چی بگم...شاید هم..بالاخره شما یه پسرین و خودتون رو بهتر از من میشناسین.....
البته هیچ وقت نباید مطلق حرف زد ولی من اینطوری فکر میکنم که یه دختر اصیل ایرانی هرگز حاضر نیست با پسری که با nتا دختر دوست بوده ازدواج کنه و درستشم همینه...
چی بگم...شاید هم..بالاخره شما یه پسرین و خودتون رو بهتر از من میشناسین.....
بله......
من دیگه باید برم فردا کلی کار دارم امیدوارم شب خوبیو داشته باشید شب خوش خدا نگهدار![]()
دوست عزیز با این حرفایی ک شما زدین جمله اخر خودتون رو نقض کردین ک جنس مخالف لولو نیست.......شما یه لولو ازش ساختین....بعش جوون با این تفکر مجبور میشه زود تن به ازدواج بده تا نیازهای اولیه ش رو برطرف کنه هممون خوب میدونیم اگه نیازهای اولیه برطرف نشه جوون به نیازهای ثانویه دقت نمیکنه و ازدواج کوکورانه میکنه و یک عمر بدبختی.....
در غیر اینصورت شما مجبوری زودی زن بگیری اونوتم ممکنه انتخاب غلط کنی.
من خودمم اینکارو نمیکنم اما به نظر من اگه این اتفاق بیوفته مشکلات فعلی برطرف میشه.
هیچ وقت نمیشه آدمارو شناخت چون واقعا چند شخصیتین
سوال خوبیه دوست عزیز.
اول اینکه مطمئن باشید هیچوقت با دوستی نمیتونید از طرف مقابل شناخت خوب و صحیح پیدا کنید چون در این نوع رابطه ها هر دو طرف سعی میکنن که خودشون رو بهتر و بالاتر از چیزی که هستن نشون بدن، واسه شناخت پیدا کردن تا حدی که بدونید طرف مقابل به درد شما میخوره یا نه! بهتره که از کتابهای اسلامی که در اینباره منتشر شده اند استفاده کنید توصیه های خیلی خوبی دارن که میتونید استفاده کنید.
هیچ وقت با پسری رابطه برقرار نکن! جز دردسر هیچی درپیش نداره!
و برای شناخن هم بگم... ادما نهایتش 6 ماه میتونن فیلم بازی کنن بعدش نقاب برمیدارنو میشن خود واقعیشون... پس 6 ماه سعی کن عاشقش نشی و فقط بشناسیش!!
موافقمامکان نداره هیچ پسر یا دختری دوستی جنس مخالف رو تجربه نکرده باشه
کم پیش میاد
البته البته ب نظر من
منم الان سالهاي ساله دوست پسر ندارم انقد دورويي و بي وفايي و دروغ از مردم ميبينم مخصوصا تو محيط كار كه به كل اعتمادم رو به آدما از دست دادم![]()
باید مثل خودشون گرگ باشی یا زرنگ باشیدنیایی نامردی
پسرا دنبال نقشه کشیدن برای تور انداختن دخترا و دخترا در فکر تیغ زدن پسرا.......
دیگه این وسط آدم هایی ساده باور مثل خودم زود ضربه میخورن
باید مثل خودشون گرگ باشی یا زرنگ باشی
درمورد پسراهم همینهمن مخالف دوستی خیابونی ام......
اما به نظر من اگه ادم میخواد دوست دختر داشته باشه
حداقل بره بگرده یکی خوبشو پیدا کنه....
دختری که الان باتویه فردا با یکی دیگه ...... دوست دختر نیست ......بلای جونه...
من مخالف دوستی خیابونی ام......
من مخالف دوستی خیابونی ام......
یکی تعریف کنه دوست دختر یا دوست پسر یعنی چه؟
به چه نوع ارتباطی میگن؟
من پسرم چرا باید دوست دختر داشته باشم که میگی اگه بخواد و راهنمایشم میکنی؟!!
مگه دور از جون الاغم که بخاطر ده دقیقه همخوابی با یه دختری که معلوم نیست با چند نفره یا اصلا طرف پاک !!!
این دنیا و اون دنیام خراب کنم
خدام قبول دارم صبر میکنم تا یکی خوبش رو سر راهم قرار بده
بعد اون موقع که میفهمن پاک بودن یعنی چی؟!!!!!!!!
هیچ رابطه ای به غیر از ازدواج نمیتونه دلیل منطقی داشته باشه،چه خیابونی باشه و چه غیر خیابونی!!! چون در اینجور رابطه ها هیچ نوع تعهدی بین طرفین وجود نداره و هرآن ممکنه طرفین از این رابطه ضربه ببینن.