من کاملا مخالفم!!!یعنی چی یه زن سوار اسب یا دوچرخه یا دو پا یا چهار پا یا هشت پا بشه آخه خوبیت نداره که!!(صحبت های مربوط به قرن یازدهم قبل از میلاد مسیح!)
اگه از نظر علمی بگیم که مشکلی نداره.اگه از نظر دینی بگیم دین فقط از لحاظ جسمانیش رو بررسی کرده نه اینکه بگه اسب سواری(امروزه دوچرخه سواری)شهوت بر انگیزه!!!گفته که ضرر داره و از این جور حرفا که دوچرخه مناسب خانم ها هم تو بازار موجوده تا اونجا که من میدونم.پس میمونه شهوت برانگیز بودن که تو دین صحبتی نشده پس مشکلی نداره.!!
حالا اگه فرض کنیم که از نظر شهوت بر انگیز بودن(چقدر من این کلمه رو گفتم!!)مشکلی داره خیلی از مردا رو میشه تو خیابون دید که وقتی سوار دوچرخن لباسی ناجورتر از بانوان گرامی دارن.یا بعضی از دوستان دوچرخه سوار که لباس های مخضوض دوچرخه سواری میپوشن.(که همه میدونن چه شکلیه.حداقلش اینه که شلوارک پای آقایونه)پس نه از نظر دینی و نه از نظر علمی مشکلی هست.فقط از یه نظر میمونه که سه بار تکرارش کردم.که اون مشکل جوامع مثل ما هستش.که حالا حالا ها درست بشو نیست!!
اگه ادمایی که در زمان ما زندگی میکنن در زمان اسب سوار شدن زندگی میکردن میگفتن زنا سوار اسب هم نباید بشن.یه دوستمون جک قشنگی رو گفت.گفت دوچرخه باید جوری باشه که مثل صندلی باشه و ....

))سوار اسب هم بخواید بشید باید روش صندلی باشه و حتما کمربندتون رو هم ببندید!!!

)تا در جوامع عمومی لباسشون و ... معلوم نباشه.خب عموجون تو چشماتو ببند!!!همین لباسای فوتبال بانوان خودمون از لباسای فوتبال همه جهان چسبنده تره!حتی با اون حوله ای که دور گردنشونه و کلاهی که رو سرشونه میشه برآمدگی های گردنشون رو هم دید.واسه بسکتبال رو هم که افتضاحتر.من نفهمیدم اومدن بهترش کنن یا بدترش کنن یا خودشون رو مسخره کنن.(یا مارو!!)