جای تو وسط دلم ثابته واسه من چی بهتر از این رابطه...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 17, 2026 #61 جای تو وسط دلم ثابته واسه من چی بهتر از این رابطه...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 10, 2026 #63 نه خبر دارم ازت نه میشه زنگ بزنم شده کار من فقط که به عکست زل بزنم...
essyh2003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 10, 2026 #64 من دچار تو بودم و تو دچارِ رفتن؛ و این غمانگیزترین تقارن دنیا بود
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 12, 2026 #65 ماهی های توی دریا قصه ی منو میدونن مرغای تو آسمونا از غم دلم میخونن حتی گل های تو باغچه راز عشقمو شنیدن ماه و آسمونو خورشید اشکای چشامو دیدن
ماهی های توی دریا قصه ی منو میدونن مرغای تو آسمونا از غم دلم میخونن حتی گل های تو باغچه راز عشقمو شنیدن ماه و آسمونو خورشید اشکای چشامو دیدن
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 13, 2026 #66 اگه بعد از تو این دنیای نابود به عشق آرزو باشه مهم نیست تو باشی تا جهنم با تو میرم دری که بعد تو وا شه مهم نیست اگه اینه زندگی قبل از تو مردم اگه غم بود از این آشفته کم شد اگه تنها شدم این حکمتش بودهمه آغوشتو سهم خودم شد...
اگه بعد از تو این دنیای نابود به عشق آرزو باشه مهم نیست تو باشی تا جهنم با تو میرم دری که بعد تو وا شه مهم نیست اگه اینه زندگی قبل از تو مردم اگه غم بود از این آشفته کم شد اگه تنها شدم این حکمتش بودهمه آغوشتو سهم خودم شد...
♥ ♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 30, 2026 #68 مرا دچار خودت کن بگذار در بند تو باشم در بند تو بودن زیباتر از در بند خیال بودن است...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 30, 2026 #69 به من بهانه ای بده که کم شه باورم به تو به من که هر شب از خودم پناه میبرم به تو