با سلام
من یک مطلب کلی در باره تاسیسات می خواستم
شما باید به تالار مربوط به رششتون مراجعه کنید.
مهندسی برق
با سلام
من یک مطلب کلی در باره تاسیسات می خواستم
دوست عزیز لینک زیر رو مشاهده کنید..سلام و خسته نباشيد .
توي قسمت تنظيمات شخصي گزينه دعوت دوستان كار نميكنه و وقتي روش كليك ميكنم يه صفحه سفيد باز ميشه . مشكلي داره اين قسمت ؟؟؟ راه ديگه اي براي دعوت كردن دوستان هست ؟
با تشكر
دوست عزیز لینک زیر رو مشاهده کنید..
http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=779323&postcount=22
سلام به همه دوستان...
من چطور میتونم توی یک تاپیک عکس بذارم؟
سلام
چطوری میتونم یه تاپیک جدید ایجاد کنم.
"
با عرض سلام می بخشید من می خواستم نرم افزار طراحی دیاگرام سیم پیچی را پیدا کنم تشکر می کنم من را راهنمایی کنید![]()
با سلام بغضي وقتها تشكرا كار نمي كنه مشكل كجاست؟![]()
سلام..با سلام
چرا در هر صفحه ای تغداد آخرین بازدید کنندگان با هم فرق می کنه مثلا در یک صفحه 5 نفر آخر و در دیگری 10 نفر آخری که صفحه را دیدن نمایش داده می شود
با تشکر
سلام چرا تو قسمت دنشگاه ها تالاردانشگاه جامع علمی کاربردی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون تا کنون درخواستی داده نشده
شما درخواست بدین، نظرسنجی، اگر تعداد بالا بود به ادمین نیز بگین رسیدگی کنه
ممنون کجا درخواست بدم و نظر سنجی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چرا دیگه نمی تونیم ببینیم از کدوم تاپیک امتیاز گرفتیم؟ ( بالای صفحه سمت چپ)
سلام. چرا وقتیکه میخوام برای ایجاد یک تاپیک جدیداز کامپیوتر مطلب آپلود کنم پیغام invalid fileمیده؟
اصلا میشه برام توضیح بدین چیکارکنم؟
درخواست های تخصصی خودتون در تالار های مرتبط ارسال کنیدسلام! میشه مطالبی در مورد مواد معطر و بوگیر شیمیایی و آروماتیکها در اختیارم قرار بدید؟![]()
پیشنهادتون مورد بررسی قرار خواهد گرفت..سلام چرا تو قسمت دنشگاه ها تالاردانشگاه جامع علمی کاربردی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل عدم نمایش امتیاز ها و پست های جدیدسلام
چرا دیگه نمی تونیم ببینیم از کدوم تاپیک امتیاز گرفتیم؟ ( بالای صفحه سمت چپ)
نحوه اپلود فایل و چگونگی قرار دادن لینک دانلود در سایتسلام. چرا وقتیکه میخوام برای ایجاد یک تاپیک جدیداز کامپیوتر مطلب آپلود کنم پیغام invalid fileمیده؟
اصلا میشه برام توضیح بدین چیکارکنم؟
پیشنهادتون مورد بررسی قرار خواهد گرفت..
توی تالار گفتگو آزاد تاپیکی جدید ایجاد کنید و در تاپیک قسمت نظر سنجی رو فعال کنید، گزینههای نظر سنجی و متنش باید خوب باشه، و روان نوشته باشید، و دیگران رو دعوت کنید تا توی اون نظر سنجی شرکت کند
پیرجو یا ادمین رو هم خبر بدین یا آرچی آرچ رو که خودش مدیر تالار گفتگو آزاد هستش، خوب خبرشون بدین تا زیر نظر داشته باشن نظر سنجی رو
این ستاره ها به دلیل افزایش فعالیت و تعداد پست های ارسالی شماست..با سلام وخسته نباشين خدمت مديران محترم باشگاه...
ميخواستم بدونم چرا بعضي مواقع يه ستاره كنار نام كاربريمون مياد؟؟؟ به خاطره افزايش فعاليته؟
باتشكر...
متن فوق العاده ای نوشتیدبا سلام
چرا در هر صفحه ای تغداد آخرین بازدید کنندگان با هم فرق می کنه مثلا در یک صفحه 5 نفر آخر و در دیگری 10 نفر آخری که صفحه را دیدن نمایش داده می شود
با تشکر