دیدن چهره دوم 18+

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash_441

متخصص انرژی های نو
میگم کسی از افسانه های قدیمی و باورهای عامیانه در مورد آینه چیزی میدونه؟!

فیلم آینه یا mirror را کسی دیده؟

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا دوستان دلیلشو گفتن . . .
شما توی آب هم نگاه کنید میترسید توی آینه که جای خود داره و دلیلش هم فکر میکنم تمرکز مغز ولی عدم تمرکز چشم ها باشه . . . چهره دوم و . . . به نظر من خرافات هست . . .
از این کارها نکنید که به پوچی میرسید :) ولی در هر صورت صلاح ممکلت خویش خسروان دانند !

scorpion555

عضو جدید
کاربر ممتاز
چهره اولمون هم تو اینه در طول روز جمع ببندی یه دقیقه بیشتر نمیبینیم . وای به حال چهره دوم !

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
چهره ی دوم!!!!!!
هه هه ماخ! من دیدن عکس مسیح رو توی اون تصویر سیاه و سفید با یه نفطه تو وسطش رو بیشتر دوست دارم.....ای لعنت به این پسرعموی احمق که عکس رو بعد از 7-8 سال پاره کرد چون فک کرد مسیح مقدسه و نمیشه تصویرش رو تو چنین چیزی پنهون کرد!!!

ولی این چهره ی دوم،واقعا جالبه.....
یاد داریوش افتادم......
این اینس یا که منم!! کسی اینو شنفته؟! ما هر روز تو کارگاه گوش میکنیم.....متاسفانه مصرف داریوش مخصوصا من بالا رفته و همین روزاست که سنگ کوب کنم!!

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یک بار در تاریکی تو آیینه اینو تجربه کردم به خودم لرزیدم.ولی فکر نمیکنم ربطی به چهره دوم داشته باشه اینا به خاطر مکانیزم چشمامونه.

nuzurus

عضو جدید
دوستان این برای همه ممکنه اتفاق بیوفته منظورم اینه که اگر زیاد به آینه خیره بشید و به صورتتون نگاه کنید قطعا ذهنتون به شدت اذیت میشه چرا که آینه تنها جایی هست که شما می تونید خودتون رو ( تصویر خودتون رو کامل ببینید) بذارید بهتر بگم ما از وقتی که متولد میشیم عادت کردیم تا آخر عمر فقط با چشم ببینیم و زندگی کنیم حتی جلوی آینه ما داریم با چشممون خودمون رو میبینیم یعنی ما همه ی آدم های دنیا رو چهره ی کاملشون رو میبینیم به جز چهره ی خودمون رو که برای دیدنش باید در آینه ببینیم - اما هرگز نمی تونید تصور کنید که این چهره مال شماست - یعنی ما نمی تونیم خودمون رو بذاریم جای چشم یک آدم دیگه و اون وقت از چشم اون خودمون رو نگاه کنیم - چرا نمی تونیم چون مغزمون ERROR میده - ما همیشه با چشم دیدم و بزرگ شدیم و چهرمون در اختیارمون بوده , از بس که این مسئله بدیهی هست کسی بهش فکر نمیکنه--
بهترین حالت دیدن و زندگی کردن همین هست که شما با چشمتون ببینید و سره جای خودتون باشید و زندگی کنید - حتی حلوی آینه هم در حدی باشید که خودتون رو آراسته کنید...زیاد با چهرتون ور نرید...
در حالت عادی خیلی سخت پیش میاد مغزتون گیج بشه اما چندین بار که با چهره ی خودتون درگیر بشید مغز خطا میده:D

mahtab 2

عضو جدید
کاربر ممتاز
از چه منبعی دارید اینو می گید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nuzurus

عضو جدید
منبعی نمی خواد : کمی فکر کنید متوجه میشید...
هر انسانی از اول تولد با چشم میبینه و مغزش این مدلی شکل میگیره و حتی جلوی آینه هم داره با چشم میبینه لذا اگر شما جلوی آینه زیاد به چهرتون نگاه کنید و واقعا هی تمرکز گنید رو صورت و بگشید اونی که تو آینه هست من هستم ( چهره ی من هست ) ذهنتون گیج میشه چون هیچ وقت اونی که تو آینه هست برای ذهن شما شما نیستید شما اینی هستید که دارید به آینه با چشم نگاه میکنید - اون تصویر شماست ما آدم ها اونی هستیم که داریم میبینیم و صورتمون چهرمون هست ما هیچ وقت اون کسایی رو که داریم میبینیم که کامل هستند نیستیم در واقع زمانی مثل اونا هستیم که با چشم نگاه کنیم ....

یکم متوجه شدنش شاید سخته...
مثلا شما پدر و مادر و خواهر برادرتون رو از اول تولدتون اونا رو با چهره ی کامل دیدید
در واقع اونا هم مثل ما چشم دارن و اونا هم ما رو همونطوری میبینند که ما اونا رو میبینیم ( با چشم )

بخاطر همین نمی تونیم سر جای یکی دیگه باشیم و خودمون رو نگاه کنیم - چون ما تا وقتی خودمون هستیم که سر جای خودمون باشیم ( با چشم ببینیم )

متوجه شدید... :smile:

mahtab 2

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم...ولی من ترجیح میدم سعی کنم فقط خودمو ببینم و اصلاح کنم تا بخوام افراد رو ببینم و میدانم که 100البته دید ادعوض می شود....
بازم ممنون

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش؟...هي داداش؟....پاشو. گلم..داري خواب ميبيني...پاشو عزيزه دلم;)

به قول دوستمون گرفتي مارو؟

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای دیدن چهره دوم هر شخص باید بدون پلک زدن به نقطه میان ابروی ان شخص بدون پلک زدن خیره شده وحالت چشم را به صورت مهو یا مات درآورد لازم است که هردونفر بدون حرکت یا پلک زدن باشند .
توجه: بدلیل آنکه این مشاهده در90%مواقع وحشتناک وغیر زمینی است وشما اگر احتمال میدهید آثار بدی درروحیه تان میگذارد امتحان نکنید
هشدار: هیچگاه درتنهایی ودرآینه سعی نکنید جهره دوم خودرا ببینید .
باتمرین میتوانید از روی عکسها نیز این کاررا انجام دهید .

اگر منظورت از چهره دوم صورت برزخی هر انسانی که اون فقط با چشم برزخی دیده میشه و مراتب بالای ایمان رو می خواد اینی که گفتی چیزی شبیه به خطای دید و ... است

arch boy

کاربر بیش فعال
هرچیه خیلی باحاله من تو ایینه که خودمو دیدم داشتم سکترو میزدم

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
به علت رعایت نکردن کاربران
و قدیمی بودن مطلب
قفل شد/

وضعیت
موضوع بسته شده است.