matin.kordi
عضو جدید
سلام. من مطلبی در مورد طراحی منبع تغذیه آنالوگ و دیجیتال می خوام! ممنون میشم اگه کمکم کنید!
یه سواله غیر مرتبط شایدم مرتبط . از انجایی که برای برق داشتن زبان درحد خوب لازم هست . کسی می دانه منابع علمی چه فیلم و غیره و همچنین برای
خارج از کشور برای ادامه تحصیل یا کار کدام یکی از لهجه های انگلیسی بریتیش یا امریکن را یاد بگیریم خوبه .. ایا کسی تجربه داره یا اطلاعات
برای یادگیری لغات تخصصی برق بهترین منبع مطالعه کتابهای درسیتون به زبان اصلی است.
کسی نبود این استاندارد رو داسته باشه؟با سلام خدمت دوستان.
من حواسم نبود به قوانین که سوالمو تو تالار اصلی مطرح کردم که از مدیران عذرخواهی میکنم.
درخواست استاندارد IEC 61508 مربوط به سال ۲۰۱۰ را داشتم.ورژن اول این استاندارد مربوط میشه به سال ۱۹۹۸ که ورژن دومش مربوط به سال ۲۰۱۰ هست.
اگه لطف کنین این استاندارد رو دارین لینکشو بذارین یا اینکه سایتی رو معرفی کنین تا اونو دانلود کنم.با تشکر.
اسم کامل استاندارد:Functional Safety of Electrical/Electronic/Programmable Electronic Safety-related Systems
خب با تلاشم تونستم استاندارد رو پیدا کنم.کسی نبود این استاندارد رو داسته باشه؟
بنده لهجه را منظورم هست که در مهارت شنیدن و صحبت کردن مهم است . نوشتن و گرامر و غیره را می دانم
بنده لهجه را منظورم هست که در مهارت شنیدن و صحبت کردن مهم است . نوشتن و گرامر و غیره را می دانم
سلام به دوستان مهندسیه سوال خیلی ساده داشتم ازتون((البته واسه شما ساده است))نور لامپهایی که به صورت سری به هم بسته شن بیشتره یا اگر به صورت موازی به هم بسته شن؟چرا؟ممنون میشم پاسخ کامل باشه.باتشکر
چون گفتین کامل اینو میگم نور لامپ وابسته به ولتاژش دو سرش هست و وقتی ولتاژ دو سرش تغییر کنه نور لامپ هم تغییر میکنه (بسته به توانش هر چی بیشتر باشه بیشتر تغییر میکنه) در حالت موازی ولتاژ دو سر همه یکسانه ولی در حالت سری افت ولتاژ دو سر هر کدوم رو بقیه اثر داره.سلام به دوستان مهندس
یه سوال خیلی ساده داشتم ازتون((البته واسه شما ساده است))
نور لامپهایی که به صورت سری به هم بسته شن بیشتره یا اگر به صورت موازی به هم بسته شن؟چرا؟
ممنون میشم پاسخ کامل باشه.باتشکر
سلام دوست عزیز اگر چند تا لامپ بصورتموازی بسته شود هرچندتا لامپ باشد نور همه شان یکی است اما اگر به صورت سری بسته شن نور اول لامپ از همه بیشتر است ونور لامپ کمی تر از لامپ اولی است در کل در لامپ سری نور لامپ ها با هم یکی نیست وبا هم متفاوت می باشد
سلامسلام به دوستان مهندس
یه سوال خیلی ساده داشتم ازتون((البته واسه شما ساده است))
نور لامپهایی که به صورت سری به هم بسته شن بیشتره یا اگر به صورت موازی به هم بسته شن؟چرا؟
ممنون میشم پاسخ کامل باشه.باتشکر
دوست من نمیدونم چطور و با چه استدلالی میگین که نور لامپ اولی بیشتره و بعدیش کمتره!سلام دوست عزیز اگر چند تا لامپ بصورتموازی بسته شود هرچندتا لامپ باشد نور همه شان یکی است اما اگر به صورت سری بسته شن نور اول لامپ از همه بیشتر است ونور لامپ کمی تر از لامپ اولی است در کل در لامپ سری نور لامپ ها با هم یکی نیست وبا هم متفاوت می باشد
سلام مهندسين؛ كسي ميدونه وجودخازن كوبلاز درتقويت كننده هاجه تاثيري داره؟ روبهره اثرميذاره ياجي؟
خب روبهره مدارجه اثري ميذاره؟ اصلاوجودخازن كوبلازتوتقويت كننده هالازمه؟سلام
یه نوع فیلتره. از نظر دی سی ایزوله میکنه مدارو
خب روبهره مدارجه اثري ميذاره؟ اصلاوجودخازن كوبلازتوتقويت كننده هالازمه؟
سلام می خواستم بدونم یک موتور لکتریکی 7 اسب بخار میشه با گیر بوکس بیشتر کرد؟
ممنون از جوابتون منظور من اینه یک باری هست که نیاز به موتوری با قدرت 15 اسب بخار دارد حالا میشه موتوری با 7 اسب بخارو به کمک گیر بوکس این بارو بچرخونیم