ديروز شيطان را ديدم. در حوالي ميدان بساطش را پهن كرده بود

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیطان عاشق خدا بود ...می خواست تنها عاشقش باشد ...فریاد زد ...خدا نفهمید ! . . .
خدا بزرگ بود ...می خواست عاشقی کند ...آدم را آفرید! . . .
سالها پیش آدم خدا را از یاد برد ...آدم عاشق شیطان شد !
این وسط
خدا تنها ماند ... به همین سادگی

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیطان عاشق خدا بود ...می خواست تنها عاشقش باشد ...فریاد زد ...خدا نفهمید ! . . .
خدا بزرگ بود ...می خواست عاشقی کند ...آدم را آفرید! . . .
سالها پیش آدم خدا را از یاد برد ...آدم عاشق شیطان شد !
این وسط
خدا تنها ماند ... به همین سادگی
عذر ميخوام اونوقت "خدا نفهميد"يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود کیوان جان.................وقتی به خودت زیادی اطمینان داشته باشی ............بد جوری رو دست میخوری ...............این بنده خدا فکر می کرد فریب نمی خوره اما از همه بیشتر فریب داده شد............نیک که بنگری می بینی قصه زندگی امروز و دیروز من و تو همه آدم هاست......

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالب بود کیوان جان.................وقتی به خودت زیادی اطمینان داشته باشی ............بد جوری رو دست میخوری ...............این بنده خدا فکر می کرد فریب نمی خوره اما از همه بیشتر فریب داده شد............نیک که بنگری می بینی قصه زندگی امروز و دیروز من و تو همه آدم هاست......
درسته سمیرا جان
حالا جالبش اینه که اونای که تو این دنیا زیادی به جانماز آب کشی خودشون مغرور بودن. برن اون دنیا میبینن که کلی محاسباتشون با محاسبات باری تعالی فرق داشته.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته سمیرا جان
حالا جالبش اینه که اونای که تو این دنیا زیادی به جانماز آب کشی خودشون مغرور بودن. برن اون دنیا میبینن که کلی محاسباتشون با محاسبات باری تعالی فرق داشته.

آره واقعا همینطوره .............من قصدم توهین نیست خدای نکرده ولی در بعضی ها بر می گرده به سواد پایین.

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم اين متن يه نكته ابهام داره

در حالي كه داره يه شخص مومن رو تقديس ميكنه ولي از اون طرف داره ميگه كه مومن داره دزدي ميكنه

ما توي فرهنگ اسلام داريم كه دزدي غلطه - و معني غلط كاملا واضحه و فرقي بينش نيست كه از كي دزدي كني

پس نميشه ازون شخص انسان خوبي ساخت و وجه خوبي بهش داد حتي زماني كه توبه كرد - كه نه براي دزديش كه براي قلبش بود

پس اون زماني قلبش رو داد كه دزدي كرد و دستور الهي رو زير پا گذاشت

و اين يه درس داره كه در زماني كه مطميني باز هم خدا رو در نظر بگير و توكل كن

mim.shimi

کاربر فعال
زیبا و تاثیر گذار..
این نوشته ها مثه شمشیر دو لبس..
هرکسی بر اساس دید و نوع نگرشش نظر میده.
شما عقیده خودتو بچسب و عوض نکن.... داداشی

marrym

عضو جدید
خیلی قشنگ بود
ما هممون معامله گر خوبی هستیم کاش به خودمون بیایم

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم اين متن يه نكته ابهام داره

در حالي كه داره يه شخص مومن رو تقديس ميكنه ولي از اون طرف داره ميگه كه مومن داره دزدي ميكنه

ما توي فرهنگ اسلام داريم كه دزدي غلطه - و معني غلط كاملا واضحه و فرقي بينش نيست كه از كي دزدي كني

پس نميشه ازون شخص انسان خوبي ساخت و وجه خوبي بهش داد حتي زماني كه توبه كرد - كه نه براي دزديش كه براي قلبش بود

پس اون زماني قلبش رو داد كه دزدي كرد و دستور الهي رو زير پا گذاشت

و اين يه درس داره كه در زماني كه مطميني باز هم خدا رو در نظر بگير و توكل كن
این همیه دیدیه و جالب .ولی نشنیدی قران میفرماید: مکرو مکر الله الله خیر الماکرین؟

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همیه دیدیه و جالب .ولی نشنیدی قران میفرماید: مکرو مکر الله الله خیر الماکرین؟

خواهش ميكنم

چرا -زياد هم شنيدم - ولي فكر نكنم منظورش اينه كه اجازه دزدي به كسي رو بده -

حس ميكنم منظورش شبيه به فن و بدل فن ( توي ورزش كشتي) بيشتر باشه ( ايه رو ميگم)

sasams

عضو جدید
تکراریییییییییییییییییییییییییییییییییی

اي كساني كه خيلي از بقيه جلوتر هستيد و هميشه همه تايپك ها براتون تكراريه جون هر كسي كه دوست دارين اين قدر ضد حال نزنيد
من خودم تازه اين مطلب رو ديدم و اتفاقا كلي هم برام جالب بود
لطف كنيد اگر تايپك رو قبلا خونديد اصلا واردش نشيد:w06::w39:

EHSAN.E

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اي كساني كه خيلي از بقيه جلوتر هستيد و هميشه همه تايپك ها براتون تكراريه جون هر كسي كه دوست دارين اين قدر ضد حال نزنيد
من خودم تازه اين مطلب رو ديدم و اتفاقا كلي هم برام جالب بود
لطف كنيد اگر تايپك رو قبلا خونديد اصلا واردش نشيد:w06::w39:

من نیز تا حدودی موافقم....
خیلی تاپیکای تکراری آپ نیستن و نمیشه دیدشون
دو سه روز تو نت نیای میپرن بدون اینکه بفهمی
...

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دیروز شیطان را دیدم
نشسته بر بساط صبحانه و آرام لقمه برمیداشت ...
گفتم : ظهر شده، هنوز بساط کار خود را پهن نکرده ای؟
بنی آدم نصف روز خود را بی تو گذرانده اند ...

شیطان گفت : خود را بازنشسته کرده ام. پیش از موعد!

گفتم : ... به راه عدل و انصاف بازگشته ای یا سنگ بندگی خدا به سینه می زنی؟

گفت : من دیگر آن شیطان توانای سابق نیستم.
دیدم انسانها، آنچه را من شبانه به ده ها وسوسه پنهانی انجام میدادم، روزانه به صدها دسیسه آشکارا انجام میدهند.
اینان را به شیطان چه نیاز است؟
شیطان در حالی که بساط خود را برمیچید تا در کناری آرام بخوابد، زیر لب گفت: آن روز که خداوند گفت بر آدم و نسل او سجده کن، نمیدانستم که نسل او در زشتی و دروغ و خیانت، تا کجا میتواند فرا رود، و گرنه در برابر آدم به سجده می رفتم و میگفتم که : همانا تو خود پدر منی.
[/FONT]

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش ميكنم

چرا -زياد هم شنيدم - ولي فكر نكنم منظورش اينه كه اجازه دزدي به كسي رو بده -

حس ميكنم منظورش شبيه به فن و بدل فن ( توي ورزش كشتي) بيشتر باشه ( ايه رو ميگم)
منظور داستان هم دزدی نیست. بدل کارهای شیطان است.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دیروز شیطان را دیدم
نشسته بر بساط صبحانه و آرام لقمه برمیداشت ...
گفتم : ظهر شده، هنوز بساط کار خود را پهن نکرده ای؟
بنی آدم نصف روز خود را بی تو گذرانده اند ...

شیطان گفت : خود را بازنشسته کرده ام. پیش از موعد!

گفتم : ... به راه عدل و انصاف بازگشته ای یا سنگ بندگی خدا به سینه می زنی؟

گفت : من دیگر آن شیطان توانای سابق نیستم.
دیدم انسانها، آنچه را من شبانه به ده ها وسوسه پنهانی انجام میدادم، روزانه به صدها دسیسه آشکارا انجام میدهند.
اینان را به شیطان چه نیاز است؟
شیطان در حالی که بساط خود را برمیچید تا در کناری آرام بخوابد، زیر لب گفت: آن روز که خداوند گفت بر آدم و نسل او سجده کن، نمیدانستم که نسل او در زشتی و دروغ و خیانت، تا کجا میتواند فرا رود، و گرنه در برابر آدم به سجده می رفتم و میگفتم که : همانا تو خود پدر منی.
[/FONT]

خیلی زیبا بود .ممنون ابجی جان
هستند کسانی که در دروغ و دغل استاد شیطانند.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام کیوان جان
شیطان کم آورده
شخصی در خواب دید شیطان چند ریسمان ضخیم و نازک با خود دارد سوال کرد اینها برای چیست .گفت ریسمان ضخیم جهت کشیدن مومنان به سوی خود و ریسمان های نازکتر برای دیگران.
پرسید من با کدامین ریسمان به سوی تو میایم. گفت شیخ خود همواره دنبال منی .برای تو حاجتی به ریسمان ندارم.

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه میکنه این شیطان!

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دیروز شیطان را دیدم[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]نشسته بر بساط صبحانه و آرام لقمه برمیداشت ...[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفتم : ظهر شده، هنوز بساط کار خود را پهن نکرده ای؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بنی آدم نصف روز خود را بی تو گذرانده اند ...[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]شیطان گفت : خود را بازنشسته کرده ام. پیش از موعد![/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفتم : ... به راه عدل و انصاف بازگشته ای یا سنگ بندگی خدا به سینه می زنی؟[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفت : من دیگر آن شیطان توانای سابق نیستم.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دیدم انسانها، آنچه را من شبانه به ده ها وسوسه پنهانی انجام میدادم، روزانه به صدها دسیسه آشکارا انجام میدهند.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اینان را به شیطان چه نیاز است؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]شیطان در حالی که بساط خود را برمیچید تا در کناری آرام بخوابد، زیر لب گفت: آن روز که خداوند گفت بر آدم و نسل او سجده کن، نمیدانستم که نسل او در زشتی و دروغ و خیانت، تا کجا میتواند فرا رود، و گرنه در برابر آدم به سجده می رفتم و میگفتم که : همانا تو خود پدر منی.[/FONT]

چه میکنه این انسان!!!!!!!