مبارکه
عروسی دعوتید یا خودتون دعوت کردید؟!
![]()
نه دعوتیم ...
حالا کو تا عروسیه من ..

مبارکه
عروسی دعوتید یا خودتون دعوت کردید؟!
![]()
کیا بودن؟خب دیدار شماره 4 هم برگزار شد! هر چند تعداد کم بود و من تنها دختر جمع بودممممم .....
خب دیدار شماره 4 هم برگزار شد! هر چند تعداد کم بود و من تنها دختر جمع بودممممم .....
خب دیدار شماره 4 هم برگزار شد! هر چند تعداد کم بود و من تنها دختر جمع بودممممم .....
آخ بي ذوقيددددددددددددددددد
يعني چي؟ منتظريد رييس بياد گزارش بده.. بيايد بگيد بابا
![]()
می بینم، نیم ساعته نشستی ببینی چی شده؟ همیشه 5 دقیقه ای می رفتی! چرا نیومدی قرار؟ این جریمه است.آخ بي ذوقيددددددددددددددددد
يعني چي؟ منتظريد رييس بياد گزارش بده.. بيايد بگيد بابا
![]()
می بینم، نیم ساعته نشستی ببینی چی شده؟ همیشه 5 دقیقه ای می رفتی! چرا نیومدی قرار؟ این جریمه است.
من جلو جلو تمام حرفایی که زده میشه رو تکذیب می کنم
هیچ خبری نبود
به جز اینکه بعضی ها چتر شدن
بعضی ها پیشی داشتن
بعضی ها هم اومدنو رفتن
گزارش مفید و مختصر
مهندس فردا چند تا ظرف یه بار مصرف وردار بیار
بعدم قبل از زدن هر حرفی حواست به دکتر بوترابی باش
طاقچه و اکواریوم هم یادت باشه
از ما گفتن بود
می بینم، نیم ساعته نشستی ببینی چی شده؟ همیشه 5 دقیقه ای می رفتی! چرا نیومدی قرار؟ این جریمه است.
ها؟؟؟؟؟؟؟مهندس فردا چند تا ظرف یه بار مصرف وردار بیار
بعدم قبل از زدن هر حرفی حواست به دکتر بوترابی باش
طاقچه و اکواریوم هم یادت باشه
از ما گفتن بود
مثلا چه خبرایی؟فردا حتما بیا مصطفی.یه خبرای خوبی هست...
چی داری مینویسی رضا؟
ها؟؟؟؟؟؟؟
ها؟؟؟؟؟؟؟
دکتر که رئیس دانشکده مواده
طاقچه هم که نشستیم روش
اکواریوم هم که ماهی توش بود
احتمالا ظرف يه بار مصرف واسه اين ميخواد كه سيستم رو ببره تو سيستم اصفهاني -1-2-3![]()
همه اش رو تکذیب می کنم. من هیچگونه مواجهه ای با هیچگونه بوترابی، تاقچه و ماهی نداشتم.دکتر که رئیس دانشکده مواده
طاقچه هم که نشستیم روش
اکواریوم هم که ماهی توش بود
همه اش رو تکذیب می کنم. من هیچگونه مواجهه ای با هیچگونه بوترابی، تاقچه و ماهی نداشتم.
فکر کنم منظورت این دستگاه های مزخرف عمو فردوسه. جریمه این بود که به جای 5 دقیقه باید نیم ساعت می موندی.اون وسيله بازي بچه ها هست.. نميدونم اسمش چيه؟؟ به قول اون.: اشتباه.. اشتباه كردي عزيزم
پيج باشگا هباز بود اما جاي ديگه بودم
ميدونم جايي كه نباشم لطفي ندارههه
نيومدم ديگه.. چيه مگه؟؟دعوا داري؟
جريمه؟؟ چي ميگي؟؟![]()
همه اش رو تکذیب می کنم. من هیچگونه مواجهه ای با هیچگونه بوترابی، تاقچه و ماهی نداشتم.
راستی رضا فردا کنار تاقچه میبینمت...
دوستان متوجه باشید؛ این دو رضا می خواهند با طرح معماهای عامه پسند و ظاهرفریبانه شما را گول بزنند و راهی عشق و سنگک تان کنند.فردا بیا همه چیزو متوجه میشی؟