناپیوسته رو بردارن!
پارسال که چهارتارو برداشتن شاهرود و ایلام و کرمانشاه و ارومیه ، امسال هم اگه بخوان چهار تای دیگرو بردارن که دیگه باید فاتحه معماری رو خوند....
بدبختانه ما مظلوم ترین قشر داوطلبین ورود به دانشگاه هستیم....
فقط باید خدا بهمون رحم کنه که از این بیچاره تر نشیم...
با این سازمان سنجشی هم که داریم اوضاعمون از این بهتر ها هم نباید باشه ، دروغ پشت دروغ .... انگار دارن بیگاری میکشند........ اینم حرفشونه : به خاطر تعدد رشته ها امسال کلید سوالات رو نمیزاریم.......... فقط دارن مزخرف میگن مگه سالهای گذشته تعدد رشته وجود نداشت...
تقبلل الله.............
چون پارسال کلیداشون مشکل داشت و جوابای سوالا توی پاسخنامه اشتباه زده بودن.
امسال گفتن دیگه خودمونو ضایع نکنیم.

rahaashiyan

عضو جدید
توکلتون به خدا باشه خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در بهتری:gol:
مثبت فکر کنید دوستای خوبم انقدر نیمه خالی لیوان رو بزرگ نبینید
به امید قبولی هممون اون هم تو هر دانشگاهی که خواستید
فراموش نکنید عده زیادی تو این کنکورها سیاهی لشکرن ما زحمت کشیدیم و نتیجه مثبتش رو هم می بینیم
پس دیگه غصه بسته برین کلاسهای جور واجور از وقتتون استفاده کنید:victory::w34:ببینید من کلاس شکار پروانه های سمی ثبت نام کردم
شما می تونید کلاس شکار افعی ثبت نام کنید چون بعد از اعلام نتایج به دردمون می خورن:w46:منظورمو که میفهمین ...........
شوخی کردم همونایی رو که اول گفتم رو مد نظر بگیرین

mavi memar

عضو جدید
افزایش ظرفیت یا کاهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوووووووووووووووووووووومش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajjad_Fashion

عضو جدید
افزایش ظرفیت یا کاهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوووووووووووووووووووووومش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام حالا افزایش یا کاهش چه فرقی داره؟جز اینکه استرس بچه ها و خودت بیشتر بشه :wallbash:
فعلا صبر کنیم نتایج بیاد بعد فکر انتخاب دانشگاه باشین:)
انرژی مثبت بدین تا انرژی مثبت بگیرین
مثبت فکر کنین تا براتون مثبت پیش بیاد;)

به امید خدا همه هرجا دوست دارن قبول می شن:);)

memar mandir

عضو جدید
سلام من تازه عضو شدم لطفا اگه میشه یه سایتی که سولات توی اون باشه و معرفی نرم افزار محاسبه یرتبه رو بهم بگید.ممنون.

memar mandir

عضو جدید
سلام من تازه عضو شدم لطفا اگه میشه یه سایتی که سولات توی اون باشه و معرفی نرم افزار محاسبه ی رتبه رو بهم بگید.ممنون

dfdf

عضو جدید
سلام حالا افزایش یا کاهش چه فرقی داره؟جز اینکه استرس بچه ها و خودت بیشتر بشه :wallbash:
فعلا صبر کنیم نتایج بیاد بعد فکر انتخاب دانشگاه باشین:)
انرژی مثبت بدین تا انرژی مثبت بگیرین
مثبت فکر کنین تا براتون مثبت پیش بیاد;)

به امید خدا همه هرجا دوست دارن قبول می شن:);)

واقعا دوست عزیز حرفات درست اما کیه که گوش بگیر/من چند روز که به سایت سر میزنم همش حرفای نا امید کننده /درسته که در حق کاردانی نا پیوسته ظلم شده و هیچ کسی نیست به این نامردا تذکر بده اما اگر قرار باشه ما هم بشینیم غصه بخوریم و حرفای نا امید کننده بزنیم پس بهتره که درس خوندن بیخیال بشیم و خیلی سنگین تر/

E-y

عضو جدید
واقعا دوست عزیز حرفات درست اما کیه که گوش بگیر/من چند روز که به سایت سر میزنم همش حرفای نا امید کننده /درسته که در حق کاردانی نا پیوسته ظلم شده و هیچ کسی نیست به این نامردا تذکر بده اما اگر قرار باشه ما هم بشینیم غصه بخوریم و حرفای نا امید کننده بزنیم پس بهتره که درس خوندن بیخیال بشیم و خیلی سنگین تر/

راست می گن بیخیالش.....................

هر کسی برای آینده ی خودش یه فکر کنه که کنکور دیگه زیاد مهم نباشه ......

مثلا من اگه قبول نشدم می خوام ماشین سنگین می خرم می افتم توی جاده.

راستی به یه کمک شوفر با کاردانی ارشد معماری احتیاج داریم..:D(باید راندو هم بلد باشه ها)

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
واقعا درسته
من این مدت اصلا نظری ندادم اما با این حرف موافقم
خداییش من که با این که خیلی برام مهمه اصلا جوابارم نگرفتم
اگه قبل کنکور هر سوالیو بهم معرفی کردیم مفید بوده اما الان برای چی به خودم استرس وارد کنم؟حالا بدونم چیو درست زدم یا نه مگه میتونم کاری کنم؟جز حرص خوردن و از بقیه کارامم بیافتم؟

وقتی قرار بشه کارنامه بیاد اینقدر برنامرو عقب میندازن که به اندازه کافی حرص میدنمون
بعدم با نتیجش
پس بیخیال بشین و ابنقدرم انرژی های مثبت و منفی ندیم به هم
ایشا ا.. همه نتیجه زحمتاتونو بگیرین

farid_ghasemi

عضو جدید
سلام
واقعا درسته
من این مدت اصلا نظری ندادم اما با این حرف موافقم
خداییش من که با این که خیلی برام مهمه اصلا جوابارم نگرفتم
اگه قبل کنکور هر سوالیو بهم معرفی کردیم مفید بوده اما الان برای چی به خودم استرس وارد کنم؟حالا بدونم چیو درست زدم یا نه مگه میتونم کاری کنم؟جز حرص خوردن و از بقیه کارامم بیافتم؟

وقتی قرار بشه کارنامه بیاد اینقدر برنامرو عقب میندازن که به اندازه کافی حرص میدنمون
بعدم با نتیجش
پس بیخیال بشین و ابنقدرم انرژی های مثبت و منفی ندیم به هم
ایشا ا.. همه نتیجه زحمتاتونو بگیرین

انشالا

*vania*

عضو جدید
من چند وقته نظر ندادم چون عروسی بودم (عروسی تو تهران که یه مسافرتی هم شد) بچه ها من می خوام این چند وقت تعطیلات رو معرق کار کنم و یه برنامه جدید کامپیوتر یاد بگیرم، توصیه می کنم شما هم سرتونو با یه چیزی گرم کنید تا اینقد زمان رو احساس نکنید.
امیدوارم روز اعلام نتایج همینجا همدیگرو خوشحال و راضی ببینیم.:smile:

memar mandir

عضو جدید
سلام به همگی اگه میشه یه سایتی که بشه رتبه رو توی اون تخمین زد معرفی کنید ممنون

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
سوال 84 جواب ندادم ولی بعدا به نظرم گزینه یک اومد.
سوال 88 مطمئن هستم که 4 هستش چون خودم تو دوره کاردانی تو ایستایی 2 این رو خوندم کمانش برای دوسرگیر دار 0.5 و برای یک سرگیردار و یک سر مفصلی 0.7 و برای یک سر گیردار و یک سر غلتکی و دو سر مفصلی 1 هستش و کمانش برای یک سر گیر دار 2 هستش و این عدد هایی رو هم که نوشته صرفا برای به شک انداختن است.
سوال 93 هم که تابلو است گزینه 2 آرماتور حرارتی
سوال 104 هم به اتفاق بچه ها گزینه 3 هستش
سوال 106 هم که داد میزنه میگه گزینه 3 است
سوال 120 رو هم خودم جواب ندادم ولی ظاهرا اکثریت گفتند 1
سوال 115 هم متاسفانه گزینه یک درسته خودمم اشتباه زدم

در رابطه با سوال 84 استاتیک

در گره ی "آ" قضیه یک گره با دو عضو که باری روی آن گره نیست پس هر دو عضو صفر
در گره ی "بی" نیز قضیه اگر روی گره ای که سه عضو دارد و باری روی آن گره نیست ، دو عضو هم راستا و عضو دیگر در خلاف جهت آن دو عضو باشد پس عضو سوم هم صفر

جواب صحیح گزینه ی 3

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=12293&d=1250300189

پیوست ها

• 84.JPG
    84.JPG
    4.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
امیدوارم خوب باشید یا حداقل مثل من نباشیدچون بدجوری استرس دارم مخصوصا" اینکه هر لحظه یه خبر بد میشنوم یا جواب سوالای درستم غلط میشه یا...
اما آخرین خبربد وامروز وقتی رفتم دانشگاه شنیدم(بوعلی سینا)،رفتم از مسئول آموزش پرسیدم که بالاخره جریان کارشناسی ناپیوسته چی شد،بوعلی میگیره یا نه؟ که گفت نه بعید میدونم بگیره. هرچی گفتم من شنیدم 25 نفر میگیره و اینااااا.... گفت به ما چیزی نگفتن،برنامه ی مهرم نشونم داد که توش اصلا" کارشناسی نا پیوسته نداشت:(:cry:

بچه ها حالا کسی اینجا خبری چیزی نداره که موثق باشه؟ آخه ما آخر به این نتیجه رسیدیم که تا دفترچه نیاد هیچی معلوم نیست.

البته من حالا خودم که رتبم به بوعلی نمیرسه اما موضوع اینجاست که اگه بوعلی نگیره شانسمون میاد پایین،فکرشو بکنید اگه بوعلی گیره خب تا رتبه ی 40،50 میگیره بعدشم تهران تا 100 اینا میگیره،اما اگه بوعلی نخواد بگیره اول تهران میاد تا 50 میگیره بعد همینطوری حساب کنید دیگه...:confused::surprised:

خب این خیلی بدددددددده:cry:

بوعلی امسال سومین سال که داره کارشناسی پیوسته میگیره،یعنی از 86 و امسال هم کارشناسی معماری شبانه آورده که آخر نامردیه،چون فکر کنم با رتبه ی 10000 هم بتونن قبول شن اونوقت ما با 8000 رفتیم کاردانی و الانم این وضعمونه...
پس انگار کسی خبر نداره که بوعلی میگیره یا نه...
بچه ها رجایی و شریعتی چی؟ اگر بگیرن تا چه رتبه هایی میگیرن و شبانه هاشون ترمی چنده؟!!:surprised:

سلام
یه سوال ؟
همدان بهتره ؟
یعنی رتبه های بهتر میزنن همدان ؟

رجایی که 10 نفر روزانه میگیره و 10 یا 20 تا هم شبانه (البته ورودی بهمن)
شریعتی هم که دخترونست فکر کنم روزانه 20 تا شبانه هم 20 تا میگیره

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست می گن بیخیالش.....................

هر کسی برای آینده ی خودش یه فکر کنه که کنکور دیگه زیاد مهم نباشه ......

مثلا من اگه قبول نشدم می خوام ماشین سنگین می خرم می افتم توی جاده.

راستی به یه کمک شوفر با کاردانی ارشد معماری احتیاج داریم..:D(باید راندو هم بلد باشه ها)

منم اگه قبول نشم میرم میدون ونک وایمیستم یه کیف هم میگیرم دستم و فیلم میفروشم :biggrin:
شبا هم میرم پارک ملت بلال باد بزنیم :biggrin::biggrin::biggrin:
کی میره خدمت
بچه ها شریک هم میگیرم
اولویت با کسانی است که "دی وی دی رایتر" داشته باشند :biggrin::D:D:D

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اگه قبول نشم میرم میدون ونک وایمیستم یه کیف هم میگیرم دستم و فیلم میفروشم :biggrin:
کی میره خدمت
بچه ها شریک هم میگیرم

منم اگه قبول نشم میرم بنایی :biggrin::biggrin: به معماری که ربط داره نه............

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
یه سوال ؟
همدان بهتره ؟

اره هم همدان وهم روزانه رجایی خوبن که سال قبل با این رتبه ها به این دانشگاهها قبول شدن.قبولی های سال 87

روزانه همدان: 1 - 31-41-51-49 سال قبل 25 نفر ورودی مهر میگرفت

رجایی شبانه :55-62-80-98 سال قبل 35 نفر ورودی بهمن میگرفت.اطلاعی از روزانش ندارم

روزانه تبریز:93-102-106-110-127-155-170-200(رتبه 200 سهمیه استعدادهای درخشانه )سال قبل 45 نفر

روزانه زنجان:94-144-150 13 نفر ورودی بهمن

روزانه قم:201-220-320-370-372-400 35 نفر مهر گرفت .فقط مرد میگرفت

روزانه کردستان:262-346-360

روزانه یزد:400-473-440 فقط مرد 35 نفر

امیدوارم کمکتون کنه.ممکنه امسال بعضی از این دانشگاهها پذیرش نکنن و این ترتیب قبولی رتبه ها به هم بخوره
اگه کسی اطلاعاتی در این خصوص داره بذاره تا بقیه هم استفاده کنن.

آخرین ویرایش:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
کی میره خدمت
بچه ها شریک هم میگیرم

منم اگه قبول نشم میرم بنایی :biggrin::biggrin: به معماری که ربط داره نه............

سلام من هم به جمع شهدای عزیزمون اضافه می شم :crying:
حاجی سیدت رو کشتن;)

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
از بابت دانشگاه آزاد خيالت راحت. چون من الان ترم 1 كارشناسي ناپيوسته آزاد
رودهن هستم توي دانشگاه ما 30 40 نفري هستن كه كاردانيهاشون معماري
نبوده.ولي به قول دوستمون حدود 20 واحد پيش خورده كه البته كار درستيه.
چون هيچي از معماري بلد نيستن.
در مورد دانشگاها هم بگم من كاردانيمو از يه موسسه غير انتفاعي گرفتم.
الان كه دارم دانشگاه آزاد تجربه ميكنم ميفهمم كه غير انتفاعيا واقعا" يه موسسه
بيش نيستند. به نظر من اولويت بندي دانشگاها : روزانه- شبانه - آزاد- غيرانتفاعي و بقيه.
موفق باشيد;)

ask q

عضو جدید
سلام
یه سوال ؟
همدان بهتره ؟

بله،اگه بگیره همدان بهتره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا