رانندگی

parna pahlavani

عضو جدید
نظرتون راجع به قانون جدید گواهی نامه گرفتن چیه؟میگن تا یه سال بعد گرفنش حق نداری خارج از شهر برونی.باید قرنطینه باشی.خوبه یا بد؟به نظرتون اموزش رانندگی تو ایران نباید پیشرفت کنه؟چه جوری باشه بهتره؟خاطره هاتونو از گواهینامه گرفتنتون بگید.گواهینامه گرفتن و اموزش رانندگی رو با کشورای دیگه مقایسه کنید.چقد پول دادییییییییین یا در حقتونم ایا نامردی شد؟یا راضی بودین؟:cool::smoke::whistle:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه راننده های تازه کار رو نمیذارن یکسال از شهر خارج بشن کار خوبیه که البته جدید نیست و 5 ساله که قانون شده.

اما رانندگی و یادگیری اون بنظرم از چند بخش تشکیل شده:

1- شناخت و آشنایی وسیله نقلیه هست: یعنی یه راننده باید بدونه ماشین و قسمت های مختلف اون چطور کار میکنن. این باعث میشه راننده در آینده از خودروش بهینه تر استفاده کنه -مثلا بدونه ماشین درجا کار میکنه مصرف سوختش بیشتره- یا از ماشین به طور ایمن تر استفاده بکنه - خیلیا هستن که فکر میکنن وقتی تو ماشین هستن جاشون کاملا امنه و تو یه حفاظ فلزی هستن اما نمیدونن هنگام تصادف ماشین مثله خمیر خورد میشه یا بعضی ها به ترمز خودرو اعتماد بیش از حد دارند اما در سرعت های بالا ترمز جواب نمیده و ماشین چپه میشه -خلاصه راننده باید خوب ماشین رو بشناسه

2- راننده باید بتونه وسیله نقلیه رو برونه. یعنی اگه فرض کنیم نو جاده هیچکس و هیچ چیز جز خودرو نیست, راننده باید بتونه انواع مانورها رو با خودروی خودش انجام بده مثل: حرکت, توقف, حرکت با دنده عقب, پارک, حرکت و توقف در سرعت بالا, حرکت در مسیرهای شیبدار, و... که همه اینها باید در دوران آموزش به نوآموز رانندگی آموزش داده بشه.

3- راننده باید با آشنایی به قوانین رانندگی با سایر رانندگان در جاده تعامل ایجاد کنه. که این مورد خیلی مهمه.

4- علاوه بر همه اینها یه سری مسایل هست که حتما باید هر راننده یاد بگیره, مسایل زیست محیطی, تعمیر خودرو, پاکیزگی بدنه خودرو و تاثیر اون تو روحیه مردم شهر و زیبا کردن شهر, احترام و شخصیت رانندگی شهری و هر نوع موضوعی که ماشین و راننده با اون در ارتباطه و تو زندگی بشری تاثیر گذاره

آخرین ویرایش:

drippy*

عضو جدید
قانون جدیدشو نمیدونستم به ما گفتن تا6 ماه حق ندارین خارج شین از شهر ما هم که حرف گوش کن فقط دوبار رفتم شمال:D
200تومن دادم ...ولی خداییش مربیم خوب بود خانم بود ولی دست فرمونش حرف نداشت
بار دوم عملی رو قبول شدم(بار اول به دلیل عدم رعایت حق تقدم رد شدم)

بعضی افسرا با خواهش تمنا قبول میکنن مثلا همون دفعه که من قبول شدم یه دختره20بار ماشینو خاموش کرد پارک دوبل نمیدونست چیه هیچی بلد نبود ولی با التماس قبول شد
رانندگی استعداد میخواد به نظرم... الانم که چشم وهم چشمی شده :razz:تو آموزشگاه ما یه زنه بود واسه رو کم کنی با خواهرشوهرش اومده بود یاد بگیره:biggrin:

ولی در کل یکی از ایرادای امتحان عملی اینه که 4نفری سوار میکنن از هر کس 2دقیقه امتحان میگیرن اینجوری فقط آدم اضطراب میگیره باید وقت بیشتری بذارن

nmd

عضو جدید
متاسفانه قوانین تازمانی که رعایت نشن بهترین هم که باشند فایده نداره
4سال پیش 800000دادیم یک جلسه پارک دوبل تمام

parna pahlavani

عضو جدید
قانون جدیدشو نمیدونستم به ما گفتن تا6 ماه حق ندارین خارج شین از شهر ما هم که حرف گوش کن فقط دوبار رفتم شمال:D
200تومن دادم ...ولی خداییش مربیم خوب بود خانم بود ولی دست فرمونش حرف نداشت
بار دوم عملی رو قبول شدم(بار اول به دلیل عدم رعایت حق تقدم رد شدم)

بعضی افسرا با خواهش تمنا قبول میکنن مثلا همون دفعه که من قبول شدم یه دختره20بار ماشینو خاموش کرد پارک دوبل نمیدونست چیه هیچی بلد نبود ولی با التماس قبول شد
رانندگی استعداد میخواد به نظرم... الانم که چشم وهم چشمی شده :razz:تو آموزشگاه ما یه زنه بود واسه رو کم کنی با خواهرشوهرش اومده بود یاد بگیره:biggrin:

ولی در کل یکی از ایرادای امتحان عملی اینه که 4نفری سوار میکنن از هر کس 2دقیقه امتحان میگیرن اینجوری فقط آدم اضطراب میگیره باید وقت بیشتری بذارن

جدی چهار نفره سوارتون میکنن؟وای اولین باره میشنوم.شکایتی چیزی نمیشد کرد؟

parna pahlavani

عضو جدید
متاسفانه قوانین تازمانی که رعایت نشن بهترین هم که باشند فایده نداره
4سال پیش 800000دادیم یک جلسه پارک دوبل تمام
مدل قدیمیش بوده.خیلی جالبن.از نظر من که گواهینامه و اموزش تو ایران باد هواست.مگه اینکه خودت خیلی ماهر باشی فقط مدرکشو بری بگیری.