......... *** دیدار حضوری 3 - نمایشگاه نانو *** ...........

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط اگه ممکنه زمانش رو هم ست بکنید.

چشم حتما . زمان و مکانش رو به صورت پیام خصوصی براتون می فرستم تا چها رشنبه .

بچه ها اگه موافق باشن حدودا ساعت 11 یا 11:30 خوبه . شما می تونی این ساعت ؟

فرهنگ

مدیر بازنشسته
يه چيزي بگمممممممممممم؟؟
ميشه بذاريد 4 شنبه بعدازظهرررررررررر؟؟

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید به اطلاعتون برسونم که من هم آخر هفته دارم میرم سفر و نمی تونم بیام .....
اما 4 شنبه شاید بتونم

amirswt

عضو جدید
سلام
امین پاشو بیا دیگه.
تا 7 شب میتونی بیایی. تو که کلا آدم علاقه مندی هستی، به نظرم حتما بیا و استفاده کن.

بچه ها شما خیلی تنبلین؟ یا کار دارید؟
نمایشگاه از 9 شروع میشه، شما میخواهید 11:30 بیایید؟ خوب اینجوری که فقط همدیگه رو میبینیم. زینب میخواد ساعت 3 برگرده. به نظرم صبح زود بیایید.
در ضمن، پیشنهاد میکنم جلوی در شمالی قرار بذاریم.
اونایی که مسیر رو میخوان:
از آزادی با BRT بیایید استگاه رودکی پیاده شید. اونجا به سمت شرق برید تا چهارراه بعدی که میشه تقاطع نواب (همون چمران!) و آزادی، سمت جنوب چهار راه میتونید سوار BRT هایی بشید که از جمهوری اومدن بالا و تا پارک وی میرن. بعد از چند ایستگاه، جلوی در شمالی نمایشگاه پیاده میشید و با استفاده از پل عابر پیاده، میرید سمت شرق اتوبان چمران و 100 قدم به شمال میرید تا میرسید به در شمالی نمایشگاه.
آدرس پستی رو حال میکنید؟

amirswt

عضو جدید
راستی، من چهارشنبه و جمعه هم از صبح تا شب هستم.
هر کی اومد خبر بده!

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون موقع من و روزبه نمی تونیم . آخه باید بر گردیم قزوین . من فقط همون 5 شنبه میتونم بیام . البته تا ساعت 3 هستم نمایشگاه.

زینب خانم ، میخوام یه چی بگم باید قول بدی کلّمو نکنی...............من احتمالاً نمیتونم بیام.........

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام
امین پاشو بیا دیگه.
تا 7 شب میتونی بیایی. تو که کلا آدم علاقه مندی هستی، به نظرم حتما بیا و استفاده کن.

بچه ها شما خیلی تنبلین؟ یا کار دارید؟
نمایشگاه از 9 شروع میشه، شما میخواهید ؟بیایید؟ خوب اینجوری که فقط همدیگه رو میبینیم. زینب میخواد ساعت 3 برگرده. به نظرم صبح زود بیایید.
در ضمن، پیشنهاد میکنم جلوی در شمالی قرار بذاریم.
اونایی که مسیر رو میخوان:
از آزادی با BRT بیایید استگاه رودکی پیاده شید. اونجا به سمت شرق برید تا چهارراه بعدی که میشه تقاطع نواب (همون چمران!) و آزادی، سمت جنوب چهار راه میتونید سوار BRT هایی بشید که از جمهوری اومدن بالا و تا پارک وی میرن. بعد از چند ایستگاه، جلوی در شمالی نمایشگاه پیاده میشید و با استفاده از پل عابر پیاده، میرید سمت شرق اتوبان چمران و 100 قدم به شمال میرید تا میرسید به در شمالی نمایشگاه.
آدرس پستی رو حال میکنید؟

بابا آدرسسسسسسسسسسسسسسسس
مرسي
منم احتمالات زودتر بيام

فرهنگ

مدیر بازنشسته
تايپيكو قفل ميكنيم..
اگر كسي خواست بياد تا فردا شب حتما به زينب يا من پيغام خصوصي بده تا دقيقا از قرار مطلع باشه....
خوشحال ميشيم ببينيمتون.
موفق باشيد...:)

فرهنگ

مدیر بازنشسته
گزارششششششششششش

گزارششششششششششش

سلام
چه بي ذوق هستن بچه ها...
تا حالا هيچ كي هيچ پستي نذاشته :)
خودم شروع ميكنم:

داستان ازين قرار بود كه يه چند نفري تصميم گرفتن بيان نمايشگاه
اما ديروز چند نفري استعفا دادن... (مثل رضا تيما كه برنامه دوچرخه سواري خارجي داشتن :biggrin: نتونست بياد)
من و الهام قرار بود با هم بريم اما برناممون به هم ريخت :)
ساعت ورود اعلام كنيم؟؟
الهام 10:30
من 11
مسعود 11:10
بقيه هم بعد از ساعت مقرر اومدن:cry:

حاضرين: فرهنگ- الهام(اسم كاربريش چي بود ؟elm)- مسعود-mossit-حامد شريفي- اميرamirswt- زينب خانم و دوستشون كه اسم كاربريش يادم نمياد

فرهنگ

مدیر بازنشسته
بچه ها همه اشنا بودن جز زينب و mossit
زينب كه يه كيم قابل پيش بيني بود. اما mossit يه كمي با تصورات م نفرق ميكرد... ولي بچه پرانرژي بود:) - تشكر ياد تنره :) -
مسعود شديدا ساكت و كم حرف بود :) - الان كله منو ميكنه، باور نكنيد خيلي اروم بود -
زينب هم كه از همون اول اومده بود ميگفت فروشگاه فروشگاه... گير داده بود جوراب نانويي بگيرههههههههههههههه
يه جايي هم گير داد كه فرهنگ تالارو ول كن بده به مااااااااااااااااااااااااا :)- ولي من به اين راحتيا دل نمي كنم از اينجا-
امير خان هم كه آشنا تشريف داشتن :) پرانرژي و مخزن اطلاعات
الهام هم كه به من لقب قيم دادن
حامد خانم براشون ارزوي دامادي كردم چون يه يچزي به م نرسوند. مرسي حامد خان

بالا