چند بار رفرش کنین درست میشه
حسین جان هم بعد پست شما پست دادن
این کارم کردم بازم نمیتونم ببینم الان براتون عکس میگیرم همینجا میزارم
چند بار رفرش کنین درست میشه
حسین جان هم بعد پست شما پست دادن
یه پست بزنین تو تاپیک ببینین درست میشه یا نهاین کارم کردم بازم نمیتونم ببینم الان براتون عکس میگیرم همینجا میزارم
یه پست بزنین تو تاپیک ببینین درست میشه یا نه
نه بازم درست نشد...زده آخرین ارسال از منه یه دقیقه پیش اما خودم نمیتونم ببینمش
درخواست تغيير نام كاربريسلام
چطور می شود که از عضویت این سایت خارج شد؟
چگونه می توان نام کاربری را تغییر داد؟
توی تالار آزاد دنبال این مهم باشینسلام وقت شما بخیر.
ببخشید یه پیشنهاد داشتم!!
به نظر نمیاد یه تاپیک واسه معرفی کاربران لازم باشه؟یه تاپیک که هرکس میاد بتونه اونجا خودشو معرفی کنه و با اعضای دیگه آشنا بشه؟
سلام وقت شما بخیر.
به نظر نمیاد یه تاپیک واسه معرفی کاربران لازم باشه؟یه تاپیک که هرکس میاد بتونه اونجا خودشو معرفی کنه و با اعضای دیگه آشنا بشه؟
همچین تاپیک بودسلام وقت شما بخیر.
جاوید این تاپیک مربوط به قبل میشه، الان دیگه رسیدگی نمیشه من سعیم رو کردم نتیجه نداد
کی میگه رسیدگی نمیشه؟جاوید این تاپیک مربوط به قبل میشه، الان دیگه رسیدگی نمیشه من سعیم رو کردم نتیجه نداد
خب این ارور که معلومه چی میگهسلام و خسته نباشید من استایل رو به موبایل استایل تغییر دادم دیگه الان نمی تونم برگردونم، full site و کنترل پنل هم نمیره که تنظیمات رو تغییر بدم، و مینویسه که صفحه شما در استایل موبایل نیست اگه می دونید کمککم کنید
وقتی به صفحه تنظیمات شخصی میرم این error رو می نویسه:We are sorry, this content is not supported via the mobile style.
Click Here to go to the Forum Homepage
سلام .........فکر میکنم امکان تغییرش باشه از طرف خودتون ......... برین کنترل پنل نوار سمت راست در مورد همین موارد هست ..... الآن دقیق یادم نیست ........کدومشه ......... اگه پیدا نکردین بهم بگین ........ کامل بهتون بگمرشته من مهندسی شیمیه میشه لطفادرستش کنید
جاوید این تاپیک مربوط به قبل میشه، الان دیگه رسیدگی نمیشه من سعیم رو کردم نتیجه نداد
کی میگه رسیدگی نمیشه؟
مدیر محترم یکباره 4-5 سطح از پروفایلم کم شده و در سطح 1 قرار گرفتم!!!!!!!!!!!!!
سلام تاپیک هایی که من میذارم تو سایت ارسال نمی شن چرا؟؟؟!!!!