بابا کارت خیلی درسته!
ولی گزینه ی "میام" اضافه است! نیست؟
فایده این نظر سنجی چیه؟
چه خوببه جای اینکه به صورت دستی بیایم امار بگیریم بچه ها میان تو نظر سنجی شرکت می کنن تا طبق رای اکثریت روز قرار مشخص بشه
چه خوب
اونوقت اگه اکثریت گزینه میام رو بزنن چه جوری روز تعیین مشه؟
من فقط میام رو زدم...اونی که تیک میام رو میزنه هم زمان باید تیک روزهایی که می تونه بیاد رو هم بزنه
اونوخ روزی که بیشترین تعداد میتونن بیان میشه روز دیدار
من فقط میام رو زدم...
انتخابم سوخت:دی
هر روزی باشه مشکلی ندارم...مشکلی نداره شما همین جا اعلام کنید چه روزهایی می تونید بیاید تا در امار در اخر محاسبه کنیم
حالا امسال زمان بازدید چه تاریخیه؟؟؟
زینب من شنیده بودم 14 تا 24 اردیبهشت!!!!!!!15 الی 25 اردیبهشت
زینب من شنیده بودم 14 تا 24 اردیبهشت!!!!!!!
نه بابا! واسه چی روزهای مرزی؟ این همه روز خدا!اره مصطفی الان دوباره نگاه کردم دیدم یه سایت دیگه زده 14 تا 24
اون سایتی که ازش نگاه کرده بودم زده بود 15 الی 25
حالا مجبوریم روزهای مرزی پاشیم بریم نمایشگاه ؟؟؟؟![]()
خانوم ها و آقایون من پایه پایم که بیام ولی هیچکدومتون رو نمیشناسم... اشکالی داره؟
خانوم ها و آقایون من پایه پایم که بیام ولی هیچکدومتون رو نمیشناسم... اشکالی داره؟
ببین کیا اینجان ؟؟؟
اين نظر سنجي چرا اينجوريه ؟؟؟ به جاي اينكه روزاي هفته رو بنويسي بايد تاريخ ميزدي چون 2 تا چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه داريم معلوم نيس منظور هر كي كدومش بوده !![]()
بعدشم مدير جان تو چرا همه ي روزا ميتوني بياي جز شنبه كه من ميخوام بيام ؟ بابا شنبه پاشو بيا تعطيل رسميه همه هستنااااا
سلام شادی
چطوری ؟
نمی دونستم شنبه تعطیل رسمیه .. اخه شنبه ها کلاسی دارم که نمیشه نرم ...
اگه همه ی بچه ها موافق شنبه بودن منم شنبه میام .. مشکلی نیست ..
خب من آخه استرس دارم.... هیشکیو نمیشناسم اینجا... باید به کی سلام کنم؟ یه پلاکارد دستم بگیرم بنویسم " من حسام هستم... کجایید بچه های باشگاه مهندسان؟ "