dfdf
عضو جدید
گزینه 1 : ایستایی.شما که 1 رو زدین بگین که گزینه 1 چی بوده؟
من از بحث شماها خبر ندارم
گزینه 1 : ایستایی.شما که 1 رو زدین بگین که گزینه 1 چی بوده؟
من از بحث شماها خبر ندارم
خوب این که بحث نداره معلومه که گزینه ی 1 درست هستش .ای بابا تمومش کنید من این سئوال 1 زدم ولی تو درصدام حسابش نمیکنم با این که قبلا از جوابم دفاع کردم حالا بیخیال شین یه غلطی کردیم نظرتون رو پرسیدیما!
حیفه سئوال 128 نیس ! بچسبین بهش ! من اینم 1 زدم شما چی؟!!!!!!!!!!!
سلام راست میگهای بابا تمومش کنید من این سئوال 1 زدم ولی تو درصدام حسابش نمیکنم با این که قبلا از جوابم دفاع کردم حالا بیخیال شین یه غلطی کردیم نظرتون رو پرسیدیما!
حیفه سئوال 128 نیس ! بچسبین بهش ! من اینم 1 زدم شما چی؟!!!!!!!!!!!
سلام ببخشید که نظر من برعکس نظر شماست اگه عایق حرارتی باشه 1-ضخامتش خیلی زیاده ضخامت پشم شیشه 10 سانتیمتر 2_در ضمن این سقف اگه سازه نداره پس رو کجا سواره 3-به نمای برون نگاه کنید چوب در دتایل به این صورت نمایش داده میشودسلام راست میگه
بچسبین به 128:
به نظر من جواب سوال 128 با توجه به اینکه اکثر بچه ها گفتن که گزینه 2 هستش و بعضی هم مثل دوستمون گفتن گزینه یک هستش ولی من میگم به هیچ وجه 1 و 2 نیست.
با مراجعه به کتاب ترسیم فنی هنرستان میبینیم که این تصویر که دوستان میگن سازه است ، اصلا سازه نیست این کجاش سازه است خودش داد میزنه میگه عایق حرارتی هستم اصلا این علامت منحنی بیانگر عایق حرارتی مثل پشم شیشه است.
گزینه 1 و2 نیست اصلا این دو گزینه از اول حذف شدند. حالا یا 3 هستش یا 4 ولی من میگم 3 هستش دلیل هم دارم:
تابلوست سازه نیست به هیچ وجه ، عایق حرارتی نرمه چون عایق حرارتی سخت اصلا به درد عایق حرارتی نمیخوره چون جسم سخت حرارت رو به خوبی انتقال میده ولی نرم مثل پشم شیشه عایق خیلی خوبیه
اندود گچه چون کاغذ دیواری ضخات نداره
ورق چوبه ، چون ورق چوب مثل تخته سه لا تحت فشار قرار گرفتن فاقد خلل و فرج هستند ، روی آنها روکش کرده اند و در مقابل رطوبت مقاومند و سطح صافی دارند و در این سقفها هم کاربرد دارند
شاید خیلی از بچه ها به خاطر این عایق رطوبتی که نوشته گزینه 1 و 2 رو زده باشن و همین جاست که باید توجه کرد و اشتباهی نزد
سلام ممنون ممنونسلام ببخشید که نظر من برعکس نظر شماست اگه عایق حرارتی باشه 1-ضخامتش خیلی زیاده ضخامت پشم شیشه 10 سانتیمتر 2_در ضمن این سقف اگه سازه نداره پس رو کجا سواره 3-به نمای برون نگاه کنید چوب در دتایل به این صورت نمایش داده میشود
در هر صورت ما که جوابارو تعیین نمی کنیم باید دید طراح سوال جوابش چیه اگه خود سازمان سنجش جوابهای دقیق داشت حتما روی سایت قرار میداد بعضی از سوالات اشتباه طرح شده در نهایت ما نیستیم که جوابهارو تعیین مکنیم پس باید منتظر موند تا اول شهریور![]()
|سلام
آقا شما رو نمی دونم ، اما من دیگه از این سوال جواب ها خسته شدم ... به حد کافی اعصاب بچه ها از این کنکور خراب هستش دیگه بهتره که ما با این بحث هامون ناراحتی ایجاد نکنیم .
دوستانی که میگن این بحث ها خوب هستن و فقط برای مشخص شدن پاسخ صحیح و بالا بردن سطح اطلاعات بچه ها هستش، باشه قبول فقط این بحث ها رو نگه داریم بعد از 1 شهریور که نتایج مشخص شده ، اون موقع در مورد پاسخ ها با هم بحث می کنیم .![]()
با دعا موافقم اما مطالعه دیگه برای جی؟؟؟؟|
موافقم.تنها کاری که ما میتونیم انجام بدیم دعاست.و کمی مطالعه![]()
با دعا موافقم اما مطالعه دیگه برای جی؟؟؟؟![]()
سلام
آقا شما رو نمی دونم ، اما من دیگه از این سوال جواب ها خسته شدم ... به حد کافی اعصاب بچه ها از این کنکور خراب هستش دیگه بهتره که ما با این بحث هامون ناراحتی ایجاد نکنیم .
دوستانی که میگن این بحث ها خوب هستن و فقط برای مشخص شدن پاسخ صحیح و بالا بردن سطح اطلاعات بچه ها هستش، باشه قبول فقط این بحث ها رو نگه داریم بعد از 1 شهریور که نتایج مشخص شده ، اون موقع در مورد پاسخ ها با هم بحث می کنیم .![]()
سلامی گرم به همه دوستان
اگر شما منظورت با من خوب من که دیگه حرفی نزدم من از این بحث دلم میخواست یا من شما رو قانع کنم یا شما من رو قانع کنید.اما متاسفانه بعضی از دوستان جنبه بحث کردن ندارن حرفای بی ربط میزنن یه سوال اونقدر ارزش نداره که بخوایم به همدیگه حرفهای بی ربط بزنیم/
ای لعنت به زندگی من دیر رسیدم به دعوا![]()
چطوری بی معرفت/میگم این کلیدی که دادی چقدر بشون مطمعنی؟خواهشا یه جواب درست بده؟[/quote
مطمئن باش مبانی درسته .........
ولی بقیه ی سوالات رو از بچه ها دزدیدم![]()
![]()
اونائی که مطمئن بودم غلط زدن درست کردم ولی بقیه ی جوابا رو دست نزدم.......
چی شد پس؟ 111 جوابش 2 هستش مگه نه؟
فکر نکنین 4 میشه آخه کدوم آدم عاقلی میاد سیمان ضد سولفات با حرارت کم رو که واسه سازه های دریایی اجرا میکنن رو برا ملات دیوار آجری استفاده میکنه!؟!؟!
ولی سیمان نوع 2 که شبیه سیمان نوع 1 هستش فقط بخاطر گرما زایی کمتر در هوای گرم مورد استفاده قرار میگیره
شناخت مواد پارسه ص 38
مصالح ساختمانی سام فروتنی
سلام بچه ها
میگم چطوره هممون یه جا قرار بزاریم بییام همدیگرو بزنیم دیگه، اینجوری کار یه روزه تموم میشه این همه سوال جواب هم نمیخواد.
هر کی زورش بیشتر باشه حق با اونه
چطوره؟؟؟
![]()