f.g
عضو جدید
مرسی عزیزم .مثل اینکه مشکل از کامپیوترم وقتی کلید دانلود میزنم پیغام your current security settings do not allow thisfile to be downloaded ظاهر می شه می تونید کمکم کنید چه کارکنم؟
نمیدونم دوست عزیزمرسی عزیزم .مثل اینکه مشکل از کامپیوترم وقتی کلید دانلود میزنم پیغام your current security settings do not allow thisfile to be downloaded ظاهر می شه می تونید کمکم کنید چه کارکنم؟
سلام تقریبا بیشتر کاربرا این مشکلو دارن و باید چن بار بزنی تا ارسال شهسلام
من نمیتونم تاپیک جدید بزنم
زمانی که ایجاد تاپیک رو میزنم این ارور رو میده الان 1 ماهه این مشکل رو دارم
http://www.www.www.iran-eng.ir/image.php?type=dberrorDatabase errorThe باشگاه مهندسان ایران database has encountered a problem.Please try the following:
The www.www.iran-eng.ir forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
- Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
- Open the www.www.iran-eng.ir home page, then try to open another page.
- Click the Back button to try another link.
We apologise for any inconvenience.
یعنی راهی واسه درست شدنش نیست ؟نمیدونم دوست عزیز
ولی میپرسم و بهتون میگم
سلام تقریبا بیشتر کاربرا این مشکلو دارن و باید چن بار بزنی تا ارسال شه
نمیدونمیعنی راهی واسه درست شدنش نیست ؟
چند بار هم زدم ولی درست نشده !!
ممنون
من ميخام نام كاربريمو عوض كنم.يكي بگه چه جوري؟![]()
چرا از دیشب سایت ***** شد من با فبلتر شکن اومدم اما نمیتونم هیچ فایلی رو آپلود کنم
امضا که فرقی نداره فارسی باشه یا نباشهچه جوری میتونم توی امضا لینک به فارسی داشته باشم
درچند روز آیندهسلام
می خواستم بدونم کی ***** باشگاه را برمیدارن
سلام دوست عزیز خوش اومدیدسلام من نیاز به جزوه مقاومت دارم برای گذاشتن درخواست به کجا باید مراجعه کنم؟
فک کنم الان درس شده باشه
سلام به تمامي دوستان
من عضو جديدي اين سايت جالب و علمي هستم
لطفا در مورد مزايا و طريقه استفاده از اين سايت به بنده كمك كنيد در ضمن به دنبال مطالبي در رابطه با خوردگي در مبدلهاي كولينگي ميباشم.با كمال تشكر
بعد از اینکه فایل آپلود شد پنجره مربوط به پیوست فایل رو ببند .
شما میتونید به سوالاتی که جوابشون رو میدونید پاسخ بدین و سوال خودتون رو بپرسین و پاسخ بگیرید !سلام به تمامي دوستان
من عضو جديدي اين سايت جالب و علمي هستم
لطفا در مورد مزايا و طريقه استفاده از اين سايت به بنده كمك كنيد در ضمن به دنبال مطالبي در رابطه با خوردگي در مبدلهاي كولينگي ميباشم.با كمال تشكر
سلام برای رفع فیلـتر این تالارو حذف کردنچرا تالار فيلم وسينما بسته شده؟
سلام برای رفع فیلـتر این تالارو حذف کردن
نمیدونم اینو باید از مدیرا پرسیديعني براي هميشه بسته شده؟ديگه همچين تالاري نداريم؟
![]()
سلام دوست عزیزسلام
می خواهم عکس رو ت.و متنهام قرار بدم نمیشه
عکس توی کامپیوتر خودم هستش نه آدرسurl
کپی هم می کنم جواب نمیده
ممنون
خواهش میشهممنون از راهنماییت
ولی چند تا نکته
اولا اینکه حجم فایلم زیاده و بیش از حد مجازه
ثانیا اینکه تمام متن و عکسها رو تبدیل به pdf کردم فقط نمی دونم چه جوری اونو بیارم
ممنون می شم کمکم کنی
سلام دوست عزیزمي خواهخم فايل داخل سايت آپلود كنم مي تونم؟