اونوقت منم واسه خودم میرم از این سایتنگران نباش آرزو خانوم.قراره اسم سایتو عوض کنن بذارن همسریابی.شما خودتو ناراحت نکن

اونوقت منم واسه خودم میرم از این سایتنگران نباش آرزو خانوم.قراره اسم سایتو عوض کنن بذارن همسریابی.شما خودتو ناراحت نکن
این سایت که بدون شما صفایی نداره.بعد شما ما هم دیگه نمیمونیماونوقت منم واسه خودم میرم از این سایت![]()
حالاشاید نظرمون عوض شداین سایت که بدون شما صفایی نداره.بعد شما ما هم دیگه نمیمونیم![]()
ولی جدی دیگه از شور به در شده.فکر نمیکنم سایت های همسریابی هم اینقدر تو کارشون موفق باشنحالاشاید نظرمون عوض شد![]()
این اشتیاق بچه ها رو به ازدواج نشون میده.....ولی جدی دیگه از شور به در شده.فکر نمیکنم سایت های همسریابی هم اینقدر تو کارشون موفق باشن
این اصلا خوب نیست بد بخت کردن یه مشت جووناین اشتیاق بچه ها رو به ازدواج نشون میده.....![]()
تازه باشگاه داره جالب میشهیه بار دیگه از این تاپیکای ازدواج دیدم خودتون میدونین چیکار میکنم
شورشو در آوردین
نمیگین ما هم دل داریم![]()
![]()
آرزو خانوم اگه اجازه میدید قیمه قیمش کنمتازه باشگاه داره جالب میشه
بابا یکی هم به این بنده خدا دل ببنده
بوی ترشیش همه جا رو برداشته
![]()
![]()
![]()
عزیزم...یه بار دیگه از این تاپیکای ازدواج دیدم خودتون میدونین چیکار میکنم
شورشو در آوردین
![]()
نمیدونم... شاید هم به گفته شما بد شده ولی این به نظر من بد نیست ...منظورم ازدواجه...باشگاه خیلی بد شده![]()
خب شما هم دست به کار بشو...خب راس میگه دیگه.
چپ و راس میری میبینی همه دارن مزدوج میشن
کافی میکس هم فکر نکنم جواب بده!
لطف کنید و احترام خودتونو نگه دارید...امروز تركوندن
به نظرم مدير افسون بهتر اول اين اشغال ها رو جلوش رو بگيرند
شما از طرف من آقا سعید هر کار خواستی با این بی تلبیت بی حیا بکنآرزو خانوم اگه اجازه میدید قیمه قیمش کنم![]()
ای به چشم آبجی.فردا اعلامیه ش رو تحویل میدم.شما از طرف من آقا سعید هر کار خواستی با این بی تلبیت بی حیا بکن![]()
مهسا جون ناراحت نشی منظورم شما نبودعزیزم...
ببخشید من اصلا مقصر نبودم در اون جریان...
!!!
خب من خودم دلت رو ميخرم.....یه بار دیگه از این تاپیکای ازدواج دیدم خودتون میدونین چیکار میکنم
شورشو در آوردین
![]()
برا چي داري عذر خواهي ميكني؟؟نمیدونم چطوری از دوستان عذرخواهی بکنم...
اگه باعث دلخوری شده ببخشید...
واقعا دلمون نمیخواست اینطوری بشه ...
ولی مثل اینکه دوستان دیگه هم منتظر استارت بودن و تا اینجا پیش رفتن...
ببخشید
آرزو بابا جمش کن دیگه ، نمیتونی ببینی بچه ها تو باشگاه دارن سروسامون میگیرن........
نخواسمخب من خودم دلت رو ميخرم.....
ما از اين تايپيكها ميزنيم تا بروبچ رو خوشحال كنيم...........
حالا تو خودشو ناراحت نكن.
يهدونه ميخرم برات![]()
ای دوروآرزو بابا جمش کن دیگه ، نمیتونی ببینی بچه ها تو باشگاه دارن سروسامون میگیرن........
آفرين........قربون اون دهنت برم![]()
بس که این ارزو حسود.....آرزو بابا جمش کن دیگه ، نمیتونی ببینی بچه ها تو باشگاه دارن سروسامون میگیرن........
افرین جاوید......برا چي داري عذر خواهي ميكني؟؟
جووناي ما دل دارن.
آقايون وخانوما...........هركي هركي رو خواست به خودم بگه من براش آستين بالا بزنم![]()
نبینم کسی آرزو خانم را ناراحت کنه
آرزو دعا کن من مدیر شم یکاری میکنم فقط خودم وخودت بتونیم تاپیک بزنیم و بقیه فقط نظر بدن .[/QUOTE
کانادارو عشقه
![]()
![]()
آفرين مدير مدبر........اگه همين طرز تفكر رو داشته باشي تا 120 سال ديگه مدير خواهي شد.........تبريك من رو از الان پذيرا باشنبینم کسی آرزو خانم را ناراحت کنه
آرزو دعا کن من مدیر شم یکاری میکنم فقط خودم وخودت بتونیم تاپیک بزنیم و بقیه فقط نظر بدن .
شتلق.....صداي زدن به قدش بوداااااااا============================
بزن قدش ممد ............![]()
آرزو از كي تا به حال چماق ميگيري دستت........اين كار رو نكن