Ali Samadi
اخراجی موقت
ول کن بابا ، این طوری گروهتون شکست سختی می خوره ؟؟؟؟بهتره عكس منم تو اون تاپيك بندازيد تا اين علي حسابي ضايع بشه... آخه هيچكس نمياد دو تا دختر خوشگل رو ول كنه بچسبه به تو كه...
ول کن بابا ، این طوری گروهتون شکست سختی می خوره ؟؟؟؟بهتره عكس منم تو اون تاپيك بندازيد تا اين علي حسابي ضايع بشه... آخه هيچكس نمياد دو تا دختر خوشگل رو ول كنه بچسبه به تو كه...
شرمنده ، تمام عالم و آدم به من میگن خشگل !!!!!!!!!!!!!!عزيزم تو هم فهميدي ؟ ديگه همه ميدونن علي عقده ي زيبايي داره . طفلك كسي بهش نمي گه خوشگلي عقده اي شده . دست خودشم كه نيست . آخيييييييي
میگن خدا مرد را آفرید گفت به به ، فتبارک الله احسن الخالقین !!!!! بعد خر آفرید باز همینو گفت ، گاو آفرید همینو گفت ، سگ و آفرید همینو گفت میمونو آفرید همینو گفت اما وقتی دختر رو آفرید یه چند ساعتی سکوت کرد بعد گفت ، اشکال نداره آرایش می کنه به میمون میرسه !ما خانوادگي هممون خوشگليم . هم من هم سارا جون خواهرم هم داداش مرتضي گلم . فقط گروه شماست كه همه زشتن . ( البته بجز هنگامه جون . چون دخترا زشت نمي شن.)
ميشه يكيشون رو نام ببري؟شرمنده ، تمام عالم و آدم به من میگن خشگل !!!!!!!!!!!!!!
تو نگران شكست ما نباش تاپيك رو راه بنداز...ول کن بابا ، این طوری گروهتون شکست سختی می خوره ؟؟؟؟
در ضمن خوشگل رو هم غلط نوشتيشرمنده ، تمام عالم و آدم به من میگن خشگل !!!!!!!!!!!!!!
اينارو گفتن كه مردا به خودشون اميدوار بشن ... گولتون زدن ...میگن خدا مرد را آفرید گفت به به ، فتبارک الله احسن الخالقین !!!!! بعد خر آفرید باز همینو گفت ، گاو آفرید همینو گفت ، سگ و آفرید همینو گفت میمونو آفرید همینو گفت اما وقتی دختر رو آفرید یه چند ساعتی سکوت کرد بعد گفت ، اشکال نداره آرایش می کنه به میمون میرسه !
محمد ، حسن ، علی ، فرهاد ، فریدون ، فرزاد ، مجتبی ، مهناز ، الناز ، ساناز ، مریم ، وحیده ، رویا ، جان ، استیو ، برد ، لئونارد ، جک ، کاترین ، جنی ، لیز و....ميشه يكيشون رو نام ببري؟
راه انداختم خوبشم راه انداختم ، اینم آدرسش !!!:تو نگران شكست ما نباش تاپيك رو راه بنداز...
یعنی دروغ ؟ بهتر بری جلوی آینه تا خودت ببینی بفهمی کی گول خورده !اينارو گفتن كه مردا به خودشون اميدوار بشن ... گولتون زدن ...
صغري كچل و ... خوب بگو ديگه ...محمد ، حسن ، علی ، فرهاد ، فریدون ، فرزاد ، مجتبی ، مهناز ، الناز ، ساناز ، مریم ، وحیده ، رویا ، جان ، استیو ، برد ، لئونارد ، جک ، کاترین ، جنی ، لیز و....
برو بابا حسود !!!!!صغري كچل و ... خوب بگو ديگه ...
وااااااااای فکرشو بکن...عکس منو تو با علی مقایسه بشه!!!بهتره عكس منم تو اون تاپيك بندازيد تا اين علي حسابي ضايع بشه... آخه هيچكس نمياد دو تا دختر خوشگل رو ول كنه بچسبه به تو كه...
علي انقدر نرو تو توهم ... من نمي دونم كي به تو گفته خوشگلي كه براي اثباتش ميري تاپيك هم راه ميندازي... از قديم گفتن مشك آن است كه خود ببويد نه آنكه به زور از بچه هاي باشگاه نظر بخواهد . پس سريع اون تاپيك بي معني رو پاك كن .یعنی دروغ ؟ بهتر بری جلوی آینه تا خودت ببینی بفهمی کی گول خورده !
هنوزم هيچ طرفداري نداره چه برسه كه ما دو تايي با هم عكسامونو بندازيم ... نه گناه داره بزار دلش خوش بشه كه مثلا خوشگله .وااااااااای فکرشو بکن...عکس منو تو با علی مقایسه بشه!!!
بیچاره علی همه طرفداراشو از دست می ده...
مرسي.....نظري ندارممن شرمنده ام ، شما نظرتو بده ما ترتیب اثر میدیم !
دارم میبینم کوچولو !وااااااااای فکرشو بکن...عکس منو تو با علی مقایسه بشه!!!
بیچاره علی همه طرفداراشو از دست می ده...
مرسی از نظری که نداشتید !مرسي.....نظري ندارم
برو بابا منگل !هنوزم هيچ طرفداري نداره چه برسه كه ما دو تايي با هم عكسامونو بندازيم ... نه گناه داره بزار دلش خوش بشه كه مثلا خوشگله .
مرسي كه كم نمياريدمرسی از نظری که نداشتید !
شما تشریف بیارین تو اون تاپیک در خدمتتون هستیم با زیبایی طبیعی!!!!سلام
کاش خدا به جای این همه اعتماد به نفس به شما دخترا یکم زیبایی طبیعی می داد که اینقدر با معجزه آرایش احساس زیبایی نکنید.
من اول دوست داشتم که پسر باشم.به خاطر محدودیت هایی که برای دخترا هست.اما الان اصلا دوست ندارم پسر باشم و فکر سربازی و کار و .....داشته باشم.راحت می شینم تو خونه و درسمو می خونم ولی اگه پسر بودم و 20 سال به بالا داشتم خجات می کشیدم دستمو جلو بابام دراز کنم.با سلام
مهندسان ارجمند ایام به کام
تاپیک قبلیم این بود که اگه از جنس مخالف بودین چه حسی داشتین ولی انگار تمایل برای پاسخ به سوال دوست داشتید به جای اینی که الان هستید از جنس مخالفتون بودین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتره ! برای همین این تاپیکو گذاشتم !
موفق باشین![]()
قربان شما !مرسي كه كم نمياريد
صادقانه بود !من اول دوست داشتم که پسر باشم.به خاطر محدودیت هایی که برای دخترا هست.اما الان اصلا دوست ندارم پسر باشم و فکر سربازی و کار و .....داشته باشم.راحت می شینم تو خونه و درسمو می خونم ولی اگه پسر بودم و 20 سال به بالا داشتم خجات می کشیدم دستمو جلو بابام دراز کنم.![]()
بازم مرسيقربان شما !
بي شخصيت... واقعا حيف من كه از تو طرفداري ميكنمبرو بابا منگل !
خداییش تو از منم طرفداری کردی ؟؟؟؟؟؟ من که یادم نمیاد !!!!!بي شخصيت... واقعا حيف من كه از تو طرفداري ميكنم. نشون دادي كه اصلا جنبه اش رو نداري ...
![]()
قربون داداش گلم برم !حالا خوبه گفتم سکرت باشه!!!!!!!!اگه میگفتم بگید چی کار میکردین؟؟؟؟؟..........در ضمن نبینم اجانب به علی استار من چپ نیگاه کنن.......قابل توجه ****صورتی........
این داداش مرتضات کجاست؟؟؟؟؟؟