دینتان قبول ای جماعت ایرانی....

• مجموع رای دهندگان
    24

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز

کمک 40 میلیارد تومانی ایرانیان برای بازسازی عتبات عالیات

معاون اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور در نخستین همایش مدیران و خیران بازسازی عتبات عالیات در خراسان شمالی گفت : پارسال مردم ایران 40 میلیارد تومان وجه نقدی و غیر نقدی برای بازسازی عتبات عالیات کمک کردند .

ده مرده افزود : 150 طرح بازسازی در شهرهای کربلا ، نجف ، سامرا و کاظمین در حال اجراست .

وی از پیشرفت 92 درصدی صحن حضرت فاطمه الزهرا ( س ) در نجف اشرف خبر داد و اضافه کرد : این طرح با زیر بنای 218 هزار متر مربع در حال ساخت است .

تعهد امسال خراسان شمالی برای کمک به بازسازی عتبات عالیات یک میلیارد و 500 میلیون تومان است .

================================================

پیروان شیعه معتقدند که امامان شیعه زندگی سراسر از سادگی و دور از قدرت میخواستند اگر این چنین هست پس این همه کیلو کیلو طلا نقره برای مقبره هاشون چرا بکار برده میبرید؟؟! با این کارتون زندگی و شخصیت امامانتون رو زیر سوال نمیبرید ؟؟

اگر در کشور ما هم هیچ مشکلی هیچ فقری و.... نباشه آیا باز هم عقل تایید میکنه که برای مقبره رفتگان میلیارد هزینه کنیم؟؟
آیا پیغمبر اسلام دستور داد کعبه خانه خدا را از زر و زیور بیارایید؟؟

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
از جایی خط میگیری؟
میبینم امروز زدی تو برجک مون!
همیشه و در همه جا مشکل و فقر هست و آیا به نظرت فقر از بین میرود؟/
کمک به ضریح ائمه چه مشکلی دارد؟؟

اگر در کشور ما هم هیچ مشکلی هیچ فقری و.... نباشه آیا باز هم عقل تایید میکنه که برای مقبره رفتگان میلیارد هزینه کنیم؟؟
آیا پیغمبر اسلام دستور داد کعبه خانه خدا را از زر و زیور بیاراییم؟؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب سوال از نظر من : خیر ... چون به شخصه ترجیح میدم که پولمو جایی خرج کنم که نیاز بیشتری باشه ! البته نمیگم که کلا این کار اشتباهه !

در مورد اصل موضوع تاپیک :

نظر شخصیم اینه که کلا افراط توی هر چیزی درست نیست ! با اصل مقبره و آرامگاه ساختن مخالف نیستم ولی تجملات بیش از حدش رو قبول ندارم ...

البته ساخت صحن ، برای رفاه خود زائرینه ولی خب خرج های اضافی و جینگول کردن بیش از حدشو نمیدونم واسه چیه ! اونم تو شرایطی که این همه محتاج هست :|

اصولا سه گروه توی اینجور کارها کمک می کنن .... 1 دسته افرادی هستن که با دل و جون و عشق این کارو میکنن که فکر نمیکنم بشه بهشون خرده گرفت چون به هر حال پول خودشونه !

1 دسته به خاطر تبلیغات بیش از حد مسئولین اقدام میکنن ... (مثل اون پیامکی که یه مدت چشم همه رو دراورد واسه کمک نقدی برای ساخت صحن حضرت فاطمه !)

و 1 دسته هم علما و مسئولین هستن که این یه مورد خیلی حرص دراره ... یادمه خوندم یکی از مراجع 20 میلیارد تومن کمک نقدی کرده بود برای ساخت حرم عسکریین ! آیا واقعا درسته که وجوهاتی که دریافت میکنن رو در این موارد خرج کنن ؟:|

ولی چیزی که به نظر میاد اینه که ربطی به دین نداره و بیشتر سیاسیه ! چون این مدل خرج ها ، فقط برای ساخت حرم نیست ، مدرسه ،بیمارستان ، حتی تهیه جهزیه برای دخترای آفریقایی :| ... چقدر هم که در سیاست تآثیر مثبت داره :|

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا رفتگان چه کسانی باشند
و آیا احترام به بزرگان یکی از پایه های محکم دین نیست؟؟

الکی داری ازم سوال میپرسیااااا :D

احترام یعنی من هزینه های آنچنانی کنم؟! اون هم برای کسانی که زندگی خودشون ساده زیستی بوده؟!
پیغمبر برای عموش دستور داد زر زیور به قبرش ببرند؟!

در دین محمد نه نیست! ولی در دین ایرانی آره هست!!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب سوال از نظر من : خیر ... چون به شخصه ترجیح میدم که پولمو جایی خرج کنم که نیاز بیشتری باشه ! البته نمیگم که کلا این کار اشتباهه !

در مورد اصل موضوع تاپیک :

نظر شخصیم اینه که کلا افراط توی هر چیزی درست نیست ! با اصل مقبره و آرامگاه ساختن مخالف نیستم ولی تجملات بیش از حدش رو قبول ندارم ...

البته ساخت صحن ، برای رفاه خود زائرینه ولی خب خرج های اضافی و جینگول کردن بیش از حدشو نمیدونم واسه چیه ! اونم تو شرایطی که این همه محتاج هست :|

اصولا سه گروه توی اینجور کارها کمک می کنن .... 1 دسته افرادی هستن که با دل و جون و عشق این کارو میکنن که فکر نمیکنم بشه بهشون خرده گرفت چون به هر حال پول خودشونه !

1 دسته به خاطر تبلیغات بیش از حد مسئولین اقدام میکنن ... (مثل اون پیامکی که یه مدت چشم همه رو دراورد واسه کمک نقدی برای ساخت صحن حضرت فاطمه !)

و 1 دسته هم علما و مسئولین هستن که این یه مورد خیلی حرص دراره ... یادمه خوندم یکی از مراجع 20 میلیارد تومن کمک نقدی کرده بود برای ساخت حرم عسکریین ! آیا واقعا درسته که وجوهاتی که دریافت میکنن رو در این موارد خرج کنن ؟:|

ولی چیزی که به نظر میاد اینه که ربطی به دین نداره و بیشتر سیاسیه ! چون این مدل خرج ها ، فقط برای ساخت حرم نیست ، مدرسه ،بیمارستان ، حتی تهیه جهزیه برای دخترای آفریقایی :| ... چقدر هم که در سیاست تآثیر مثبت داره :|

منم مخالف آرامگاه نیستم.
مشکل هم دقیقا تفکر همون دسته ی اوله که چرا فکر میکنند باید مقبره ی افراد هزینه ی گران براش بشه تا نشانه ی احترام باشه !!!

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمله ی بعضی از کاربران به ضریح ائمه و همراهی مدیران تالار اسلام و قرآن با انها !!

اگه با نوع فعالیت من مشکل دارین میتونین با مدیران ارشد صحبت کنید :smile:

منم مخالف آرامگاه نیستم.
مشکل هم دقیقا تفکر همون دسته ی اوله که چرا فکر میکنند باید مقبره ی افراد هزینه ی گران براش بشه تا نشانه ی احترام باشه !!!

خو اون دسته اول که همشون هزینه نمیکنن .. مثلا دیدی هنرمندا میان برای تزیین ... حتی خیلیاشون مجانی این کارو میکنن .. گچکاری ،آینه کاری و ... . خب این ایرادی داره ؟

اما اونایی که هزینه میکنن ... مطمئنی میدونن دقیقا دارن برای چی هزینه می کنن ؟ میگن هزینه میشه صحن بسازن برای رفاه (خب این که خوبه !) دیگه حالا اگه این هزینه خرج طلاکاری و شیک و پیک کردنش هم میشه که همیشه با اطلاع کامل فرد خیر نیست ...
باز هم اگه ایرادی وارد باشه ، به علماست که روشنگری درستی نمیکنن و مخالفتی هم نمیکنن !

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه با نوع فعالیت من مشکل دارین میتونین با مدیران ارشد صحبت کنید :smile:

خو اون دسته اول که همشون هزینه نمیکنن .. مثلا دیدی هنرمندا میان برای تزیین ... حتی خیلیاشون مجانی این کارو میکنن .. گچکاری ،آینه کاری و ... . خب این ایرادی داره ؟

اما اونایی که هزینه میکنن ... مطمئنی میدونن دقیقا دارن برای چی هزینه می کنن ؟ میگن هزینه میشه صحن بسازن برای رفاه (خب این که خوبه !) دیگه حالا اگه این هزینه خرج طلاکاری و شیک و پیک کردنش هم میشه که همیشه با اطلاع کامل فرد خیر نیست ...
باز هم اگه ایرادی وارد باشه ، به علماست که روشنگری درستی نمیکنن و مخالفتی هم نمیکنن !

خب وقتی اعلام عمومی میکنند که کمک کنید یعنی میخواد هزینه بالا بشه.... وگرنه مگه میخوان مقبره های سعدی حافظ و.... را بازسازی کنند میگن ملت بیاین کمک کنید؟!
ضمن اینکه خیلی ها ( حالا چه آگاه چه ناآگاه) با چنین زیورآلاتی اصلا مخالف نیستند! مشکل دقیقا این دسته اند!
و مشکل اصلی هم همون علمااند!!

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توسط این خانم چند تاپیک در مورد مخالفت با کارهایی که در ضریح ائمه صورت میگیره زده شده که توسط شما که از مدیران اسلام و قران هستید مورد حمایت قرار گرفته.
تا حالا کسی از بزرگان دین از قدیم تا حالا با این کار مخالفتی داشته؟؟ اگر داشته مشخص کنید و اگه کسی مخالفتی نداشته دلیلش چی بوده پس حتماگ موافق بوده.

اینجا تالار اسلام نیست که براتون با حدیث حرف بزنم ! اما ارجاعتون میدم به حدیثی از پیامبر به سلمان فارسی در مورد حوادث آخر الزمان ...

موفق باشید .

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب وقتی اعلام عمومی میکنند که کمک کنید یعنی میخواد هزینه بالا بشه.... وگرنه مگه میخوان مقبره های سعدی حافظ و.... را بازسازی کنند میگن ملت بیاین کمک کنید؟!
ضمن اینکه خیلی ها ( حالا چه آگاه چه ناآگاه) با چنین زیورآلاتی اصلا مخالف نیستند! مشکل دقیقا این دسته اند!
و مشکل اصلی هم همون علمااند!!

البته قیاست درست نیست ! تعداد زائرینی که به حرم ائمه میرن با تعداد افرادی که به مقبره ی سعدی و حافظ و .. میرن برابر نیست ! پس مسلما تمهیداتی که براشون باید اندیشیده بشه برابر نیست .. پس هزینه ای هم که میشه یکی نخواهد بود !

این که مخالف نیستن هم به همون آموزه های علما برمیگرده ! قرار نیست مردم همه چیزو بدونن که ... باید بالاتری ها که مثلا علمشو دارن تبیین کنن که نمیکنن .. تازه خودشون تو صف اولن :|

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
توسط این خانم چند تاپیک در مورد مخالفت با کارهایی که در ضریح ائمه صورت میگیره زده شده که توسط شما که از مدیران اسلام و قران هستید مورد حمایت قرار گرفته.
تا حالا کسی از بزرگان دین از قدیم تا حالا با این کار مخالفتی داشته؟؟ اگر داشته مشخص کنید و اگه کسی مخالفتی نداشته دلیلش چی بوده پس حتماگ موافق بوده.

حضرت محمد در لحظات پایانی عمرش گفت : خدا لعنت کند قومی را که قبر پیامبرانشان رو عبادتگاه کنند!

در زمان امامان شیعه هم چنین مواردی رایج نبوده تا باهاش مخالفت کنند!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته قیاست درست نیست ! تعداد زائرینی که به حرم ائمه میرن با تعداد افرادی که به مقبره ی سعدی و حافظ و .. میرن برابر نیست ! پس مسلما تمهیداتی که براشون باید اندیشیده بشه برابر نیست .. پس هزینه ای هم که میشه یکی نخواهد بود !

این که مخالف نیستن هم به همون آموزه های علما برمیگرده ! قرار نیست مردم همه چیزو بدونن که ... باید بالاتری ها که مثلا علمشو دارن تبیین کنن که نمیکنن .. تازه خودشون تو صف اولن :|

نه با مکان و فضا مشکلی نیست. مشکل دقیقا میزان بالای استفاده از طلا و نقره و.... است !

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهداف این سری تاپیک های زنجیره ای بدنام کردن شیعیان و بزرگان دین برای بهر برداری دینی و سیاسی توسط بعضی هاست

شما خودت شنیدی یا دیدی؟؟

خواهشا جواب این کاربر رو ندید.چون هدفش به بیراهه بردن تاپیکه که منجر به حذفش میشه!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من باخانم آمیتریس موافقم .ممکنه یه نفرپول بده بره کنسرت ببینه یکی بره کیش یکی بره آنتالیا یکی هم پولشو توراه های مذهبی
خرج کنه پول خودشه.کسیم نمیتونه بهش ایرادبگیره.
ولی این که ازوجوهات شرعی خرج کنن به نظرم درست نیست.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
من باخانم آمیتریس موافقم .ممکنه یه نفرپول بده بره کنسرت ببینه یکی بره کیش یکی بره آنتالیا یکی هم پولشو توراه های مذهبی
خرج کنه پول خودشه.کسیم نمیتونه بهش ایرادبگیره.
ولی این که ازوجوهات شرعی خرج کنن به نظرم درست نیست.

خب پس بنظرتون ساخت حرم با هزینه های میلیاردی مشکلی نداره درسته؟
ولی چرا باید برای افرادی که خودشون ساده زیست بودند چنین آرامگاه هایی ساخته شه؟
این خودش با هدف امامان در تضاد نیست؟ مگه اینها عاشق زر و زیور بودند.
با آرامگاه ساده تر نمیشه زیارت کرد؟ آرامگاه های فردوسی و .... زیورآلاتی ندارند ولی اونایی که دوستدار تفکراتشون باشند به سرمزارشون میرند.

عاشق پیشه

عضو جدید
هر کسی اختیار پولشو داره و اشکالی هم نداره که در چه جایی خرج میکنه
مگر اینکه این پول به ضرر مسلمانان خرج بشه که در ساخت ضریح ضرری به مسلمانی نمیرسه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر میبینی جلوی چشمت یکی داره پر پر میشه و میری پولت رو خرج زیور الات ضریح میکنی مطمعن باش کارت درسن نیست.اگه اون امام بزرگوار هم بود پول رو خرج رسیدگی به اون شخص میکرد.این چیزیه که من از راه و روش زندگیه اعمه یاد گرفتم.حالا اگه دوست متوهممون چیز دیگه ای از امامانشون یاد گرفته شاید اماماشون با مال ما فرق داره.
البته میدونم که همین الان حکم اعدام من رو به عنوان یک مروج وهابیت صادر میکنه.خخخخخ

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کمک 40 میلیارد تومانی ایرانیان برای بازسازی عتبات عالیات

معاون اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور در نخستین همایش مدیران و خیران بازسازی عتبات عالیات در خراسان شمالی گفت : پارسال مردم ایران 40 میلیارد تومان وجه نقدی و غیر نقدی برای بازسازی عتبات عالیات کمک کردند .

ده مرده افزود : 150 طرح بازسازی در شهرهای کربلا ، نجف ، سامرا و کاظمین در حال اجراست .

وی از پیشرفت 92 درصدی صحن حضرت فاطمه الزهرا ( س ) در نجف اشرف خبر داد و اضافه کرد : این طرح با زیر بنای 218 هزار متر مربع در حال ساخت است .

تعهد امسال خراسان شمالی برای کمک به بازسازی عتبات عالیات یک میلیارد و 500 میلیون تومان است .

================================================

پیروان شیعه معتقدند که امامان شیعه زندگی سراسر از سادگی و دور از قدرت میخواستند اگر این چنین هست پس این همه کیلو کیلو طلا نقره برای مقبره هاشون چرا بکار برده میبرید؟؟! با این کارتون زندگی و شخصیت امامانتون رو زیر سوال نمیبرید ؟؟

آیا پیغمبر اسلام دستور داد کعبه خانه خدا را از زر و زیور بیارایید؟؟
به هیچ عنوان وتحت هیچ شرایطی موافق نیستم و از کسی که پول منو بدون رضایتم خرج این کار میکنه نمیگذرم

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
با آرامگاه ساده تر نمیشه زیارت کرد؟ آرامگاه های فردوسی و .... زیورآلاتی ندارند ولی اونایی که دوستدار تفکراتشون باشند به سرمزارشون میرند.
نظرمن مهم نیست نظرکسی که داره پول خرج میکنه مهمه.
ببینید دوست من چون شماعلاقه به فوتبال دارین مثال ازحسین هدایتی میزنم که تواین فوتبال چقدربی حساب وکتاب خرج کرده
و داره پول عشقشو میده.آیانمیشدباپولش بیمارستان بسازه؟
بله به نظرائمه خیلی ازکارای ماایرادداره واگرخودشون الآن بودندجلوگیری میکردندازریخت وپاشها.
احساس بنده اینه یک طرفه به قضیه نگاه میکنیدبارهادیدم دراین موردتایپک زدندولی خداوکیلی شده ازریخت وپاش توعروسیا
یاپولای بی حساب وکتابی که تواین فوتبال خرج میشه همشم ازجیب من وشماست ویاپولایی که صرف خریدن انواع واقسام
لوازم آرایشی وخرج عمل دماغ بگیم؟؟؟
قدری بیندیشید.مطمئنااکثرکسایی که میان این ایرادوبه مذهبی ها میگیرن اول بایدخودشونو اصلاح کنن.
طرف خرج لوازم آرایشش ازحقوق یک ماه کارمندبیشتره بعدمیادانتقادمیکنه!دیدم که میگم.
حرف آخرفقط یک قشرازجامعه رونکوبیم به درون خودمون هم بنگریم بدنیست:gol:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

ارامگاه فردوسی مثل شبکه 4 هستش.......کی میره اخه؟؟خخ
من خودم ارامگاه سعدی..........حافظ .....و فردوسی رو رفتم!!;)
به نظرت تعداد افرادی که میرن اونجاها با زائرین حرم امام رضا (ع) برابری می کنه؟؟:w19:

یعنی باید همون یه دونه ابسرد کنی که تو حافظیه هست تو کل حرم امام رضا ( ع) باشه؟؟:w20:........

انچنان طلاکاریه پیچیده ای نیست تو حرم امام رضا (ع)..........اگه هم بزرگه دلیلیش اینه که زائر زیاد داره......
والا واسه اونم یه دونه ابسرد کن میزاشتن!!:w19:

اوژنی دزیره

عضو جدید
عزیزان دلمونن دوست داریم براشون ضریح بسازیم زیبا پولمونه دوست داریم صرف این کار بشه دلمون بنده به دلشون اینطوری راضی می شیم حس آرامش پیدا میکنیم به فقرا هم کمک میکنیم منتها ضریح تو چشمه کمک به فقیر پنهانی ولی اختلاف طبقاتی مربوط به ضریح نمیشه بحثش اجتماعیه.

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نظرمن مهم نیست نظرکسی که داره پول خرج میکنه مهمه.
ببینید دوست من چون شماعلاقه به فوتبال دارین مثال ازحسین هدایتی میزنم که تواین فوتبال چقدربی حساب وکتاب خرج کرده
و داره پول عشقشو میده.آیانمیشدباپولش بیمارستان بسازه؟
بله به نظرائمه خیلی ازکارای ماایرادداره واگرخودشون الآن بودندجلوگیری میکردندازریخت وپاشها.
احساس بنده اینه یک طرفه به قضیه نگاه میکنیدبارهادیدم دراین موردتایپک زدندولی خداوکیلی شده ازریخت وپاش توعروسیا
یاپولای بی حساب وکتابی که تواین فوتبال خرج میشه همشم ازجیب من وشماست ویاپولایی که صرف خریدن انواع واقسام
لوازم آرایشی وخرج عمل دماغ بگیم؟؟؟
قدری بیندیشید.مطمئنااکثرکسایی که میان این ایرادوبه مذهبی ها میگیرن اول بایدخودشونو اصلاح کنن.
طرف خرج لوازم آرایشش ازحقوق یک ماه کارمندبیشتره بعدمیادانتقادمیکنه!دیدم که میگم.
حرف آخرفقط یک قشرازجامعه رونکوبیم به درون خودمون هم بنگریم بدنیست:gol:
دمت گرم ;)

zalzalak_amir

عضو جدید
از پست های ابتدایی دوستان مبنب براینکه طرف از جایی خط میگیرد و ... واقعا احساس تاسف کردم.
کلا با این موارد مخالفم:

کمک های بیش از حد به حرم های مطهر در صورت نیاز کشور به این سرمایه ها ناپسند است.
خرج های سنگین برای شب عروسی با Nنوع غذا و ... ناپسند است.(به جایش میتوان به زوج های دم بخت نیازمند کمک کرد)
خرج های سنگین برای مراسم تدفین با Nنوع غذاو ...ناپسند است.(به جایش به بیماران خاص و کسانی که پول ویزیت دکتر ندارند کمک شود...درد افکار را عوض میکند)
مراسم های تازه مد شده پارتی میلیاردر شدن و آتش زدن اتوموبیل و موبایل و ... سابق طرف میلیادر حرام است...تازه مد شده این جور پارتی ها)

و
.
.
.

معضل کار و ... را هم اضافه کنید که دارم منفجر میشم...

اوژنی دزیره

عضو جدید
از پست های ابتدایی دوستان مبنب براینکه طرف از جایی خط میگیرد و ... واقعا احساس تاسف کردم.
کلا با این موارد مخالفم:

کمک های بیش از حد به حرم های مطهر در صورت نیاز کشور به این سرمایه ها ناپسند است.
خرج های سنگین برای شب عروسی با Nنوع غذا و ... ناپسند است.(به جایش میتوان به زوج های دم بخت نیازمند کمک کرد)
خرج های سنگین برای مراسم تدفین با Nنوع غذاو ...ناپسند است.(به جایش به بیماران خاص و کسانی که پول ویزیت دکتر ندارند کمک شود...درد افکار را عوض میکند)
مراسم های تازه مد شده پارتی میلیاردر شدن و آتش زدن اتوموبیل و موبایل و ... سابق طرف میلیادر حرام است...تازه مد شده این جور پارتی ها)

و
.
.
.

معضل کار و ... را هم اضافه کنید که دارم منفجر میشم...

پارتی؟اینا چه عقده هایی هستن این که 4شنبه سوریه نه پارتی.:surprised:

بالا