راهنمایی ,سوالات , درخواست ها , کمک , مشکلات

matin.kordi

عضو جدید
سلام. من مطلبی در مورد طراحی منبع تغذیه آنالوگ و دیجیتال می خوام! ممنون میشم اگه کمکم کنید!

hamedandy

عضو جدید
سلام.کسی هس در مورد مصاحبه شرکت نفت به ما کمک کنه.کجا باید سوالمو بپرسم؟خواهش می کنم کمکم کنید.

contorl da

عضو جدید
یه سواله غیر مرتبط شایدم مرتبط . از انجایی که برای برق داشتن زبان درحد خوب لازم هست . کسی می دانه منابع علمی چه فیلم و غیره و همچنین برای
خارج از کشور برای ادامه تحصیل یا کار کدام یکی از لهجه های انگلیسی بریتیش یا امریکن را یاد بگیریم خوبه .. ایا کسی تجربه داره یا اطلاعات

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
یه سواله غیر مرتبط شایدم مرتبط . از انجایی که برای برق داشتن زبان درحد خوب لازم هست . کسی می دانه منابع علمی چه فیلم و غیره و همچنین برای
خارج از کشور برای ادامه تحصیل یا کار کدام یکی از لهجه های انگلیسی بریتیش یا امریکن را یاد بگیریم خوبه .. ایا کسی تجربه داره یا اطلاعات

برای یادگیری لغات تخصصی برق بهترین منبع مطالعه کتابهای درسیتون به زبان اصلی است.

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان.
من حواسم نبود به قوانین که سوالمو تو تالار اصلی مطرح کردم که از مدیران عذرخواهی میکنم.
درخواست استاندارد IEC 61508 مربوط به سال ۲۰۱۰ را داشتم.ورژن اول این استاندارد مربوط میشه به سال ۱۹۹۸ که ورژن دومش مربوط به سال ۲۰۱۰ هست.
اگه لطف کنین این استاندارد رو دارین لینکشو بذارین یا اینکه سایتی رو معرفی کنین تا اونو دانلود کنم.با تشکر.
اسم کامل استاندارد:Functional Safety of Electrical/Electronic/Programmable Electronic Safety-related Systems
کسی نبود این استاندارد رو داسته باشه؟

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده لهجه را منظورم هست که در مهارت شنیدن و صحبت کردن مهم است . نوشتن و گرامر و غیره را می دانم

دوست عزیز بستگی داره ادامه تحصیل و کار در کدوم کشور مد نظرتون باشه.

بسیاری از دانشگاهها در کشورهای مختلف مثل کانادا، انگلستان، استرالیا، نیوزلند و آمریکا امتحان IELTS را به رسمیت می‌شناسند.
اگر هدفتون دانشگاه در این کشور هاست باید به تقویت لهجه انگلیسی بپردازید و مدرک ایلتس دریافت کنین.
جهت مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزلند، داشتن مدرک IELTS الزامی است.

همچنین تافل(TOEFL)آزمونی آمریکایی هست که میزان توانایی افراد را در زمینهٔ برقراری ارتباط به زبان انگلیسی در سطح دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی می‌سنجد.
این آزمون توسط موسسه ای‌تی‌اس (ETS) در سه نوع کاغذی، کامپیوتری و اینترنتی برگزار می‌شود و در بیش از شش هزار موسسه از بیش از یکصدو سی کشور جهان مورد پذیرش قرار می‌گیرد.
معمولاً برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور نمره بالاتر از ۵۵۰ و برای شرکت در آزمون دکتری در داخل ایران نمره بالاتر از 480 مورد نیاز است.

اگر هدف تافل هست لهجه آمریکایی رو تقویت کنید.

برای آموزش روش های تقویت لهجه و تلفظ هم به آدرس های زیر مراجعه کنید:

http://www.zabanamoozan.com/articles/accent_reduction.htm

http://www.zabanamoozan.com/articles/improve_pronunciation.htm

با آرزوی موفقیت.:gol:

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بنده لهجه را منظورم هست که در مهارت شنیدن و صحبت کردن مهم است . نوشتن و گرامر و غیره را می دانم

سلام
مهم داشتن دانش نوشتاری و سپس درک مطلب هست
لهجه به میزان قابل درک بودن بیان کافیه
در اکثر محیط های علمی و صنعتی کارکنان بین المللی هستن و با لهجه های خودشون.
فقط مهم اینه که قابل فهم باشه دیگه بریتیش و امریکن و هندی و ایرانی و ...اهمیتی نداره

موفق باشید

nicknam

عضو جدید
سلام دوستان برقی...یه سوالی داشتم:
میخواستم بدونم کاربرد مدارهای rc جریان متناوب چیه؟
اگه سایتی هست معرفی کنید...گشتم نبود.
با تشکر

bm-eng

عضو جدید
نور لامپ

نور لامپ

سلام به دوستان مهندس
یه سوال خیلی ساده داشتم ازتون((البته واسه شما ساده است))
نور لامپهایی که به صورت سری به هم بسته شن بیشتره یا اگر به صورت موازی به هم بسته شن؟چرا؟
ممنون میشم پاسخ کامل باشه.باتشکر

sorona

عضو
سلام به دوستان مهندسیه سوال خیلی ساده داشتم ازتون((البته واسه شما ساده است))نور لامپهایی که به صورت سری به هم بسته شن بیشتره یا اگر به صورت موازی به هم بسته شن؟چرا؟ممنون میشم پاسخ کامل باشه.باتشکر

سلام دوست عزیز اگر چند تا لامپ بصورتموازی بسته شود هرچندتا لامپ باشد نور همه شان یکی است اما اگر به صورت سری بسته شن نور اول لامپ از همه بیشتر است ونور لامپ کمی تر از لامپ اولی است در کل در لامپ سری نور لامپ ها با هم یکی نیست وبا هم متفاوت می باشد

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان مهندس
نور لامپهایی که به صورت سری به هم بسته شن بیشتره یا اگر به صورت موازی به هم بسته شن؟چرا؟
چون گفتین کامل اینو میگم نور لامپ وابسته به ولتاژش دو سرش هست و وقتی ولتاژ دو سرش تغییر کنه نور لامپ هم تغییر میکنه (بسته به توانش هر چی بیشتر باشه بیشتر تغییر میکنه) در حالت موازی ولتاژ دو سر همه یکسانه ولی در حالت سری افت ولتاژ دو سر هر کدوم رو بقیه اثر داره.
سلام دوست عزیز اگر چند تا لامپ بصورتموازی بسته شود هرچندتا لامپ باشد نور همه شان یکی است اما اگر به صورت سری بسته شن نور اول لامپ از همه بیشتر است ونور لامپ کمی تر از لامپ اولی است در کل در لامپ سری نور لامپ ها با هم یکی نیست وبا هم متفاوت می باشد

فکر نکنم ترتیبی باشه!! :surprised:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سلام به دوستان مهندس
سلام
دوست عزیزم سوالتون درست نیست چون اینا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن
به عنوان مثال شما اگه 2 تا لامپ 200 واتی رو موازی کنید نور هردوشون برابر و نرمال هست ولی وقتی سری میکنید (ولتاژ منبع ثابت هست) ولتاژ بینشون تقسیم میشه و نور هرکدوم نصف میشه
یا نه میتونیم اینجوری هم نگاه کنیم که لامپ های ما 220 ولتی نباشن و که اونوقت با سری کردن، از این لامپ ها میشه استفاده کرد ولی نمیشه با ولتاژ 220 موازی بشن!

شما اگه سرایط رو بگید که چند لامپ با چه توان هایی به چه منبعی وصل میشن، میشه گفت که شرایطشون در سری و موازی چگونه خوهد بود

دوست من نمیدونم چطور و با چه استدلالی میگین که نور لامپ اولی بیشتره و بعدیش کمتره!

یه نکته توی لامپ های سری هست که برعکس موازیه و اون اینه که هرچی توان لامپ در اتصال سری کمتر باشه نورش بیشتره! یعنی نور یه لامپ 100 واتی در اتصال سری بیشتر از 200 واتی هست

Raana joon

عضو جدید
سلام دوستان کسی مقاله ای ترجمه ای چیزی درمورد موصوع زیر داره؟ترجمه فارسی شو میخوان لطفا کمکم کنید
187 MHz subthreshold supply charge-recovery FIR

controlqueen

عضو جدید
سلام مهندسين؛ كسي ميدونه وجودخازن كوبلاز درتقويت كننده هاجه تاثيري داره؟ روبهره اثرميذاره ياجي؟

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب روبهره مدارجه اثري ميذاره؟ اصلاوجودخازن كوبلازتوتقويت كننده هالازمه؟

رو بهره با توجه به فرکانس اثر داره.
اثر دقیقشو میخواین باید حساب کنید خازن رو با توجه به فرکانس یه امپدانس در نظر بگیرید پاسخ فرکانسی رو حساب کنید!
http://maktabkhooneh.org/video?v=daneshjoo294-28

controlqueen

عضو جدید
بجه هالطفاجواب بدين فرداامتحان دارم؛ درتقويت كننده هاي عملياتي براي داشتن بافرمثبت ومنفي جكاربايدكرد؟

بهار امیدوار

عضو جدید
یکی از ویژگی های بسیار مطلوی ارایش ناوارونساز بزرگ بودن امپدانش دوردی میباشد
که این خاصیت باعث شده بتوان از این مدار بعنوان تقویت کننده بافر استفاده کرد
به مدار ان تقویت گننده با بهره یک یا دنبال کننده ولتاز میگویند . این مدار صد در صد فیدبک منفی دارد
( سر منفی آپ امپ را به خروجی وصل کنید و سر مثبت آنرا به ولتاژ . می بینید که مدار بسیار ساده است .

میکرو الکترونیک سدره - اسمیت

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سلام می خواستم بدونم یک موتور لکتریکی 7 اسب بخار میشه با گیر بوکس بیشتر کرد؟

سلام
با گیربوکس چی رو بیشتر کرد؟
اگر گشتاورش رو بیشتر کنید سرعتش کم میشه و اگر سرعت رو افزایش بدید گشتاور پایین میاد

amirmahmood30

عضو جدید
ممنون از جوابتون منظور من اینه یک باری هست که نیاز به موتوری با قدرت 15 اسب بخار دارد حالا میشه موتوری با 7 اسب بخارو به کمک گیر بوکس این بارو بچرخونیم

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
ممنون از جوابتون منظور من اینه یک باری هست که نیاز به موتوری با قدرت 15 اسب بخار دارد حالا میشه موتوری با 7 اسب بخارو به کمک گیر بوکس این بارو بچرخونیم

خواهش میکنم
بله میشه با یک گیربکس قدرت رو افزایش داد و اون بار رو چرخوند فقط مد نظر داشته باشید که سرعت کم میشه
اگه براتون سرعتش مهم نباشه هیچ موردی نداره ولی اگه سرکت مهمه فرق میکنه ماجرا...