راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام ، چطور میتونم وب نوشت جدید ایجاد کنم ؟؟

وقتی روی مشاهده وب نوشت تو صفحه خودم کلیک میکنم سیستم پیام میده که:

شما اجازه دسترسي به اين صفحه را نداريد . به يكي از دلايل زير :

1. ممكن است اين موضوع فقط مخصوص مدیران سایت باشد
  2. ممكن است نام كاربري شما توسط مديريت سايت فعال نشده باشد
  3. ممكن است اين موضوع به دليل رعايت نكردن قوانين بسته شده باشد

اگه میشه راهنمایی ام کنید ممنون
سلام
امکان داشتن وب نوشت تنها برای کاربران ویژه و مدیران باشگاه امکان پذیر است!
تاپیک: گروه کاربران ویژه

shadi as

عضو جدید
با سلام
ممنون
من رمز عبور رو فراموش کردم، ولی چون هنوز خروج رو نزدم می تونم وارد پنل شخصیم بشم
امکان داره راهنمایی بفرمایید.
با احترام

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
سلام و درود
برای اطلاع از ثبت نظر جدید در وب نوشت خودم راهی وجود داره؟
من ثبت نظرم میخوام آزاد باشه ولی بعد از ثبت نظر جدید متوجه نظرات جدید نمیشم مگر اینکه برم وب نوشت خودم رو ببینم
با سپاس

P O U R I A

مدیر تالار
سلام و درود
برای اطلاع از ثبت نظر جدید در وب نوشت خودم راهی وجود داره؟
من ثبت نظرم میخوام آزاد باشه ولی بعد از ثبت نظر جدید متوجه نظرات جدید نمیشم مگر اینکه برم وب نوشت خودم رو ببینم
با سپاس
سلام
در قسمت تنظیمات وب نوشت خودتون وارد قسمت دسترسی ها و حریم خصوصی بشید و دو قسمت انتهایی مربوط به اشتراک شما در وب نوشت های خودتون و آنهایی که نظری قرار میدهید میشود. که میتوانید پیام های جدید برای شما بصورت پیام دریافتی در بالای صفحه مشخص شود و یا بصورت ایمیل هم به شما اطلاع داده شود.

بصورت دستی هم میتوانید در هر وب نوشتی که میخواهید با کلیک بر روی گزینه ی Subscribe to Blog Entry که در زیر پیام وجود دارد و یا گزینه اشتراک در این وب نوشت که در کادر مشخصات کاربر در سمت چپ صفحه قرار دارد مشترک شوید!

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام دوستان خوبم
در رابطه با تغییر دسترسی پس از تغییرات در اطلاعات پرونده ثبت نام شما مثل مواردی از قبیل تغییر ایمیل نیاز هست که این تغییرات رو در ایمیل خودتان دوباره تایید بفرمائید تا دسترسی شما به سایت فعال گردد ...
سلام من لینکا رو نمیتونم ببینم پیام زیر نمایش داده میشه :|

[مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

با سلام
ممنون
من رمز عبور رو فراموش کردم، ولی چون هنوز خروج رو نزدم می تونم وارد پنل شخصیم بشم
امکان داره راهنمایی بفرمایید.
با احترام

سلام دوست خوبم
در این موراد اگر به ایمیل خودتون دسترسی دارین مشکلی نخواهید داشت , از سایت خارج بشین و روی گزینه ورود کلیک کنید به صفحه دیگری هدایت خواهید شد که در این صفحه لینکی برای شما قرار داده شده که در صورت فراموشی رمز عبور میتوانید از آن استفاده کنید

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=211518&d=1402061797
* با کلیک بر روی آن به صفحه ای هدایت خواهید شد در کادر مورد نظر ایمیلی که با آن ثبت نام کرده اید را وارد کنید
** از طرف باشگاه یک ایمیل برای شما ارسال خواهد شد که حاوی توضیحات لازم برای تغییر رمز برای شما هست

ایمیل طریقه تغییر رمز عبور رو برای شما ارسال کردم میتوانید به ایمیل خودتان مراجعه بفرمائید

شادکام و تندرست باشید
:gol:

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    60.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باسلام
برای تغییر یک سری اطلاعات پروفایلم باید وارد کدوم قسمت بشم؟
سپاس

سلام خانم دهقاني خوش آمديد:gol:

به كنترل پنل خودتون كه در بالاي صفحه قرار داره مراجعه كنيد. بعده وارد شدن به كنترل پنل سمت راست از گزينه هاي ويرايش مشخصات وجود داره وميتونيد اطلاعات خودتون رو ويرايش ؛ اضافه كنيد

P O U R I A

مدیر تالار

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام و علیکم
آقا ما می خوایم
"اضافه شدن به لیست دوستان" که توی پروفمون فعاله رو کلا ببندیم، دقیقا باید چیکار کنیم؟

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام.......
یه سوالی داشتم اونم این که میشه تو امضا عکس گذاشت؟؟(یعنی به جای متن یه عکس بزاریم؟)..........چطوری؟
ممنون:gol:

hava123

عضو جدید
با سلام
من مقالات سیویلیکارو میخوام چطور میتونم بگیرمشون
ممنون

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
با درود
چطور نام کاربری خودم رو تغییر بدم

این سوال مشکل بنده هم هست،لطفا راهنمایی کنید دوستان.ممنون

سلام دوستای خوبم
شما باید به تاپیک : درخواست تغيير نام كاربري مراجعه کنید
ولی باید برای تغییر نام کاربری شرایط لازم رو داشته باشید، در رابطه با شرایط و قوانین تغییر نام به لینک رو برو مراجعه کنید :#1

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام
من مقالات سیویلیکارو میخوام چطور میتونم بگیرمشون
ممنون

سلام دوست خوبم به باشگاه مهندسان خوش آمدید
به منظور درخواست مقالات شما باید به تالار مقالات علمی و پسوردهای دانشگاهی ( زیر تالار مقالات درخواستی فارسی ) مراجعه بفرمائید؛
البته درخواست مقاله شرایطی داره که میتوانید در این اطلاعیه مطالعه بفرمائید

قوانین درخواست مقاله فارسی(سیویلیکا-مگ ایران)

siavash1365

عضو جدید
سلام.درنرم افزار Infix PDF Editor وقتی تایپ میکنم،کلمات ازهم جدامشوند.چکار کنم برای رفع مشکل

mitra.f888

عضو جدید
سلام من ١سوال دارم که ميخواستم تو قسمت پرسش ها و پاسخ ها بفرستم که اگر کسى ميدونه جوابمو بده ولى نميدونم اسم گيرنده رو چى بزنم
لطفا راهنماييم کنيد
ممنون

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام من ١سوال دارم که ميخواستم تو قسمت پرسش ها و پاسخ ها بفرستم که اگر کسى ميدونه جوابمو بده ولى نميدونم اسم گيرنده رو چى بزنم
لطفا راهنماييم کنيد
ممنون
سلام دوست عزیز
در صورتی که سوالی در مورد رشته ی تخصصی خودتون دارید در بخش تالار معماری عنوان کنید و اگه جنبه عمومی داره همینجا عنوان کنید تا دوستان جوابگوی سوال شما باشند.
موفق باشید:gol:

آخرین ویرایش:

P O U R I A

مدیر تالار
سلام میخواستم تاپیکی رو حذف کنم باید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام
اگر تاپیک جدیدی ایجاد کنید نمیتوانید ان را خودتان پاک کنید. برای حذف آن به مدیر آن تالار که در قسمت پایین تالار مشخص است پیام دهید تا این کار را برای شما انجام دهد.
موفق باشید.

*Lady Eng*

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
تو یسری از تاپیکا میبینم بجه ها یسری شکلک های متحرک دیگه که تو این صفحه شکلک نیست
رو تو پستاشون میزارن اونا رو از کجا بیارم؟
مال خود سایته یا از جاهای دیگه میارن؟

P O U R I A

مدیر تالار
با سلام
تو یسری از تاپیکا میبینم بجه ها یسری شکلک های متحرک دیگه که تو این صفحه شکلک نیست
رو تو پستاشون میزارن اونا رو از کجا بیارم؟
مال خود سایته یا از جاهای دیگه میارن؟
سلام
شکلک های باشگاه محدود به همان هایی هست که میبینید. دوستانی که شکلک های متفاوتی میگذارند از سایت های دیگری برداشت می دارند!

سیامک ترکاشون

متخصص مباحث اجرایی عمران
کاربر ممتاز
.افشین عزیز -میریت محترم
با سلام-علیرغم توضیحات جامع شما من هر چه تلاش کردم نتوانستم عکس خود را در اواتار شخصی خود قرار دهم. چاره ای ندارم با ایمیل ان را فرستادم .از شما معذرت می خواهم .می شود این لطف را با ان تبحر ی که دارید برایم قرار دهید.

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام.......
یه سوالی داشتم اونم این که میشه تو امضا عکس گذاشت؟؟(یعنی به جای متن یه عکس بزاریم؟)..........چطوری؟
ممنون:gol:

سلام دوست گرامی خیر نمیتوانید ولی شاید در آینده نزدیک با امکانات بیشتری که برای گروهی از کاربران فعال سایت در نظر گرفته خواهد شد , این امکان نیز بررسی بشه

.افشین عزیز -میریت محترم
با سلام-علیرغم توضیحات جامع شما من هر چه تلاش کردم نتوانستم عکس خود را در اواتار شخصی خود قرار دهم. چاره ای ندارم با ایمیل ان را فرستادم .از شما معذرت می خواهم .می شود این لطف را با ان تبحر ی که دارید برایم قرار دهید.

سلام دوست گرامی
به منظور آشنایی با امکانات باشگاه لطفا این تاپیک را مطالعه بفرمائید
راهنمای کلی استفاده از سایت
پاسخ به سوالات متداول کاربران تازه وارد

شما میتوانید وارد کنترل پنل خودتون بشین و از منو سمت راست گزینه ویرایش عکس شخصی ( آواتار ) رو انتخاب بفرمائید و عکس مورد نظرتون رو آپلود بفرمائید

سلام . در پی دریافت سوالات عمومی چگونگی استفاده از سایت در پیام های خصوصی سراغ این تاپیک اومدم تا به سهولت !! لینکشو ارسال کنم .. خب عکس های پست های اول که دیگه لود نمیشن و قدیمی شدن ! دوستان اگه محبت کنن و مجدد به بارگزاری عکس ها و ویرایش پست ها بپردازن ، خیلی ها ممنونشون میشن ! :confused:

از آنجاییکه بارها در مورد عکس شخصی و ...ازم سوال پرسیدن و من نمیدونم جایی در این خصوص توضیح داده شده یا نه ، همینجا توضیحشون میدم :

1. عکس شخصی (آواتار ) :
عکس شخصی عکسی هست که به عنوان تصویری از شما شناخته میشه ! عکسی که وقتی پستی توی باشگاه ارسال میکنید یا پیامی برای شخصی میفرستید و ... زیر نام کاربری شما قرار داره
برای اینکه برای خودتون عکس شخصی انتخاب کنید و یا اینکه عکس فعلی رو ویرایش بزنید (البته در این حالت قبلا این مسیرو اومدین !:d ) توی قسمت کنترل پنل میرید ، از بخش سمت راست قسمت «عکس شخصی (آواتار)» رو انتخاب میکنید .

شما دو انتخاب دارید ؛ هم میتونید عکس رو از سایت دیگه وارد کنید که در این صورت آدرس رو در بخش مربوطه قرار میدین و هم اینکه عکس رو از کامپیوترتون لود کنید .
توجه کنید که بيشترين سايز عكس بايد 160 در 200 پيكسل و يا 19.5 كيلو بايت باشد !

2. عکس صفحه مشخصات :
عکس صفحه مشخصات همانظور که از نامش پیداست عکسی است که در صفحه مشخات شما نمایش داده میشود .
برای این بخش هم میتونید مثل مورد قبل رفتار کنید با این تفاوت که بيشترين سايز عكس بايد 200 در 200 پيكسل و يا 32.0 كيلو بايت باشد .

3. امضا :
امضا همان نوشته و ... است که در پست های ارسالی شما به صورت زیر نویس می آید !

P O U R I A

مدیر تالار
سلام میخاستم بدونم چطوری نام کاربریم رو عوض کنم
سلام دوست من .
برای درخواست تغییر نام کاربری میتوانید در تاپیک درخواست تغيير نام كاربري درخواست خود را مطرح فرمایید. ولی توجه فرمایید که برای تغییر نام کاربری قوانینی وجود دارد که فعلا شامل حال شما نمیشود.

براي درخواست تغيير نام كاربري:

1- ابتدا چك كنيد كه نام كاربري مورد نظر شما قبلا ثبت نشده باشه و اگه نام مورد نظرتون قبلا رزرو نشده بود امكان تغيير نام هست.
(برای چک کردن مشابه نبودن نام کاربریتون میتونید از گزینه ی جستجوی پیشرفته در بالا و سمت چپ باشگاه استفاده کنید.)
ضمنا توجه كنيد در صورتي كه نام كاربري مورد نظرتون فارسي باشه و حرف ي و ك رو داشته باشه بايد توجه كنيد كه دو نوع حرف ي و ك داريم. موقع ورود به سايت به تفاوت «ي» و «ی» و همچنين تفاوت «ك» و «ک» توجه كنيد تا با مشكل مواجه نشيد.

2- درخواستتون رو همينجا اعلام كنيد و از ارسال پیام خصوصی به مدیران ارشد خودداری کنید. در صورتي كه درخواست شما تاييد شد، ظرف مدت یک هفته در همین تاپیک اعلام خواهد شد و شما باید بعد از این با نام کاربری جدید وارد بشید.

:warn: قوانین و شرایط تغییر نام کاربری که لازم هست حتما مطالعه کنید:

فقط کاربرانی که نام کاربری آن ها یکی از شرایط زیر را داشته باشد می توانند درخواست تغییر نام دهند:

نام و فامیل کامل چه فارسی چه لاتین.
نام به همراه حرف اول فامیل چه فارسی چه لاتین.
کاربرانی که اولین حرف اسمشان به همراه فامیلشان را انتخاب کرده باشند.
شماره تلفن همراه
نام کاربری نامناسب
شماره دانشجویی و ایمیل
شماره ملی
به غیر از اینها چه نام تنها چه فامیل تنها امکان پذیر نیست.

بعلاوه قانون زیر نیز در جهت کمک به سایر کاربران در نظر گرفته شده است :

:warn: مورخ 9 خرداد 92

با توجه به درخواست های مکرر کاربران و اینکه الان امکان رسیدگی به درخواست ها بیشتر هست موارد زیر رو برای کاربرانی در نظر گرفتیم که شامل موارد فوق نمی شوند:
کاربرانی می توانند درخواست تغییر نام کاربری دهند که دارای شرط زیر باشند:

- حداقل 2000 امتیاز داشته باشند.

:warn: تبصره :
به منظور قدردانی از زحمات کاربران فعال و متخصصی که در تالارهای تخصصی خودشون به طور مستمر فعالیت دارن ( با عنوان های آبی و سبز) به درخواست های تغییر اسمشون بدون توجه به موارد بالا رسیدگی خواهد شد.

:warn: توجه:
1- زمان رسیدگی به طور معمول هر دو هفته یکبار به کلیه درخواست هایی که در طول این مدت ارسال میشه خواهد بود.( ممکن است این مدت بر حسب شرایط مدیر مربوطه افزایش پیدا کنه).
2-بدیهی است هر کاربر ( چه کاربر عادی چه فعال ) تنها میتونه یکبار درخواست تغییر اسم بده در نتیجه در انتخاب نام کاربری خود دقت کنید.

ممنون و پیروز باشيد.

va-hideh

عضو جدید
پارتیشن بندی

پارتیشن بندی

سلام!
چطور می تونم در ویندوز xp یک پارتیشن لوجیکال رو تبدیل به یه پارتیشن پرایمری کنم؟
مرسی

!farzaneh!

عضو جدید
سلام
میخواستم بدونم چ جوری میشه ی وب نوشت درست کرد؟؟؟
وبلاگ هم دارم

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بالا