Ali Samadi
اخراجی موقت
آبجی پیروزیمونو. تبریک می گم ! انگار حریف میدونو خالی کرد !مخلصيم بامرام
آبجی پیروزیمونو. تبریک می گم ! انگار حریف میدونو خالی کرد !مخلصيم بامرام
آبجی پیروزیمونو. تبریک می گم ! انگار حریف میدونو خالی کرد !
نچ ، جفتشون کم آوردن گلم ! گفتم ما می بریم !از چي مي ترسي داداشي آبجيشو انداخت وسط غمت نباشه من هستم
حالا بیا این دفعه اومدن زیاد اذیتشون نکنیم ، خدارو خوش نماد ، تلخی شکست بستشونه ! ها ؟هوراااااااااااااااااااااااااااا
![]()
حالا بیا این دفعه اومدن زیاد اذیتشون نکنیم ، خدارو خوش نماد ، تلخی شکست بستشونه ! ها ؟
نچ ، نشد پسر عمو ، همون می بریم درسته !
اختیار داری گلم ! شما سروری !!!باشه
بالاخره تو داداش بزرگ تري هر چي تو بگي
فدات بوم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ممنون
شما هم خيلي گليد داداشي![]()
کمیل باز که رفتی ، نکنه می خوای دوباره آبجیتو بندازی وسط ؟ بی خیال بده !!!!!!!!!!!
من مگه بیکارم 24 ساعت اینجا باشم؟؟؟؟
مردی وقتی من هستم کل بنداز نه وقتی دختر مردم و تنها گیر میاری![]()
الله هم صل علی محمد و آل محمدمحمدیاش صلوات![]()
کم نیاوردم استاد!خوابم گرفت رفتم...امری داری؟؟؟؟؟می بینم بعضیا کم آوردن ، کجایی پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الهی.....ببین چه جوری وهم ورشون داشته ها!!! به قول داداشم مگه ما بی کاریم 24ساعته اینجا باشیم؟آبجی پیروزیمونو. تبریک می گم ! انگار حریف میدونو خالی کرد !
این علی آقا که می بینی،بهش می گم "علی فتنه"!!!!چرا اينجا همه اينقدر شاكي اند؟؟؟؟؟
علي جون مگه تاپيك كل كل درست كردي كه همه رو انداختي به جون هم !!!؟؟؟
این علی آقا که می بینی،بهش می گم "علی فتنه"!!!!
کارش همینه اصلا.مردمو بندازه به جون هم!![]()
الهی.....ببین چه جوری وهم ورشون داشته ها!!! به قول داداشم مگه ما بی کاریم 24ساعته اینجا باشیم؟
شرمنده ، ولی اینا یه کم بایست ادب بشن ، شرمنده ها !چرا اينجا همه اينقدر شاكي اند؟؟؟؟؟
علي جون مگه تاپيك كل كل درست كردي كه همه رو انداختي به جون هم !!!؟؟؟
وایسا وایسا !!!!!!!!!!!!! تو از کجا آمار درآوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو قبلا بهم می گفتن ، ولی از وقتی بدنو ساختم بهم می گن علی لانچیکو ! کوچولو ، با اون داداشه چوچانو ، ال یویانو بیشر بهش میاد !!!!!!!!!!!!این علی آقا که می بینی،بهش می گم "علی فتنه"!!!!
کارش همینه اصلا.مردمو بندازه به جون هم!![]()
این 2 تارو چه لاوی می ترکونن !!! بی خیال بابا ، بچه ایم ؟ داداش بگو کم آوردی !!!!!مرسی آبجی....
بیخیالشون شو..بچه هستن
این گلام واسه آبجی شیر زنم![]()