پيرمرد فروم
عضو جدید
امان از پارازيت
نه از نگاه شما مرد ها زیبا تر و جذاب تر هستش از نگاه ما خانوما مناسب و از نگاه مرد های غیر ایرانی هم مناسب فکر کنم هستشممنونم از صداقتتون.
شیکتر ؟؟؟
چرا شیکتر به نظر میاد؟؟؟به نظرتون شیکتر همون زیباتر و جذاب تر از نگاه ما مردها نیست؟؟؟چه چیزی باعث شده شیکتر و جذاب تر به نظر برسه؟؟؟
ببخشید.اخه خیلی از دوستان بحث رو کلی کردن و به اینکه چرا ورزش زنان اینجوره و تو دنیا اونجوره. ما هم مناسب دیدیم که جواب بدیم.
با عرض معذرت.
از نظر اسلام اینطور نیست از نظر بعضی ایرانی های مسلمان اینطوریهاز نظر اسلام کلا هر گونه ورزشی برای زنان سبک و زشته نامه های اعتراضی مراجع درباره تیم فوتبال زنان نمونشه؛ با وجود اینکه زنان تیم ایران با لباس های گشاد و کلاه توی اون گرما میدوییدند و عرق میریختند(شرط میبندم زجری که تو این لباس این بندگان خدا کشیدند توی آتش جهنم نمیکشیدند) علما نامه نوشتند با این عنوان : بانوان ورزشكار ناموس فاطمه زهرا را
در مقابل مردان كافر نمايش دادند!
حالا شما بیاید به اینها بگید دوچرخه سواری برای یک زن زشت نیست، فرهنگشون اینه دیگه نمیشه کاریش کرد، همه جای دنیا از زنان وکیل و وزیر تا زنان خانه دار دوچرخه سواری میکنند و ورزش میکنند نه چیزی ازشون کم میشه نه یک انسان بی شعوری تحریک میشه، به هر حال ندید پدید کم نداریم اینجا این هم مزید بر علته.
به هر حال علما و مراجع مظهر اسلام شیعی هستند، غیر از اینه؟از نظر اسلام اینطور نیست از نظر بعضی ایرانی های مسلمان اینطوریه
حالا شما بیاید به اینها بگید دوچرخه سواری برای یک زن زشت نیست، فرهنگشون اینه دیگه نمیشه کاریش کرد، همه جای دنیا از زنان وکیل و وزیر تا زنان خانه دار دوچرخه سواری میکنند و ورزش میکنند نه چیزی ازشون کم میشه نه یک انسان بی شعوری تحریک میشه، به هر حال ندید پدید کم نداریم اینجا این هم مزید بر علته.
نمیدونمبه هر حال علما و مراجع مظهر اسلام شیعی هستند، غیر از اینه؟
از نگاه شما رو كه نميدونم اما از نگاه ما ......... ديگهنه از نگاه شما مرد ها زیبا تر و جذاب تر هستش از نگاه ما خانوما مناسب و از نگاه مرد های غیر ایرانی هم مناسب فکر کنم هستش
تازه خیلی هم خوشگله
راستی خواهش میکنم بابت صداقتم
نمیدونم
بهتر دیگه من این بحث رو ادامه ندم ممکنه یه چیزی بگم سایت ***** بشه:دی
از نظر اسلام کلا هر گونه ورزشی برای زنان سبک و زشته نامه های اعتراضی مراجع درباره تیم فوتبال زنان نمونشه؛ با وجود اینکه زنان تیم ایران با لباس های گشاد و کلاه توی اون گرما میدوییدند و عرق میریختند(شرط میبندم زجری که تو این لباس این بندگان خدا کشیدند توی آتش جهنم نمیکشیدند) علما نامه نوشتند با این عنوان : بانوان ورزشكار ناموس فاطمه زهرا را
در مقابل مردان كافر نمايش دادند!
شهرتون؟؟نه چه ايرادي داره
البته از لحاظ پزشكي ، همان طور كه توي پست 2 دوستمون توضيح داد ايراد داره
البته چرخ مخصوص زنان داريم (جهت اطلاع) ، يكم حالتش و ارتفاع زين چرخ فرق داره ، يك جور خاصه
اما از لحاظ فرهنگي به نظر من اصلا ايراد نداره
توي شهر ما كه دخترا سوار ميشن ، خيلي هم عادي
تازه زن ها هم سوار ميشن ( البته بيشتر توي شب كه خيابون ها خلوته) شباي تابستون تو شهر ما يك چرخ بزني زن ها رو ميبيني كه دوچرخه سواري ميكنن خيلي هم عاديه
بنظرم حق مسلم دخترهس///ورزش فقط با دوچرخه بیرون رفتن نیست ولی اون هم یک علاقست که دخترا دوست دارن ولی متاسفانه......
من هم خیلی علایق دارم که توی کشورای دیگه ازاده تازه شاید بهت پولم بدنورزش فقط با دوچرخه بیرون رفتن نیست ولی اون هم یک علاقست که دخترا دوست دارن ولی متاسفانه......
شهرتون؟؟![]()
چرا پای خدا رو میکشی وسط؟؟؟؟من هم خیلی علایق دارم که توی کشورای دیگه ازاده تازه شاید بهت پولم بدن
اما خدا این اجازه رو نمیده
یک سوال: ایا ما هر کاری مایل هستیم میتونیم انجام بدیم؟
فکر نمیکنم
تعجب كرديد ؟؟؟؟
تازه ما دختراي قهرمان هم زياد داريم
كلي مقام كشوري و حتي يكي از دختراي شهرمون توي تيم ملي دو و ميداني هست
هر سال هم واسشون جشن ورزشي ميگيريم و ازشون تقدير ميكنيم
پای خدا رو میکشونم وسط چون فکر میکنم بنده ی همون خدا هستمچرا پای خدا رو میکشی وسط؟؟؟؟
خدا اینقدر مهربونه که دوست نداره بنده هاش اذیت بشن ولی باز هم متاسفانه به جای برداشت اخلاقی به ظاهر قضیه نگاه میکنن حجاب حجاب حجاب
نه تعجب چیه خیلیم خوشحال شدم منظورم اسم شهرتون بود
این حرف رو برای امثال شماها تو کشورهای جهان سومی زده نه برای کسانی که توی اروپا و امریکا از هرگونه لذت جنسی برخوردارند. و اونجوری که شما زنان رو در کوچه و خیابان و جاهای دیگه دید میزنید دید نمیزنند.جوابتون رو به حرفهای سب بلاتر رئیس فیفا میدم:
کسیکه در سال ۲۰۰۴ اعلام کرده بود زنان فوتبالیست باید با شورتهای ورزشی اندامی تنگ به میدان بیایند تا محبوبیت این ورزش افزایش یابد.
بلاتر گفته بود: شورتهای تنگتر حس زنانه و جذابیت بیشتری ایجاد میکند.
نه اولین بارمه چه اسم خوشگلی داره معنیش چیه؟؟؟؟؟؟هاناشتباه فهميدم
كلي خوشحال شدم پس عجب شهر با فرهنگي داريم
جنوب غربي استان مركزي . 30 كيلومتري اراك ، شهر شازند
اسمش رو شنيدي ؟؟؟
شهر ما بيشتر با كارخونه هاش معروفه
چرا پای خدا رو میکشی وسط؟؟؟؟
خدا اینقدر مهربونه که دوست نداره بنده هاش اذیت بشن ولی باز هم متاسفانه به جای برداشت اخلاقی به ظاهر قضیه نگاه میکنن حجاب حجاب حجاب
دوچرخه سواری و ورزش قهرمانی همیشه مورد انتقاد بزرگان شیعه بوده، من نمیفهمم چرا زنی که دوچرخه سواری میکنه باید در کشور ما یک فرد بی حیا باشه ولی جاهای دیگه این جور نباشه، رابطه بین دوچرخه سواری و پاکدامنی رو شما چه جوری تفسیر کردید که این جرف رو میزنید؟کسی با ورزش مخالف نیست
به نظر شما ورزش فقط با دوچرخه بیرون رفتنه
بوستانهایی داخل شهر هستن برای خانومها که اونجا هم میشود ورزش کرد
یا دوچرخه ثابت داخل منزل
این از ورزش دوچرخه سواری
یه موقع گفتن فوتبال برای خانوما ازاد
رفته رفته با یه تیم مرد فوتبال بازی کردن
ایا اینجا اسلام فدای خواهشهای نفسانی نشد
کسی با ورزش مخالف نیست
اما اگر ما یک مسلمانیم باید ببینیم خدا از ما چه چیز خواسته:
دچرخه سواری در عموم یا سلامتی
پاکدامنی وحیا یا...
این حرف رو برای امثال شماها تو کشورهای جهان سومی زده نه برای کسانی که توی اروپا و امریکا از هرگونه لذت جنسی برخوردارند. و اونجوری که شما زنان رو در کوچه و خیابان و جاهای دیگه دید میزنید دید نمیزنند.
بله انوخ شما با چندتا از اون اقایون اروپایی و امریکایی رابطه داشتی؟؟؟؟این حرف رو برای امثال شماها تو کشورهای جهان سومی زده نه برای کسانی که توی اروپا و امریکا از هرگونه لذت جنسی برخوردارند. و اونجوری که شما زنان رو در کوچه و خیابان و جاهای دیگه دید میزنید دید نمیزنند.
واقعا شهر با فرهنگی دارید البته اسم شهرتون قشنگ و جالبههاناشتباه فهميدم
كلي خوشحال شدم پس عجب شهر با فرهنگي داريم
جنوب غربي استان مركزي . 30 كيلومتري اراك ، شهر شازند
اسمش رو شنيدي ؟؟؟
شهر ما بيشتر با كارخونه هاش معروفه
نظر من اینه ک به خاطر شان اجتماعی زن بهتره ک تو خیابون با دوچرخه نره.من خودم ی دخترم و وقتی سنگینی نگاه پسری روم میوفته واقعا بدم میاد.
اما خوب.من خودم هر روز صبح تو هوای خیلی قشنگ و پاک صبح میرم دوچرخه سواری دور شورابیل.قبل ساعت 8 هم برمیگردم.
همه جور آدمی میان.پیاده روی یا دوچرخه سواری.اونجا عادیه.کسی با کسی کاری نداره.اما تو خیابون من مخالفم.
واقعا شهر با فرهنگی دارید البته اسم شهرتون قشنگ و جالبه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دوچرخه سواری با خدا | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
دوچرخه سواری روی اب | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
دوچرخه سواری با تایرهای عاشقانه | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
فرانسه به شهروندان پول می دهد که با دوچرخه به محل کار بروند | گفتگوی آزاد | 17 | |
S | نامه ی پسر بچه ای به خدا برای دوچرخه | گفتگوی آزاد | 8 |