خوبم خوبئ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیستی؟
عذر ميخوام اونوقت "خدا نفهميد"يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شیطان عاشق خدا بود ...می خواست تنها عاشقش باشد ...فریاد زد ...خدا نفهمید ! . . .
خدا بزرگ بود ...می خواست عاشقی کند ...آدم را آفرید! . . .
سالها پیش آدم خدا را از یاد برد ...آدم عاشق شیطان شد !
این وسط
خدا تنها ماند ... به همین سادگی
عذر ميخوام اونوقت "خدا نفهميد"يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه غوغای؟ چی شده مگه دوست من؟باز که غوغا کردین این وسط.
درسته سمیرا جانجالب بود کیوان جان.................وقتی به خودت زیادی اطمینان داشته باشی ............بد جوری رو دست میخوری ...............این بنده خدا فکر می کرد فریب نمی خوره اما از همه بیشتر فریب داده شد............نیک که بنگری می بینی قصه زندگی امروز و دیروز من و تو همه آدم هاست......
درسته سمیرا جان
حالا جالبش اینه که اونای که تو این دنیا زیادی به جانماز آب کشی خودشون مغرور بودن. برن اون دنیا میبینن که کلی محاسباتشون با محاسبات باری تعالی فرق داشته.
والا سمیرا جان باسوادهاش همدیدم اینطوریبودن. مهم بینش آدماست.آره واقعا همینطوره .............من قصدم توهین نیست خدای نکرده ولی در بعضی ها بر می گرده به سواد پایین.
این همیه دیدیه و جالب .ولی نشنیدی قران میفرماید: مکرو مکر الله الله خیر الماکرین؟به نظرم اين متن يه نكته ابهام داره
در حالي كه داره يه شخص مومن رو تقديس ميكنه ولي از اون طرف داره ميگه كه مومن داره دزدي ميكنه
ما توي فرهنگ اسلام داريم كه دزدي غلطه - و معني غلط كاملا واضحه و فرقي بينش نيست كه از كي دزدي كني
پس نميشه ازون شخص انسان خوبي ساخت و وجه خوبي بهش داد حتي زماني كه توبه كرد - كه نه براي دزديش كه براي قلبش بود
پس اون زماني قلبش رو داد كه دزدي كرد و دستور الهي رو زير پا گذاشت
و اين يه درس داره كه در زماني كه مطميني باز هم خدا رو در نظر بگير و توكل كن
والا سمیرا جان باسوادهاش همدیدم اینطوریبودن. مهم بینش آدماست.
این همیه دیدیه و جالب .ولی نشنیدی قران میفرماید: مکرو مکر الله الله خیر الماکرین؟
تکراریییییییییییییییییییییییییییییییییی
اي كساني كه خيلي از بقيه جلوتر هستيد و هميشه همه تايپك ها براتون تكراريه جون هر كسي كه دوست دارين اين قدر ضد حال نزنيد
من خودم تازه اين مطلب رو ديدم و اتفاقا كلي هم برام جالب بود
لطف كنيد اگر تايپك رو قبلا خونديد اصلا واردش نشيد![]()
منظور داستان هم دزدی نیست. بدل کارهای شیطان است.خواهش ميكنم
چرا -زياد هم شنيدم - ولي فكر نكنم منظورش اينه كه اجازه دزدي به كسي رو بده -
حس ميكنم منظورش شبيه به فن و بدل فن ( توي ورزش كشتي) بيشتر باشه ( ايه رو ميگم)
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دیروز شیطان را دیدم
نشسته بر بساط صبحانه و آرام لقمه برمیداشت ...
گفتم : ظهر شده، هنوز بساط کار خود را پهن نکرده ای؟
بنی آدم نصف روز خود را بی تو گذرانده اند ...
شیطان گفت : خود را بازنشسته کرده ام. پیش از موعد!
گفتم : ... به راه عدل و انصاف بازگشته ای یا سنگ بندگی خدا به سینه می زنی؟
گفت : من دیگر آن شیطان توانای سابق نیستم.
دیدم انسانها، آنچه را من شبانه به ده ها وسوسه پنهانی انجام میدادم، روزانه به صدها دسیسه آشکارا انجام میدهند.
اینان را به شیطان چه نیاز است؟
شیطان در حالی که بساط خود را برمیچید تا در کناری آرام بخوابد، زیر لب گفت: آن روز که خداوند گفت بر آدم و نسل او سجده کن، نمیدانستم که نسل او در زشتی و دروغ و خیانت، تا کجا میتواند فرا رود، و گرنه در برابر آدم به سجده می رفتم و میگفتم که : همانا تو خود پدر منی.[/FONT]
ممنون خيلي باحال بود دمت غيييژ داداش
خیلی خوب بود.مرسی.
شخصی در خواب دید شیطان چند ریسمان ضخیم و نازک با خود دارد سوال کرد اینها برای چیست .گفت ریسمان ضخیم جهت کشیدن مومنان به سوی خود و ریسمان های نازکتر برای دیگران.سلام کیوان جان
شیطان کم آورده
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دیروز شیطان را دیدم[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]نشسته بر بساط صبحانه و آرام لقمه برمیداشت ...[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفتم : ظهر شده، هنوز بساط کار خود را پهن نکرده ای؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بنی آدم نصف روز خود را بی تو گذرانده اند ...[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]شیطان گفت : خود را بازنشسته کرده ام. پیش از موعد![/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفتم : ... به راه عدل و انصاف بازگشته ای یا سنگ بندگی خدا به سینه می زنی؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفت : من دیگر آن شیطان توانای سابق نیستم.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دیدم انسانها، آنچه را من شبانه به ده ها وسوسه پنهانی انجام میدادم، روزانه به صدها دسیسه آشکارا انجام میدهند.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اینان را به شیطان چه نیاز است؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]شیطان در حالی که بساط خود را برمیچید تا در کناری آرام بخوابد، زیر لب گفت: آن روز که خداوند گفت بر آدم و نسل او سجده کن، نمیدانستم که نسل او در زشتی و دروغ و خیانت، تا کجا میتواند فرا رود، و گرنه در برابر آدم به سجده می رفتم و میگفتم که : همانا تو خود پدر منی.[/FONT]
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سرور سايت از ديروز قطع بوده؟ | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
ديروز چي مي گفتند امروز چي ميگن ! | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
مخ زني از ديروز تا امروز ! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
دختري تا ديروز شانس زنده ماندن نداشت, در مسابقه دوشيزه بريتانيا حرف اول را ميزند | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
لعنت بر شيطان... | گفتگوی آزاد | 1 |