اختیار دارید دوست من حقیقت گفتمخيلي ممنون ، تشكرهام تموم شده بود
اختیار دارید دوست من حقیقت گفتمخيلي ممنون ، تشكرهام تموم شده بود
عزیز در مثال مناقشه نیستدوچرخه سواری و ورزش قهرمانی همیشه مورد انتقاد بزرگان شیعه بوده، من نمیفهمم چرا زنی که دوچرخه سواری میکنه باید در کشور ما یک فرد بی حیا باشه ولی جاهای دیگه این جور نباشه، رابطه بین دوچرخه سواری و پاکدامنی رو شما چه جوری تفسیر کردید که این جرف رو میزنید؟
متاسفانه چی؟ورزش فقط با دوچرخه بیرون رفتن نیست ولی اون هم یک علاقست که دخترا دوست دارن ولی متاسفانه......
نه اولین بارمه چه اسم خوشگلی داره معنیش چیه؟؟؟؟؟؟
دوچرخه سواری باید برای دخترا باشه
این واسه دخترا بده
اون واسه دخترا جیزه
اون یکی برای دخترا اوفه
چی برای دخترا خوبه؟؟؟؟
خیلی هم کلاس داره دختر دوچرخه سواری کنه
چه خشنمتاسفانه چی؟
باز میخوای شایعه پراکنی کنی؟
نکنه پلیس جلوتو گرفته؟
پیست دوچرخه سواری چیتگر رفتی؟
من تو خیابون هم دیدم که دخترا دوچرخه سواری میکنن کسی هم بهشون کاری نداشته
اگه دوچرخه سواری دخترا مثل رانندگیشونه بنده مخالفت شدید خودم رو با این قضیه اعلام میکنم![]()
بنده یک بار به آلمان و یک بار به انگلیس سفر داشتم هرچند کوتاه ولی خیلی مقایسه ها تونستم انجام بدم، فقط این رو بگم که مردم اروپا و امریکا به مراتب دین دار تر و اخلاق گرا تر از ایران اسلامی هستند.بله انوخ شما با چندتا از اون اقایون اروپایی و امریکایی رابطه داشتی؟؟؟؟
توی فیلمهاشون که چیزه دیگه ای میبینیم
فیلم یک ایالت نشات گرفته از فرهنگشونه
همه چی باید آروم آروم بره جلو تا برای مردم عادی شه که البته زمان می برهنظر من اینه ک به خاطر شان اجتماعی زن بهتره ک تو خیابون با دوچرخه نره.من خودم ی دخترم و وقتی سنگینی نگاه پسری روم میوفته واقعا بدم میاد.
اما خوب.من خودم هر روز صبح تو هوای خیلی قشنگ و پاک صبح میرم دوچرخه سواری دور شورابیل.قبل ساعت 8 هم برمیگردم.
همه جور آدمی میان.پیاده روی یا دوچرخه سواری.اونجا عادیه.کسی با کسی کاری نداره.اما تو خیابون من مخالفم.
شاه زنده بوده در اصل اما در طي زمان شده شازند
كيخسرو يكي از پادشهان شاهنامه ، به روايتي در يكي از كوههاي اطراف شهر ما وارد يك غار ميشه و ناپديد ميشه
و معتقد هستند كه كيخسرو زنده است ، شاه زنده از اونجا اومده ، و برخي اعتقاد دارند روزي پيداش ميشه
چه خوب حتما باید یه مسافرت بیایم اونجاو اضافه کنم بسیار خوش آب و هوا هم هست .............چند تا سراب و چشمه و بوستان داره که تفریحگاه مردم اراک و شازند هم هست........
جاده معکوس هم نزدیک شازنده.
اولا که توی یک کشور انواع و اقسام ادیان و طرز زندگی وجود داره و هیچ کس حق نداره الگوی خودش رو به دیگری تحمیل کنه، 30 ساله که حکومت داره دین خودش رو به زور به خورد مردم میده نتیجه اش چی شده؟ نه مردم میتونند اونجوری که میخوان زندگی کنند و سرخورده میشن و مهاجرت میکنند، نه دین وجهه خوبی پیدا کرده و مردم هم دین زده شدند.عزیز در مثال مناقشه نیست
بحث بنده در مورد دوچرخه سواری مقایسه ای نبود بلکه انتخابی بود
طرف انتخابش سلامتی هست یا دو چرخه سواری در عموم
پاکدامنی هست یا کارهای دیگر...
فکر کنم جایگاه زنان بالاتر از این باشه که منو تو نظر بدیم من فکر میکنم اگه علما مخالفت میکنن حتما از دیدی بالاتر میبنند
جاهای دیگه ممکن خیلی چیزا ازاد باشه
ولی ما سعی میکنیم از فرهنگ اسلامی استفاده کنیم
چقدر جالبشاه زنده بوده در اصل اما در طي زمان شده شازند
كيخسرو يكي از پادشهان شاهنامه ، به روايتي در يكي از كوههاي اطراف شهر ما وارد يك غار ميشه و ناپديد ميشه
و معتقد هستند كه كيخسرو زنده است ، شاه زنده از اونجا اومده ، و برخي اعتقاد دارند روزي پيداش ميشه
بحت ما هم همینه که جرا باید در ایران همچین نگاهی وجود داشته باشه، اینجا هم خوشبختانه یا متاسفانه عده ای که همچین نگاه هایی رو دارند هستند و دفاع میکنند. این آدم ها همونایی هستند که سالها پیش وفتی یک دختر جوان میامد از خونه بیرون برای خرید چشم هاشون 4تا میشد و اگر متلک بارون نمیکردن طرف رو با نگاه هاشون از خجالتش در میامدند، یکی از دوستان هم درباره قدیم که زن ها تازه رانندگی میکردن گفت که مردم چه برداشت های غلطی داشتند که کاملا درسته متاسفانه قشر مذهبی ما که قدرت و جکومت هم الان در اختیار دارند با مدرنیته و تغیرات سبک زندگی خیلی سخت و خشک برخورد میکنند و میخوان توی همون زمان پیامبر بمونند.نظر من اینه ک به خاطر شان اجتماعی زن بهتره ک تو خیابون با دوچرخه نره.من خودم ی دخترم و وقتی سنگینی نگاه پسری روم میوفته واقعا بدم میاد.
اما خوب.من خودم هر روز صبح تو هوای خیلی قشنگ و پاک صبح میرم دوچرخه سواری دور شورابیل.قبل ساعت 8 هم برمیگردم.
همه جور آدمی میان.پیاده روی یا دوچرخه سواری.اونجا عادیه.کسی با کسی کاری نداره.اما تو خیابون من مخالفم.
چه خوب حتما باید یه مسافرت بیایم اونجا
ما که تو این مملکت هیچ نشونه ای از اسلام نمیبینیماولا که توی یک کشور انواع و اقسام ادیان و طرز زندگی وجود داره و هیچ کس حق نداره الگوی خودش رو به دیگری تحمیل کنه، 30 ساله که حکومت داره دین خودش رو به زور به خورد مردم میده نتیجه اش چی شده؟ نه مردم میتونند اونجوری که میخوان زندگی کنند و سرخورده میشن و مهاجرت میکنند، نه دین وجهه خوبی پیدا کرده و مردم هم دین زده شدند.
بنابر این اینکه یک شیخی درباره دوچرخه سواری چی فکر میکنه برای منی که مسلمان نیستم اهمیتی نداره.
دوما هم ما آدمیم هم خارجی ها چه طور اونها با دیدن زن دوچرخه سوار با پوشش کامل تحریک نمیشن و اون زن رو بی حیا نمیدونند ولی توی کشور ما همه تحریک میشن و اون زن رو به خیلی چیزها متهم میکنند؟ مطمعنا اینجا یک کمبودهایی وجود داره که وفتی یک زنی توی خیابون دوچرخه سواری میکنه همه توجه ها رو به خودش جلب میکنه.
واقعا دلم خواست بیام شهرتون ببینمگفتم شهرمون عجيبه
جاده معكوس ميدوني چيه ؟؟؟
10 كيلومتري شهر يك جاده هست اگه ماشين رو خلاص كني برعكس شيب حركت ميكنه ( يعني بجاي اينكه از شيب بياد پايين ميره بالا)
بحت ما هم همینه که جرا باید در ایران همچین نگاهی وجود داشته باشه، اینجا هم خوشبختانه یا متاسفانه عده ای که همچین نگاه هایی رو دارند هستند و دفاع میکنند. این آدم ها همونایی هستند که سالها پیش وفتی یک دختر جوان میامد از خونه بیرون برای خرید چشم هاشون 4تا میشد و اگر متلک بارون نمیکردن طرف رو با نگاه هاشون از خجالتش در میامدند، یکی از دوستان هم درباره قدیم که زن ها تازه رانندگی میکردن گفت که مردم چه برداشت های غلطی داشتند که کاملا درسته متاسفانه قشر مذهبی ما که قدرت و جکومت هم الان در اختیار دارند با مدرنیته و تغیرات سبک زندگی خیلی سخت و خشک برخورد میکنند و میخوان توی همون زمان پیامبر بمونند.
من یه چیز بگم برم ...الان حوصله نت نیست
سمیرا خانم به یه چیزی توجه کردین ...رضا خیلی دور ورنداشته ؟؟؟
رضا تو هستی ..همون رضایی که میشناسم ..
باریک رضا ...خوب پیشرفت کردی
من یه چیز بگم برم ...الان حوصله نت نیست
سمیرا خانم به یه چیزی توجه کردین ...رضا خیلی دور ورنداشته ؟؟؟
رضا تو هستی ..همون رضایی که میشناسم ..
باریک رضا ...خوب پیشرفت کردی
سمیرا به نظرت این 4تا استخون رو تو دهن بهزاد خرد کنم؟طفلک رضا.................
![]()
نه بابا مگه میذارن !!!
رفتم دور و اطراف خونمون با دوچرخه داداشم دور بزنم پلیس گفت هی خانم کجا کجا؟؟؟
پیاده شده ممنوع شده!!!
سمیرا به نظرت این 4تا استخون رو تو دهن بهزاد خرد کنم؟![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOچی فکردی!!!باحال گفتی![]()
بابا ایول به منطقه خودمون همه کلاس بالان، هم پلیسا هم مردم
اصرار نکنید نمیگم کجای تهرانیم
منطقمون رو شلوغ میکنید![]()
داشتی خوب میومدی ! آخرشو گند زدیدوچرخه سواری باید برای دخترا باشه
این واسه دخترا بده
اون واسه دخترا جیزه
اون یکی برای دخترا اوفه
چی برای دخترا خوبه؟؟؟؟
خیلی هم کلاس داره دختر دوچرخه سواری کنه
عادتشونهبه جای حرف از دین گریزی و حمایت از دوچرخه سواری بهتر نیست جوابی منطقی به دلیل منطقی اسلام که تو دومین پست اوردم بدید؟؟؟
چرا بدون بحث منطقی باز شروع کردید به محکوم کردن های الکی؟!؟!
فرقی ندارن میتونی بری جبهه واسه جنگ ؟امروزه دختر وپسر ها با هم فرقی ندارند بعضی از افراد جامعه این را هنوز باور نکردند
من یه دخترم پس طبیعی که با دوچرخه سواری موافقم کی از آزادی بیشتر بدش میاد در این جا فکر کنم نظر آقایون با دلایل منطقی مهم تره
مقدس گرائی در علم (که الان دنیا گرفتارش شده) به همان اندازه مقدس گرائی دینی خطرناکهمن از نظر علمی جواب دادم به تایپیک و کاری به بحث دینیش ندارم.
راستی جاش فرق نداره از نظر ساختاری فرق داره :دی
دیدی گفتم دنبال بهانه ایببخشید من که چیزی نفهمیدم شرمنده
دوتاشون خیلی تیپ مناسبی داشتن
بس که تو گوشتون یا گوشمون خوندن که زن به قول شما دیدش مبتذل هست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دوچرخه سواری با خدا | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
دوچرخه سواری روی اب | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
دوچرخه سواری با تایرهای عاشقانه | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
فرانسه به شهروندان پول می دهد که با دوچرخه به محل کار بروند | گفتگوی آزاد | 17 | |
S | نامه ی پسر بچه ای به خدا برای دوچرخه | گفتگوی آزاد | 8 |