mahsa_smar2003
عضو جدید
چطور میتونم account ام رو غیر فعال کنم ؟
هیچ جورهچطور میتونم account ام رو غیر فعال کنم ؟
سلام
1-امکانش هست نام کاربریمو عوض کنم؟
2-وقتی new thread میذارم و یادم میره توی کدوم تالار و بخش گذاشتم چه طوری میتونم پیداش کنم؟
3-قضیه امتیازها و این علامت هایی که کنار نام کاربریم میا چیه؟
سلام دوست عزیز بهتره اینو تو تالار خودتون درخواست کنیدسلام دوستان
من دنبال مقاله ای در مورد روشهای اندازه گیری سختیHARDNESS هستم
اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
لطفا برام میل بزنید.
سلام دوست عزیزسلام.من نمیدونم باید برای گذاشتن تاپیک چیکار کرد.
لطفا منو مرحله به مرحله راهنمایی کنید.![]()
اگر امتیازات از 30تا بیشتر بشه میشی عضو و فکر کنم از100 به بالا عضو فعالچه طور ميشه عضو فعال شم
ممنون
باید بری بهصفحه معرف مثلا تو همین صفه رو اسم یکی از کسایی که می خوای کلیک کن پروفایلش برات باز میشه اونجا میتونی براش پیام بدی یا اینکه در قسمت اطلاعات تماس یه پیام خصوصی براش بدی تا فقط خودش اون پیام رو بخونهسلام خسته نباشيد من نميدونم چه طوري ميشه واسه كسي چيزي فرستاد يا تشكر كرد وبا ديگر كاربران هم رشته خود اشنا شم و ميخوام ببينم از چه دانشگاهي هستن
با تشكر
سلام چه جوری میشه یه تصویر، عکس ، نقشه یا کلا پروژه م رو بزارم تا دیگران هم ببینن ممنون میشم راهنمایم کنید
با درودو اینکه برای عضو فعال شدن دیگران باید امتیاز بدن تا عضو فعال بشیم ؟ بابت چه موضوعی امتیاز میدن
براي اينكار بايد تصاويرت رو ضميمه كني http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/attach.gifيا اينكه رو سايت هايي كه براي آپلود كردن هستن اون عكسارو آپ كني سپس توي باشگاه بذارhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/insertimage.gif
با درودتصاویر من کوچک ضمیمه میشن
دنبال مطلبی درباره طراحی جوش با کتیا هستم کمکم کنید![]()
من اصلا نمیتونم تو بحثا شرکت کنم
ارور های عجیب غریب میده
نمیدونم چه نرم افزاریو ندارم
چیکار کنم؟
سلام سال نو مبارکبا سلام خدمت همه دوستان....
به دلیل بررسی سریع و پاسخ گویی به شما از طرف مدیران و کاربران سایت و جلوگیری از بی نظمی در تالار لطفا کلیه سوالات و مشکلات خود را در رابطه با کلیات باشگاه در اینجا مطرح کنید...
**** لطفا در این تاپیک اسپم نکنید ****
با تشکر "سعید"
سلام سال نو مبارک
لطفا توضیح بدید چجوری میتونم مطلب در سایت قرار بدم؟
لطفن همون ارورهای عجیب غریب رو بفرمایین که چیه تا ما بتونیم جوابگو باشیم
سلام خیلی خوش اومدیدسلام براي ارسال عكس در تالار عكسها چيكار كنم
سلام خیلی خوش اومدیدسلام
من نميتونم از پست ها تشكر كنم ميشه توضيح بدين
سلام خیلی خوش اومدیدسلام من برای کارای پروزه احتیاج به مطالب جدید دارم (رزینهای هیبریدی)