دیگه وقتش نرسیده تغییر کنیم؟

ali.k

عضو جدید
[FONT=&quot]با آدم ضعیف تر از خودتون تا حالا پینگ پونگ بازی کرده اید؟[/FONT]
[FONT=&quot]منظورم اینایی هستن که تازه راکت بدست شده اند و چند ساعتی مربی داشته اند و تازه از استایل والیبال اومده اند تو تنیس روی میز (با راکت اسبک میزنند!!!)[/FONT]
[FONT=&quot]خیلی عجیبه که اینها چون بد بازی میکنند ، نمیتونی ببریشون و اصلا هم مهم نیست مهارتت[/FONT][FONT=&quot] ! [/FONT][FONT=&quot]طرف عملا یه بازی دیگه میکنه و توهم زده که پینگ پونگ داره بازی میکنه...من و تو هم عملا تو این توهم وقتمون حروم میشه واتفاق بدتر اینه که وقتی با یه آدم حسابی میشینی پای بازی میبینی مهارتت خیلی کم شده و طول میکشه تا برسی به سطح بازی اصلی خودت[/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]اینها را نوشتم تا بگم حرف اصلیم را وقتی با یه آدم کم فهم معاشرت میکنی یا آدمی که خودش را به نفهمی میزنه وقتی با یه آدم خاله زنک دم به دم میشی وقتی با آدم احمق دمخور میشی که قضاوتهای عجیب غریب و خرافی داره و تحملش میکنی وقتی با یه آدم روبرو میشی که دغدغه هایش ، کف هرم مازلو است ( مسکن ورستوران و لباس برند و...!)[/FONT]
[FONT=&quot]دیگه انتظار نداشته باش که[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]از حروم شدن وقتت غصه بخوری[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]از درجا زدنت هم خجالت نمیکشی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]از تجمع برنامه های نصفه عمل شده و کارهای نیمه تمامت هم ککت نمیگزه[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]از نخواندن آخرین مقاله تخصصی رشته ات ، بهت بر نمیخوره[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]یا ندیدن فلان دانشمند و بلد نبودن مفاهیم بلند حافظ و مولوی و ....دردت نمیاره[/FONT]
[FONT=&quot]داری بی غیرت میشی عزیزم[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]به مردنت ادامه بده یا مثل یه بزرگمرد بکش از این وضعیت بیرون و نذار[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]زنده به گور بشی و بشی یه مرده متحرک[/FONT][FONT=&quot]...[/FONT]

idi

اخراجی موقت
درود بر شما

بسیار زیبا نوشتید. بله همینطوره.

والا چی بگم؟
ما داریم فقط رو دایره می دویم.
نه سرش پیداست نه تهی داره.

بیکاری، مشکلات اقتصادی ای که چه بسا باعث بیماری های روانی هم می شن اینها همگی مردم رو از پا در آوردند.

avayestan

کاربر بیش فعال
عذاب وجدان گرفتم...:cry: ای ول.. خیلی زیبا بود.. باشه میزنیم بیرون ازین دایره.. شروعش با خوندن شعرای حافظ...:D

AndanaEnd

عضو جدید
بدبختی ما اینه که همیشه برای تغییر کردن و تغییر دادن ، زمان را بازیچه قرار داده ایم و بعد از خسته شدن یک روز را تعیین میکنیم ...... که فرا رسد .

دوستان تغییر یک رویداد درونیست و حادثه ایست که محتاج زمان نیست و البته دیر زمانیست که باید تغییر کرد........

reza.mech2012

عضو جدید
البته تشخیص اینکه کی احمقه و کی عاقل خیلی مهمه.
چون به قول رنه دکارت :

عقل تنها چیزی است که در دنیا به عدالت تقسیم شده، زیرا همه آدم ها فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!!

ممکنه برای من تحصیلات مهم باشه برای یکی گریه و زاری واسه سرورش یکی ثرورت.
هرکس فکر میکنه کار خودش منطقی تر و عقلانی تره.

اما اگر ریز شویم به این نتیجه میرسیم که بالا و پایین هرم فرقی ندارن، هرکس یه جوری خودشو جدی گرفته !!!

Meisam007

عضو جدید
در نهایت زندگی ادامه داره و میگذره، عظمت باید در نگاه تو باشد...
اون مقاله ISI رو بده بقالی یه پفکم دستت نمیده :D

avayestan

کاربر بیش فعال
بدبختی ما اینه که همیشه برای تغییر کردن و تغییر دادن ، زمان را بازیچه قرار داده ایم و بعد از خسته شدن یک روز را تعیین میکنیم ...... که فرا رسد .

دوستان تغییر یک رویداد درونیست و حادثه ایست که محتاج زمان نیست و البته دیر زمانیست که باید تغییر کرد........

درسته... تازمانی که درونمون نخواد نمیشه حرکت کرد... ممکنه با خوندن این تایپیک یا مطالبه دیگه همون لحظه انرژی مثبت بگیریم که از فردا شروع میکنیم... به نظر من واسه تغییر باید انگیزه داشت... آدم بی انگیزه و بی هدف.. معمولا یه مسیر تکراری رو طی میکنه... علاقه قلبی به چیزی... یعنی حرکت.. و حرکت یعنی تغییر..............

?hahaha

عضو جدید
خيلي خيلي عالي بود كاش ميتونستيم حرفاتو يك جايي بزاريم تا همه ي مردم ببينن ولي همين قدر كمكت به يك جامعه فوقالعاده بود من كه واقعا دارم تلاش ميكنم خودمو عوض كنم نميدونيد اين رشتم چقدر پيچيدگي داره تازه انسان ها رو دارم ميشناسم

ali.k

عضو جدید
ممنون از نظرات دوستان، واقعا خوشحالم که نظراتتون رو اعلام کردید

aliiagh

عضو جدید
درود بر شما

بسیار زیبا نوشتید. بله همینطوره.

والا چی بگم؟
ما داریم فقط رو دایره می دویم.
نه سرش پیداست نه تهی داره.

بیکاری، مشکلات اقتصادی ای که چه بسا باعث بیماری های روانی هم می شن اینها همگی مردم رو از پا در آوردند.

دوست عزیز فرمایش شما متین ولی اگه دقت کنی و رفتار همین آدم ها ( خودم هم جزوشون هستم ) را زیر نظر بگیری خودت میبینی از مشکل اقتصادی نیست ( حداقل برای کسانی که فارغ التحصیل نشدن ). دوستمون راست میگه. از بی غیرتیمونه. خودم رو میگم. با وجود اینکه استعداد زبان رو دارم و تو ترم 3 که بودم به اندازه یه ترم 8ی قدرت صحبت کردم داشتم اما ولش کردم ، در عوض با یه سری برنامه های مزخرف و پوچ و بی معنی و تلویزیون وقتمو پر کردم. یه زمانی مدیر مدرسمون سر صف جلوی 300 یا 400 نفر من رو نابغه صدا کرد. ( شاگرد اول بودم ) حالا تو دانشگاه کارم به جایی رسیده که آدمی که خودش کافیه یه باره دیگه مشروط بشه تاا اخراجش کنن بهم میگه بابا درس سنگین نگیر می افتی و مشروط میشی . میدونی چرا؟ چون واسه اینکه تنهاییمو پر کنم ناخواسته با هر اسکلی دوست بشم غافل از اینکه کاش تنها میبودم ولی با این جماعت یکی نمی شدم. طرف هنوز صحبت کردن توی جمع رو بلد نیست اون وقت داره میاد از شما ایراد میگیره. دستمون راست میگه وقتی وقتمون رو با آدم های بی ارزش سپری می کنیم نتیجش این میشه که تویی که حداقل از اون گاگوله بیشتر میدونی باید از همون گاگوله نصیحت بشنوی. مگه امثال پروفسور حسابی مشکل اقتصادی نداشتن؟ راست میگه از بی غیرتیمونه.​

بومادران

عضو جدید
خیلی خوب بود.منم خیلی وقته که دوست ندارم زندگیم تکراری باشه درسته که توی جامعه ما مشکلات خیلی زیاده اما آدمای موفق همیشه از سنگهایی که جلو راهشون قرار میگیره پل میسازند نه دیوار.:w11::w11:

بالا