آپ>>>>>>>>
چرا دل نگران نباش زندگی همش همینهچرا انقدر دورانی طی میشه این تلفن ها آخر میرن مسافرت یا نه آخر معشوقه رو میبینه یا نه...............من همینطور دل نگرانم![]()
چرا دل نگران نباش زندگی همش همینه![]()
خوب کی بریم مسافرت؟این چه زندگیههههههههههههههههمن نمیخواممممممممممممممممم من مسافرت میخوام
![]()
بله همینطوره ..........این داستان ما رو بیشتر یاد مطب دکترها و شرکت ها و اگهی های به یک منشی دوشیزه با روابط عمومی بالا نیازمندیم میندازه تا تگزاس امریکا
این تاپیک میدونی مال کیه که میگی تکراریه؟تکراری.........
خواهش میکنم حقیقت بود دیگه:دییییییییییییییییییییییبابا ایول عجب زنجیره ای بود.حال کردم.مرسی
نمیدونم کی بریم؟خوب کی بریم مسافرت؟
بله همینطوره ..........
این تاپیک میدونی مال کیه که میگی تکراریه؟
هر وقت تو بگینمیدونم کی بریم؟![]()
همینکه میگی با حال بود خودش کلیهخیلی باحال بود
تشکرام تمومیده![]()
تعبیر جالبی بودمثل حلقه های forدر برنامه نویسی می مونه ...![]()
تعبیر جالبی بود
ممنون![]()
پس واسه خودت یه پا استادیآخه الان سر کلاسم و دارم به بچه ها حلقه ها رو میگم .... : دی
یعنی هوای منشیمون داشته باشیم دیگهرابطه مدیر و منشی غربی-طنز جالب!!
این واقعه در تکزاس اتفاق افتاده ولی در در هر جای دیگه قابل تکراره
مدیر به منشی میگه برای یه هفته باید بریم مسافرت کارهات رو روبراه کن
منشی زنگ میزنه به شوهرش میگه: من باید با رئیسم برم سفر کاری, کارهات رو روبراه کن
شوهره زنگ میزنه به دوست دخترش, میگه: زنم یه هفته میره ماموریت کارهات رو روبراه کن
معشوقه هم که تدریس خصوصی میکرده به شاگرد کوچولوش زنگ میزنه میگه: من تمام هفته مشغولم نمیتونم بیام
پسره زنگ میزه به پدر بزرگش میگه: معلمم یه هفته کامل نمیاد, بیا هر روز بزنیم بیرون و هوایی عوض کنیم
پدر بزرگ که اتفاقا همون مدیر شرکت هست به منشی زنگ میزنه میگه مسافرت رو لغو کن من با نوه ام سرم بنده
منشی زنگ میزنه به شوهرش و میگه: ماموریت کنسل شد من دارم میام خونه
شوهر زنگ میزنه به معشوقه اش میگه: زنم مسافرتش لغو شد نیا که متاسفانه نمیتونم ببینمت
معشوقه زنگ میزنه به شاگردش میگه: کارم عقب افتاد و این هفته بیکارم پس دارم میام که بریم سر درس و مشق
پسر زنگ میزنه به پدر بزرگش و میگه: راحت باش برو مسافرت, معلمم برنامه اش عوض شد و میاد
شما بهتر حواست به چیزای دیگه باشهیعنی هوای منشیمون داشته باشیم دیگه![]()
آره حواست باشه که اوضاع خیلی بیریختهچه چرخه جالبی
قابل تامل بود حواسمون به اطرافمو باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رابطه مستقیم مدیر با منشی | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
تست روانشناسی قهوه | رابطه جالب شخصیت افراد با قهوه ای که دوست دارند | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
چراغ رابطه تاریک است | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
رابطه همجنسگرایی با موش ها چیست ؟؟ | گفتگوی آزاد | 48 | |
I | رفاه با پیشرفت فرد رابطه عکس دارد | گفتگوی آزاد | 16 |