arc.f
عضو جدید
سلام ...
من میخوام چند تا شیت ۵۰*۷۰ با فتوشاپ ببندم.ومیخوام این شیت ها بهترین کیفیت ممکن رو داشته باشن
توی این شیتها میخوام رندر های مکس و بعضی هاشون هم علاوه بررندر ،یه شماتیک از پلان هم بذارم.
برای شیکتر شدن روی مقوای گلاسه بگیرم؟50*70 گلاسه هست؟
یا لمینت کنم؟
یه سری نقشه های کدی که توی همون کد در شیت های شبیه رسم فنی گذاشتم هم 50*70 دارم .
به نظرتون برای تحویل چه جوری بهتر میشه؟
خودم داشتم فکر میکردم که اگه گلاسه50*70 گیر بیاد فوتوشاپ روبا اونا بگیرم بذارم اول و شیت های کد رو هم بعدش بذارم وباهم صحافی کنم.
دوستان هرکس نظر وتجربه ای دراین زمینه داره ممنون میشم کمکم کنید.
من میخوام چند تا شیت ۵۰*۷۰ با فتوشاپ ببندم.ومیخوام این شیت ها بهترین کیفیت ممکن رو داشته باشن
توی این شیتها میخوام رندر های مکس و بعضی هاشون هم علاوه بررندر ،یه شماتیک از پلان هم بذارم.
برای شیکتر شدن روی مقوای گلاسه بگیرم؟50*70 گلاسه هست؟
یا لمینت کنم؟
یه سری نقشه های کدی که توی همون کد در شیت های شبیه رسم فنی گذاشتم هم 50*70 دارم .
به نظرتون برای تحویل چه جوری بهتر میشه؟
خودم داشتم فکر میکردم که اگه گلاسه50*70 گیر بیاد فوتوشاپ روبا اونا بگیرم بذارم اول و شیت های کد رو هم بعدش بذارم وباهم صحافی کنم.
دوستان هرکس نظر وتجربه ای دراین زمینه داره ممنون میشم کمکم کنید.
) جایی که لمینت میکنید بدید از قابهای فلزی(جنیسش رو نمیدونم ولی شبیه فنره!) استفاده کنند و شیت رو ایستا کنید اگه هم لمینت نمیکنید بدید روی فوم برد شاسی کنند شاسی ها رو بزنید به دیوار جلوش هم شیت های فنی تون رو بذارید روی میز سمت چپ شیت هاتون هم ماکت و دفتر اسکیس و ... رو بذارید!!
.پوستر شما اینجوری نشد؟